2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bu iş bize göre ddeğil bitirelim de saldım çayıra yöntemine geçelim :)
Çayır çimen gezincede olmuyor bizim bu iş yaaa bari testlerde kesin tarihi belirleyeydik iyiydi.

geçmiş olsun canım.. Dikkat edin kendinize.. Anam kadınlık ne zor ya.. herşeyden nem kapıyos.. hemen hastalanıos..
Valla öyle canım olmadı 10:30 gibi çıkıp tekrar doktora gidicem.
Sızıdan oturamıyorum bile
benim belli batım yok henüz ama satım ayın 4 ü :) benim bu aydan bir şey yok sanırım 14,16,18 de çalışma oldu bugün 21.gün ve bence dün çatlama gerçekleşti artık nasip kısmet
Kız Bat bende de 4 Kasım ama farazi biliyorsun son olaylarda benim vücut terelelli kafasına göre erken geliyor geç bitiyor falan. İkimizde de var bir dengesizlik inşallah sonu olsun hamişlik

Kaygılım sıkışmak değil de aslında bizimki bir sürü bankayla çalışmaktan sıkılmak diyelim. O nedenle tek bir banka çatısı altında toplansın dedik borcumuz. Kısmetimizde varsa gelsin tabi hiç beklenti içinde değilim ama o ayrı. Olursa güzel olur olmazsa da kötü olmaz şahsen bu ay çok rahatım. Hamilelik şüphemde yok çünkü akıntım var. Kasımın ilk haftası eşimde bende bir kontrolden geçsek iyi olucak.

Al benden de o kadar.. E zırt pırt ta dolanamıyorsun ki ben sürekli yanımda şal taşıyorum bazen de hırka..

evet bende kazak giyiyorum iş yerinde üstüne hırka yani kat kat darlanıyorum işte yazı bu yüzden çok seviyorum :)

inşallah canım :):) biliyorum testle takip gerekte olmadı işte ne yapalım bi iki ay takılalım olmadı doktora gideriz yum kontrolüne :))

evet bende kazak giyiyorum iş yerinde üstüne hırka yani kat kat darlanıyorum işte yazı bu yüzden çok seviyorum :)
Vallahi bizim burda yazın klimaları sonuna kadar açtıkları için biz üşüyos.. yine şal bulunduruyoruz yanımızda

iyi yapmışsınız bende tek yerde toplanmasından yanayım bölük pörçük olunca kafamda sürekli şu vardı bu vardı diye planlıyorum:) inşallah bu rahatlığın sonucu güzel olur :) olmazsa da dediğin gibi bir kontrol lazım genel geçer :)

Normal yagmi kullanayim

Hey ne oluyor bana da söyleyin gelemedim dün çok fazla hamilelik şüphen mi var betiboop yoksam yoksam silik çizgi mi gördün?
Canım bence de dağınık ödemektense tek bşr yere borç olması daha güzel. En azından neyi ne yapacağını daha iyi bilirsin. Belli olmaz hiç beklemediğin anda gebe olabilirsin belki.
inşallah canım :):) biliyorum testle takip gerekte olmadı işte ne yapalım bi iki ay takılalım olmadı doktora gideriz yum kontrolüne :))
İnşallah gerek kalmaz onada alırız güzel haberler

Evet canım oraya kira yatır, oraya elektrik su bilmem ne, diğerine kart öde falan şimdi hepsini maaş aldığım bankada topladım. Dünya varmış. Kısmet canım.

evet bilmiyorum söktürücü etkisi mi var acaba yani benimki tamamen kulaktan dolma ama duyupta demeyince içime dert oluyor:)

Haklısın canım hemen paylasmka ıstıyoruz bende anneme demıstım senden duyup boyle boyle dıye annem bız herseyı yerdık lımona aserıyoarlar bırsey olmaz dedı

Haklısın canım hemen paylasmka ıstıyoruz bende anneme demıstım senden duyup boyle boyle dıye annem bız herseyı yerdık lımona aserıyoarlar bırsey olmaz dedı

bencede öyle dedim ya içim rahat etmiyor yoksa hamileliğinde yiyenler hamile olduğunu öğrenene kadar neler tüketenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…