2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

unutdum canim b
ide kac dakika saklicam dil altinda?????????????????
cok soruyorum ozr dilerim ama hic yapmadigim icin bilmiyorum

merhaba değerlerin nasıl çıktı rakamları söyleyebilir misin?
7. Gun 23 tu.tabiki düşük bir deger ama baslangic falan dediler.bugun 4 cikti yani yok. Daha ilk deneme üzülmem sacma belki biliyorum ama cok umutlanmistim.istemistim.bide bende cikolata kisti var.ya hic olmassa diye kuruntu yapıyorum. Hayirlisi

InsaAllah gelir tospan canim:)

İnan yapmadığım şey kalmamıştı ama bu sabah yarım bulantı hapı aldım daha rahat geçti günüm çok fazla kimyasal gitsin istemiyorum vücuda ama mecbur kalınıyor bazen

Meemurem dıkkat et kendıne canım ınsallah cabucak gecer bu donemler uzun surmez bulantıların :) bebegım zencefıl cok ıyı gelıyormus hamılelerde bulantılara

Allah yardimcin olsun canim..benimde dis agrim gecmek bilmiyor birazdan esimle ozel bir dis klinigine gidecez insaAllah cekerim der p.tesine kdr dayanamam yoksa

Meemurem dıkkat et kendıne canım ınsallah cabucak gecer bu donemler uzun surmez bulantıların :) bebegım zencefıl cok ıyı gelıyormus hamılelerde bulantılara
Zencrfil beni daha beter etti onu içtim bulanmayayım diye içim dışıma çıktı onu içtiğim gün o yüzden ondan tiksindim bazı şeylerden çok tiksindim şu dönemde zamanla geçer herhalde :)

Allah yardimcin olsun canim..benimde dis agrim gecmek bilmiyor birazdan esimle ozel bir dis klinigine gidecez insaAllah cekerim der p.tesine kdr dayanamam yoksa
Çooook geçmiş olsun hayırlısıyla geçecek bugünlerde azıcık sabırlı olmak lazım işte hamilelik zor zanaatımış Allah herkese kolaylığını versin:)

Zencrfil beni daha beter etti onu içtim bulanmayayım diye içim dışıma çıktı onu içtiğim gün o yüzden ondan tiksindim bazı şeylerden çok tiksindim şu dönemde zamanla geçer herhalde :)

Hım anladım canım ınsallah zamanla gecer esımın kuzenın esıde öyle olmustuu yemek yıyemıyordu etten tıksındı sadece slata yıyordu yemek bıle haızrlayamıyorum dıyordu sureklı ıstıfra klozetın oraya tabure koydum artık dıyordu yakla 3 3.5 ayı bıtene kadar cektı ınsallah senınkı öyle surmez

Kizlar gobusumden vuruldum igneyi sglik ocaginda hic acimadi cok sukur kan testini de yarin hastanede yaptirmaya karar verdik ayni yerde olsun ki gecen seferki gibi tutarsizlik olmasin testlerde

@ SİRRİEYVAN kuzum sanırım ben bugun yumurtlayacagım kasıklarımda degısık seyler hıssedıyorum

Yaşasııınnn , hadi hayırlı sonuçlar gelsin bitanemmm

Çooook geçmiş olsun hayırlısıyla geçecek bugünlerde azıcık sabırlı olmak lazım işte hamilelik zor zanaatımış Allah herkese kolaylığını versin:)
Canım bende seni merak ediyordum... demek sende bulantı dönemindesin... :)
Bende tiksiniyorum ondan bundan.. çok zor bir dönem gerçekten ama bebişlerimiz sağlıklı olsun katlanırız nasipse :)

masraf masraf üstüne tatlım valla bizde de inş atlatırsınız bugün daha sakin geçiyor adetim bi arkadaşım hamiş ovulyn testi almış 4 adet kullanmamaış getirdi verdi tabi ben almıştım zaten ama offf bizim de kullanmamaıza gerek kalmasın artık

ne oldu sana sudan mı çok mu içiyorsun tabi bu iyi bişey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…