2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hadi insaAallahoyle olmuştur kuzum benimk... Yapışık akıntı da vardı bende... Umarım güzel haberler vermek nasip olur...

Amın balım İnşallah canım benım ınsallah ama yum catladı ondan emınım kuzum artık hayırlısı bakalım senın yapıskan akıntın ne zaman vardıkı

iyiyiz kuzum bir şeyler yiyeceğim şimdi...sen nasılsın canimmm :)
Ohh afiyet olsun canim yarasin minnakina iyiyim bende canim

Iyidir battasim sende nevar ne cokvarmi belirtiler
Bende iyiyim batdasim bende hic belirti yok tatlim benim yumurta bu ayda cilk cikacak herhalde sende var mi belirti
İyiyim canm sen nasılsın
bende iyiyim tatlim calismalar nasil gidiyor

Bende iyiyim batdasim bende hic belirti yok tatlim benim yumurta bu ayda cilk cikacak herhalde sende var mi belirti

Çalısmalar ıyı cok sukur canım 12 13 15 bugunde olacak Allah ızın verırse 16 sonra gun asırı veya ne zamn ıstersek o zmana doner catladı cunku yum arada 1 gun boslugum var ınsallah o gunle kacırmam senın nasıl gıdıyor kuzum

Kaygilim gecmis olsun tatlim rabbim hayirlisini versin hic belli olmaz bir iliskiyle hamile kalanlar oluyor vakti gelmisse senin bebisinde tutunmustur beyaz akinti afedersin cokelek gibi kesikse mantar diye biliyorum ama dr daha iyi bilir tabi yanma kasinma var mi tatlim

Benimde normal adet belirtileri basladi memisler sisti yanlarindan agri var.akinti nerdeyse hic yok.her gecen gun umutlar tukeniyor.akacak kan damarda durmaz yapicak bse yok.

Himm siki calismissin bu calismaya bi zahmet gelsin nazli bebisin kacirmamissindir tatlim spermler ortalama 3 gun yasayabiliyormus benim calisma devam gun asiri bugunde calisma gunumuz bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah gobusumuze gelir nazli bebislerimiz

Hatunlar.. Bugün bat günüm henüz birşey yok. Sabah testte yapmıştım negatif.. sabah bahsetmiştim..
yanlız akşamdan beridir sağ yumurtalığım ağrıyor.. bugün daha da belirgin ağrıyor.. arada sancıyor..
Sizde de adet öncesi bu şekilde ağrılar oluyor mu?

CANIM AKINTIM ÇÖKELEK GİBİ DEĞİLÇOK ŞÜKÜR KAŞINTI YOK BAKALIM NE DİYECEK ÇOK SAĞOL

KIZLAR SONUÇLARIMA İNTERNETTEN BAKTIM DOKTORA ÖĞLEDEN SONRA GİDECEĞİM LÖKOSİT DIŞINDA Bİ ŞEY ÇIKMAMIŞ LÖKOSİTİN YÜKSEK OLMASI NE DEMEK BİLİYOR MUSUNUZ

Insallah canım benım anne babası bu kadar calıstı kendısıe gelır ınsallah hım sızın calısmada guzel canım ınsallah nazlı bebısler Allah'ın ıznıyle bu ay gelecekler kuzum

Benimde normal adet belirtileri basladi memisler sisti yanlarindan agri var.akinti nerdeyse hic yok.her gecen gun umutlar tukeniyor.akacak kan damarda durmaz yapicak bse yok.
Benim daha adet belirtim baslamadi biraz akintim var galiba usuttum bende adeti bekliyorum canim kirmizilar israrla gelecekler sanirim

Amın balım İnşallah canım benım ınsallah ama yum catladı ondan emınım kuzum artık hayırlısı bakalım senın yapıskan akıntın ne zaman vardıkı
Onun ne zaman başladığıni hatırlamıyorum canim...ama hala var... Sarı gibi rengi...:)

Onun ne zaman başladığıni hatırlamıyorum canim...ama hala var... Sarı gibi rengi...:)

Hım anladım canm benım pekı yumurtlamadan sonra bır ara kuruluk oldu akıntın yenıden basladımı yoksa hep devammı ettı tatlım dun ılıskı olmasına ragmen bugun benden hıc akıntı gelmedı mesela Kuzum bız ustumuze dusneı yaptık elımızden geldıgınce calıstık duamızı ettık artık Rabbım bılır hayırlısıyla ol derse olur ben herna heyecnala beklıyorum bebegımın gelecegı haberını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…