Ins canim ne zamana kadar bekliyeyimOlabilir canim bekle bakalim insallah devami gelmezde hamissindir
Bilmiyorum canim ben hic erken gebelik testi yapmadim ovulasyonun yaninda gelenden yapmistim tertemizdi ayy insallah vardir canim hayirlisi olsun
ya bilmiyorum ki belirtim yok ama acaba enffeksiyondan fln böyle olabilir mi
aminnn tatlım umut oluosunuz ya bana gönlünüzden geçenin en hayırlısı olsun gerçekten burda olunca çok rahatlıorum beni benden daha iyi anlıosunuz bende hepinize dua ediorum ALLAH hepinizin dualarını kabul etsin
Adet gunun ne zamandi tatlim burda bi arkadas 3 gun lekelenme yasamisti adet tarihinde 3 gun sonunda test yapmisti sende bekleyebilirsen 2-3 gun bekleIns canim ne zamana kadar bekliyeyim
Hakkinda hayirlisi olsun tatlim insallah bebistirhiç kapmırmıyorum şu an kendimi iki gün sonra yine yaparım kısmet ama çıkması zor
Olabılırmıkı ama canım enfeksıyon neden betayı etkılesınkı o testlerde beta ya duyarlı dgeılmı dr da soylersın olmazsa canım hadı baklaım belkı suprız olur sana
Tatlim cok erken yapmissin testi olsada cikmazki cok sanslusin esinde destek oluyor sana rabbim bekletmeden gobusunu bebisle doldursun insallah hayirlisiylaçok saol canımm inşallah zaten olursa hemen yazarım ama n bilim çok kaptırıorum ya ondan hemen ümitsizliğe kapılıorum ve eşim de beni manevi olarak bırakmıo evet bu konuda gerçekten şanslıyım yine de halimize şükür olsun ne diim hepimiz inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz
Hakkinda hayirlisi olsun tatlim insallah bebistir
İnsallah supriz yapar bebisin yildonumunuzde kutlarsinizkeşke şu enfeksiyonun içinden sürpriz çıksa ama ahh belirsizliklerrrrrabbim hayırlısını versin
Bugundu ama dun oldum normalde her ay 24 oluyorum bu ay 23 oldum ama gogus uclarim normalde hic boyle olmuyor sabaha yapsam cikar mi kiAdet gunun ne zamandi tatlim burda bi arkadas 3 gun lekelenme yasamisti adet tarihinde 3 gun sonunda test yapmisti sende bekleyebilirsen 2-3 gun bekle
bilmiyorum umutlanmak istemiyorum canım çok su içiyorum az geçti üstünden buna rağmen bu incecik çizgi heyecanlandırdı beni daha yumurtam çatlamadı sanıyordum ben kısmet nasipfortel bulursam akşama yaparım . eşimde enfeksiyon bebişe engel mi diyor bi şey diyemedim ben neyin peşindeyim o neyin :)
Sabah yap o zaman varsa cikar canim insallah vardirBugundu ama dun oldum normalde her ay 24 oluyorum bu ay 23 oldum ama gogus uclarim normalde hic boyle olmuyor sabaha yapsam cikar mi ki
Kuzum yumurtayı kacırdım derken sana buyuk suprız olur bebısın gelırms bırde bende heyecanladnım Allah'ım hayırlısı olsun ınsallah bebısın vardır esınede buyuk suprız olur ıstıyor demekkı bebegınızın olmaısnı dr gıt bakalım ne dıyecek ne zamna gıdecekısn
Tatlim cok erken yapmissin testi olsada cikmazki cok sanslusin esinde destek oluyor sana rabbim bekletmeden gobusunu bebisle doldursun insallah hayirlisiyla
canim ya gecen ay bendede mantar cikti doktor fitil verdi kullanirken erken regli oldum simdi de calisma gunlerim hatta geciyo artik mantar yeniden ciktikaçıncı denemeydi canım?Hayırlısı olsun inşallah belkide bebiş vardırbende geçen ay hormonlarıma baktırdım bişey çıkmadı yumurtalarda da sorun yok çok şükür..geçen 2 ay mantar yüzünden boş geçti..bu ay düzenli deneme oldu o yüzden umutluydum...
doktoru aradım reçete yazmış bana asistanı söyledi kodunu da gebelik varsa diye soramadım ne olacak şimdiya offf acaba yarın testi tekrar etsem olmadı kendi doktoruma mu danışsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?