2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

KIZLAARRR HASTANEDEN GELDİM ŞİMDİ DOKTOR MUAYENE ETTİ BEYAZ AKINTIN VAR DEDİ NE DEMEKSE İDRAR TAHLİLİ YAPTIK ÖĞLEDEN SONRA ALACAĞIM SONUÇLARI BİR DE DOKTORA YUMURTA VAR MI DEDİM OLGUN YOK DEDİ ÇATLAMIŞ GALİBA DEDİ YANİ KESİN DÜN ÇATLADI VE İLİŞKİ OLMADI BU AY DA GİTTİ ÜMİTLERR KASIMA

Bak ya oyle hemen gıttı ne demek canım bır gun oncesınde ılıskı olmustu onla yıne tutar ınsallah tahlılınde temız cıkacak

yumurta var, bu ne kadar güzel bişi var hem var hemde çatlamış maşallahhhh... enfeksiyon dediğin kadınların en sık karşılaştığı şey, hem belkide temiz çıkacak sonuçlar.çalışma olmadı diye üzülme bir engel varsa ve olmamışsa bu daha hayırlıdır belkide, karşıma çıkan engellerden sonra kendimi teselli biçimim...sen sonucu al bir bakalım, varsada bişi antibiyotikle geçer gider ...

BİR SORUM OLACAK BENİM DİYELİM SON 4 5 GÜNDEKİ İLİŞKİDEN TUTTU DOKTOR BANA KESİN İLAÇ VERECEK İDRAR YOLUM İÇİN NE YAPACAĞIM İÇEYİM Mİ ((

Bak ya oyle hemen gıttı ne demek canım bır gun oncesınde ılıskı olmustu onla yıne tutar ınsallah tahlılınde temız cıkacak

ama dün çatladıysa taa 3 gün öncesinde çalışma oldu çalışmayı geçtim şimdi doktor kesin ilaç verecek çok sık tualetim geliyor ilaçsız geçmez ben ne yapıcam

BİR SORUM OLACAK BENİM DİYELİM SON 4 5 GÜNDEKİ İLİŞKİDEN TUTTU DOKTOR BANA KESİN İLAÇ VERECEK İDRAR YOLUM İÇİN NE YAPACAĞIM İÇEYİM Mİ ((

Dur bakalım bır tahlıl sonucu al kuzum ve dr bunu soylersın ona gore ılac yazar her an hamılelık olma ıhtımalıne karsı

ikiz mi? bir tek taneciğe bile razıyken ben ikiz çok büyük bir hayal olurdu benim için...Allahım herkesin yavrusunu ailesine bağışlasın,Allahın mucizesi bitermi hiç.. :)

ama dün çatladıysa taa 3 gün öncesinde çalışma oldu çalışmayı geçtim şimdi doktor kesin ilaç verecek çok sık tualetim geliyor ilaçsız geçmez ben ne yapıcam

Ne zaman catladııgnı bılmıyorsunkı canım sonucta spremler 3 ila 5 gun arası yasıyormus hıc bellı olmaz dr ona gore ılac yazar canım soylersın

evettt tamam çok şükür diyorum geri aldım sözlerimi allahım sen affet belkide enfeksiyondan ötürü olmaması iyi bile olabilir iyi düşünüyorum bende sabah dedim demek enfeksiyon olacakmış ilişki olmadı vardır bir hayır en azından eşime zarar vermedim diye. bebeğimm seni teselli etmiyorum çünkü hiç birimizin durumu belli değil belki olmayacak belki tüp bebek yaptıracağız belkilerimz çok kısmet kader hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbimin mümkün kılamadığı bir şey olabilir mi asla o yüzden biz elimizden geleni yapalım inşallah bizimde bebişlerimiz olur doktora gittim kadın dedi dur şöyle bi otuz gelsin daha gençsin onun düşüğü olmuş iki sene ara verdim hayatımızı yaşayalım istedim diyor şimdi iki çocuğu var. bir de eşinle bir kavuşun sonra evin tadını bebişlerle çıkaracaksın allahım kısmet ederse :) senin canın sağ olsun uzun ömürlü olsun ki bebişler gelsin önce biz :))

Benim arkadaşım kullandı canim... Şu an 5.ayında... Ama elbette dikkat etmek gerekir...:) çatladıysa ve siz 18 inde ilişkiye girmişseniz tutacağı varsa tutmuştur sakin takma kafana...:)

Ne zaman catladııgnı bılmıyorsunkı canım sonucta spremler 3 ila 5 gun arası yasıyormus hıc bellı olmaz dr ona gore ılac yazar canım soylersın

evet bebişten geçtim önce şu sürekli tualetim varmış havasından kurtulayım sonra onları düşünürüz hayırlısı nasılsa böyleyse böyle :) enfeksiyon üşütmekten mi olur acaba mikrop kapmış olabilir miyim sonuçlar çıksın doktora soracağım

Benim arkadaşım kullandı canim... Şu an 5.ayında... Ama elbette dikkat etmek gerekir...:) çatladıysa ve siz 18 inde ilişkiye girmişseniz tutacağı varsa tutmuştur sakin takma kafana...:)

evet esmam cuma vakti hayırlısı rabbimdenn kısmet nasip miniğimi öpüyorum :))

Kızlar üzerime umutsuzluk çöktü hiç böyle olmamıştım. Ağlayacak gibi oluyorum sürekli. Regl de gelemedi

Hadi insaAallahoyle olmuştur kuzum benimk... Yapışık akıntı da vardı bende... Umarım güzel haberler vermek nasip olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…