2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bilmiyorum canim ben hic erken gebelik testi yapmadim ovulasyonun yaninda gelenden yapmistim tertemizdi ayy insallah vardir canim hayirlisi olsun

hiç kapmırmıyorum şu an kendimi iki gün sonra yine yaparım kısmet ama çıkması zor

ya bilmiyorum ki belirtim yok ama acaba enffeksiyondan fln böyle olabilir mi

Olabılırmıkı ama canım enfeksıyon neden betayı etkılesınkı o testlerde beta ya duyarlı dgeılmı dr da soylersın olmazsa canım hadı baklaım belkı suprız olur sana

amin canım cümlemizin rabbim sanada hayırlı evlat versin en kısa zamanda inşallah

Olabılırmıkı ama canım enfeksıyon neden betayı etkılesınkı o testlerde beta ya duyarlı dgeılmı dr da soylersın olmazsa canım hadı baklaım belkı suprız olur sana

bilmiyorum umutlanmak istemiyorum canım çok su içiyorum az geçti üstünden buna rağmen bu incecik çizgi heyecanlandırdı beni daha yumurtam çatlamadı sanıyordum ben kısmet nasip fortel bulursam akşama yaparım . eşimde enfeksiyon bebişe engel mi diyor bi şey diyemedim ben neyin peşindeyim o neyin :)

Tatlim cok erken yapmissin testi olsada cikmazki cok sanslusin esinde destek oluyor sana rabbim bekletmeden gobusunu bebisle doldursun insallah hayirlisiyla

Kızlar doktora gittim az önce, yumurtalarıma bakacaktı ama ikimiz de aynı anda daha 9. gün, erken değil mi dedik :) Erken olduğuna karar verdik ve salı günü gidicem tekrar. Öbür ay adetimin 3. günü de kan vericem, hormanlarıma bakılacak. Adetin 3. günü bakılıyomuş hormonlara, hiç bilmiyodum. Ya da 21. gün.

Kuzum yumurtayı kacırdım derken sana buyuk suprız olur bebısın gelırms bırde bende heyecanladnım Allah'ım hayırlısı olsun ınsallah bebısın vardır esınede buyuk suprız olur ıstıyor demekkı bebegınızın olmaısnı dr gıt bakalım ne dıyecek ne zamna gıdecekısn

doktoru aradım reçete yazmış bana asistanı söyledi kodunu da gebelik varsa diye soramadım ne olacak şimdi ya offf acaba yarın testi tekrar etsem olmadı kendi doktoruma mu danışsam

Tatlim cok erken yapmissin testi olsada cikmazki cok sanslusin esinde destek oluyor sana rabbim bekletmeden gobusunu bebisle doldursun insallah hayirlisiyla

ahh işte hep böle rüya göre göre kafaya taka taka bu hale geldim kuzucum erken ama yok ben rüya gördüm yok bi hafta önce belli olan da varmış aman şu oldu şuram şöle oldu die die ne hallere düştüm insan o tek çizgiyi görünce bişey beklemese de kötü oluomuş yaa sorma.. bide dün benim başım bi döndü akşama kadar e insan heveslenio ister istemez kociş de moralim bozuldu die eve gelince komşularım mutlu bi haber aldı seda hamileyse ona gelmiştir die düşünmüşler ki ben komşularıma da çocuk istioruz demedim demek ki bekliolar onlar da yeni gelin bi yıl oldu olur die yine çenem açıldı da şunu da yazim son biraz önce komşuya çıktım misafiri gelmiş başka bi komşumun da bebeği var birlikte çıkcaz bebeği sen tut da çık ben geliorum ddi yukarı bi çıktım komşumun misafirleri bana maşallah doğum yapmış bide incecik ALLAH analı babalı büyütsün ddi sanki yarama tuz basar gibi :)

canim ya gecen ay bendede mantar cikti doktor fitil verdi kullanirken erken regli oldum simdi de calisma gunlerim hatta geciyo artik mantar yeniden cikti simdi ne yapcam bilemedim buayda bosami gecer sen nasil kurtuldun mantardan

doktoru aradım reçete yazmış bana asistanı söyledi kodunu da gebelik varsa diye soramadım ne olacak şimdi ya offf acaba yarın testi tekrar etsem olmadı kendi doktoruma mu danışsam

Öyle yapaılırsın bak yarın sabahtestı tekrarla eger cıkarsa hemen kan verırsın ve dr nu arasın boyle boyle bır durum var dersın senın yonlendırır stres yapma lutfen bılıyorum merak edıyorsun ıcıne bırsey dustu ama sabır eger bebısın varsa lutfen stres yapıp uzme eger gercekten cızgı varsa bugun kanda verebılırsın eczacıya soracagım dıyordun sor eger olumlu konusursa kan ver ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…