2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

cnm karamsar olma hemen ben adetime 2 gün kala yaptım negatif 1 gün kala yaptım negatif adetim 1 gün geçince çok silik çıktı 2. çizgi bende senin gibi ağladım negatif görünce çok moralim bozuldu eşimle bile konuşmadım hiç içime attım daha senin 6 günün varmış cnm Allahtan ümit kesilmez lütfen güzel düşün bol bol dua et cnm üzme kendini

Canım hayırlısı diyelim...önce şu hormonu normale çekmek lazım... testere dişli aslan pençesi kullanıyor musun...kullanmıyorsan kullan derim
Bebegim aldim ama bikac gun kullanabildim birazdan gidcem alttan muayene yaoar büyük ihtimalle sabah yapnadi çünkü bitek kan istedi.. yumurtlamayi gorup de adet olmamak ne ola ki mogami gayet net yakaladim cift cizgiyi ve 14.gununde acayip belirti cardi ha geldi gekecek şuan belirti de azaldi olmusum da bitmis gibi :/

canım ister istemez etkilenirsin rabbim yardımcısı olsun sizde kısa zamanda hayırlısıyla evinizi alırsınız inşallah

Allaha havale et böyle insanları canım ... sinirlenir insan doğal olarak , böyle insanların varlığı azalmıyor

Soğan kekik suyu içiyorum yürüyüş yapıyorum ılık su içiyorum sıcak duş alıyorum hep, hoplayıp zıplıyorum ama yok yok
stresini bir kenara bırak canım, düşünmemeye çalış biliyorum zor ama düşünme ne kadar gecikmiş vs... gelecektir en kısa zamanda inşaAllah canım...

kızlar doktor ultrasonla kontrol etti kist gibi bişe var sanki dedi ayrıntılı ultrasonla baktı adam evet bişeler var dei hatta bende karşıdan gördüm yani sonra idrara iyice sıkış dedi öyle de bakınca yok oldu sıkıştıkça sonra yok bişe dedi iyice baktı acaba ne olabilirki o eşimde bebek diye seviniyo yaa ayy kıyamam

Kizlar goguslerimde cok agri var normalde bugun adet olmam gerekirken dun oldum biraz kan geldi kesildi bugun bi damla kahve rengi birsey geldi.5 ay once kurtaj olmustum ilk hamile kaldgim gibi goguslerim aciyor sizce ustune mj gormus oluyorum . Lutfen yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…