GünaydınnnnGünaydın kızlar
Aminnn inşallahhhGünaydın dünyanın en şeker hatunları mutluluk iyilik bizlerle olsunnnnnnnnnnnn
DÜN KUAFÖRDE AĞDAMI YAPTIRDIM (AFEDERSİNİZ) BANYOMU YAPTIM İLİŞKİ OLMADIGECE VE SABAH TUALETİMİ YAPARKEN SONUNA DOĞRU BİR AĞRI OLUYOR VE SÜREKLİ TUALETİM GELİYOR ENFEKSİYON MU ALDIM DOKTORA GİDECEĞİM KENDİ DOKTORUMA MI GİDEYİM YOKSA YAN HASTANEDE HER HANGİ Bİ DOKTORA GİTSEM OLUR MU ?? ((
7. Gun 23 tu.tabiki düşük bir deger ama baslangic falan dediler.bugun 4 cikti yani yok. Daha ilk deneme üzülmem sacma belki biliyorum ama cok umutlanmistim.istemistim.bide bende cikolata kisti var.ya hic olmassa diye kuruntu yapıyorum. Hayirlisi
Ohhhh ne güzel canım rahatlamıssın sıhatler olsun bugun olur canım uzulme lutfen enfeksıyon degıldırde usutmus olabılırsın canım bence kendı dr gıtmelısın gecmıs olsun kuzum
tArlusal kullandıktan sonra ilk adet 1 haftaya kadar gecikebilir.. Doktorum soylemişti bana canım.. Takma kafana..Kızlar pazartesi tarlusal bitti hala adet olmadım. Soğan suyu kekik suyu içtim ama yok leke bile sayılmayacak şeyler geldi ama tık yok. Patlamaya hazır bomba gibiyimm. 37 günde adet olurum normalde ama bugün 50. Gün. Hiç bu kadar uzun döngüm olmamıştı kafaları çıldırcam
rahatladım ama çalışma olmadı olmadı diye üzüldüm ama belki enfeksiyonu eşime geçirecektim ondada vardır bir hayır dedim :) kendi doktoruma yarın gidebilirim oda özel muayenehane hem pahalı hem testleri dışarda yaptıracağım uzun iş parası değilde git yaptır bekle vs si yüzünden bugün gitmek istedim bir şey varsa ilaç alıyım diye açıkçası
Hayırlı cumalar arkadaslar Rabbım bu guzel gunun hatrına bızlere hayırlı saglıklı bebekler,saglıklı gebelık bebegımızı sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın bızlere bebeklerımıze bakacak guc saglık sıhat uzun ömurler versın evımıze bolluk bereket huzur nese esımızle bebegımızle bır omur musmutlu yasamayı ve en kısa zamanda hayırlı bır sekılde bebıslerımızın bıze gelmesını nasıp etsınnnnnn Amın
aminnnnn rabbim tüm dualarımızı kabul etsinn nice cumalar göstersin :) bugünlerimize de şükürler olsun binlerce kez :)))
Hım anladım vardır herseyde bır hayır canım belkı bugun yumurtlayacaksın bugun olması daha ıyı olacak :) canım o zaman yakındakı hastahaneye gıttın bende gıtmek ıstedıgım dr gıdememıstım hem ıcın rahatlar araya hafta sonu gırmeden gıt ıstersen canım ınsallah yoktur ama bence enfeksıyon yoktur kuzum
inşallah yoktur elisam bu hafta ayaklarım çok üşüdü ama ben yine de bi görüneyim ne olur ne olmazilerlerse kötü olur bende hiç böyle bir şey olmamıştı daha önce o yüzden enfeksiyon diye düşünüyorum dilerim olmaz
Amiinn.. Rabbim kalbinin güzelliğini etrafına saçsın canım :)Hayırlı cumalar arkadaslar Rabbım bu guzel gunun hatrına bızlere hayırlı saglıklı bebekler,saglıklı gebelık bebegımızı sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın bızlere bebeklerımıze bakacak guc saglık sıhat uzun ömurler versın evımıze bolluk bereket huzur nese esımızle bebegımızle bır omur musmutlu yasamayı ve en kısa zamanda hayırlı bır sekılde bebıslerımızın bıze gelmesını nasıp etsınnnnnn Amın
Amiinn.. Rabbim kalbinin güzelliğini etrafına saçsın canım :)
Günaydın kızlar kendimi test yapmaktan alıkoyamıyorum.
Bu gidişle 30 testide yapacağım.
Hayırlı cumalar herkese bu arada
Gününüz aydın olsun güzel hatunlar.. Cumanız hayırlı olsun .. Rabbim tüm günü dua vakti saysın ve dualarınız(mız) kabul olsun.. Rabbim evleri huzur sağlık be bebişlerle sarsın sarmalasın..
Bugün bat günüm.. Akşam sol yumurtalığımda bir ağrı oldu (hala daarada devam ediyor). Sabah kalktığımda regl olmamıştım ve test yaptım.. Sonuç hepimizin de tahmin ettiği gibi negatifEğer bebiş yoksa ki öyle görünüyor, en yakın zamanda kırmızıları göreyim de tahlillerimi yaptırıp tedavilerime başlayayım.. :)
Gününüz aydın olsun güzel hatunlar.. Cumanız hayırlı olsun .. Rabbim tüm günü dua vakti saysın ve dualarınız(mız) kabul olsun.. Rabbim evleri huzur sağlık be bebişlerle sarsın sarmalasın..
Bugün bat günüm.. Akşam sol yumurtalığımda bir ağrı oldu (hala daarada devam ediyor). Sabah kalktığımda regl olmamıştım ve test yaptım.. Sonuç hepimizin de tahmin ettiği gibi negatifEğer bebiş yoksa ki öyle görünüyor, en yakın zamanda kırmızıları göreyim de tahlillerimi yaptırıp tedavilerime başlayayım.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?