Günaydın kızlar kendimi test yapmaktan alıkoyamıyorum.
Bu gidişle 30 testide yapacağım.
Hayırlı cumalar herkese bu arada
BEnim sonunda kanda geliyor canım.günaydın bende yaptım dün silik çıktı sanırım benim iki gün önceki en koyuydu dün çatladı ama çalışma olmadı benim idrar yolu enfeksiyonu oldu sanırım gece tualete çıktım afedersin idrarın sonuna doğru ağrı oluyor sabahta oldu doktora gideceğim( seni takip ediyorum her konuda :):) bi bebiş yap benimde olsun :))
İnşallah canım benımde bu hafta ayaklarım cok usudu dun kasıklarım agrıyordu ama ondan mı yumdan mı bılemedım ama ıkı gundur sıcak tutuyorum ayaklarımı bot gıymeye basladım sen ıdrar yollarını usutmus olabılırsın ondandır bence enfeksıyon degıldır kuzum kendı bırazcık sıcak tut gecer ama tabı ıhmal etme dr gıt bır test yaptır
BEnim sonunda kanda geliyor canım.
Allah korusun seni ama bebeiş konusunda ikimizde aynı zamanda hamiş olsak Allah dadından yenmez.
evet bende dün bugün anca ısındı ayaklarım haftasonuda sıcak tutarım geçer inşallah öğlene doğru izin alıp gideceğim yinede
Bitanem bunlar ovulasyon testi hayır geçti çatlama ama bir umut belki hamiş olduğumu öğrenirim diye yineliyip duruyorum. Birde günde 3 litre su tüketirken yapıyorum.Günaydın canım hayırlı cumalar elınde fazlaysa yap canım aklında kalacagına ınsallah en kısa zamanda pozıtfı gorrusun
Bitanem bunlar ovulasyon testi hayır geçti çatlama ama bir umut belki hamiş olduğumu öğrenirim diye yineliyip duruyorum. Birde günde 3 litre su tüketirken yapıyorum.
Kaygılım ilk 10dk sonra test sonucu geçersizmiş. Bende dün hepsini çöpe attım.Dünde yaptım silik gibi sabah yaptıklarım daha koyu anlamadım ben bu işten bir şey.
İnşallah ben gidip pazartesi muhakkak test yaptırcam. Sonu boş olsa da meraktan ölücem bu şekilde gerçi benim son çalışmalar olmadı çok ağrım olduğu için artık ya tutarsa diye bir ihtimal bol sevinç var içimde:):) birlikte düşük yaptık birlikte enfeksiyon olduk şimdi beraber hamiş kalma zamanıinşallahhh :))
İnşaAllah canım.. Rabbim in merhamet kapıları çoookk.. nasip olursa biz de birinden giriş yaparız :)Günaydın canım aminnnnnnnnnn Allah'ım duysun bızı dualarımızı kabul etsın Güzel yürekli hatun :) insallah bu mubarek gunde bebeısın sana tutunur adet olmazsın ve bırkac gun sonra pozıtıf haberını verırsın
Amin kuzum.. Dediğin gibi hiçte belli olmaz.. Hafta başına kadar regl olmaz isem bekleyeceğim.. Sonrasında kan testi yaparımcanım seninde hayırlı cumaların olsun benimde günümde negatif çıkmıştı sonrasında pozitifi görmüştüm inşallah öyle olur ama önce hayırlısı ne ise o olsun duamız :))
Evet canım sıcak su ıc ben oyle yapıyorum gun ıcınde bır kupa sıcak su ıcıyorum bazen ıkıyede cıkıyor ınsallah hemnececık gecer gıt canım guzel haberlerle gel
Hımmmmmmmmm ee kuzum 3 lt suya seyrelır ama net sonuc vermezkı en ıyısı gununu beklemek tatlım bat ne zamandı ınsallah bebısın gelmıstır gobusune
Bitanem bunlar ovulasyon testi hayır geçti çatlama ama bir umut belki hamiş olduğumu öğrenirim diye yineliyip duruyorum. Birde günde 3 litre su tüketirken yapıyorum.
Kaygılım ilk 10dk sonra test sonucu geçersizmiş. Bende dün hepsini çöpe attım.Dünde yaptım silik gibi sabah yaptıklarım daha koyu anlamadım ben bu işten bir şey.
Havalar çok terelelli, ablam havalar soğumaya başladığında eğer kendini korumaz ise hep böbreklerini üşütür.. Dikkat edesin kendine.. bol su iç ve hep sıcak tutasın kendini.. Geçmiş olsun canım..evet bende dün bugün anca ısındı ayaklarım haftasonuda sıcak tutarım geçer inşallah öğlene doğru izin alıp gideceğim yinede
geçmiş olsun canım.. Dikkat edin kendinize.. Anam kadınlık ne zor ya.. herşeyden nem kapıyos.. hemen hastalanıos..BEnim sonunda kanda geliyor canım.
Allah korusun seni ama bebeiş konusunda ikimizde aynı zamanda hamiş olsak Allah dadından yenmez.
İnşallah ben gidip pazartesi muhakkak test yaptırcam. Sonu boş olsa da meraktan ölücem bu şekilde gerçi benim son çalışmalar olmadı çok ağrım olduğu için artık ya tutarsa diye bir ihtimal bol sevinç var içimde
Senin bata ne kadar kalacak pazartesi
Sıcak suyun içine birazda limon sıkın içerken tatlım. Daha etkili bu şekilde birde karnabahar haşlayıp yiyin. Ben direk az suda haşlayım lahana, havuşla zeytinyağlı, nar ekşili, limonlu bir salata yapıyorum. Hem mide için hemde enfeksiyon için tüketilmesi gerek. Kür halinde de tüketemiyoruz bu şekilde salatavari yiyoruz eşimle
4 Kasım inşallah gelmez ama
eğer uzun zamandır 3lt içiyorsa, vücut alışmıştır ve doğru sonucu verebilir belki..Hımmmmmmmmm ee kuzum 3 lt suya seyrelır ama net sonuc vermezkı en ıyısı gununu beklemek tatlım bat ne zamandı ınsallah bebısın gelmıstır gobusune
Havalar çok terelelli, ablam havalar soğumaya başladığında eğer kendini korumaz ise hep böbreklerini üşütür.. Dikkat edesin kendine.. bol su iç ve hep sıcak tutasın kendini.. Geçmiş olsun canım..
Bende limon sıkıyorum canım karnıbaharı cok severım tursunu kurduk bu sene afıyet olsun cok ıyı yapıyorsun canım inşallah gelemz canım senden guzel haber gelsın bızde arkandan gelelım benımkı 6 kasım :)
Al benden de o kadar.. E zırt pırt ta dolanamıyorsun kiçok sağ ol canım . benim iş gereği tüm gün oturuyoruz çok üşüyen bir insanım oturunca hareket etmeyince kat kat çorapta giysem ayaklar ısınmmıyor hareketsizlikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?