2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşaAllah bir sıkıntı çıkmaz canım..

Benimde aklima adet zamanim gelmedi degil baska bisey degildir demi cnim..gecmiyor canim aglayip duruyorum birazdan abdest alip sehadet parmagimi disimin ustune koyup Allah'in 99 ismini okuycan insaAllah faydasi olur
Değildir inşaAllah bitanem değildir... oku canım... Rabbim şifanı versin... Çok üzüldüm...

çok çok teşekkür ederim güzel duların güzel dileklerin için hepsine kocaman bir aminn inşallahh, tüp bebek ihtimali değilde demiştim sanırım süreç tutmaması v.s. beni daha çok korkutuyor.ikiz olur bu zamandan sonra inşallahh..

İnşallah canımm inşallahh günü gününe geliyo mu senin kırmızılar normalde?
Ya benim 1 kac eksik gün ya da birkac fazladan olduğu oluyor.. O yüzden beklemedeyim..
Açıkçası regl olmayı bekliyorum, çünkü tahlillerimi yaptırıp tedavi ya da takip sürecinden geçmeden bebik olabileceğini zannetmiyorum.. :) He bide biraz zayıflamadan onu da halletmeye başladım ufaktan
Hayırlısı Allah tan :)

kaçıncı denemeydi canım?Hayırlısı olsun inşallah belkide bebiş vardır bende geçen ay hormonlarıma baktırdım bişey çıkmadı yumurtalarda da sorun yok çok şükür..geçen 2 ay mantar yüzünden boş geçti..bu ay düzenli deneme oldu o yüzden umutluydum...

Kizlar ben kirada oturuyorum mustakil ev ustte ev sahibim var cocuklari olmamis evlatlik almislar simdi 20 li yaslarda cocuk psikolojik sorunlari var surekli hastenede yatiyordu 3 haftadir falan evdeydi hic sesi cikmiyordu sadece yuksek sesle muzik dinliyor sabahlara kadar bugun sabahtan beri oldum ha kaldim ha diye bagiriyor surekli bu evden cikmak istiyorum o bagirdikca bana biseyler oluyor cok uzuluyorum etrafa bi zarari yok ama yinede tedirgin oluyorum

KIZLAR SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM NASILSINIZ BEN BURDA SAHTEKARLIKLARLA ARKAMDAN KONUŞMALARLA SAHTEKAR EKMEĞİMLE OYNAYAN ALLAHSIZ İNSANALRLA UĞRAŞIYORUM BENİM İÇİN DUA EDİN SELAMETİM İÇİN OKADAR PİSLİKLE UĞRAŞIYORUMKİ BEBEK OLAYINI UNUTTUM

O mantar sorunu bende de oldu.. 4 ay uğraştım.. Şükür atlattım :) korunmaksızın 14. ay sanırım bu da 14. denememi oluyor

Arkadan konuşup, insanların arkasından konuşanları Allah a havale et kuzum.. Rabbim in tokadı şaak die vurur suratlarına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…