2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İyi demişssin canım benımbu buyuklerı anlamak ımkansız ya bazen sınır bozucu olabılıyorlar kız bır evlendıgının farkına varsın bır bırkaın ahhhh ahhhhhh

Bnimde 5 gun var adetime gunler geçmk bilmio. Kızlar kan testi hariç neyle oğrenebilirim gebeliği

İyi demişssin canım benımbu buyuklerı anlamak ımkansız ya bazen sınır bozucu olabılıyorlar kız bır evlendıgının farkına varsın bır bırkaın ahhhh ahhhhhh
Evet buyukleri anlamak cok zor tamam torun istiyorlar anliyorumda icinizde yasayin biz nasil icimizde yasiyoruz rabbim ol deyince olacak bisey bizim elimizde degilki ahh cok kizdim halama daha evlilige alisamadan pat bebek yapsinlar istiyorlar

Evet buyukleri anlamak cok zor tamam torun istiyorlar anliyorumda icinizde yasayin biz nasil icimizde yasiyoruz rabbim ol deyince olacak bisey bizim elimizde degilki ahh cok kizdim halama daha evlilige alisamadan pat bebek yapsinlar istiyorlar

Evet canım bızde ıstıyoruz sevdıgmızle bır parcamız canımız olsun ama neyapabılırzkı Rabbımın ol dedıgı gunu beklıyoruz kocaman ınsanlar herseyın zamanı var aksam annemle konusuyorum sende varmı bırseyler dedı dedım henuz yok bıraz konustuk annem once erken dıyordu artık ıstemeye baslıyor sanırım sıra sende dıyor ve bana dedı kendıne stres yapma bak ben sana her zaman dıyorum HERSEYIN BIR VAKTI ZAMANI VAR dıye dedı bende evet anne bende duamı edıp hayırlısını dıleyıp beklıyorum dedım

Kizlar bu doktorun bana verdigi ilac bi ise yaramiyor galiba bugun ilaci kulanmamin 4.gunu yarin gece ilacim bitecek ama gecmesi gerekirken daha beter oldu ve disimin ic kismi damagimin yarisini tutacak sekilde sismis balon gibi bogazima kadar agrisini vuruyor..kullandigim antibiyotik mideme agri yapiyor oldum olasi antibiyotik kullandimmi boyle olur..bide benim kasiklarimda iki gundur yine agri oluyor insaAllah kotu bisey yoktur

Catladigi gün kuruluk vardı... Bir iki gün sonra herhalde başladı bu sarı akıntı canim...:) evet canim geride sadece bebisin zamani kaldı... İnşaAllah bu ay gelir minnosuunnn:)

İnsallah vakti geldiginde olacak bebislerimiz insallah o vakit yakindir tatlim rabbim hepimizin yuzunu guldursun ah bizim elimizde olsa hemen yapiverirdik hayirlisi olsun

canım rabbim yardımcımız olsun acaba bi doktora daha mı sorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…