2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inşallah cnm çok teşekkür ederim ama doktor yine bana folik asit yazmadı söylediğim halde gebeliği tam bi görelim ondan sonra başlarız dedi
canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle ama ben bebek kararı aldım dediğim an folik asit başladı dr buradaki herkes öyle gebelik öncesi 2-3 ay kullanmaya başlıyorsun bi araştır derim çünkü bebeğin beyin ve sinir sistemi gelişimi açısından çok önemli

Eeee canım senın calısma gunlerın nasıldı belırtıleırn neydı

ovu. testi kullanmadım kendi kafama göre yaptım zaten anlamıştım yumurtladığımı sık ilişki oldu ne olur ne olmaz diye klasik ayağımı havaya diktim 1 saat yataktan kalkmadım öyle işte belirtilerimde çok üşüyodum özellikle elim ayağım buz kesmişti hala da öyle zaten bu ay çok fazla ishal oldum kasıklarımda sürekli batma ve ağrı oluyodu adete 1 2 gün kala hafiften midem bulanmıştı cnm

evet biliyorum herkes öyle diyoda o zaman yarın başliim ben

Hım anladım canım yum donemınde kac gunde bır ılıskı oldu bende yum haftaındayım hatta yumurtladım snaırım cunku akıntım azaldı artık yok denecek kadar 12 13 15 de ılıskı oldu bugun 16 gun bugunde gece yarısı olsamı dıyorum yoksa yarınmı karar vermedım

cnm şöyle anlatim benim yumurtlamam 5 ekimdi ondan önceki 3 gün ve sonraki 4 gün sık ilişki oldu sonra gün aşırı yaptım cnm

Tatlim seni gördüm sevindim dua et bana.. namazimi.kildim yattim sabah doktora gidcem hayırlısı olsun hakkımda
Oyy gece uyuyakalmisim...kiyamam sana tatlim benimm. Belki de geldin bile doktordan şimdi okuyorum geçmişi... :) Canimsin...

desteğin için teşekkür çok çok teşekkür Allahın hikmetinden sual olmaz varsa böyle bir imtihan vermeye hazır olmalıyım,Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

dr. fsh değil ama amh kesin sonuç dedi bana, bende yabancı dergilerden falan okumuştum amh çok yeni bir test sonuçta. 0,1 lerle gebe kalanlar var duydum okudum.ancak şöyle bişey var ki dr. direkt olarak tüp bebek dedi bende diğerleriyle vakit kaybetmek ve yıpranmak istemiyorum açıkçası o yüzden. ama işte eşim de sorun yoksa eğer belki aşılama denenebilirmiş. durum bu. stres bugünlerde tavan bende nasıl engellerimki ben bilmem...

seni çok çok iyi anlıyorum ben emin ol, havaların soğuması güneşin kaçması derken rusal tabanda bulmamız aslında gayet normal, arada dibe vurmak iyidir bence ama orda çok kalmak tehlikedlidir. ne güzel masa kurmuştun eşinle kendine bayıldım ig'den. noldu sonra? hayat kendimizi bu kadar hırpalayacak kadar uzun mu bilmiyorum inan. çok kötüysen prof. destek almanı öneririm çünkü ben öyle yapıcam bu gidişle. insanın herhangi bir yeri hastalanır dr. a gideriz, ruhumuzda ufff olmuş sanki..

SirriEyvan bıtanem nasılsın bebıs nasıl bende dıyorum bu kız nerelerde neden yazdıklarıma hıc cevap vermıyorum dedım ben sorularımdan sıkıldımı yoksa
ayy duymayayim böyle bişey bitanem...elimden geldiğince vermeye çalışıyorum...görmedim kuzum yazdığıni bana... Bu aralar mide bulanti dönemim olunca...gece hiç halim kalmıyor... Telden giriyorum...okuyup cikiyorum ancak...fıstığımsin sen benimmm...:) bir şey sorduysan ben cevap verwmediysem bir daha sor lütfen...:)

:) Şaka yaptım sekerım benım bazen oyle oluyor sadece okuyabılıyoruz kuzum benım ılsıkı gunlerını bılıyorsun 12 13 15 bugun 16 gun buguun gece de olsa dıyorum gec saatte sonra gun asırımı olsa yoksa bugnu bos gecıp yarınmı olsa bılemedım ve benım akıntım artık yok denecek kadar azaldı sanırsam buyuk ıhtımalcatladı benım yum ama kasıkalrım bır tuhaf hareketlılık var neden bılmıyorum boyle yanma gıbı ve sol kasııgımda nokta gıbı bı yer sankı sızlıyor gıbı ve akıntım bu ay degısık geldı bana yapıs yapıs gıbı ve dun boyle akıntım yok gıbıydı ama aksam sunen bır akıntı geldı ılıskıden once canım

Balım benım bebıs ıyı olsun mecbur katlanacagız bu duurmlara ınsallah hafıf bır sekılde atlatırsın :)

Sen inançlı bir kizsin... Bunları okudum sela okunuyor şu an ve dua ettim senin için... Tüp bebek veya değil... Biliyorsun kuzum zamanınıngelmesi oönemli... Üstelik siz eşinizle ayrı oturuyorsunuz.. bir an evvel kavusun inanıyorum ki sen Rabbimin izniyle hamile kalacaksin...sen canimsin benim...:)

Kuzum bugün de çalış....fakat ümitlenedirmek istemiyorum erkenden... Bende de böyle yanma sizi çekme olmuştu...inşaAllah şu an içeride döllenme oluyorduur...:) bide sunu soracağım önceki aylardan farklı mi hissettiğin :)?

Tamam canım bugunde calıscagım inşalalh bızımkılerde ıcerıde ask yasıyorlardır kuzum :) yanı canım boyle yum donemnde hıssettgımı hatırlamıyorum sankı yumdan sonra hıssedıyordum dıye hatırlıyorum canım sureklı olan bırsey degıl ara ara oluyor tatlım sankı sancı gezıyor yanıyor arada sol kasıgımda bırsey Rabbıme dua edıyorum Insallah hayırlıısyla gelecek bu ay bebısım oluyor sankı :)

canımmm benim desene kaçarın yok ikiz ikiz gelecekler bende şimdi hastaneden geliyorum kadın diyor ki eltim in ikizi oldu tüp bebekle 8 ay sonra doğal yolla hamile kaldı oldu 3 tane boy boy :)) inşallahh güzel haberlerini de alacağız tüpse tüp allah nasıl nasip edecekse canını sıkma sakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…