Hayırlısı olsun tatlım.. Allah tan ümit kesilmez :)Amin canim insallah senin adet gununmus bugun insallah kirmizilar gelmezde bebis gelir
İnşaAllah.. Ay bitmeden yeni güzel haberler alalım inşaAllah.. Sonra da oynarız böyleRabbim inşallah bu ay yüzünü güldürür canımm
herkese merabalar bugün çokkötü bigün benim için adetime 6 gün var ve ben gece rüyamda test yapıodum pozitif çıkıodu hatta bi çizgi silikti sabah erkenden uyandım hemen test yaptım bir gölge bile çıkmadı ayrıca testin üztünde bhcg 20 ye kadar algılayabildiği ve 6-15 günlük gebelikleri belirleyebildiği yazıodu yani bu ay da hayallerim suya düştü çok ümitliydim ama yine olmadı sanırım ben de artık bırakıcam yani şuan moralim bozuk o yüzden bu yönde düşünüyorum bilmiorum kötüyüm işte ağlamamak için zor tutuorum kendimi eşime de söyledim o da üzülmeme dayanamadı işten çıkmış bebek almış oyuncak onu görünce daha da bi kötü oldum ama bi yandan da beni bu kadar seven bi adamla evli olduğum için mutlu da oldum çok karışığım abartıorum farkındayım ama ben duygularımı çok dolu dolu yaşıorum ondandır zaten en ufak olayda bu kadar etkilenmem iyi ki sizler varsınız da rahat rahat içimi döküorum kime anlatcam yoksa kimbeni sizin kadar anlayabilir neyse uzatmim dertleşmek istedim şimdiden okuyan herkese teşekkürler...
25 EKİM CANIM OKADAR GERGİNİM SİNİRLİYİMKİ GECİKEBİLİR
Kizlar ben kirada oturuyorum mustakil ev ustte ev sahibim var cocuklari olmamis evlatlik almislar simdi 20 li yaslarda cocuk psikolojik sorunlari var surekli hastenede yatiyordu 3 haftadir falan evdeydi hic sesi cikmiyordu sadece yuksek sesle muzik dinliyor sabahlara kadar bugun sabahtan beri oldum ha kaldim ha diye bagiriyor surekli bu evden cikmak istiyorum o bagirdikca bana biseyler oluyor cok uzuluyorum etrafa bi zarari yok ama yinede tedirgin oluyorum
ne zamandı canım bat ın?
Niye gelmedi hakikaten senin şu regldoktora muayene oldun mu canim...?
Seninki niye sokulmedi canim bu ay genel olarak bi gecikme problemo var forumda havadan midir sudan midir bilmem. Hayir insanin pskilojisi de altust oluyo10 ekimdiadetim sökülmüyo. Ondan galiba pek iyi değilim
Simdi okudum canm off poff o zaman10 ekimdiadetim sökülmüyo. Ondan galiba pek iyi değilim
İlaçtan sonra hemen regl olmuyorsun canım..bana da doktorum oyle söyemişti.. 1 hafta 10 gün sonrasında olursun.. sıkıntı yapma demişti..Simdi okudum canm off poff o zaman
Allaha havale et böyle insanları canım ... sinirlenir insan doğal olarak , böyle insanların varlığı azalmıyorKIZLAR SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM NASILSINIZ BEN BURDA SAHTEKARLIKLARLA ARKAMDAN KONUŞMALARLA SAHTEKAR EKMEĞİMLE OYNAYAN ALLAHSIZ İNSANALRLA UĞRAŞIYORUM BENİM İÇİN DUA EDİN SELAMETİM İÇİN OKADAR PİSLİKLE UĞRAŞIYORUMKİ BEBEK OLAYINI UNUTTUM
Soğan kekik suyu içiyorum yürüyüş yapıyorum ılık su içiyorum sıcak duş alıyorum hep, hoplayıp zıplıyorum ama yok yokSimdi okudum canm off poff o zaman
stresini bir kenara bırak canım, düşünmemeye çalış biliyorum zor ama düşünme ne kadar gecikmiş vs... gelecektir en kısa zamanda inşaAllah canım...Soğan kekik suyu içiyorum yürüyüş yapıyorum ılık su içiyorum sıcak duş alıyorum hep, hoplayıp zıplıyorum ama yok yok
lilaç bittikten 1hafta sonra mıİlaçtan sonra hemen regl olmuyorsun canım..bana da doktorum oyle söyemişti.. 1 hafta 10 gün sonrasında olursun.. sıkıntı yapma demişti..Ki bende 1 hafta dolunca olmuştum. :)
İlaca geçen perşembe başladım pazartesi sabah bitti. Çatacak yer arıyorum yok. Vallahi kırmızo günlerimi özledimİ
lilaç bittikten 1hafta sonra mı
stresini bir kenara bırak canım, düşünmemeye çalış biliyorum zor ama düşünme ne kadar gecikmiş vs... gelecektir en kısa zamanda inşaAllah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?