2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Artık neyse çekeceğiz ama sonu güzel olacak inşaallah, sıra sizlerde artık sizlerden güzel haberler alalım inşaallah en hayırlı ve yakın zamanda:)

Artık neyse çekeceğiz ama sonu güzel olacak inşaallah, sıra sizlerde artık sizlerden güzel haberler alalım inşaallah en hayırlı ve yakın zamanda:)

Evet canım sonu guzel olacak ınsallah
kuzum bızde yogun sekılde calısıyoruz dun 14 gundu calısma olmamıstı 12 13de olmstu bugun akıntım azalı aksam sunen bır akıntı geldı ama kaısklarıma agrı gırıp cıkıyor sol kasıgım yanıyor gıbı agrıyor bugunude degerlndırecegız ınsallah bu ay guzel haber vermek nasıp olur

ıyı aksamlar canım heyyy masallah kolay gelsın canım bende hafta sonunu beklıyorum temızlık ıcın

Sağol canımcım. Allah bize güç versin hakkaten. Bi de hamile kalınca napıcaz hiç bilmiyorum. O zaman iyice zor olacak iş güç yapmak. Mecbur eşler devralacak valla. Başka yolu yok.

Sağol canımcım. Allah bize güç versin hakkaten. Bi de hamile kalınca napıcaz hiç bilmiyorum. O zaman iyice zor olacak iş güç yapmak. Mecbur eşler devralacak valla. Başka yolu yok.

Gercekten canım ıyı dayanıyoruz ben hep dıyorum bız erkeklerden daha gucluyuz aslında :) evet hamıle kalınca daha zor olacak ama cok sukur yanımıda eslerımız var yardımcı olurlar kuzum yoksa olmaz

Gercekten canım ıyı dayanıyoruz ben hep dıyorum bız erkeklerden daha gucluyuz aslında :) evet hamıle kalınca daha zor olacak ama cok sukur yanımıda eslerımız var yardımcı olurlar kuzum yoksa olmaz

Kesinlikle öyleyiz canım. Benim eşim, babam dahil bütün erkekler grip bile olsa çok büyük bi şeymiş gibi davranıyo. Her anlamda kadınlar olarak öndeyiz. Manen de fiziki acılar açısından da :)

Kesinlikle öyleyiz canım. Benim eşim, babam dahil bütün erkekler grip bile olsa çok büyük bi şeymiş gibi davranıyo. Her anlamda kadınlar olarak öndeyiz. Manen de fiziki acılar açısından da :)

Kesınlıkle kuzum yasasınnnnnn gucumuz gucumuze guc eklensınnnnnnnnnnn :)

Benim babam grip olunca evin ortasina dosek atar beni kimse istemiyor sevmiyor diyip durur annemde laf eder ben hasta olayim o olmasin der

kizlar size sorum olacak dun itibariylre ovilasyon sona erdi ama hala devam eden kasik agrilarim oluyo sizce normalmi?boyle bisey yasayan varmi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…