2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bu ay geldi kırmızılar ama eşinin değerleri yükseliyorr şimdi bu bi hafta daha yükselsinn sonraa çalışmalar başlasın inşallah kasım 20sinde çift çizgileri görürüz canım:)
inşalllaaaahhh cnmmmm ağzından bal damlıyo

Iyi akşamlar kızlar Nasılsıniz? Neler yapiyorsunuz bakalım görüşmeyeli :)

Kizlar ozel bir dis hekiminin muayenesine gittim belki birazda olsa apse azalmistir ceker diye malesef apse halen cokmus risk alamam dedi p.tesiye olmezsem iyidir Allah'im sen hasta olan butun kullarina ve bana safii olan isminle acil sifa ver

Ayyy kıyamam sana, canım benim ne çektin şu dişten Allah acil şifa versin.

Ben bat bekliyorum canm dundu gunum gelen giden yok sabah 9 da randevum var bakalim.. sen nasılsın
Inşallah hamilesindir canim güzel haberlerle gel yarın inşallah. Bende iyiyim şükür benim de cumartesi tüpbebek randevum var ilk görüşme bakalım heyecanlıyım

İnşallah bitanem inşallah ama az once benden sunen akıntı geldı yıne ve bu defa akıntım yapış yapış yumurtlama olsada akıntı gelırmı

kizlar iyi aksamlar netim yok haberdar edemedm sizi dun gittim doktora beni cok uzdu 2 tane myomun var dedi dusuk veya erkrn doguma neden olur dedi insallah gebeligin devam etmez sonlanir dedi bi doktor nasil der bunu yaaa moralimi cok bozdu dun butun gun agladm nolur yardim edin bana

Canım bunlarla moralini bozma sen bi başka doktora da git bence sen. Senin şu an moral e ihtiyacın var. Rabbim şifa verir üzülme sen

Canım bunlarla moralini bozma sen bi başka doktora da git bence sen. Senin şu an moral e ihtiyacın var. Rabbim şifa verir üzülme sen
ca
canim cok uzdu beni nerdeyse dovecekti dun hayirli olsn bile demedi sizin cevrenizde varmi boyle dogum yapan falan myomum 4.5 cm

ca

canim cok uzdu beni nerdeyse dovecekti dun hayirli olsn bile demedi sizin cevrenizde varmi boyle dogum yapan falan myomum 4.5 cm
Hiç duymadım canim çevremde o doktoru onemsemeyip başka doktora gitsen. Daha önce doktora gittiğinde böyle birşey diyen oldu mu? Hiç kimsenin bu doktor bile olsa sana bunu diyerek seni üzmeye hakkı yok bayan doktor demi?

İnşallah bitanem inşallah ama az once benden sunen akıntı geldı yıne ve bu defa akıntım yapış yapış yumurtlama olsada akıntı gelırmı
en koyu gelfiyse cstlamis canim benim degerlendir hemen bende bu gece degerlendirecegim bugun bays geldi bendede cok sevindim bende degerlendirecegim insallah yuxumuz guler buay

en koyu gelfiyse cstlamis canim benim degerlendir hemen bende bu gece degerlendirecegim bugun bays geldi bendede cok sevindim bende degerlendirecegim insallah yuxumuz guler buay

canım sabah az az geldı sonra durdu az onece de sunen akıntı geldı demekkı catlamısmı oluyor canım esım ders calısıyor ara versın calısacagız canım ınsallah tutar canım nokta atşı yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…