2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Çok teşekkür ederim cnm haklısın önemli olan düzgün bi şekilde değerimin artması yarını iple çekiyorum inşallah bi aksilik olmaz peki keseyi hcg değerine göre mi yoksa hafta ya göre mi görebilirim cnm büyük ihtimal atıyorum 5 haftalık bile olsa bhcg düşük olur geç döllenme olduğu için

Son düzenleme:
kizlar neye kime gore cevap veriyosunuz anlamadim kactir yaziyorum ya sadece begeni yada cevap yok! yok yani bende sizi takip ediyorum elimden geldigince gecmise donup okumaya calisiyorum sevinclere kendimce ortak oluyorum temennilerde bulunuyorumda cevap yok anlamis degilim oyuzden

Bende acayip bi kasık ağrısi var batma oluyo kızlar böyle yanma gibi biraz yürüsem sanki bişe toplanıyo kasıklarımda aşağı çekiyo beni normal mi bu Allahıma şükür kanamam yok

ne sordun canim atlamis olabilirim.cevap vereyim ona gore. Gece pek hareketli olmuyo forumumuz gunduz yazsan geveze hatunumuz cok ☺

ne sordun canim atlamis olabilirim.cevap vereyim ona gore. Gece pek hareketli olmuyo forumumuz gunduz yazsan geveze hatunumuz cok ☺
sayfanin hizina yetisilmiyo zaten masallah:) tekrar yazayim tabi dun itibariyle ovilasyon zamanim bitti ama hala kasik agrim var devam ediyo normalmi sizce?ben gecen yil dis gebelik yasadim evham yapiyorum sanirim

Canim gecen sayfalari pek okuyamiyorum gozden kacirmis olabilirim yazdigini ne sordun acaba:)

sayfanin hizina yetisilmiyo zaten masallah:) tekrar yazayim tabi dun itibariyle ovilasyon zamanim bitti ama hala kasik agrim var devam ediyo normalmi sizce?ben gecen yil dis gebelik yasadim evham yapiyorum sanirim
Tecrübeli değilim ama kanaman yoksa endişelenme. :)

Disimle idare ediyorum canim sen nasilsin:)

Geçmiş olsun cnm bende geçen ay kanal tedavi ve dolgu yaptırdım kurtıldum şükür ama tabi bebek varken yapmazlar. Allah şifa versin. Minoset mi ne onu gebeler kullanabliyo sanırım ağrı kesici olarak. İnş tez zamanda ağrın geçer şifa bulursun.

P.tesi gunu cekecekler kurtulcam insaAllah:)

ya arkdşlar bşy sorcm goğus ucunda damar belirgi,liği gebelk belirtisi olabilir mi

Tabiki de normal canm yeni bitmiş ovulasyon hatta eger döllenme oluyosa 5 6 gun surer bu agri sanci sonrasi allah kerim ☺

ümitlendirmek istemem erkenden ama benim ovulasyin bittikten sonra kasiklarimda yanma, çekilme hafif batma oldu... Hamileliktenmis :) dilerim sende hamilesindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…