- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
Çayır çimen gezincede olmuyor bizim bu iş yaaa bari testlerde kesin tarihi belirleyeydik iyiydi.bu iş bize göre ddeğil bitirelim de saldım çayıra yöntemine geçelim :)
Valla öyle canım olmadı 10:30 gibi çıkıp tekrar doktora gidicem.geçmiş olsun canım.. Dikkat edin kendinize.. Anam kadınlık ne zor ya.. herşeyden nem kapıyos.. hemen hastalanıos..
Kız Bat bende de 4 Kasım ama farazi biliyorsun son olaylarda benim vücut terelelli kafasına göre erken geliyor geç bitiyor falan.benim belli batım yok henüz ama satım ayın 4 ü :) benim bu aydan bir şey yok sanırım14,16,18 de çalışma oldu bugün 21.gün ve bence dün çatlama gerçekleşti artık nasip kısmet
hayırlısı ne zamansa o zaman olsunda sen yine de bi süre fln olmasa deme lütfen beni kırma ağzından o tarz bi şey çıkmasın :) 28e 5 kalmış daha ne olsun tam sen sıkışmışsın borç vs derken gelsin kinderinn :):) onlar ödenir bebişşşte ardına gelir :)
Al benden de o kadar.. E zırt pırt ta dolanamıyorsun kiben sürekli yanımda şal taşıyorum bazen de hırka..
Rabbim hayırlısını versin tatlım.. :) ne zman çıkacak sonuç?Kan verdim beklemedeyim..
Kan verdim beklemedeyim..
Çayır çimen gezincede olmuyor bizim bu iş yaaa bari testlerde kesin tarihi belirleyeydik iyiydi.
Valla öyle canım olmadı 10:30 gibi çıkıp tekrar doktora gidicem.
Sızıdan oturamıyorum bile
Kız Bat bende de 4 Kasım ama farazi biliyorsun son olaylarda benim vücut terelelli kafasına göre erken geliyor geç bitiyor falan.İkimizde de var bir dengesizlik inşallah sonu olsun hamişlik
Vallahi bizim burda yazın klimaları sonuna kadar açtıkları için biz üşüyos.. yine şal bulunduruyoruz yanımızdaevet bende kazak giyiyorum iş yerinde üstüne hırka yani kat kat darlanıyorum işte yazı bu yüzden çok seviyorum :)
Kaygılım sıkışmak değil de aslında bizimki bir sürü bankayla çalışmaktan sıkılmak diyelim. O nedenle tek bir banka çatısı altında toplansın dedik borcumuz. Kısmetimizde varsa gelsin tabi hiç beklenti içinde değilim ama o ayrı. Olursa güzel olur olmazsa da kötü olmaz şahsen bu ay çok rahatım. Hamilelik şüphemde yok çünkü akıntım var. Kasımın ilk haftası eşimde bende bir kontrolden geçsek iyi olucak.
Vallahi bizim burda yazın klimaları sonuna kadar açtıkları için biz üşüyos.. yine şal bulunduruyoruz yanımızda
Normal yagmi kullanayimCanim Allah kolaylik versin ya, insallah hafifler en azindan. Ben de bir kac gecedir oyleydim. Esim netten bisey buldu, biraz hafifletiyor gibi, bir dene istersen. 3-4 tane karanfili havanda ez, uzerine bir tatli kasigi kadar yag koy. Karanfil yagi yagda cozunur ancak, o yuzden su yerine yag konuluyor. Karisimi biraz beklet ki karanfilin ozu yaga gecsin. Sonra da pamuklu cubukla agriyan disine, disin etrafindaki dis etine sur. kesin cozum degil tabii ki ama gecici bir rahatlama sagliyor. Ben gece bas ucume koymustum. Cok asiri karanfil koyma yeter. Ise yarar mi bilmiyorum belki denemek istersin.
Canım bence de dağınık ödemektense tek bşr yere borç olması daha güzel. En azından neyi ne yapacağını daha iyi bilirsin. Belli olmaz hiç beklemediğin anda gebe olabilirsin belki.Hey ne oluyor bana da söyleyin gelemedim dün çok fazla hamilelik şüphen mi var betiboop yoksam yoksam silik çizgi mi gördün?
İnşallah gerek kalmaz onada alırız güzel haberlerinşallah canım :):) biliyorum testle takip gerekte olmadı işte ne yapalım bi iki ay takılalım olmadı doktora gideriz yum kontrolüne :))
Canım dişin ağrısına normal 4 beş karanfili ağzımda çiğneyip üstünde bekletirim eğer yapacak bir şeyim yoksa geçerdi. Ama bebek için zararlımı bilemediğimden söyleyemedim.Normal yagmi kullanayim
Vallahi bizim burda yazın klimaları sonuna kadar açtıkları için biz üşüyos.. yine şal bulunduruyoruz yanımızda
limon tüketme demişti arkadaşım hamile kaldığımda ama bilemedim
Kuzum onun neye etkısı oluyorkı mesela lımona aserenler bıle ooluyor
Canım bence de dağınık ödemektense tek bşr yere borç olması daha güzel. En azından neyi ne yapacağını daha iyi bilirsin. Belli olmaz hiç beklemediğin anda gebe olabilirsin belki.
İnşallah gerek kalmaz onada alırız güzel haberler
evet bilmiyorum söktürücü etkisi mi var acaba yani benimki tamamen kulaktan dolma ama duyupta demeyince içime dert oluyor:)
Haklısın canım hemen paylasmka ıstıyoruz bende anneme demıstım senden duyup boyle boyle dıye annem bız herseyı yerdık lımona aserıyoarlar bırsey olmaz dedı
Biz her daim ısıtılmaya muhtacız kuzum..yazın üşüyoruz kışın üşüyoruzzz bu nasıl iş
bencede öyle dedim ya içim rahat etmiyor yoksa hamileliğinde yiyenler hamile olduğunu öğrenene kadar neler tüketenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?