inşalllaaaahhh cnmmmm ağzından bal damlıyobu ay geldi kırmızılar ama eşinin değerleri yükseliyorr şimdi bu bi hafta daha yükselsinn sonraa çalışmalar başlasın inşallah kasım 20sinde çift çizgileri görürüz canım:)
canım sen daha evvel var mıydın listedekızlar benide eklermisiniz listeye bat 19 ekimdi ve 4. denemem
Kizlar ozel bir dis hekiminin muayenesine gittim belki birazda olsa apse azalmistir ceker diye malesef apse halen cokmus risk alamam dedi p.tesiye olmezsem iyidir Allah'im sen hasta olan butun kullarina ve bana safii olan isminle acil sifa ver
Ben bat bekliyorum canm dundu gunum gelen giden yok sabah 9 da randevum var bakalim.. sen nasılsınIyi akşamlar kızlar Nasılsıniz? Neler yapiyorsunuz bakalım görüşmeyeli :)
Inşallah hamilesindir canim güzel haberlerle gel yarın inşallah. Bende iyiyim şükür benim de cumartesi tüpbebek randevum var ilk görüşme bakalım heyecanlıyımBen bat bekliyorum canm dundu gunum gelen giden yok sabah 9 da randevum var bakalim.. sen nasılsın
Sagol tospam suan yine iyiyim gece 1 den sonra basimi duvarlara vurasim geliyor olecek gibi oluyorumAyyy kıyamam sana, canım benim ne çektin şu diştenAllah acil şifa versin.
Bende digital var. Ölçtüğünde kendisi uyarı veriyor.. Ama yaklaşık yarım dakikagibi duruyor..unutdum canim b
ide kac dakika saklicam dil altinda?????????????????
cok soruyorum ozr dilerim ama hic yapmadigim icin bilmiyorum
Geçmiş olsun canım.. Ne olacak böyle? Rabbim yardım etsin canım..Sagol tospam suan yine iyiyim gece 1 den sonra basimi duvarlara vurasim geliyor olecek gibi oluyorum
Yaşasııınnn , hadi hayırlı sonuçlar gelsin bitanemmm
Canım bende seni merak ediyordum... demek sende bulantı dönemindesin... :)
Bende tiksiniyorum ondan bundan.. çok zor bir dönem gerçekten ama bebişlerimiz sağlıklı olsun katlanırız nasipse :)
elisam ne zor işimiz 10 şeye yetişiyoz off bekarlığımı özledim
Canım bunlarla moralini bozma sen bi başka doktora da git bence sen. Senin şu an moral e ihtiyacın var. Rabbim şifa verir üzülme senkizlar iyi aksamlar netim yok haberdar edemedm sizi dun gittim doktora beni cok uzdu 2 tane myomun var dedi dusuk veya erkrn doguma neden olur dedi insallah gebeligin devam etmez sonlanir dedi bi doktor nasil der bunu yaaa moralimi cok bozdu dun butun gun agladm nolur yardim edin bana
Canım bunlarla moralini bozma sen bi başka doktora da git bence sen. Senin şu an moral e ihtiyacın var. Rabbim şifa verir üzülme sen
caCanım bunlarla moralini bozma sen bi başka doktora da git bence sen. Senin şu an moral e ihtiyacın var. Rabbim şifa verir üzülme sen
canim cok uzdu beni nerdeyse dovecekti dun hayirli olsn bile demedi sizin cevrenizde varmi boyle dogum yapan falan myomum 4.5 cmCanım bunlarla moralini bozma sen bi başka doktora da git bence sen. Senin şu an moral e ihtiyacın var. Rabbim şifa verir üzülme sen
Hiç duymadım canim çevremde o doktoru onemsemeyip başka doktora gitsen. Daha önce doktora gittiğinde böyle birşey diyen oldu mu? Hiç kimsenin bu doktor bile olsa sana bunu diyerek seni üzmeye hakkı yok bayan doktor demi?ca
canim cok uzdu beni nerdeyse dovecekti dun hayirli olsn bile demedi sizin cevrenizde varmi boyle dogum yapan falan myomum 4.5 cm
en koyu gelfiyse cstlamis canim benim degerlendir hemen bende bu gece degerlendirecegim bugun bays geldi bendede cok sevindim bende degerlendirecegim insallah yuxumuz guler buayİnşallah bitanem inşallah ama az once benden sunen akıntı geldı yıne ve bu defa akıntım yapış yapış yumurtlama olsada akıntı gelırmı
canım sen daha evvel var mıydın listede
en koyu gelfiyse cstlamis canim benim degerlendir hemen bende bu gece degerlendirecegim bugun bays geldi bendede cok sevindim bende degerlendirecegim insallah yuxumuz guler buay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?