- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
geç döllenmedir büyük ihtimal seninki canım birde haftadan öte günüde varya o yüzden hafta birden geçmiş olabiliyorYani sen ogrendıgınde 3 haftalık yada 4 haftalık dıe dusunebılyıosun ama dolleneme zamanına gore mesela 3 hafta 3 gunluk yada 3 hafta 4 gunluk falan oldugunda 3-4 gun sonra otomatıkmen 4 haftaya gecmıs oluyo yani. sen degere ve haftaya cok takma kafanı ki doktordan doktora bıle degısebılıyo o. ben garantı olsun dıe 6. haftada doktora gıttım doktor bana 5 haftalık dedı kalbını duyamayız dedı ben dıorum 6 o dıo 5. cıktım baska bı doktora gıttık dedı 6 hafta 1 gunluk Kalbıde atıyo dedı duyduk sukur. yanı bırıne gore daha 5 e yenı gırmısken dıger doktora gore 7 ye bıle donmustum ben. senın kan artısın ıyı olsunda ınsallah gerısını takma kafana
Yarın en aşağı 100 degerını duyarız ıns canım
maksadımız bu şekerim...bazıları söyleyip kaçıyorlar haliyle uğraş dur...katıl tabi bağımlılık yaratırız
ne sordun canim atlamis olabilirim.cevap vereyim ona gore. Gece pek hareketli olmuyo forumumuz gunduz yazsan geveze hatunumuz cok ☺kizlar neye kime gore cevap veriyosunuz anlamadim kactir yaziyorum ya sadece begeni yada cevap yok! yok yani bende sizi takip ediyorum elimden geldigince gecmise donup okumaya calisiyorum sevinclere kendimce ortak oluyorum temennilerde bulunuyorumda cevap yok anlamis degilim oyuzden
InsaAllah bende oyle ayakta kalabilirim abla:)Allah korusun deli kız..Gördüğün gibi 2 çocuğa rağmen hala ayaktayım :)
sayfanin hizina yetisilmiyo zaten masallah:) tekrar yazayim tabi dun itibariyle ovilasyon zamanim bitti ama hala kasik agrim var devam ediyo normalmi sizce?ben gecen yil dis gebelik yasadim evham yapiyorum sanirimne sordun canim atlamis olabilirim.cevap vereyim ona gore. Gece pek hareketli olmuyo forumumuz gunduz yazsan geveze hatunumuz cok ☺
Canim gecen sayfalari pek okuyamiyorum gozden kacirmis olabilirim yazdigini ne sordun acaba:)kizlar neye kime gore cevap veriyosunuz anlamadim kactir yaziyorum ya sadece begeni yada cevap yok! yok yani bende sizi takip ediyorum elimden geldigince gecmise donup okumaya calisiyorum sevinclere kendimce ortak oluyorum temennilerde bulunuyorumda cevap yok anlamis degilim oyuzden
Disimle idare ediyorum canim sen nasilsin:)iyi gecelerkızlar :) nasılsınız
Tecrübeli değilim ama kanaman yoksa endişelenme. :)sayfanin hizina yetisilmiyo zaten masallah:) tekrar yazayim tabi dun itibariyle ovilasyon zamanim bitti ama hala kasik agrim var devam ediyo normalmi sizce?ben gecen yil dis gebelik yasadim evham yapiyorum sanirim
Disimle idare ediyorum canim sen nasilsin:)
P.tesi gunu cekecekler kurtulcam insaAllah:)Geçmiş olsun cnm bende geçen ay kanal tedavi ve dolgu yaptırdım kurtıldum şükür ama tabi bebek varken yapmazlar. Allah şifa versin. Minoset mi ne onu gebeler kullanabliyo sanırım ağrı kesici olarak. İnş tez zamanda ağrın geçer şifa bulursun.
Tabiki de normal canm yeni bitmiş ovulasyon hatta eger döllenme oluyosa 5 6 gun surer bu agri sanci sonrasi allah kerim ☺sayfanin hizina yetisilmiyo zaten masallah:) tekrar yazayim tabi dun itibariyle ovilasyon zamanim bitti ama hala kasik agrim var devam ediyo normalmi sizce?ben gecen yil dis gebelik yasadim evham yapiyorum sanirim
Olabilir ca hatta bazi aarkadaşlar haritaya bemzetir bu belirginligi ☺ya arkdşlar bşy sorcm goğus ucunda damar belirgi,liği gebelk belirtisi olabilir mi
ümitlendirmek istemem erkenden ama benim ovulasyin bittikten sonra kasiklarimda yanma, çekilme hafif batma oldu... Hamileliktenmis :) dilerim sende hamilesindir...sayfanin hizina yetisilmiyo zaten masallah:) tekrar yazayim tabi dun itibariyle ovilasyon zamanim bitti ama hala kasik agrim var devam ediyo normalmi sizce?ben gecen yil dis gebelik yasadim evham yapiyorum sanirim
Tatlim seni gördüm sevindim dua et bana.. namazimi.kildim yattim sabah doktora gidcem hayırlısı olsun hakkımdaümitlendirmek istemem erkenden ama benim ovulasyin bittikten sonra kasiklarimda yanma, çekilme hafif batma oldu... Hamileliktenmis :) dilerim sende hamilesindir...
bn tam yumurtlama gununde ilişki yaşadm şuan 5 gun var adetime ama goğslerim çok hassas ve bugun o damarı farkettim. Sence olasılk nedirOlabilir ca hatta bazi aarkadaşlar haritaya bemzetir bu belirginligi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?