- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Günaydın tatlım.. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.. belki de o süreç zarfında, ona gerek kalmaksızın bişeyler olur.. Sakın ümidini kaybetme.. Bebiklerimize giden yol bazen çetrefilli olabiliyor.. Rabbim hayırlı olanı en yakında zamanda, isyana sürüklenmeden versin.. Şu güzel günde , rahmet yağarken duaların kabul olsun ..Günaydın :) hastaneye gittim kan vermeye, ama veremedim dr. sonuçlarımı görünce direkt tüp bebek dedi, senin yumurtaların bitmiş dedi, artık ağlamıyorum bile var ya, sadece isteyip istemediğimi de bilmiyorum. neyse canım sıkkın değil aslında yazıym dedim. bu arada kan bile veremedim, tüp bebek uzmanınada görünemedim deli gibi kalabalıktı ve ben işe geç kalıyordum. regli olduğumdan zaten çok çok mutlu değilim, ankarada hava yağıyor sabahtan beri depresif mod on anlayacağınız...
çok teşekkür ederim anlayışına :) amin inşallah gereğini Allah ım bilir..ben sadece rutine dönme taraftarıyım.Günaydın tatlım.. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.. belki de o süreç zarfında, ona gerek kalmaksızın bişeyler olur.. Sakın ümidini kaybetme.. Bebiklerimize giden yol bazen çetrefilli olabiliyor.. Rabbim hayırlı olanı en yakında zamanda, isyana sürüklenmeden versin.. Şu güzel günde , rahmet yağarken duaların kabul olsun ..
insallah Canim sanki icimde oyle hamile olacakmisim gibi bu ay hissediyorum tabi psikolijik olabilir cok istedigim icinCanım o normaldir bence ovulasyon bittiğindede kasık ağrısı devam edebiliyo hatta tuttuda döllenme oluyosa yine devam ediyo bide yerleşme zamanı ağrıyo :) öle böle derken hamıle oldugunu ogrendıgındede bunye alısmaya calısıyo yıne devam edıo bebek buyudukcede devam edıo yanı :) ınsallah bebeğin dölleniyodur ve yerleşmeye calısacaktır ınsallah bole guzel bı sebeepten agrıyodur canım
Günaydın :) hastaneye gittim kan vermeye, ama veremedim dr. sonuçlarımı görünce direkt tüp bebek dedi, senin yumurtaların bitmiş dedi, artık ağlamıyorum bile var ya, sadece isteyip istemediğimi de bilmiyorum. neyse canım sıkkın değil aslında yazıym dedim. bu arada kan bile veremedim, tüp bebek uzmanınada görünemedim deli gibi kalabalıktı ve ben işe geç kalıyordum. regli olduğumdan zaten çok çok mutlu değilim, ankarada hava yağıyor sabahtan beri depresif mod on anlayacağınız...
Günaydın tatlım hakkında hayırlısı olsun neye bakarak direk tüp bebek dedi ki? Yaş kaçtı canim?Günaydın :) hastaneye gittim kan vermeye, ama veremedim dr. sonuçlarımı görünce direkt tüp bebek dedi, senin yumurtaların bitmiş dedi, artık ağlamıyorum bile var ya, sadece isteyip istemediğimi de bilmiyorum. neyse canım sıkkın değil aslında yazıym dedim. bu arada kan bile veremedim, tüp bebek uzmanınada görünemedim deli gibi kalabalıktı ve ben işe geç kalıyordum. regli olduğumdan zaten çok çok mutlu değilim, ankarada hava yağıyor sabahtan beri depresif mod on anlayacağınız...
aminnn isteyenlere Rabbim tez vakitte sağlıcakla versin inşallahhh...hayırlısını dilemekten ve dua etmekten başka bir şey yok zaten şu an hayatımda..Şekerpancarım bazı dr lar cok acımasız oluyorlar sen umudunu yıtırmeden hayırlısını dıle belkı tup bebege gerek kalmadan bebıs gelır bu mubarek gunde Rabbım dualarını kabul etsın sana hayırlı saglıklı bır bebıs nasıp etsın
Canim adetim gecikti 3 gun test yaptirayim dedim. .Hey ne oluyor bana da söyleyin gelemedim dün çok fazla hamilelik şüphen mi var betiboop yoksam yoksam silik çizgi mi gördün?
İnşallah hayırlı olur bebişin gelirCanim adetim gecikti 3 gun test yaptirayim dedim. .
yaşım 32 canım.eşimde 40. amh sonucuma göre konuştu. 0,72 çıkmıştı. 1'in altı riskliymiş zor olurmuş hatta olmazmış belkide.böyle dedi.direk tüp bebek dedi. bende işe geç kalıyordum devlet hastanesi sonuçta, tüp bebek uzmanına görünemedim. çıktım.Günaydın tatlım hakkında hayırlısı olsun neye bakarak direk tüp bebek dedi ki? Yaş kaçtı canim?
canlar annem bana hamileyken ilk aydan doğuma kadar hergün kabuklarıyla limon yermiş günde iki üç tane :) ay nasıl yerdim yanımdakiler kriz geçirirdi diyo :) @kaygılı ama belki limon yeme denen kişinin şeker tansiyon gibi bir durumu olmuştur limon tansiyon düşürmekte bire birdirHaklısın canım hemen paylasmka ıstıyoruz bende anneme demıstım senden duyup boyle boyle dıye annem bız herseyı yerdık lımona aserıyoarlar bırsey olmaz dedı
aminnn isteyenlere Rabbim tez vakitte sağlıcakla versin inşallahhh...hayırlısını dilemekten ve dua etmekten başka bir şey yok zaten şu an hayatımda..
Evet canim düşük çıkmış amh hakkımızda hayırlısı olsun bizler için aracı tüp bebek. Bizim de imtihanimiz buymuş o yüzden üzülmek yok tevekkül ile sabır sabır sabır...yaşım 32 canım.eşimde 40. amh sonucuma göre konuştu. 0,72 çıkmıştı. 1'in altı riskliymiş zor olurmuş hatta olmazmış belkide.böyle dedi.direk tüp bebek dedi. bende işe geç kalıyordum devlet hastanesi sonuçta, tüp bebek uzmanına görünemedim. çıktım.
canlar annem bana hamileyken ilk aydan doğuma kadar hergün kabuklarıyla limon yermiş günde iki üç tane :) ay nasıl yerdim yanımdakiler kriz geçirirdi diyo :) @kaygılı ama belki limon yeme denen kişinin şeker tansiyon gibi bir durumu olmuştur limon tansiyon düşürmekte bire birdir
Günaydın :) hastaneye gittim kan vermeye, ama veremedim dr. sonuçlarımı görünce direkt tüp bebek dedi, senin yumurtaların bitmiş dedi, artık ağlamıyorum bile var ya, sadece isteyip istemediğimi de bilmiyorum. neyse canım sıkkın değil aslında yazıym dedim. bu arada kan bile veremedim, tüp bebek uzmanınada görünemedim deli gibi kalabalıktı ve ben işe geç kalıyordum. regli olduğumdan zaten çok çok mutlu değilim, ankarada hava yağıyor sabahtan beri depresif mod on anlayacağınız...
kızlar günaydın bugün tekrardan kan verdeim değerim 190,5 çıktı baya bi gelişme var değilmi pazartesi 26,5 tu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?