- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Masallah canım degerın guzel
deminos eşimin yanımda olmaması falan hep üst üste geliyor, maddi manevi bir hazırlı sürecine hazırmıyım bilmiyorum. maddi olarak hazırlanırız iyi kötü finanse ederim ama koca olmayınca neye yarar, daha test yaptıramadı bak o sonuçları alıp dr. a gidecektim güya. ama işte olmayınca olmuyor,zorlamayla dürtüklemeyle taşıma su ile değirmen dönmüyoor.. o yüzden bir süre düşünmek istemiyorum varsa alnıma yazılı ise benden habersiz bile olur ama şimdi zamanın doğruluğu benim için tartışılır.canım biz seninle aynı durumdayız biliyorsun birkaçgün kafanı dağıt çünkü söylenen hiç bir söz teselli olmuyor bu durumlarda kendimden biliyorum. Allahım güzel kalbinin,iyi niyetinin karşılığını verecek sana ben gönülden inanıyorum
artık tıpta herşey mümkün tüpse tüp napalım maddi manevi hazırlanıp bu yola baş koyacağız yapacak birşey yoksa silkenelip önümüze bakacağız tatlım depression mood off cool mood on bebeyim
Canim adetim gecikti 3 gun test yaptirayim dedim. .
ohh çok şükür cnm 10 gün sonra tekrar gidecem doktor değerin baya güzel artmış sağlıklı bi gebelik diyebiliriz dedi bide kafama takılan bhcg 2000 3000 lerde olunca keseyi görebiliriz dedi saçma değilmi cnm ya
cnm cok gecmis olsun oncelikle bak kendimden ornek verim esime ameliyat olmadan bebek olmaz dediler ki zor bir ihtimal dediler ki ameloyatda oldu zaten ama Allahim oyle buyukkisen umudunu kesmisken mucizesini gonderiyo ben amelliyattan once hamile kalmisim sonra ogrendik. hicbirsey imkansiz deil sen dua et cok dusunme tup yontemlede bebek sahibi olanlar var cevremizde ustelik genelde ikizoluyolar masallah oyle yada boyle rabbim sana evlatlar nasip eylesin uzme sakiin kendiniBu arada dr. çocuk istiyorsam acele etmemi söyledi, ne düşüneceğimi şaşırdım eşim yanımda değil çünkü, yani bu süreç eş ile atlatılabilir ancak, yani ben öyle düşünüyorum. sanırım Allah tan hayırlısını isteyip en iyisi bu konuyu kapatmak.şu an uygun değil onu biliyorum anlıyorum, yani tüm işaretler onu gösteriyor. sakın karamsarlığa kapıldığımı düşünmeyin asla. sadece gerçekler neyse o. yani üstelemenin anlamı yok.şartlar olgunlaşmadı bir türlü bebek için.
yaşım 32 canım.eşimde 40. amh sonucuma göre konuştu. 0,72 çıkmıştı. 1'in altı riskliymiş zor olurmuş hatta olmazmış belkide.böyle dedi.direk tüp bebek dedi. bende işe geç kalıyordum devlet hastanesi sonuçta, tüp bebek uzmanına görünemedim. çıktım.
pancarım iyi olman her şeyden önemli çok güzel böyle olman :) ben dün ağlamaktan helak oldum sebepsiz benim sinirler uçmuş gitmiş kocam şok olduGünaydın :) hastaneye gittim kan vermeye, ama veremedim dr. sonuçlarımı görünce direkt tüp bebek dedi, senin yumurtaların bitmiş dedi, artık ağlamıyorum bile var ya, sadece isteyip istemediğimi de bilmiyorum. neyse canım sıkkın değil aslında yazıym dedim. bu arada kan bile veremedim, tüp bebek uzmanınada görünemedim deli gibi kalabalıktı ve ben işe geç kalıyordum. regli olduğumdan zaten çok çok mutlu değilim, ankarada hava yağıyor sabahtan beri depresif mod on anlayacağınız...
Canım keseyı 10000 uzerı oldugu zaman goruluyor dıye bılıyorum ben ama kımısı gecte gorebılıyor ama bence gorulur 10 gun sonra gıttıgınde belkı kalp atısınıda duymak ıcın demıstır aynı anda hem keseyı goruruz hem kalp atısını duyarız
inşallah cnm inanki çok sevindim bu kadar artacağını tahmin etmedim olsa olsa 110 falan olmuştur dedim :):)
MaaşaAllah canım.. İyi çıkmış.. Günbegün artar inşaAllah :)kızlar günaydın bugün tekrardan kan verdeim değerim 190,5 çıktı baya bi gelişme var değilmi pazartesi 26,5 tu
Bende cok sevındım canım saglıklı gebelıklerı duyunca mutlu oluyoruz umut oluyor bızlere cok sukur bın masallah guzel guzel artıyor dahada artar ınsallah :)
MaaşaAllah canım.. İyi çıkmış.. Günbegün artar inşaAllah :)
inşallah cnm çok teşekkür ederim ama doktor yine bana folik asit yazmadı söylediğim halde gebeliği tam bi görelim ondan sonra başlarız dedi
Tebiii yaaa.. hatunlar , biz burada birbirimizin sadece mutluluklarını paylaşmak için değil,bilakis hüzünlerimizi paylaşmak için varız.. Sikinti yoookk..pancarım iyi olman her şeyden önemli çok güzel böyle olman :) ben dün ağlamaktan helak oldum sebepsiz benim sinirler uçmuş gitmiş kocam şok oldudün bilerek leptopu ezdim sinirden tuhaf bşey oldum çocuk istemiyorum,iş,eş,herşeyden soğudum yani anlayacağın en önemlisi ilkin bizim sağlığımız, herkese diyorum gözlerim şişliği uyumamaktan halbuki ağlamaktan ,ilk kez böyleoldum sonum hayrola..ben çok biriktirdim de içimde sanki boşaldı hep.. kaç gündür melankolik yazıyorum baydım kızları da hakkıınızı helal edin bana :)
Bir bakmışsın ki son 10 gün. :) Rabbim o günü göstersin canımamiin cnm 10 gün sonra tekrar gidecem ayy nasıl geçecekse şu 10 günn
Bence sen bugun al basla canım folıc asıt onemlı genelde folbıol yazıyorlar zaten
pancarım iyi olman her şeyden önemli çok güzel böyle olman :) ben dün ağlamaktan helak oldum sebepsiz benim sinirler uçmuş gitmiş kocam şok oldudün bilerek leptopu ezdim sinirden tuhaf bşey oldum çocuk istemiyorum,iş,eş,herşeyden soğudum yani anlayacağın en önemlisi ilkin bizim sağlığımız, herkese diyorum gözlerim şişliği uyumamaktan halbuki ağlamaktan ,ilk kez böyleoldum sonum hayrola..ben çok biriktirdim de içimde sanki boşaldı hep.. kaç gündür melankolik yazıyorum baydım kızları da hakkıınızı helal edin bana :)
bilmiyorum cnm ya doktorda öyle deyince kafam karıştı benim bünye ters biraz yaralı ilaçlar bende bazen ters etki yapıyo
bilmiyorum cnm ya doktorda öyle deyince kafam karıştı benim bünye ters biraz yaralı ilaçlar bende bazen ters etki yapıyo
Bir bakmışsın ki son 10 gün. :) Rabbim o günü göstersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?