2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Çok heyecanlıyım kızlar.onumuzdeki çarşmba adet olmam gerekio.cumartesi de yıl donumumuz. Eğer hamileysem kocama yıldonumunde surprız yapıcam.ve bu benim için unutamiycağım bi anı olur

hadi inşallah ALLAH gönlüne göre versin haber ver olursa hep birlikte sevinelim :) belirtin varmıydı hiç

Çok heyecanlıyım kızlar.onumuzdeki çarşmba adet olmam gerekio.cumartesi de yıl donumumuz. Eğer hamileysem kocama yıldonumunde surprız yapıcam.ve bu benim için unutamiycağım bi anı olur

Hım ne guzel ıkı mutlulugu bır arada yasarsınız ınsallah hayırlısı olsun

sanırım öyle yaparım 5 te kan veririm 7 de alırım bu kadar erkenden çıkar mı bilemedim kan ama yaptırayım değerim düşük çıkarsa ilaçlarımı alırım gönül rahatlığıyla ayy ben yumurtlayana kadar civcük çıkacakmış stres yok yani şaşkınım hala umutlanmıyorum sadece ilaçlarım için endişem var ilerlemesin enfeksiyon diye

hadi inşallah ALLAH gönlüne göre versin haber ver olursa hep birlikte sevinelim :) belirtin varmıydı hiç
ya yumurtlama gununu tam yakaladık. 10 gundur aşırı kasık ağrım var ve şu 5 gunfur goğuslerıme dokunamıyorum. Noluurr bana umit ver biraz...

ya yumurtlama gununu tam yakaladık. 10 gundur aşırı kasık ağrım var ve şu 5 gunfur goğuslerıme dokunamıyorum. Noluurr bana umit ver biraz...

bence bebiş var hemde bir oğluşun var içimden geldi ümit verme açısından diil ama kalbimden öle geçti yani belirtilere bakarsak da umut var :)

bencede en ıyısı oyle yapmak bır bakarsın degerıne zaten eger varsa testte cıktıysa kandada cıkar dusukte olsa ona gore ılaclarını alır kullanmaya baslarsın aynen senın cıvcıv hızlı cıkmıs galıba :) evet sasırman cok normal tatıl verımlı gecmıs galıba :) en gec yarın baslarsın ılaclarına canım bırsey yoksa sen tatıldede enfeksıyon kapmıs olabılırsın

bence bebiş var hemde bir oğluşun var içimden geldi ümit verme açısından diil ama kalbimden öle geçti yani belirtilere bakarsak da umut var :)
ayy o kadar mutlu ettin ki bni. Geçen hafta kuyumcuda bi kupe beğnmiştim. Bugun eşimn ceketinde gordm.belliki bana surpriz yapcak yıldonumu için. Bnde ona bu şekilde hediye verip sevindirmek istiyorum...

Canımmmm inşallah o testlere gerek kalmaz, sen yine de çalışma yap bu ay da :)

Bunda utanacak ne var canım..Umarım gördüğün çizgi bebişe işarettir :)

Is problemleri canım bi kaç güvenliğim kişi arkandan kuyu kazmis çok sinirliyim

canım öyle insanlar her zman var bir de beklemediğin anda vurmuyorlar mı işte kimseye arkandan iş çevirecek kadar güvenmeyeceksin güvenmesende zararları oluyor malesef ( iş sıkıntısı çok zor biliyorum inşallah kısa zamanda çözülür sen doğrundan şaşma onlar ilahi adaletle bulacaklar yaptıklarını emin ol bundan

ayy o kadar mutlu ettin ki bni. Geçen hafta kuyumcuda bi kupe beğnmiştim. Bugun eşimn ceketinde gordm.belliki bana surpriz yapcak yıldonumu için. Bnde ona bu şekilde hediye verip sevindirmek istiyorum...

içini ferah tut inşallah en kısa sürede öğrenirsin hamile oldunu canım kan versen çıkar mı hemen acaba

ama tatilden geleli 2 hafta oldu belki zamanla ilerler bilemiyorum nerde kaptım ya da çok üşüttüm ondan mı inşallah o geçer kan testide çok erken yapmtırmıcaktm hiç geçene kadar ama yine geldik laboratuvar yollarına :)

içini ferah tut inşallah en kısa sürede öğrenirsin hamile oldunu canım kan versen çıkar mı hemen acaba
kan versem çıkar ama eğer negatif olursa çok utanırım çunku bi iki kere daha ysptırmştm negatf çıkmştı. Bugn eczaneden ayaklarımı zorla geri çektim. Erken gebelk alcktım negatf çıkarsa diye korktum almasdm (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…