- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
ide kac dakika saklicam dil altinda?????????????????Tam değerini anlayabileceksen o da olur canım.. dil altından ölçüyorsun.. vajinal ölçüm e en yakın orası çünkü..
bende bir ara ölçüyordum ama sonra bir türlü yükselmedi..bende bıraktım.. küstüm kendisine
yani nasip kısmet heyecan olsun heyecanı yaşamak bir şeyi beklemek güzel :)) rabbim çok bekletmesin
olabilir.. o da bir değerlendirme çeşidibenimde bat a 10 gun kaldi meraktan olcmek isdiyorum
hemde eskiden kalkamazdim ama simdi esim yok hep 7 den kalkiyorum
bende yapayim bari
7. Gun 23 tu.tabiki düşük bir deger ama baslangic falan dediler.bugun 4 cikti yani yok. Daha ilk deneme üzülmem sacma belki biliyorum ama cok umutlanmistim.istemistim.bide bende cikolata kisti var.ya hic olmassa diye kuruntu yapıyorum. Hayirlisimerhaba değerlerin nasıl çıktı rakamları söyleyebilir misin?
InsaAllah gelir tospan canim:)İnşallah sonumda seın gıbı olur o zaman kuzum :) Evet canım bugunde olmasını ıstıyorum ıcıme tam sınecek o zaman :) bu defa akıntım bıle degısık sankı soylemesı ayıp yapıs yapıs bugun yarın degerlendırecegım sonra oluruna bırkaacagım canım :)
InsaAllah gelir tospan canim:)
Evet baya sıkıntılıydım ama geçiyor inşaallah yavaş yavaş, halsizlik yapıyor bulantı insanın canı hiçbirşey yapmak istemiyor ama çok şükür güzel birşey için çekiyorum şikayet edemem:)cok mu bulantın var canım bebiş nasıll
İnan yapmadığım şey kalmamıştı ama bu sabah yarım bulantı hapı aldım daha rahat geçti günüm çok fazla kimyasal gitsin istemiyorum vücuda ama mecbur kalınıyor bazencubuk krakr ye tatlim belki faydasi olur
İnan yapmadığım şey kalmamıştı ama bu sabah yarım bulantı hapı aldım daha rahat geçti günüm çok fazla kimyasal gitsin istemiyorum vücuda ama mecbur kalınıyor bazen
Allah yardimcin olsun canim..benimde dis agrim gecmek bilmiyor birazdan esimle ozel bir dis klinigine gidecez insaAllah cekerim der p.tesine kdr dayanamam yoksaEvet baya sıkıntılıydım ama geçiyor inşaallah yavaş yavaş, halsizlik yapıyor bulantı insanın canı hiçbişey yapmak istemiyor ama çok şükür güzel birşey için çekiyorum şikayet edemem:)
Zencrfil beni daha beter etti onu içtim bulanmayayım diye içim dışıma çıktı onu içtiğim gün o yüzden ondan tiksindim bazı şeylerden çok tiksindim şu dönemde zamanla geçer herhalde :)Meemurem dıkkat et kendıne canım ınsallah cabucak gecer bu donemler uzun surmez bulantıların :) bebegım zencefıl cok ıyı gelıyormus hamılelerde bulantılara
Çooook geçmiş olsun hayırlısıyla geçecek bugünlerde azıcık sabırlı olmak lazım işte hamilelik zor zanaatımış Allah herkese kolaylığını versin:)Allah yardimcin olsun canim..benimde dis agrim gecmek bilmiyor birazdan esimle ozel bir dis klinigine gidecez insaAllah cekerim der p.tesine kdr dayanamam yoksa
Aminnn cnmÇooook geçmiş olsun hayırlısıyla geçecek bugünlerde azıcık sabırlı olmak lazım işte hamilelik zor zanaatımış Allah herkese kolaylığını versin:)
Zencrfil beni daha beter etti onu içtim bulanmayayım diye içim dışıma çıktı onu içtiğim gün o yüzden ondan tiksindim bazı şeylerden çok tiksindim şu dönemde zamanla geçer herhalde :)
@ SİRRİEYVAN kuzum sanırım ben bugun yumurtlayacagım kasıklarımda degısık seyler hıssedıyorum
Canım bende seni merak ediyordum... demek sende bulantı dönemindesin... :)Çooook geçmiş olsun hayırlısıyla geçecek bugünlerde azıcık sabırlı olmak lazım işte hamilelik zor zanaatımış Allah herkese kolaylığını versin:)
masraf masraf üstüne tatlım valla bizde de inş atlatırsınız bugün daha sakin geçiyor adetim bi arkadaşım hamiş ovulyn testi almış 4 adet kullanmamaış getirdi verdi tabi ben almıştım zaten ama offf bizim de kullanmamaıza gerek kalmasın artıkOyy canim benim kolay gelsin nasil oldun adetin hala yogun oluyormu tatlim aslinda biraz uzgunum esimin yolcu arabasi arizalanmis cok masraf gerekiyor sanirim esimede uzulme saglik olsun bunda da vardir bi hayir dedim ama esim cok uzuldu teselli etmeye calistim dun sabahtan beri uyumadi isten geldi arabayi tamire goturdu
elisam ne zor işimiz 10 şeye yetişiyoz off bekarlığımı özledimBenımde kucagıma bır dosya canım bılgı gırmem lazım ama buraya yazmaktan gırmyorum :)
ne oldu sana sudan mı çok mu içiyorsun tabi bu iyi bişey :)Valla bildiğim kadarıyla bazı insanların adete yakın bazılarında hemen sonra olabiliyor. Bir arkadaşımın tam hatırlayamadım ama sanırım 4 gün kala mı 2 gün kala mı ne demişti çatladığını söylemişti.
MAşşallah ben 4. denemeyi bile zor yapıyorum.
Canım bende bol bol lavabo arası verdiğimden zor yetişiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?