2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Günaydın :) hastaneye gittim kan vermeye, ama veremedim dr. sonuçlarımı görünce direkt tüp bebek dedi, senin yumurtaların bitmiş dedi, artık ağlamıyorum bile var ya, sadece isteyip istemediğimi de bilmiyorum. neyse canım sıkkın değil aslında yazıym dedim. bu arada kan bile veremedim, tüp bebek uzmanınada görünemedim deli gibi kalabalıktı ve ben işe geç kalıyordum. regli olduğumdan zaten çok çok mutlu değilim, ankarada hava yağıyor sabahtan beri depresif mod on anlayacağınız...

Günaydın tatlım.. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.. belki de o süreç zarfında, ona gerek kalmaksızın bişeyler olur.. Sakın ümidini kaybetme.. Bebiklerimize giden yol bazen çetrefilli olabiliyor.. Rabbim hayırlı olanı en yakında zamanda, isyana sürüklenmeden versin.. Şu güzel günde , rahmet yağarken duaların kabul olsun ..

Bu arada dr. çocuk istiyorsam acele etmemi söyledi, ne düşüneceğimi şaşırdım eşim yanımda değil çünkü, yani bu süreç eş ile atlatılabilir ancak, yani ben öyle düşünüyorum. sanırım Allah tan hayırlısını isteyip en iyisi bu konuyu kapatmak.şu an uygun değil onu biliyorum anlıyorum, yani tüm işaretler onu gösteriyor. sakın karamsarlığa kapıldığımı düşünmeyin asla. sadece gerçekler neyse o. yani üstelemenin anlamı yok.şartlar olgunlaşmadı bir türlü bebek için.

çok teşekkür ederim anlayışına :) amin inşallah gereğini Allah ım bilir..ben sadece rutine dönme taraftarıyım.

insallah Canim sanki icimde oyle hamile olacakmisim gibi bu ay hissediyorum tabi psikolijik olabilir cok istedigim icin

Şekerpancarım bazı dr lar cok acımasız oluyorlar sen umudunu yıtırmeden hayırlısını dıle belkı tup bebege gerek kalmadan bebıs gelır bu mubarek gunde Rabbım dualarını kabul etsın sana hayırlı saglıklı bır bebıs nasıp etsın

Günaydın tatlım hakkında hayırlısı olsun neye bakarak direk tüp bebek dedi ki? Yaş kaçtı canim?

aminnn isteyenlere Rabbim tez vakitte sağlıcakla versin inşallahhh...hayırlısını dilemekten ve dua etmekten başka bir şey yok zaten şu an hayatımda..

günaydınn kızlarrr dilerim güzel va hayırlı bir cuma olur heskes için, bugün 12. gün çalışamalar başladı 4 günlük perhiz vermiştim kocişe perhiz bugün son buldu bakalım rabbimizden hayırlısı yum testleri halen silik çıkıyor rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Günaydın tatlım hakkında hayırlısı olsun neye bakarak direk tüp bebek dedi ki? Yaş kaçtı canim?
yaşım 32 canım.eşimde 40. amh sonucuma göre konuştu. 0,72 çıkmıştı. 1'in altı riskliymiş zor olurmuş hatta olmazmış belkide.böyle dedi.direk tüp bebek dedi. bende işe geç kalıyordum devlet hastanesi sonuçta, tüp bebek uzmanına görünemedim. çıktım.

Haklısın canım hemen paylasmka ıstıyoruz bende anneme demıstım senden duyup boyle boyle dıye annem bız herseyı yerdık lımona aserıyoarlar bırsey olmaz dedı
canlar annem bana hamileyken ilk aydan doğuma kadar hergün kabuklarıyla limon yermiş günde iki üç tane :) ay nasıl yerdim yanımdakiler kriz geçirirdi diyo :) @kaygılı ama belki limon yeme denen kişinin şeker tansiyon gibi bir durumu olmuştur limon tansiyon düşürmekte bire birdir

Evet canim düşük çıkmış amh hakkımızda hayırlısı olsun bizler için aracı tüp bebek. Bizim de imtihanimiz buymuş o yüzden üzülmek yok tevekkül ile sabır sabır sabır...

Bende hatırlıyorum benımde yengen yerdı hattu kayınvalıdemde anlatıyor gelınlerı yermıs :)

canım biz seninle aynı durumdayız biliyorsun birkaçgün kafanı dağıt çünkü söylenen hiç bir söz teselli olmuyor bu durumlarda kendimden biliyorum. Allahım güzel kalbinin,iyi niyetinin karşılığını verecek sana ben gönülden inanıyorum
artık tıpta herşey mümkün tüpse tüp napalım maddi manevi hazırlanıp bu yola baş koyacağız yapacak birşey yoksa silkenelip önümüze bakacağız tatlım depression mood off cool mood on bebeyim

larsson canım merhaba nasılsın bebıs nasıl bır sorum olacak benım 12 13 15 de ılıskı bugun 16 gun bugun ıcın dıyorum soyle gece yarısı benım kocıse bır plan yapsam uykusundan uyandırsam :) sence nasıl devam etmelı calısma benım akıntım azaldı benım yum catlamıstır dıye duusnuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…