dr. fsh değil ama amh kesin sonuç dedi bana, bende yabancı dergilerden falan okumuştum amh çok yeni bir test sonuçta. 0,1 lerle gebe kalanlar var duydum okudum.ancak şöyle bişey var ki dr. direkt olarak tüp bebek dedi bende diğerleriyle vakit kaybetmek ve yıpranmak istemiyorum açıkçası o yüzden. ama işte eşim de sorun yoksa eğer belki aşılama denenebilirmiş. durum bu. stres bugünlerde tavan bende nasıl engellerimki ben bilmem...
evet canım.. bittikten 1 hafta sonra olmuştum.. sıcak banyo yap olursun yakında.. Kafana takma canım, gelecektir..İ
lilaç bittikten 1hafta sonra mı
Amin canim rabbim yardimcilari olsun insallah aliriz evi hayirlisiyla esim beklemekten yana insaatken girelim diyor bende hazir bitmis evlere bakalim diyorum oyle bekliyoruz bakalimcanım ister istemez etkilenirsin rabbim yardımcısı olsun sizde kısa zamanda hayırlısıyla evinizi alırsınız inşallah
evet canım.. bittikten 1 hafta sonra olmuştum.. sıcak banyo yap olursun yakında.. Kafana takma canım, gelecektir..
Amin canim rabbim yardimcilari olsun insallah aliriz evi hayirlisiyla esim beklemekten yana insaatken girelim diyor bende hazir bitmis evlere bakalim diyorum oyle bekliyoruz bakalim
Olabilir canim bekle bakalim insallah devami gelmezde hamissindirKizlar goguslerimde cok agri var normalde bugun adet olmam gerekirken dun oldum biraz kan geldi kesildi bugun bi damla kahve rengi birsey geldi.5 ay once kurtaj olmustum ilk hamile kaldgim gibi goguslerim aciyor sizce ustune mj gormus oluyorum . Lutfen yardim edin
İnsallah canim bizim olsunda bekleyeyim bakalim ne yaptin dr a tekrar gittin mi tatlimsiizn olduğu kesin olsunda beklenirde insan bilince daha farklı oluyor yeterki sizn olsun :)
Kaygilim yoksa sen hamilemisin ayy heyecanlandim yaaBEN UTANIYORUM BUNU ETRAFIMDA DİYECEK KİMSEM YOK TAHLİLLERİMDE YOĞUN BAKTERİ LÖKOSİT VS GÖRÜLDÜ DOKTORUM İLAÇ YAZACAK MÜSAİT OLUNCA ARAYACAĞIMAMA ECZANENİN ÖNÜNDEN GEÇİYORDUM Bİ PREDİCTOR ALDIM İÇİM RAHAT ETMEDİ SANKİ HAYALET ÇİZGİ GÖRÜYORUM AMA BU TAMAMEN ESKİDEN KALMA Bİ ŞEY Mİ BİLEMİYORUM YANİ RESİM ÇEKSEM YOK DİYECEKSİNİZ GERÇİ ÇEKME İMKANIM YOK AMA BİLEMEDİM
BEN UTANIYORUM BUNU ETRAFIMDA DİYECEK KİMSEM YOK TAHLİLLERİMDE YOĞUN BAKTERİ LÖKOSİT VS GÖRÜLDÜ DOKTORUM İLAÇ YAZACAK MÜSAİT OLUNCA ARAYACAĞIMAMA ECZANENİN ÖNÜNDEN GEÇİYORDUM Bİ PREDİCTOR ALDIM İÇİM RAHAT ETMEDİ SANKİ HAYALET ÇİZGİ GÖRÜYORUM AMA BU TAMAMEN ESKİDEN KALMA Bİ ŞEY Mİ BİLEMİYORUM YANİ RESİM ÇEKSEM YOK DİYECEKSİNİZ GERÇİ ÇEKME İMKANIM YOK AMA BİLEMEDİM
Kaygilim yoksa sen hamilemisin ayy heyecanlandim yaa
Aaaaaa olabılırmı canım belkı ıkı defa yumurtlamıssındır kısmet canım varmıkı belırtın
cnm karamsar olma hemen ben adetime 2 gün kala yaptım negatif 1 gün kala yaptım negatif adetim 1 gün geçince çok silik çıktı 2. çizgi bende senin gibi ağladım negatif görünce çok moralim bozuldu eşimle bile konuşmadım hiç içime attım daha senin 6 günün varmış cnm Allahtan ümit kesilmez lütfen güzel düşün bol bol dua et cnm üzme kendini
İnşaAllah hamişssindir tatlım.. emin olmak için bir kere de olsa yap bence... İnşaallah Rabbim inşaallah :)BEN UTANIYORUM BUNU ETRAFIMDA DİYECEK KİMSEM YOK TAHLİLLERİMDE YOĞUN BAKTERİ LÖKOSİT VS GÖRÜLDÜ DOKTORUM İLAÇ YAZACAK MÜSAİT OLUNCA ARAYACAĞIMAMA ECZANENİN ÖNÜNDEN GEÇİYORDUM Bİ PREDİCTOR ALDIM İÇİM RAHAT ETMEDİ SANKİ HAYALET ÇİZGİ GÖRÜYORUM AMA BU TAMAMEN ESKİDEN KALMA Bİ ŞEY Mİ BİLEMİYORUM YANİ RESİM ÇEKSEM YOK DİYECEKSİNİZ GERÇİ ÇEKME İMKANIM YOK AMA BİLEMEDİM
Adetıne daha 6 gun var canım olsa bıle cıkmaması normal daha sımdıden uzme lutfen kendını bak ne guzel sanslısın senı boylesıne seven esın var hemen gelıvermıs yanına mutluluguuz daım olsun bu askın meyvesı belkıde yolda gelmek uzerıdır sakın morlını bozma canım burda hepımız hayırlısı ıle bebegımızın gelecegı gunu beklıyoruz boyle guzel bır gunde bol bol dua edelım...
inşallah canım çoksaol ama her ay ümitlenip sora olmuo ya ondan bunaldım heralde bakalım beklicez yapcak bişey yok en azından yine olmazsa üzülmem
Bilmiyorum canim ben hic erken gebelik testi yapmadim ovulasyonun yaninda gelenden yapmistim tertemizdi ayy insallah vardir canim hayirlisi olsunya orda bi çizgi var gibi eczacıya göstericem bi buçuk saat sonra rengi değişmezse bilemedim beklemiyorum ama predictor de sapma yapar mı ?
en kötüsü her ay ümitlenip sonra üzülmek ama herşeyin hayırlısı versin rabbim hayırlı zamanda sende hiç sıkma canını elbet vardır zamanı hepimiz için dua ediyorum Allahım sana da en yakın zamanda evlat versin cnm
çok saol canımm inşallah zaten olursa hemen yazarım ama n bilim çok kaptırıorum ya ondan hemen ümitsizliğe kapılıorum ve eşim de beni manevi olarak bırakmıo evet bu konuda gerçekten şanslıyım yine de halimize şükür olsun ne diim hepimiz inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz
İnşaAllah hamişssindir tatlım.. emin olmak için bir kere de olsa yap bence... İnşaallah Rabbim inşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?