2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayırlı cumalar arkadaslar Rabbım bu guzel gunun hatrına bızlere hayırlı saglıklı bebekler,saglıklı gebelık bebegımızı sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın bızlere bebeklerımıze bakacak guc saglık sıhat uzun ömurler versın evımıze bolluk bereket huzur nese esımızle bebegımızle bır omur musmutlu yasamayı ve en kısa zamanda hayırlı bır sekılde bebıslerımızın bıze gelmesını nasıp etsınnnnnn Amın

DÜN KUAFÖRDE AĞDAMI YAPTIRDIM (AFEDERSİNİZ) BANYOMU YAPTIM İLİŞKİ OLMADI GECE VE SABAH TUALETİMİ YAPARKEN SONUNA DOĞRU BİR AĞRI OLUYOR VE SÜREKLİ TUALETİM GELİYOR ENFEKSİYON MU ALDIM DOKTORA GİDECEĞİM KENDİ DOKTORUMA MI GİDEYİM YOKSA YAN HASTANEDE HER HANGİ Bİ DOKTORA GİTSEM OLUR MU ??((

Ohhhh ne güzel canım rahatlamıssın sıhatler olsun bugun olur canım uzulme lutfen enfeksıyon degıldırde usutmus olabılırsın canım bence kendı dr gıtmelısın gecmıs olsun kuzum

bende aynısını yaşadım 18 çıktığında kağıttan gözlerimi alamadım sonra 45 çıktı tamam anne oluyorum derken bir hafta sonra 14 e düştü ağlayarak girdim doktorun yanına ilk deneme diyebilirdik ama var olanı kaybetmek olmayana üzülmekten daha zor eminim . sonra dedim rabbim sen hayırlısını ver sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat olacaksa nasip et ve bizlere ona bakabilecek sağlık ömür bereket ver :) şimdi çalışmalara devam ediyoruzz ikinci bebek diyorum ben :) rabbim hakkında hayırlısını versin biz üzülsekte herkes normal bakıyor o yüzden içini ferah tut rabbim yeniden versin inşallah :)

Ohhhh ne güzel canım rahatlamıssın sıhatler olsun bugun olur canım uzulme lutfen enfeksıyon degıldırde usutmus olabılırsın canım bence kendı dr gıtmelısın gecmıs olsun kuzum

rahatladım ama çalışma olmadı olmadı diye üzüldüm ama belki enfeksiyonu eşime geçirecektim ondada vardır bir hayır dedim :) kendi doktoruma yarın gidebilirim oda özel muayenehane hem pahalı hem testleri dışarda yaptıracağım uzun iş parası değilde git yaptır bekle vs si yüzünden bugün gitmek istedim bir şey varsa ilaç alıyım diye açıkçası

tArlusal kullandıktan sonra ilk adet 1 haftaya kadar gecikebilir.. Doktorum soylemişti bana canım.. Takma kafana..

Hım anladım vardır herseyde bır hayır canım belkı bugun yumurtlayacaksın bugun olması daha ıyı olacak :) canım o zaman yakındakı hastahaneye gıttın bende gıtmek ıstedıgım dr gıdememıstım hem ıcın rahatlar araya hafta sonu gırmeden gıt ıstersen canım ınsallah yoktur ama bence enfeksıyon yoktur kuzum

aminnnnn rabbim tüm dualarımızı kabul etsinn nice cumalar göstersin :) bugünlerimize de şükürler olsun binlerce kez :)))

inşallah yoktur elisam bu hafta ayaklarım çok üşüdü ama ben yine de bi görüneyim ne olur ne olmaz ilerlerse kötü olur bende hiç böyle bir şey olmamıştı daha önce o yüzden enfeksiyon diye düşünüyorum dilerim olmaz

Gününüz aydın olsun güzel hatunlar.. Cumanız hayırlı olsun .. Rabbim tüm günü dua vakti saysın ve dualarınız(mız) kabul olsun.. Rabbim evleri huzur sağlık be bebişlerle sarsın sarmalasın..
Bugün bat günüm.. Akşam sol yumurtalığımda bir ağrı oldu (hala daarada devam ediyor). Sabah kalktığımda regl olmamıştım ve test yaptım.. Sonuç hepimizin de tahmin ettiği gibi negatif Eğer bebiş yoksa ki öyle görünüyor, en yakın zamanda kırmızıları göreyim de tahlillerimi yaptırıp tedavilerime başlayayım.. :)

İnşallah canım benımde bu hafta ayaklarım cok usudu dun kasıklarım agrıyordu ama ondan mı yumdan mı bılemedım ama ıkı gundur sıcak tutuyorum ayaklarımı bot gıymeye basladım sen ıdrar yollarını usutmus olabılırsın ondandır bence enfeksıyon degıldır kuzum kendı bırazcık sıcak tut gecer ama tabı ıhmal etme dr gıt bır test yaptır

Amiinn.. Rabbim kalbinin güzelliğini etrafına saçsın canım :)

Günaydın kızlar kendimi test yapmaktan alıkoyamıyorum.
Bu gidişle 30 testide yapacağım.
Hayırlı cumalar herkese bu arada

günaydın bende yaptım dün silik çıktı sanırım benim iki gün önceki en koyuydu dün çatladı ama çalışma olmadı benim idrar yolu enfeksiyonu oldu sanırım gece tualete çıktım afedersin idrarın sonuna doğru ağrı oluyor sabahta oldu doktora gideceğim ( seni takip ediyorum her konuda :):) bi bebiş yap benimde olsun :))

Günaydın canım aminnnnnnnnnn Allah'ım duysun bızı dualarımızı kabul etsın Güzel yürekli hatun :) insallah bu mubarek gunde bebeısın sana tutunur adet olmazsın ve bırkac gun sonra pozıtıf haberını verırsın

canım seninde hayırlı cumaların olsun benimde günümde negatif çıkmıştı sonrasında pozitifi görmüştüm inşallah öyle olur ama önce hayırlısı ne ise o olsun duamız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…