2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar pazartesi tarlusal bitti hala adet olmadım. Soğan suyu kekik suyu içtim ama yok leke bile sayılmayacak şeyler geldi ama tık yok. Patlamaya hazır bomba gibiyimm. 37 günde adet olurum normalde ama bugün 50. Gün. Hiç bu kadar uzun döngüm olmamıştı kafaları çıldırcam

Amin tatlim herseyde vardir hayir yeterki saglik olsun odenir insallah ovulasyona gerek kalmaz birdaha insallah hepimiz hamis oluruz

Allah yardimcin olsun canim..benimde dis agrim gecmek bilmiyor birazdan esimle ozel bir dis klinigine gidecez insaAllah cekerim der p.tesine kdr dayanamam yoksa
Canim gecmis olsun, cok sukur ben kurtuldum bugun. Cok pahaliya mal oldu ama agrim kesildi hemen. Insallah aksam da, gece de agrim olmaz. Insallah sen de bir an evvel kurtulursun:)

Canim gecmis olsun, cok sukur ben kurtuldum bugun. Cok pahaliya mal oldu ama agrim kesildi hemen. Insallah aksam da, gece de agrim olmaz. Insallah sen de bir an evvel kurtulursun:)
Gecmiyor canim gece artik olecegimi sandim ve halada cok siddetli agriyor 1 dk bile uyumadim sabaha kadar hala agliyorum

<p> </p>
<p>dogru da cnm bulantida kotu drvyazdiysa birsey olmaz insallah iyi bak kendine taze annecik</p>

Gecmiyor canim gece artik olecegimi sandim ve halada cok siddetli agriyor 1 dk bile uyumadim sabaha kadar hala agliyorum
Canim Allah kolaylik versin ya, insallah hafifler en azindan. Ben de bir kac gecedir oyleydim. Esim netten bisey buldu, biraz hafifletiyor gibi, bir dene istersen. 3-4 tane karanfili havanda ez, uzerine bir tatli kasigi kadar yag koy. Karanfil yagi yagda cozunur ancak, o yuzden su yerine yag konuluyor. Karisimi biraz beklet ki karanfilin ozu yaga gecsin. Sonra da pamuklu cubukla agriyan disine, disin etrafindaki dis etine sur. kesin cozum degil tabii ki ama gecici bir rahatlama sagliyor. Ben gece bas ucume koymustum. Cok asiri karanfil koyma yeter. Ise yarar mi bilmiyorum belki denemek istersin.

<p>
İnşallah cnm bende &ouml;yle bi değer tahmin ediyorum zaten 100 k&uuml;s&uuml;r eşime kalsa 400 500 olur inşallah diyo Allah korusun o zaman sorun var demek
</p>
<p>cnm ben ogrendigimde 1000 uzeriydi degerim 4 haftalikti keseyide gorduk.yuksrk cikarsa korkma sorun olmaz insallah</p>

<p>
bayan canim bu myom bende 5 ay onceden tespit edildi devlet hastanesinde gebelige hic engel falan değil dedi canım ama ozrldeki doktor bi dovmedgi kaldı dun
</p>
<p>cnm sen bakma ona oncelikle konusma tarzi cok yanlis bir sorun dahi olsa dr un seni en az hasar alacak sekilde anlatip yonlendrmeli rahatlatmali ama malesef herkes isini iyi yapmiyo baska doktora git cnm bende kist varddi mesela benimkide bayan doktor sakin bunun icin korkma demisfi ya adetle gider bebek plursa yerini bebege birakir bir sekilde gecicek demisti adetle gitti insallah seninkide bebisin dogumuyla temizlenir uzzme kendini&nbsp;</p>

<p>benim yazilarin basinda sonunda niye p cikiyo anlamadim</p>

Canım genelde 5. hafttada görülüyo ama 7 de bile gören var ort. deger 1500 olduğunda gözükürmüş

sayfanin hizina yetisilmiyo zaten masallah:) tekrar yazayim tabi dun itibariyle ovilasyon zamanim bitti ama hala kasik agrim var devam ediyo normalmi sizce?ben gecen yil dis gebelik yasadim evham yapiyorum sanirim
Canım o normaldir bence ovulasyon bittiğindede kasık ağrısı devam edebiliyo hatta tuttuda döllenme oluyosa yine devam ediyo bide yerleşme zamanı ağrıyo :) öle böle derken hamıle oldugunu ogrendıgındede bunye alısmaya calısıyo yıne devam edıo bebek buyudukcede devam edıo yanı :) ınsallah bebeğin dölleniyodur ve yerleşmeye calısacaktır ınsallah bole guzel bı sebeepten agrıyodur canım

Geçmiş olsun canım.. miyomlarıyla hamile kalan ve devam eden arkadaşım var.. O şekilde doğum yapanları da duymuştum.. Hatta doğumşabirliklte rahimin temizleneceğini falan demişlerdi.. Hamile bir kadına nasıl bu kadar rahat diyebilir ki bunu? Aklım almıyor.. Ama doktorun seni ve daha sonra olacak üzüntünü düşünerek bunu söylediğini varsayarsak... Yok ya, yine de denememesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…