yok tatlım, kendileri henüz teşrif etmedijasmine53 canım geldimi kırmızılar:)
MINIKKUS1 canım çok geçmiş olsun bol bol su iç ayaklarını sıcak tut ahh şu enfeksiyonlar kadınlar çok çabuk yakalanıyo malesef...
Catladigi gün kuruluk vardı... Bir iki gün sonra herhalde başladı bu sarı akıntı canim...:) evet canim geride sadece bebisin zamani kaldı... İnşaAllah bu ay gelir minnosuunnn:)
Senin de batın bugündü.. sende var mı bişeyler?jasmine53 canım geldimi kırmızılar:)
yok tatlım, kendileri henüz teşrif etmedibeklemedeyim..
ama sağ yumurtalığım ağrıyor akşamdan beri, arada sızı yapıyor.. yakında beklenen kırmızı gelecek sanırım
Elfim gecmis olsun tatlim rabbim acil sifalar versin insallah hemencecik kurtulursun o disindenKizlar bu doktorun bana verdigi ilac bi ise yaramiyor galiba bugun ilaci kulanmamin 4.gunu yarin gece ilacim bitecek ama gecmesi gerekirken daha beter oldu ve disimin ic kismi damagimin yarisini tutacak sekilde sismis balon gibibogazima kadar agrisini vuruyor..kullandigim antibiyotik mideme agri yapiyor oldum olasi antibiyotik kullandimmi boyle olur..bide benim kasiklarimda iki gundur yine agri oluyor insaAllah kotu bisey yoktur
İnsallah vakti geldiginde olacak bebislerimiz insallah o vakit yakindir tatlim rabbim hepimizin yuzunu guldursun ah bizim elimizde olsa hemen yapiverirdik hayirlisi olsun
Günaydın :) hastaneye gittim kan vermeye, ama veremedim dr. sonuçlarımı görünce direkt tüp bebek dedi, senin yumurtaların bitmiş dedi, artık ağlamıyorum bile var ya, sadece isteyip istemediğimi de bilmiyorum. neyse canım sıkkın değil aslında yazıym dedim. bu arada kan bile veremedim, tüp bebek uzmanınada görünemedim deli gibi kalabalıktı ve ben işe geç kalıyordum. regli olduğumdan zaten çok çok mutlu değilim, ankarada hava yağıyor sabahtan beri depresif mod on anlayacağınız...
Bu arada dr. çocuk istiyorsam acele etmemi söyledi, ne düşüneceğimi şaşırdım eşim yanımda değil çünkü, yani bu süreç eş ile atlatılabilir ancak, yani ben öyle düşünüyorum. sanırım Allah tan hayırlısını isteyip en iyisi bu konuyu kapatmak.şu an uygun değil onu biliyorum anlıyorum, yani tüm işaretler onu gösteriyor. sakın karamsarlığa kapıldığımı düşünmeyin asla. sadece gerçekler neyse o. yani üstelemenin anlamı yok.şartlar olgunlaşmadı bir türlü bebek için.
Canım hayırlısı diyelim...önce şu hormonu normale çekmek lazım... testere dişli aslan pençesi kullanıyor musun...kullanmıyorsan kullan derimSonuç cikti gebelik yok prolaktin 47 hicbise yapmamama ragmen dusmus 63 tu.. ama hala adet yok 4 te kontrol e gidcem bakalim
Hatunlar.. Bugün bat günüm henüz birşey yok. Sabah testte yapmıştım negatif.. sabah bahsetmiştim..
yanlız akşamdan beridir sağ yumurtalığım ağrıyor.. bugün daha da belirgin ağrıyor.. arada sancıyor..
Sizde de adet öncesi bu şekilde ağrılar oluyor mu?
Kuşum sen naptın yahu nasıl üşüttün bu kadar...lökosit iltihap demek...geçmiş olsun canım benim... kızlar söylemişler yapman gerekeni...kısa sürede sök at inşKIZLAR SONUÇLARIMA İNTERNETTEN BAKTIM DOKTORA ÖĞLEDEN SONRA GİDECEĞİM LÖKOSİT DIŞINDA Bİ ŞEY ÇIKMAMIŞ LÖKOSİTİN YÜKSEK OLMASI NE DEMEK BİLİYOR MUSUNUZ
Yoktur bitanem yoktur...adet zamanın geldi ya ondandir o ağrı tatlim benim... Ama neden iyilstirmedi dişini... Kiyamam sana benKizlar bu doktorun bana verdigi ilac bi ise yaramiyor galiba bugun ilaci kulanmamin 4.gunu yarin gece ilacim bitecek ama gecmesi gerekirken daha beter oldu ve disimin ic kismi damagimin yarisini tutacak sekilde sismis balon gibibogazima kadar agrisini vuruyor..kullandigim antibiyotik mideme agri yapiyor oldum olasi antibiyotik kullandimmi boyle olur..bide benim kasiklarimda iki gundur yine agri oluyor insaAllah kotu bisey yoktur
Bitanem sakın umudunu kaybetme... Ayrıca eğer diğer tedavilerle uğraşmak istemiyorsan uğraşma git direkt tüp yap 2 tane de sıpa koydur göbüşüne...Dualarım seninle
Canım hayırlısı diyelim...önce şu hormonu normale çekmek lazım... testere dişli aslan pençesi kullanıyor musun...kullanmıyorsan kullan derim
Kuzum adete 4 5 gün kala yaşanan kasık sancıları batmalarının bir sebebi de rahim kaslarının kasılarak adet kanamasının gelmesini sağlamasıdır... aklında bulunsun fıstık
Kuşum sen naptın yahu nasıl üşüttün bu kadar...lökosit iltihap demek...geçmiş olsun canım benim... kızlar söylemişler yapman gerekeni...kısa sürede sök at inş
aynen yaa.. herseferinde ped taşıyorum wc yeBenimde 2 gündür kasıklarım fena ağrıdı adet ağrısı gibiydi şu an kesildi bişey yok akıntı var sadece kırmızılar geldi sanıp bakıyorum bişey yok
aynen yaa.. herseferinde ped taşıyorum wc yeHadi hayırlısı.. test yaptın mı peki? yoksa birkaç gün daha bekleyecek misin?
aynı şeyi bende yaşadım bu ay tam koyu olmadı lakin pek takmıyorum...sen şimdilik boşver bebişi önce sağlık kuşumçok sağol mogamim evet üşüttüm dedim ya ayaklarım buz diyeilacımı alıp tıpış tıpış evde dinleneceğim ayrıca yumurta çatladı benim ov testleri sinyal vermedi yeteri kadar sadece bi gün koyu oldu biraz salı günü koyuydu ve en son o zaman ilişki oldu anlayacağın kaçırdık gitti sanırım :)
Benimde aklima adet zamanim gelmedi degil baska bisey degildir demi cnim..gecmiyor canim aglayip duruyorum birazdan abdest alip sehadet parmagimi disimin ustune koyup Allah'in 99 ismini okuycan insaAllah faydasi olurYoktur bitanem yoktur...adet zamanın geldi ya ondandir o ağrı tatlim benim... Ama neden iyilstirmedi dişini... Kiyamam sana benbir an önce kurtul şu disten kuşum... Gerçekten zordur dis ağrısı...
Benimde aklima adet zamanim gelmedi degil baska bisey degildir demi cnim..gecmiyor canim aglayip duruyorum birazdan abdest alip sehadet parmagimi disimin ustune koyup Allah'in 99 ismini okuycan insaAllah faydasi olur
Himm.. o zaman sevgili hormonlarım bana, relg ne az kaldı hazırlıklı ol demeye çalışıyor..Kuzum adete 4 5 gün kala yaşanan kasık sancıları batmalarının bir sebebi de rahim kaslarının kasılarak adet kanamasının gelmesini sağlamasıdır... aklında bulunsun fıstık
Hadi hayırlısı canım.. İnşaAllah yum um tatlı bir bebiş olma yolculuğuna başlamıştır... :)canım beklemeyi düşünüyorum açıkçası..
Ay bitmeden bir tanecanım beklemeyi düşünüyorum açıkçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?