- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Hım bekle o zaman canım bıraz daha o zaman folıc asıt olan besınler tuket :)
canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle ama ben bebek kararı aldım dediğim an folik asit başladı dr buradaki herkes öyle gebelik öncesi 2-3 ay kullanmaya başlıyorsun bi araştır derim çünkü bebeğin beyin ve sinir sistemi gelişimi açısından çok önemliinşallah cnm çok teşekkür ederim ama doktor yine bana folik asit yazmadı söylediğim halde gebeliği tam bi görelim ondan sonra başlarız dedi
Eeee canım senın calısma gunlerın nasıldı belırtıleırn neydı
canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle ama ben bebek kararı aldım dediğim an folik asit başladı dr buradaki herkes öyle gebelik öncesi 2-3 ay kullanmaya başlıyorsun bi araştır derim çünkü bebeğin beyin ve sinir sistemi gelişimi açısından çok önemli
ovu. testi kullanmadım kendi kafama göre yaptım zaten anlamıştım yumurtladığımı sık ilişki oldu ne olur ne olmaz diye klasik ayağımı havaya diktim 1 saat yataktan kalkmadım öyle işte belirtilerimde çok üşüyodum özellikle elim ayağım buz kesmişti hala da öyle zaten bu ay çok fazla ishal oldum kasıklarımda sürekli batma ve ağrı oluyodu adete 1 2 gün kala hafiften midem bulanmıştı cnm
Hım anladım canım yum donemınde kac gunde bır ılıskı oldu bende yum haftaındayım hatta yumurtladım snaırım cunku akıntım azaldı artık yok denecek kadar 12 13 15 de ılıskı oldu bugun 16 gun bugunde gece yarısı olsamı dıyorum yoksa yarınmı karar vermedım
cnm şöyle anlatim benim yumurtlamam 5 ekimdi ondan önceki 3 gün ve sonraki 4 gün sık ilişki oldu sonra gün aşırı yaptım cnm
Hım anladım canım tesekkur ederım
Oyy gece uyuyakalmisim...kiyamam sana tatlim benimm. Belki de geldin bile doktordan şimdi okuyorum geçmişi... :) Canimsin...Tatlim seni gördüm sevindim dua et bana.. namazimi.kildim yattim sabah doktora gidcem hayırlısı olsun hakkımda
rica ederim cnm inşallah tutmuştur seninkide
desteğin için teşekkür çok çok teşekkür Allahın hikmetinden sual olmaz varsa böyle bir imtihan vermeye hazır olmalıyım,Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.cnm cok gecmis olsun oncelikle bak kendimden ornek verim esime ameliyat olmadan bebek olmaz dediler ki zor bir ihtimal dediler ki ameloyatda oldu zaten ama Allahim oyle buyukkisen umudunu kesmisken mucizesini gonderiyo ben amelliyattan once hamile kalmisim sonra ogrendik. hicbirsey imkansiz deil sen dua et cok dusunme tup yontemlede bebek sahibi olanlar var cevremizde ustelik genelde ikizoluyolar masallah oyle yada boyle rabbim sana evlatlar nasip eylesin uzme sakiin kendini
dr. fsh değil ama amh kesin sonuç dedi bana, bende yabancı dergilerden falan okumuştum amh çok yeni bir test sonuçta. 0,1 lerle gebe kalanlar var duydum okudum.ancak şöyle bişey var ki dr. direkt olarak tüp bebek dedi bende diğerleriyle vakit kaybetmek ve yıpranmak istemiyorum açıkçası o yüzden. ama işte eşim de sorun yoksa eğer belki aşılama denenebilirmiş. durum bu. stres bugünlerde tavan bende nasıl engellerimki ben bilmem...canım benim amh 0,45 !!! banada tüp bebek dediler ben yumurta takibini denemeden tüpe başlamam dedim. pazartesi rahim fimi çektirip yumurta takibine başlıyacağım klomen+çatlatma iğnesi tedavisini denemeden tüpe gitmeyeceğim.
AYRICA amh değişken bir test bugun 0,75 çıkan on gün sonra 2 çıkabilir bende 0,45 i duyunca iki gün ağlama komasına girdim ölüyorum sandım sonra eşim araştırmış 0,20 sonuçlu kadınlar kendiğinden gebe kalıyor sakın ama sakın kendini üzme amh stressle yol alıyor inan bana
seni çok çok iyi anlıyorum ben emin ol, havaların soğuması güneşin kaçması derken rusal tabanda bulmamız aslında gayet normal, arada dibe vurmak iyidir bence ama orda çok kalmak tehlikedlidir. ne güzel masa kurmuştun eşinle kendine bayıldım ig'den. noldu sonra?pancarım iyi olman her şeyden önemli çok güzel böyle olman :) ben dün ağlamaktan helak oldum sebepsiz benim sinirler uçmuş gitmiş kocam şok oldudün bilerek leptopu ezdim sinirden tuhaf bşey oldum çocuk istemiyorum,iş,eş,herşeyden soğudum yani anlayacağın en önemlisi ilkin bizim sağlığımız, herkese diyorum gözlerim şişliği uyumamaktan halbuki ağlamaktan ,ilk kez böyleoldum sonum hayrola..ben çok biriktirdim de içimde sanki boşaldı hep.. kaç gündür melankolik yazıyorum baydım kızları da hakkıınızı helal edin bana :)
ayy duymayayim böyle bişey bitanem...elimden geldiğince vermeye çalışıyorum...görmedim kuzum yazdığıni bana... Bu aralar mide bulanti dönemim olunca...gece hiç halim kalmıyor... Telden giriyorum...okuyup cikiyorum ancak...fıstığımsin sen benimmm...:) bir şey sorduysan ben cevap verwmediysem bir daha sor lütfen...:)SirriEyvan bıtanem nasılsın bebıs nasıl bende dıyorum bu kız nerelerde neden yazdıklarıma hıc cevap vermıyorum dedım ben sorularımdan sıkıldımı yoksa
ayy duymayayim böyle bişey bitanem...elimden geldiğince vermeye çalışıyorum...görmedim kuzum yazdığıni bana... Bu aralar mide bulanti dönemim olunca...gece hiç halim kalmıyor... Telden giriyorum...okuyup cikiyorum ancak...fıstığımsin sen benimmm...:) bir şey sorduysan ben cevap verwmediysem bir daha sor lütfen...:)
Sen inançlı bir kizsin... Bunları okudum sela okunuyor şu an ve dua ettim senin için... Tüp bebek veya değil... Biliyorsun kuzum zamanınıngelmesi oönemli... Üstelik siz eşinizle ayrı oturuyorsunuz.. bir an evvel kavusun inanıyorum ki sen Rabbimin izniyle hamile kalacaksin...sen canimsin benim...:)dr. fsh değil ama amh kesin sonuç dedi bana, bende yabancı dergilerden falan okumuştum amh çok yeni bir test sonuçta. 0,1 lerle gebe kalanlar var duydum okudum.ancak şöyle bişey var ki dr. direkt olarak tüp bebek dedi bende diğerleriyle vakit kaybetmek ve yıpranmak istemiyorum açıkçası o yüzden. ama işte eşim de sorun yoksa eğer belki aşılama denenebilirmiş. durum bu. stres bugünlerde tavan bende nasıl engellerimki ben bilmem...
Kuzum bugün de çalış....fakat ümitlenedirmek istemiyorum erkenden... Bende de böyle yanma sizi çekme olmuştu...inşaAllah şu an içeride döllenme oluyorduur...:) bide sunu soracağım önceki aylardan farklı mi hissettiğin :)?:) Şaka yaptım sekerım benım bazen oyle oluyor sadece okuyabılıyoruz kuzum benım ılsıkı gunlerını bılıyorsun 12 13 15 bugun 16 gun buguun gece de olsa dıyorum gec saatte sonra gun asırımı olsa yoksa bugnu bos gecıp yarınmı olsa bılemedım ve benım akıntım artık yok denecek kadar azaldı sanırsam buyuk ıhtımalcatladı benım yum ama kasıkalrım bır tuhaf hareketlılık var neden bılmıyorum boyle yanma gıbı ve sol kasııgımda nokta gıbı bı yer sankı sızlıyor gıbı ve akıntım bu ay degısık geldı bana yapıs yapıs gıbı ve dun boyle akıntım yok gıbıydı ama aksam sunen bır akıntı geldı ılıskıden once canım
Balım benım bebıs ıyı olsun mecbur katlanacagız bu duurmlara ınsallah hafıf bır sekılde atlatırsın :)
Kuzum bugün de çalış....fakat ümitlenedirmek istemiyorum erkenden... Bende de böyle yanma sizi çekme olmuştu...inşaAllah şu an içeride döllenme oluyorduur...:) bide sunu soracağım önceki aylardan farklı mi hissettiğin :)?
Günaydın :) hastaneye gittim kan vermeye, ama veremedim dr. sonuçlarımı görünce direkt tüp bebek dedi, senin yumurtaların bitmiş dedi, artık ağlamıyorum bile var ya, sadece isteyip istemediğimi de bilmiyorum. neyse canım sıkkın değil aslında yazıym dedim. bu arada kan bile veremedim, tüp bebek uzmanınada görünemedim deli gibi kalabalıktı ve ben işe geç kalıyordum. regli olduğumdan zaten çok çok mutlu değilim, ankarada hava yağıyor sabahtan beri depresif mod on anlayacağınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?