Iyidir battasim sende nevar ne cokvarmi belirtilerSelam kk nin guzel hatunlari nasilsiniz
Hadi insaAallahoyle olmuştur kuzum benimk... Yapışık akıntı da vardı bende... Umarım güzel haberler vermek nasip olur...
Selam kk nin guzel hatunlari nasilsiniz
Kızlar üzerime umutsuzluk çöktü hiç böyle olmamıştım. Ağlayacak gibi oluyorum sürekli. Regl de gelemedi
Ohh afiyet olsun canim yarasin minnakina iyiyim bende canimiyiyiz kuzum bir şeyler yiyeceğim şimdi...sen nasılsın canimmm :)
Bende iyiyim batdasim bende hic belirti yok tatlim benim yumurta bu ayda cilk cikacak herhalde sende var mi belirtiIyidir battasim sende nevar ne cokvarmi belirtiler
bende iyiyim tatlim calismalar nasil gidiyorİyiyim canm sen nasılsın
Ohh afiyet olsun canim yarasin minnakina iyiyim bende canim
Bende iyiyim batdasim bende hic belirti yok tatlim benim yumurta bu ayda cilk cikacak herhalde sende var mi belirti
bende iyiyim tatlim calismalar nasil gidiyor
Kaygilim gecmis olsun tatlim rabbim hayirlisini versin hic belli olmaz bir iliskiyle hamile kalanlar oluyor vakti gelmisse senin bebisinde tutunmustur beyaz akinti afedersin cokelek gibi kesikse mantar diye biliyorum ama dr daha iyi bilir tabi yanma kasinma var mi tatlimKIZLAARRR HASTANEDEN GELDİM ŞİMDİ DOKTOR MUAYENE ETTİ BEYAZ AKINTIN VAR DEDİ NE DEMEKSE İDRAR TAHLİLİ YAPTIK ÖĞLEDEN SONRA ALACAĞIM SONUÇLARI BİR DE DOKTORA YUMURTA VAR MI DEDİM OLGUN YOK DEDİ ÇATLAMIŞ GALİBA DEDİYANİ KESİN DÜN ÇATLADI VE İLİŞKİ OLMADI BU AY DA GİTTİ ÜMİTLERR KASIMA
Benimde normal adet belirtileri basladi memisler sisti yanlarindan agri var.akinti nerdeyse hic yok.her gecen gun umutlar tukeniyor.akacak kan damarda durmaz yapicak bse yok.Ohh afiyet olsun canim yarasin minnakina iyiyim bende canim
Bende iyiyim batdasim bende hic belirti yok tatlim benim yumurta bu ayda cilk cikacak herhalde sende var mi belirti
bende iyiyim tatlim calismalar nasil gidiyor
Hayırlısı olsun canım.. Bir kontrole gitte bakalım doktor ne diyecek..Sonuç cikti gebelik yok prolaktin 47 hicbise yapmamama ragmen dusmus 63 tu.. ama hala adet yok 4 te kontrol e gidcem bakalim
Himm siki calismissin bu calismaya bi zahmet gelsin nazli bebisin kacirmamissindir tatlim spermler ortalama 3 gun yasayabiliyormus benim calisma devam gun asiri bugunde calisma gunumuz bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah gobusumuze gelir nazli bebislerimizÇalısmalar ıyı cok sukur canım 12 13 15 bugunde olacak Allah ızın verırse 16 sonra gun asırı veya ne zamn ıstersek o zmana doner catladı cunku yum arada 1 gun boslugum var ınsallah o gunle kacırmam senın nasıl gıdıyor kuzum
Kaygilim gecmis olsun tatlim rabbim hayirlisini versin hic belli olmaz bir iliskiyle hamile kalanlar oluyor vakti gelmisse senin bebisinde tutunmustur beyaz akinti afedersin cokelek gibi kesikse mantar diye biliyorum ama dr daha iyi bilir tabi yanma kasinma var mi tatlim
Himm siki calismissin bu calismaya bi zahmet gelsin nazli bebisin kacirmamissindir tatlim spermler ortalama 3 gun yasayabiliyormus benim calisma devam gun asiri bugunde calisma gunumuz bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah gobusumuze gelir nazli bebislerimiz
Benim daha adet belirtim baslamadi biraz akintim var galiba usuttum bende adeti bekliyorum canim kirmizilar israrla gelecekler sanirimBenimde normal adet belirtileri basladi memisler sisti yanlarindan agri var.akinti nerdeyse hic yok.her gecen gun umutlar tukeniyor.akacak kan damarda durmaz yapicak bse yok.
Onun ne zaman başladığıni hatırlamıyorum canim...ama hala var... Sarı gibi rengi...:)Amın balım İnşallah canım benım ınsallah ama yum catladı ondan emınım kuzum artık hayırlısı bakalım senın yapıskan akıntın ne zaman vardıkı
Him ozaman mantar degildir canimCANIM AKINTIM ÇÖKELEK GİBİ DEĞİLÇOK ŞÜKÜR KAŞINTI YOK BAKALIM NE DİYECEKÇOK SAĞOL
Git bakalim kontrole canim benim... Prolaktinin azcik yüksek hemen düşer inşaAllah...Sonuç cikti gebelik yok prolaktin 47 hicbise yapmamama ragmen dusmus 63 tu.. ama hala adet yok 4 te kontrol e gidcem bakalim
Onun ne zaman başladığıni hatırlamıyorum canim...ama hala var... Sarı gibi rengi...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?