2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

deminos eşimin yanımda olmaması falan hep üst üste geliyor, maddi manevi bir hazırlı sürecine hazırmıyım bilmiyorum. maddi olarak hazırlanırız iyi kötü finanse ederim ama koca olmayınca neye yarar, daha test yaptıramadı bak o sonuçları alıp dr. a gidecektim güya. ama işte olmayınca olmuyor,zorlamayla dürtüklemeyle taşıma su ile değirmen dönmüyoor.. o yüzden bir süre düşünmek istemiyorum varsa alnıma yazılı ise benden habersiz bile olur ama şimdi zamanın doğruluğu benim için tartışılır.

Canım keseyı 10000 uzerı oldugu zaman goruluyor dıye bılıyorum ben ama kımısı gecte gorebılıyor ama bence gorulur 10 gun sonra gıttıgınde belkı kalp atısınıda duymak ıcın demıstır aynı anda hem keseyı goruruz hem kalp atısını duyarız

cnm cok gecmis olsun oncelikle bak kendimden ornek verim esime ameliyat olmadan bebek olmaz dediler ki zor bir ihtimal dediler ki ameloyatda oldu zaten ama Allahim oyle buyukkisen umudunu kesmisken mucizesini gonderiyo ben amelliyattan once hamile kalmisim sonra ogrendik. hicbirsey imkansiz deil sen dua et cok dusunme tup yontemlede bebek sahibi olanlar var cevremizde ustelik genelde ikizoluyolar masallah oyle yada boyle rabbim sana evlatlar nasip eylesin uzme sakiin kendini

canım benim amh 0,45 !!! banada tüp bebek dediler ben yumurta takibini denemeden tüpe başlamam dedim. pazartesi rahim fimi çektirip yumurta takibine başlıyacağım klomen+çatlatma iğnesi tedavisini denemeden tüpe gitmeyeceğim.
AYRICA amh değişken bir test bugun 0,75 çıkan on gün sonra 2 çıkabilir bende 0,45 i duyunca iki gün ağlama komasına girdim ölüyorum sandım sonra eşim araştırmış 0,20 sonuçlu kadınlar kendiğinden gebe kalıyor sakın ama sakın kendini üzme amh stressle yol alıyor inan bana

pancarım iyi olman her şeyden önemli çok güzel böyle olman :) ben dün ağlamaktan helak oldum sebepsiz benim sinirler uçmuş gitmiş kocam şok oldu dün bilerek leptopu ezdim sinirden tuhaf bşey oldum çocuk istemiyorum,iş,eş,herşeyden soğudum yani anlayacağın en önemlisi ilkin bizim sağlığımız, herkese diyorum gözlerim şişliği uyumamaktan halbuki ağlamaktan ,ilk kez böyleoldum sonum hayrola..ben çok biriktirdim de içimde sanki boşaldı hep.. kaç gündür melankolik yazıyorum baydım kızları da hakkıınızı helal edin bana :)

inşallah cnm inanki çok sevindim bu kadar artacağını tahmin etmedim olsa olsa 110 falan olmuştur dedim :):)

inşallah cnm inanki çok sevindim bu kadar artacağını tahmin etmedim olsa olsa 110 falan olmuştur dedim :):)

Bende cok sevındım canım saglıklı gebelıklerı duyunca mutlu oluyoruz umut oluyor bızlere cok sukur bın masallah guzel guzel artıyor dahada artar ınsallah :)

Bende cok sevındım canım saglıklı gebelıklerı duyunca mutlu oluyoruz umut oluyor bızlere cok sukur bın masallah guzel guzel artıyor dahada artar ınsallah :)

inşallah cnm çok teşekkür ederim ama doktor yine bana folik asit yazmadı söylediğim halde gebeliği tam bi görelim ondan sonra başlarız dedi

Tebiii yaaa.. hatunlar , biz burada birbirimizin sadece mutluluklarını paylaşmak için değil,bilakis hüzünlerimizi paylaşmak için varız.. Sikinti yoookk..

Kuzum ne hakkı olurmu öyle sey bız burda herseyımızı paylasıyoruz sevvınc uzuntu ne demısler sevıncler paylastıkca cogalır uzuntuler paylastıkca azalır zaman zaman hepımızın sıkınlı gunlerı oluyor ınsallah en kısa surede gecer canım snaa ıyı gelecek seyler yap lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…