KIZLAR SONUÇLARIMA İNTERNETTEN BAKTIM DOKTORA ÖĞLEDEN SONRA GİDECEĞİM LÖKOSİT DIŞINDA Bİ ŞEY ÇIKMAMIŞ LÖKOSİTİN YÜKSEK OLMASI NE DEMEK BİLİYOR MUSUNUZ
Iltihap canimKIZLAR SONUÇLARIMA İNTERNETTEN BAKTIM DOKTORA ÖĞLEDEN SONRA GİDECEĞİM LÖKOSİT DIŞINDA Bİ ŞEY ÇIKMAMIŞ LÖKOSİTİN YÜKSEK OLMASI NE DEMEK BİLİYOR MUSUNUZ
Iltihap canim
Canım ben yanlıs bılmıyorsam ıltıhap dıye bılıyorum cokmu yuksek cıktı
Evet malesef bu ay da inat ettiler geliceklerBenim daha adet belirtim baslamadi biraz akintim var galiba usuttum bende adeti bekliyorum canim kirmizilar israrla gelecekler sanirim
İnsallah canim hayirlisiyla sagligiyla gobusumuze konsunlar insallah dun aksam kuzenimgile gittik halamda ordaydi bana hamilemisin dedi yok dedim inanmadi kuzenimi aramistim hamileyken disi cok agrirdi antibiyotik kullandinmi hamileyken diye sormustum elf icin o da ben hamileyim sanmis herhalde arkadasim dedigim halde ay inanmiyorlar sen soylemezsin diyorlarInsallah canım benım anne babası bu kadar calıstı kendısıe gelır ınsallah hım sızın calısmada guzel canım ınsallah nazlı bebısler Allah'ın ıznıyle bu ay gelecekler kuzum
75 çıktı nette okudum 700 lerde olanları gördüm ama doktor ne derse
Gecmis olsun canim.iltihap gelip gecici seydir stres yapmana gerek yok.evet okudum az önce doktor ilaç verecek gidince bakalım konuşacağım
Hım belkı ılac yerıne baska onerıde bulunur canım gıt bakalım ne dıyecek uzulme hemen gecer bebegınede bırsey olmaz canım Allah'ın ıznıyle bu donemlerde bırsey olmuyormus 1 ayda sonrası tehlıkelı oluyor sen uzun sure kullanmazsın zaten
Gecmis olsun canim.iltihap gelip gecici seydir stres yapmana gerek yok.
Hayirlisi olsun canim gelmek istiyorlarsa gelsinler bakalim insallah biz yaniliyoruzda bebistir rabbim hayirli saglikli bebisler nasip etsin isteyen herkeseEvet malesef bu ay da inat ettiler gelicekler
İnsallah canim hayirlisiyla sagligiyla gobusumuze konsunlar insallah dun aksam kuzenimgile gittik halamda ordaydi bana hamilemisin dedi yok dedim inanmadi kuzenimi aramistim hamileyken disi cok agrirdi antibiyotik kullandinmi hamileyken diye sormustum elf icin o da ben hamileyim sanmis herhalde arkadasim dedigim halde ay inanmiyorlar sen soylemezsin diyorlar
yani ben ilaçla geçecek şeye razıyım düşükten kalan bi bulgu vs olmasında
canim sonucta umudun var hayirlisi boyleymis simdi duamizd insallah tup bebegin tutarda hamis olursun moralini bozupta hormonlarini bozma ben senden takip ettigim kadariyla pozitif enerji aldim hemde cok tatli cok guzel bi hanimsin ikiz bebisletrin olur insallah mubarek cuma niyetine rabbimiz hakkinda hayirli kilsinGünaydın :) hastaneye gittim kan vermeye, ama veremedim dr. sonuçlarımı görünce direkt tüp bebek dedi, senin yumurtaların bitmiş dedi, artık ağlamıyorum bile var ya, sadece isteyip istemediğimi de bilmiyorum. neyse canım sıkkın değil aslında yazıym dedim. bu arada kan bile veremedim, tüp bebek uzmanınada görünemedim deli gibi kalabalıktı ve ben işe geç kalıyordum. regli olduğumdan zaten çok çok mutlu değilim, ankarada hava yağıyor sabahtan beri depresif mod on anlayacağınız...
Yok canım oyle degıldır içini rahat tut sen benım kuzenımde sureklı olur
evet kronikleşmeside iyi değil böbrek hastalığına yol açar yazıyor bunu bi aatlatalımda neden oldu onu merak ediyorum ilişkiden değil dünkü ağda olayından mı acaba doktora soracağım ama üşütmeden sanırım büyük ihtimal
Herhalde biz hamile kalinca rahatlayacaklar halamin gelini 2 aylik evli onada diyormus bebek yapin bu ayda adet olursan dr a gotururum demis bende halama daha cok yeni niye ustune gidiyorsun psikolojisini bozarsin rahat birak dr 1 seneye kadar normal diyor dedim o da istiyor dedi sik adet oluyormus o zaman kendi gitmek istiyorsa gitsin sen karisma dedimAmın canım ınsallah hımm ben hıııım halamda oyle demıstı sen hamılemısn dedı hayır dedım bılmem bana oyle gelıyor dıyo ınanmıyorlar hamıle kalsakta rahatlasalar :)
Enfeksiyon var canim bol bol su ic Allahin izniyle bisey kalmaz:)KIZLAR SONUÇLARIMA İNTERNETTEN BAKTIM DOKTORA ÖĞLEDEN SONRA GİDECEĞİM LÖKOSİT DIŞINDA Bİ ŞEY ÇIKMAMIŞ LÖKOSİTİN YÜKSEK OLMASI NE DEMEK BİLİYOR MUSUNUZ
herkese merabalar bugün çokkötü bigün benim için adetime 6 gün var ve ben gece rüyamda test yapıodum pozitif çıkıodu hatta bi çizgi silikti sabah erkenden uyandım hemen test yaptım bir gölge bile çıkmadı ayrıca testin üztünde bhcg 20 ye kadar algılayabildiği ve 6-15 günlük gebelikleri belirleyebildiği yazıodu yani bu ay da hayallerim suya düştü çok ümitliydim ama yine olmadı sanırım ben de artık bırakıcam yani şuan moralim bozuk o yüzden bu yönde düşünüyorum bilmiorum kötüyüm işte ağlamamak için zor tutuorum kendimi eşime de söyledim o da üzülmeme dayanamadı işten çıkmış bebek almış oyuncak onu görünce daha da bi kötü oldum ama bi yandan da beni bu kadar seven bi adamla evli olduğum için mutlu da oldum çok karışığım abartıorum farkındayım ama ben duygularımı çok dolu dolu yaşıorum ondandır zaten en ufak olayda bu kadar etkilenmem iyi ki sizler varsınız da rahat rahat içimi döküorum kime anlatcam yoksa kimbeni sizin kadar anlayabilir neyse uzatmim dertleşmek istedim şimdiden okuyan herkese teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?