2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bayan canim bu myom bende 5 ay onceden tespit edildi devlet hastanesinde gebelige hic engel falan değil dedi canım ama ozrldeki doktor bi dovmedgi kaldı dun

bayan canim bu myom bende 5 ay onceden tespit edildi devlet hastanesinde gebelige hic engel falan değil dedi canım ama ozrldeki doktor bi dovmedgi kaldı dun
bunu sadece bayan doktor der zaten gıcık oldum doktora. Kadın dogumcu bayan doktorları hiç sevmem zaten sen yarın başka doktora git En iyisi. En azından psikolijik olarak iyi gelecek bir doktor . Tadını cikarman lazım hamileliğin

@ alitu canım sen baska dr gıt bazı dr lar dengesız oluyor bak ne dmıstık stres bebısı etkılıyor dıye lutfen suan bebeının en hassas oldugu donmde bebegını uzme sen ıyı olkı bebegınde ıyı olsun dogumdada temızlenır gıder Allah'ın izniyle

O nasil bir doktormus oyle tovbe yarabbi baska doktora git canim Allah'a dua et..benimde dualarimdasin artik

Kizlar sanki bugun hic bi belirtim yok gibi ya goguslerim normale donmus gibi dun gece tuvalete cikmadim bugun de pek sikismadim psikolojik mi bilmiyorum hep kayiplarim erken oldu ya ondan mi boyle hissediyorum acaba

ıyı aksamlar canım heyyy masallah kolay gelsın canım bende hafta sonunu beklıyorum temızlık ıcın

Kolay gelsin tatlım..Benden de imdaaaatttttttttttttt çok yorgunum çookk

offf tospam ev işi hiç bitmiyor kolay gelsin :)

Kizlarrrr.... Ya benim iyice dengem sarsildi bu dogum kontrol hapini birakinca. Karnimda adet olucakmisim gibi bi agri goguslerim rahatsiz. Siskin hissediyorum. Bu ay erken gorucem sanirim bati.

Kızlar yum catladıgındada sunen akıntı gelırmı

merhaba kizlar nasilsiniz?birkac gundur takip edeyim diyorum yazdiklarinizi okumaya calisiyorum ama hiziniza ulasmak ne mumkun:) yeni hamisler var yine ne mutlu cok sevindim allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah ve darisi basimiza:) bende bu aydan umutluyum cok niye bilmiyorum ama hislerim insallah yaniltmiyodur beni.. gecen yilda bu ay hamile kalmistim ama olmadi insallah bu sefer sizinle beraber sevincimi paylasabilirim,

Aynen Esmacım annemin bende 3. Aya kadar bulanmış, az önce bir arkadaşa gittim o da 3. Ayıma kadar yataktan kalmamadım dedi Allah'a çok şükür ben ayaklandım yaa çalıştım bugün sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor bulanıyor musun sen de çok?

Kizlarrrr.... Ya benim iyice dengem sarsildi bu dogum kontrol hapini birakinca. Karnimda adet olucakmisim gibi bi agri goguslerim rahatsiz. Siskin hissediyorum. Bu ay erken gorucem sanirim bati.
Ben 10 gun kullandim tatilde. 3 ay duzene giremedim.bir ay erken bir ay gec oldu ve hep cok sancim vardi, yemin ettim birdaha asla kullanmam. Insallah cabuk toparlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…