Herhalde biz hamile kalinca rahatlayacaklar halamin gelini 2 aylik evli onada diyormus bebek yapin bu ayda adet olursan dr a gotururum demis bende halama daha cok yeni niye ustune gidiyorsun psikolojisini bozarsin rahat birak dr 1 seneye kadar normal diyor dedim o da istiyor dedi sik adet oluyormus o zaman kendi gitmek istiyorsa gitsin sen karisma dedim
Kaygilim tatlim korkma ilacla gecebilecek bisey sonucta rabbim dermansiz dert vermesinher genç kadının başına gelebilir benimde geldi ama ilkler her zaman korkutucu işte:)
75 mi canim baya varmis ilac kullan o zmn ve kendini sicak tut75 çıktı nette okudum 700 lerde olanları gördüm ama doktor ne derse
Hayırlı cumalar kızlar Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin..sağlıklı hayırlı bebişler nasip eylesin tüm isteyenlere
Evet buyukleri anlamak cok zor tamam torun istiyorlar anliyorumda icinizde yasayin biz nasil icimizde yasiyoruz rabbim ol deyince olacak bisey bizim elimizde degilki ahh cok kizdim halama daha evlilige alisamadan pat bebek yapsinlar istiyorlarİyi demişssin canım benımbu buyuklerı anlamak ımkansız ya bazen sınır bozucu olabılıyorlar kız bır evlendıgının farkına varsın bır bırkaın ahhhh ahhhhhh
Bnimde 5 gun var adetime gunler geçmk bilmio. Kızlar kan testi hariç neyle oğrenebilirim gebeliği
Evet buyukleri anlamak cok zor tamam torun istiyorlar anliyorumda icinizde yasayin biz nasil icimizde yasiyoruz rabbim ol deyince olacak bisey bizim elimizde degilki ahh cok kizdim halama daha evlilige alisamadan pat bebek yapsinlar istiyorlar
Enfeksiyon var canim bol bol su ic Allahin izniyle bisey kalmaz:)
Catladigi gün kuruluk vardı... Bir iki gün sonra herhalde başladı bu sarı akıntı canim...:) evet canim geride sadece bebisin zamani kaldı... İnşaAllah bu ay gelir minnosuunnn:)Hım anladım canm benım pekı yumurtlamadan sonra bır ara kuruluk oldu akıntın yenıden basladımı yoksa hep devammı ettı tatlım dun ılıskı olmasına ragmen bugun benden hıc akıntı gelmedı mesela Kuzum bız ustumuze dusneı yaptık elımızden geldıgınce calıstık duamızı ettık artık Rabbım bılır hayırlısıyla ol derse olur ben herna heyecnala beklıyorum bebegımın gelecegı haberını
Kaygilim tatlim korkma ilacla gecebilecek bisey sonucta rabbim dermansiz dert vermesin
75 mi canim baya varmis ilac kullan o zmn ve kendini sicak tut
peki sen kullandın mı hiç.kesin sonuç verir mi.ve fiyatı nedrErken gebelik testiyle
İnsallah vakti geldiginde olacak bebislerimiz insallah o vakit yakindir tatlim rabbim hepimizin yuzunu guldursun ah bizim elimizde olsa hemen yapiverirdik hayirlisi olsunEvet canım bızde ıstıyoruz sevdıgmızle bır parcamız canımız olsun ama neyapabılırzkı Rabbımın ol dedıgı gunu beklıyoruz kocaman ınsanlar herseyın zamanı var aksam annemle konusuyorum sende varmı bırseyler dedı dedım henuz yok bıraz konustuk annem once erken dıyordu artık ıstemeye baslıyor sanırım sıra sende dıyor ve bana dedı kendıne stres yapma bak ben sana her zaman dıyorum HERSEYIN BIR VAKTI ZAMANI VAR dıye dedı bende evet anne bende duamı edıp hayırlısını dıleyıp beklıyorum dedım
Kizlar bu doktorun bana verdigi ilac bi ise yaramiyor galiba bugun ilaci kulanmamin 4.gunu yarin gece ilacim bitecek ama gecmesi gerekirken daha beter oldu ve disimin ic kismi damagimin yarisini tutacak sekilde sismis balon gibibogazima kadar agrisini vuruyor..kullandigim antibiyotik mideme agri yapiyor oldum olasi antibiyotik kullandimmi boyle olur..bide benim kasiklarimda iki gundur yine agri oluyor insaAllah kotu bisey yoktur
peki sen kullandın mı hiç.kesin sonuç verir mi.ve fiyatı nedr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?