Ya olsun hic sikayet etmiycem.yeterince yan gelip yattim.artik evde bi ses sicaklik olsun istiyorumValla kızlar şu bir gerçek ki çocuk olunca hasta olmak, yorulmak, deliksiz uyumak, yemek yapmamak, temizlik yapmamak vb gibi lüksleriniz olmayacak..Kötüyüm ben kötüyümmmmmmm
Allah korusun deli kız..Gördüğün gibi 2 çocuğa rağmen hala ayaktayım :)Desene ben oleyim simdiden:)
kizlar iyi aksamlar netim yok haberdar edemedm sizi dun gittim doktora beni cok uzdu 2 tane myomun var dedi dusuk veya erkrn doguma neden olur dedi insallah gebeligin devam etmez sonlanir dedi bi doktor nasil der bunu yaaa moralimi cok bozdu dun butun gun agladm nolur yardim edin bana
Öyle tabi canım bunlar sadece zor tarafları..Rabbim kimsenin evini çocuk seslerinden mahrum bırakmasın, tarifi mümkün olmayan bir aşk bu :)Ya olsun hic sikayet etmiycem.yeterince yan gelip yattim.artik evde bi ses sicaklik olsun istiyorum
Evet baya sıkıntılıydım ama geçiyor inşaallah yavaş yavaş, halsizlik yapıyor bulantı insanın canı hiçbirşey yapmak istemiyor ama çok şükür güzel birşey için çekiyorum şikayet edemem:)
bat ne zamandı canım ?Kizlar ıccık sohbet edeyim de birileri beni topikten kışkışlamasın dimi:):) şaka bi yana benim pzrtesi randevum vardı ama ben yarın gidip kan verecem çok merak ediyorum değerim kaç oldu acaba gebematikte hesapladım 3haftalık diyo pazartesi günkü değere göre (26,5 çıkmıştı) yarınkı 100 küsür olursa 4 haftalık oluyo yani 4 5 gün içinde nasıl 1 hafta fazla çıkıyo bu durumda haftaya 5 haftalık mı olacak hiç anlamıyorum ya şimdi de bunu taktım kafaya
bat ne zamandı canım ?
Bazen bende düşünüyorum böyle canim ama bir gün adetim gecikince eşimin çocuk konusu açıldığında mutluluğunu görünce ne kadar istediğimi anlıyorum özellikle geçen ay 8 gun geç geldi adetim test yaptiracaktik 2 gün geçince 2 çıktı bi heyecan sardı anlatamam sabaha kadar uyumadim ve nasıl bir histir anladım düşüncesi bile beni mutluluktan uçurdu :)Yarin sabah doktora gidcem ama icimde bi korku var hamile kalmak korkusu :/ hep istiyorum diyorum ama her negatif sonucta sevinyorum sankı içten ice. Cogu zaman burda okudugum kadariyla sizdeki hevesi kendimde göremiyorum ismimin basina anne kelimesinin gelmesine bile hazir degilim sanki. Daha yaoacak cok seyim var ama bebek olursa hep yarim kalacak hissi var. Sesli düşündüm bi an neyin karmasasi bu a dostlar madem o kadar istemiyorum niye aylardir buraya yazıyorum? Tesellim anne olan bi arkadasimin sozleri : kac yaşında olursan ol kendini hicbir zaman hazir hissetmeyeceksin ve o korkular hep olacak..
Evet canım eminim hepimizin korkulari kaygilari vardir haklisin evham yapıyorum bence ☺ allah kisa zamanda o sevinci yasatsin sana ☺Bazen bende düşünüyorum böyle canim ama bir gün adetim gecikince eşimin çocuk konusu açıldığında mutluluğunu görünce ne kadar istediğimi anlıyorum özellikle geçen ay 8 gun geç geldi adetim test yaptiracaktik 2 gün geçince 2 çıktı bi heyecan sardı anlatamam sabaha kadar uyumadim ve nasıl bir histir anladım düşüncesi bile beni mutluluktan uçurdu :)
geç döllenmedir büyük ihtimal seninki canım birde haftadan öte günüde varya o yüzden hafta birden geçmiş olabiliyor19 ekim di cnm 1gün gecikince kan verdim bu değer çıktı
Inşallah canım isteyen herkese yaşatsın rabbim aratmasin çok zor gerçekten bak biz tüp bebeğe başlayacağız bu vesile bizim için. Sağlıklı ve hayırlı olsun da bekleriz acelemiz yok elbet günü vardır :)Evet canım eminim hepimizin korkulari kaygilari vardir haklisin evham yapıyorum bence ☺ allah kisa zamanda o sevinci yasatsin sana ☺
Yarın en aşağı 100 degerını duyarız ıns canım19 ekim di cnm 1gün gecikince kan verdim bu değer çıktı
Hepsinin geninde tembellik var ve annelerine yapamadıkları nazı bize yapıyorlar
maksadımız bu şekerim...bazıları söyleyip kaçıyorlar haliyle uğraş dur...katıl tabi bağımlılık yaratırızAy şartınızı yesinler :)sohbet ederim tabi aşk olsun sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?