2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ya bu dr lar bi acayip benimkide amh ve fsh birlikte değerlendirilmeli eş te de sorun yoksa sırayla gidilmeli once yum takibi klomen ikinci olarak aşılama son olarakta tüp bebek ama burada sen ve ben gibiler için süre kısa, üç ay yum takibi olmadı max iki kez aşılama bizim tek farkımız normal değerleri olanlar bu sıralamayı iki seneye yayabiliyorlar bizim böyle bir vaktimiz yok. ben göze aldım altı ay bu sıralamayı uygulayacağım ama moral olarak hazır değilsen hiç vakit kaybetme arkadaşım git yaptır tüp bebeğini. biz istanbulda en iyi merkezin tüm masraflarıyla 18.000 tl olduğunu duyunca hemen normal yollara motive olduk
eh tabii bu yolarla elde edemezsek ödeyeceğiz mecbur Allah yardımcın olsun kardeşim benim dualarım hep seninle Rabbim ilk seferde olumlu sonuç nasip etsin inşallah hemide ikiiiizzz

canım ister istemez etkilenirsin rabbim yardımcısı olsun sizde kısa zamanda hayırlısıyla evinizi alırsınız inşallah
Amin canim rabbim yardimcilari olsun insallah aliriz evi hayirlisiyla esim beklemekten yana insaatken girelim diyor bende hazir bitmis evlere bakalim diyorum oyle bekliyoruz bakalim

Amin canim rabbim yardimcilari olsun insallah aliriz evi hayirlisiyla esim beklemekten yana insaatken girelim diyor bende hazir bitmis evlere bakalim diyorum oyle bekliyoruz bakalim

siizn olduğu kesin olsunda beklenirde insan bilince daha farklı oluyor yeterki sizn olsun :)

Olabilir canim bekle bakalim insallah devami gelmezde hamissindir

BEN UTANIYORUM BUNU ETRAFIMDA DİYECEK KİMSEM YOK TAHLİLLERİMDE YOĞUN BAKTERİ LÖKOSİT VS GÖRÜLDÜ DOKTORUM İLAÇ YAZACAK MÜSAİT OLUNCA ARAYACAĞIM AMA ECZANENİN ÖNÜNDEN GEÇİYORDUM Bİ PREDİCTOR ALDIM İÇİM RAHAT ETMEDİ SANKİ HAYALET ÇİZGİ GÖRÜYORUM AMA BU TAMAMEN ESKİDEN KALMA Bİ ŞEY Mİ BİLEMİYORUM YANİ RESİM ÇEKSEM YOK DİYECEKSİNİZ GERÇİ ÇEKME İMKANIM YOK AMA BİLEMEDİM

Kaygilim yoksa sen hamilemisin ayy heyecanlandim yaa

Aaaaaa olabılırmı canım belkı ıkı defa yumurtlamıssındır kısmet canım varmıkı belırtın

inşallah canım çoksaol ama her ay ümitlenip sora olmuo ya ondan bunaldım heralde bakalım beklicez yapcak bişey yok en azından yine olmazsa üzülmem

İnşaAllah hamişssindir tatlım.. emin olmak için bir kere de olsa yap bence... İnşaallah Rabbim inşaallah :)

çok saol canımm inşallah zaten olursa hemen yazarım ama n bilim çok kaptırıorum ya ondan hemen ümitsizliğe kapılıorum ve eşim de beni manevi olarak bırakmıo evet bu konuda gerçekten şanslıyım yine de halimize şükür olsun ne diim hepimiz inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz

inşallah canım çoksaol ama her ay ümitlenip sora olmuo ya ondan bunaldım heralde bakalım beklicez yapcak bişey yok en azından yine olmazsa üzülmem

en kötüsü her ay ümitlenip sonra üzülmek ama herşeyin hayırlısı versin rabbim hayırlı zamanda sende hiç sıkma canını elbet vardır zamanı hepimiz için dua ediyorum Allahım sana da en yakın zamanda evlat versin cnm

ya orda bi çizgi var gibi eczacıya göstericem bi buçuk saat sonra rengi değişmezse bilemedim beklemiyorum ama predictor de sapma yapar mı ?
Bilmiyorum canim ben hic erken gebelik testi yapmadim ovulasyonun yaninda gelenden yapmistim tertemizdi ayy insallah vardir canim hayirlisi olsun

aminnn tatlım umut oluosunuz ya bana gönlünüzden geçenin en hayırlısı olsun gerçekten burda olunca çok rahatlıorum beni benden daha iyi anlıosunuz bende hepinize dua ediorum ALLAH hepinizin dualarını kabul etsin

Hıh ıste boyle umudumuzu kaybetmıyoruz olumlu dusunuyoruz kı olumlu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…