Hiçmadım canim çevremde o doktoru onemsemeyip başka doktora gitsen. Daha önce doktora gittiğinde böyle birşey diyen oldu mu? Hiç kimsenin bu doktor bile olsa sana bunu diyerek seni üzmeye hakkı yok bayan doktor demi?
Hiç duymadım canim çevremde o doktoru onemsemeyip başka doktora gitsen. Daha önce doktora gittiğinde böyle birşey diyen oldu mu? Hiç kimsenin bu doktor bile olsa sana bunu diyerek seni üzmeye hakkı yok bayan doktor demi?
bayan canim bu myom bende 5 ay onceden tespit edildi devlet hastanesinde gebelige hic engel falan değil dedi canım ama ozrldeki doktor bi dovmedgi kaldı dunHiç duymadım canim çevremde o doktoru onemsemeyip başka doktora gitsen. Daha önce doktora gittiğinde böyle birşey diyen oldu mu? Hiç kimsenin bu doktor bile olsa sana bunu diyerek seni üzmeye hakkı yok bayan doktor demi?
bunu sadece bayan doktor der zaten gıcık oldum doktora. Kadın dogumcu bayan doktorları hiç sevmem zaten sen yarın başka doktora git En iyisi. En azından psikolijik olarak iyi gelecek bir doktor . Tadını cikarman lazım hamileliğinbayan canim bu myom bende 5 ay onceden tespit edildi devlet hastanesinde gebelige hic engel falan değil dedi canım ama ozrldeki doktor bi dovmedgi kaldı dun
Doktor apse gecene kdr cekeceksin diyor ellerinden bisey gelmezmisGeçmiş olsun canım.. Ne olacak böyle? Rabbim yardım etsin canım..
anladım kuzum liste için aktif sohbet şartımız var topikte bizlerle vakit geçirirsen belli bir süre sonra ben senden alırım bilgileriniYoktum cnm daha önce yazdıtacaktımda araya laf girdi
O nasil bir doktormus oyle tovbe yarabbi baska doktora git canim Allah'a dua et..benimde dualarimdasin artikkizlar iyi aksamlar netim yok haberdar edemedm sizi dun gittim doktora beni cok uzdu 2 tane myomun var dedi dusuk veya erkrn doguma neden olur dedi insallah gebeligin devam etmez sonlanir dedi bi doktor nasil der bunu yaaa moralimi cok bozdu dun butun gun agladm nolur yardim edin bana
Naber kızlar? İyi akşamlar hepinize :) İşten geldim, sabah evi süpürüp çıkmıştım, az sonra viledalayacağım. Çamaşır attım, onun çıkmasını bekliyorum. Sonra da yarının yemeğini yapıcam. İmdaaatttt
Kolay gelsin tatlım..Benden de imdaaaatttttttttttttt çok yorgunum çookkNaber kızlar? İyi akşamlar hepinize :) İşten geldim, sabah evi süpürüp çıkmıştım, az sonra viledalayacağım. Çamaşır attım, onun çıkmasını bekliyorum. Sonra da yarının yemeğini yapıcam. İmdaaatttt
Allah kolaylik versinNaber kızlar? İyi akşamlar hepinize :) İşten geldim, sabah evi süpürüp çıkmıştım, az sonra viledalayacağım. Çamaşır attım, onun çıkmasını bekliyorum. Sonra da yarının yemeğini yapıcam. İmdaaatttt
Sanada Allah kolaylik versin guzel ablamKolay gelsin tatlım..Benden de imdaaaatttttttttttttt çok yorgunum çookk
offf tospam ev işi hiç bitmiyorNaber kızlar? İyi akşamlar hepinize :) İşten geldim, sabah evi süpürüp çıkmıştım, az sonra viledalayacağım. Çamaşır attım, onun çıkmasını bekliyorum. Sonra da yarının yemeğini yapıcam. İmdaaatttt
Sağol canım benim :) Kendimi bir odaya kapatıp günlerce hiç birşey yapmayasım varSanada Allah kolaylik versin guzel ablam
Aynen Esmacım annemin bende 3. Aya kadar bulanmış, az önce bir arkadaşa gittim o da 3. Ayıma kadar yataktan kalmamadım dedi Allah'a çok şükür ben ayaklandım yaa çalıştım bugün sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor bulanıyor musun sen de çok?Yaşasııınnn , hadi hayırlı sonuçlar gelsin bitanemmm
Canım bende seni merak ediyordum... demek sende bulantı dönemindesin... :)
Bende tiksiniyorum ondan bundan.. çok zor bir dönem gerçekten ama bebişlerimiz sağlıklı olsun katlanırız nasipse :)
offf tospam ev işi hiç bitmiyorkolay gelsin :)
Ben 10 gun kullandim tatilde. 3 ay duzene giremedim.bir ay erken bir ay gec oldu ve hep cok sancim vardi, yemin ettim birdaha asla kullanmam. Insallah cabuk toparlarsinKizlarrrr.... Ya benim iyice dengem sarsildi bu dogum kontrol hapini birakinca. Karnimda adet olucakmisim gibi bi agri goguslerim rahatsiz. Siskin hissediyorum. Bu ay erken gorucem sanirim bati.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?