2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Valla kızlar şu bir gerçek ki çocuk olunca hasta olmak, yorulmak, deliksiz uyumak, yemek yapmamak, temizlik yapmamak vb gibi lüksleriniz olmayacak..Kötüyüm ben kötüyümmmmmmm
Ya olsun hic sikayet etmiycem.yeterince yan gelip yattim.artik evde bi ses sicaklik olsun istiyorum

O kadar da olumsuz konusulmaz ki..Başka bi doktora git canım bakalım o ne diyecek..

Kizlar ıccık sohbet edeyim de birileri beni topikten kışkışlamasın dimi:):) şaka bi yana benim pzrtesi randevum vardı ama ben yarın gidip kan verecem çok merak ediyorum değerim kaç oldu acaba gebematikte hesapladım 3haftalık diyo pazartesi günkü değere göre (26,5 çıkmıştı) yarınkı 100 küsür olursa 4 haftalık oluyo yani 4 5 gün içinde nasıl 1 hafta fazla çıkıyo bu durumda haftaya 5 haftalık mı olacak hiç anlamıyorum ya şimdi de bunu taktım kafaya

Kizlar sanki bugun hic bi belirtim yok gibi ya goguslerim normale donmus gibi dun gece tuvalete cikmadim bugun de pek sikismadim psikolojik mi bilmiyorum hep kayiplarim erken oldu ya ondan mi boyle hissediyorum acaba

İnşallah geçer canım geçmezsede yapacak bişe yok. göbüştekinin marifeti :)

bat ne zamandı canım ?

Yarin sabah doktora gidcem ama icimde bi korku var hamile kalmak korkusu :/ hep istiyorum diyorum ama her negatif sonucta sevinyorum sankı içten ice. Cogu zaman burda okudugum kadariyla sizdeki hevesi kendimde göremiyorum ismimin basina anne kelimesinin gelmesine bile hazir degilim sanki. Daha yaoacak cok seyim var ama bebek olursa hep yarim kalacak hissi var. Sesli düşündüm bi an neyin karmasasi bu a dostlar madem o kadar istemiyorum niye aylardir buraya yazıyorum? Tesellim anne olan bi arkadasimin sozleri : kac yaşında olursan ol kendini hicbir zaman hazir hissetmeyeceksin ve o korkular hep olacak..

Bazen bende düşünüyorum böyle canim ama bir gün adetim gecikince eşimin çocuk konusu açıldığında mutluluğunu görünce ne kadar istediğimi anlıyorum özellikle geçen ay 8 gun geç geldi adetim test yaptiracaktik 2 gün geçince 2 çıktı bi heyecan sardı anlatamam sabaha kadar uyumadim ve nasıl bir histir anladım düşüncesi bile beni mutluluktan uçurdu :)

Evet canım eminim hepimizin korkulari kaygilari vardir haklisin evham yapıyorum bence ☺ allah kisa zamanda o sevinci yasatsin sana ☺

19 ekim di cnm 1gün gecikince kan verdim bu değer çıktı
geç döllenmedir büyük ihtimal seninki canım birde haftadan öte günüde varya o yüzden hafta birden geçmiş olabiliyor Yani sen ogrendıgınde 3 haftalık yada 4 haftalık dıe dusunebılyıosun ama dolleneme zamanına gore mesela 3 hafta 3 gunluk yada 3 hafta 4 gunluk falan oldugunda 3-4 gun sonra otomatıkmen 4 haftaya gecmıs oluyo yani. sen degere ve haftaya cok takma kafanı ki doktordan doktora bıle degısebılıyo o. ben garantı olsun dıe 6. haftada doktora gıttım doktor bana 5 haftalık dedı kalbını duyamayız dedı ben dıorum 6 o dıo 5. cıktım baska bı doktora gıttık dedı 6 hafta 1 gunluk Kalbıde atıyo dedı duyduk sukur. yanı bırıne gore daha 5 e yenı gırmısken dıger doktora gore 7 ye bıle donmustum ben. senın kan artısın ıyı olsunda ınsallah gerısını takma kafana

Evet canım eminim hepimizin korkulari kaygilari vardir haklisin evham yapıyorum bence ☺ allah kisa zamanda o sevinci yasatsin sana ☺
Inşallah canım isteyen herkese yaşatsın rabbim aratmasin çok zor gerçekten bak biz tüp bebeğe başlayacağız bu vesile bizim için. Sağlıklı ve hayırlı olsun da bekleriz acelemiz yok elbet günü vardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…