aynı şeyi bende yaşadım bu ay tam koyu olmadı lakin pek takmıyorum...sen şimdilik boşver bebişi önce sağlık kuşum
Hadi hayırlısı canım.. İnşaAllah yum um tatlı bir bebiş olma yolculuğuna başlamıştır... :)
Canim dun ozel bir hekime gittim elimden bisey gelmez dedi apse cok fazla dedi agridan cok artik yanmaya basladicanım rabbim yardımcımız olsun acaba bi doktora daha mı sorsan
İnşaAllah bir sıkıntı çıkmaz canım..sekerpancari tatlim hakkinda hayirlisi olsunben inaniyorum senin seker seker bebislerin olacak varsin tup olsun bizimde ne olacagimiz belli degil ben bu ayki adetimde hsg cekilecegim tuplerde sikintim varmi yok mu ona gore devam edecegim rabbim hayirlisini versin
Ay bitmeden bir taneikonu da sende olur inşaAllah canım :)
Değildir inşaAllah bitanem değildir...Benimde aklima adet zamanim gelmedi degil baska bisey degildir demi cnim..gecmiyor canim aglayip duruyorum birazdan abdest alip sehadet parmagimi disimin ustune koyup Allah'in 99 ismini okuycan insaAllah faydasi olur
çok çok teşekkür ederim güzel duların güzel dileklerin için hepsine kocaman bir aminn inşallahh, tüp bebek ihtimali değilde demiştim sanırım süreç tutmaması v.s. beni daha çok korkutuyor.ikiz olur bu zamandan sonra inşallahh..canim sonucta umudun var hayirlisi boyleymis simdi duamizd insallah tup bebegin tutarda hamis olursun moralini bozupta hormonlarini bozma ben senden takip ettigim kadariyla pozitif enerji aldim hemde cok tatli cok guzel bi hanimsin ikiz bebisletrin olur insallah mubarek cuma niyetine rabbimiz hakkinda hayirli kilsin
Ya benim 1 kac eksik gün ya da birkac fazladan olduğu oluyor.. O yüzden beklemedeyim..İnşallah canımm inşallahhgünü gününe geliyo mu senin kırmızılar normalde?
InsaAllah kurtulurum canim Allah kimseye vermesin bu aciyiElfim gecmis olsun tatlim rabbim acil sifalar versin insallah hemencecik kurtulursun o disinden
25 EKİM CANIM OKADAR GERGİNİM SİNİRLİYİMKİ GECİKEBİLİRBt ne zamandı canım?
Umudumuzu kaybetmek yok tatlım.. Onu unut.. Bu ay olmadı öbür ay.. O umut hep çarpacakKız umutlanıyorum sen böyle yazdıkçaAminnnnn canım inşallah..
Ya benim 1 kac eksik gün ya da birkac fazladan olduğu oluyor.. O yüzden beklemedeyim..
Açıkçası regl olmayı bekliyorum, çünkü tahlillerimi yaptırıp tedavi ya da takip sürecinden geçmeden bebik olabileceğini zannetmiyorum.. :) He bide biraz zayıflamadanonu da halletmeye başladım ufaktan
Hayırlısı Allah tan :)
25 EKİM CANIM OKADAR GERGİNİM SİNİRLİYİMKİ GECİKEBİLİR
Amin canim insallah senin adet gununmus bugun insallah kirmizilar gelmezde bebis gelirİnşaAllah bir sıkıntı çıkmaz canım..
O mantar sorunu bende de oldu.. 4 ay uğraştım.. Şükür atlattım :) korunmaksızın 14. aykaçıncı denemeydi canım?Hayırlısı olsun inşallah belkide bebiş vardırbende geçen ay hormonlarıma baktırdım bişey çıkmadı yumurtalarda da sorun yok çok şükür..geçen 2 ay mantar yüzünden boş geçti..bu ay düzenli deneme oldu o yüzden umutluydum...
OLMUYOR İŞRTE CANIM YA İŞYERİNDEN ÇIKMAM LAZIM RAHAT OLMAM İÇİNRahat olmaya çalışmak lazım yoksa adetin geleceği varsada gelmiyor canım gelecekse bir an evvel gelsin önümüzdeki çalışmalara bakalım değil mi
O mantar sorunu bende de oldu.. 4 ay uğraştım.. Şükür atlattım :) korunmaksızın 14. aysanırım bu da 14. denememi oluyor
Arkadan konuşup, insanların arkasından konuşanları Allah a havale et kuzum.. Rabbim in tokadı şaak die vurur suratlarına..KIZLAR SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM NASILSINIZ BEN BURDA SAHTEKARLIKLARLA ARKAMDAN KONUŞMALARLA SAHTEKAR EKMEĞİMLE OYNAYAN ALLAHSIZ İNSANALRLA UĞRAŞIYORUM BENİM İÇİN DUA EDİN SELAMETİM İÇİN OKADAR PİSLİKLE UĞRAŞIYORUMKİ BEBEK OLAYINI UNUTTUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?