Artık neyse çekeceğiz ama sonu güzel olacak inşaallah, sıra sizlerde artık sizlerden güzel haberler alalım inşaallah en hayırlı ve yakın zamanda:)Hım anladım canım ınsallah zamanla gecer esımın kuzenın esıde öyle olmustuu yemek yıyemıyordu etten tıksındı sadece slata yıyordu yemek bıle haızrlayamıyorum dıyordu sureklı ıstıfra klozetın oraya tabure koydum artık dıyordu yakla 3 3.5 ayı bıtene kadar cektı ınsallah senınkı öyle surmez
Kolay gelsin tatlım..Benden de imdaaaatttttttttttttt çok yorgunum çookk
Artık neyse çekeceğiz ama sonu güzel olacak inşaallah, sıra sizlerde artık sizlerden güzel haberler alalım inşaallah en hayırlı ve yakın zamanda:)
ıyı aksamlar canım heyyy masallah kolay gelsın canım bende hafta sonunu beklıyorum temızlık ıcın
Insallah canim....garip bi his.Ben 10 gun kullandim tatilde. 3 ay duzene giremedim.bir ay erken bir ay gec oldu ve hep cok sancim vardi, yemin ettim birdaha asla kullanmam. Insallah cabuk toparlarsin
Sağol canımcım. Allah bize güç versin hakkaten. Bi de hamile kalınca napıcaz hiç bilmiyorum. O zaman iyice zor olacak iş güç yapmak. Mecbur eşler devralacak valla. Başka yolu yok.
Gercekten canım ıyı dayanıyoruz ben hep dıyorum bız erkeklerden daha gucluyuz aslında :) evet hamıle kalınca daha zor olacak ama cok sukur yanımıda eslerımız var yardımcı olurlar kuzum yoksa olmaz
Kesinlikle öyleyiz canım. Benim eşim, babam dahil bütün erkekler grip bile olsa çok büyük bi şeymiş gibi davranıyo. Her anlamda kadınlar olarak öndeyiz. Manen de fiziki acılar açısından da :)
Kesınlıkle kuzum yasasınnnnnn gucumuz gucumuze guc eklensınnnnnnnnnnn :)
Benim babam grip olunca evin ortasina dosek atar beni kimse istemiyor sevmiyor diyip durur annemde laf ederKesinlikle öyleyiz canım. Benim eşim, babam dahil bütün erkekler grip bile olsa çok büyük bi şeymiş gibi davranıyo. Her anlamda kadınlar olarak öndeyiz. Manen de fiziki acılar açısından da :)
Benim babam grip olunca evin ortasina dosek atar beni kimse istemiyor sevmiyor diyip durur annemde laf ederben hasta olayim o olmasin der
Benim babam grip olunca evin ortasina dosek atar beni kimse istemiyor sevmiyor diyip durur annemde laf ederben hasta olayim o olmasin der
Aynen canim bi degisikler onlar icin bir grip bile dunyanin sonu gibiAyyy yerim anneniErkekler bi değişik hakkaten yaa
anladım kuzum liste için aktif sohbet şartımız var topikte bizlerle vakit geçirirsen belli bir süre sonra ben senden alırım bilgilerini
Valla kızlar şu bir gerçek ki çocuk olunca hasta olmak, yorulmak, deliksiz uyumak, yemek yapmamak, temizlik yapmamak vb gibi lüksleriniz olmayacak..Kötüyüm ben kötüyümmmmmmmAynen canim bi degisikler onlar icin bir grip bile dunyanin sonu gibi
Hepsinin geninde tembellik var ve annelerine yapamadıkları nazı bize yapıyorlarAyyy yerim anneniErkekler bi değişik hakkaten yaa
Desene ben oleyim simdiden:)Valla kızlar şu bir gerçek ki çocuk olunca hasta olmak, yorulmak, deliksiz uyumak, yemek yapmamak, temizlik yapmamak vb gibi lüksleriniz olmayacak..Kötüyüm ben kötüyümmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?