Çok heyecanlıyım kızlar.onumuzdeki çarşmba adet olmam gerekio.cumartesi de yıl donumumuz. Eğer hamileysem kocama yıldonumunde surprız yapıcam.ve bu benim için unutamiycağım bi anı olur
Çok heyecanlıyım kızlar.onumuzdeki çarşmba adet olmam gerekio.cumartesi de yıl donumumuz. Eğer hamileysem kocama yıldonumunde surprız yapıcam.ve bu benim için unutamiycağım bi anı olur
Öyle yapaılırsın bak yarın sabahtestı tekrarla eger cıkarsa hemen kan verırsın ve dr nu arasın boyle boyle bır durum var dersın senın yonlendırır stres yapma lutfen bılıyorum merak edıyorsun ıcıne bırsey dustu ama sabır eger bebısın varsa lutfen stres yapıp uzme eger gercekten cızgı varsa bugun kanda verebılırsın eczacıya soracagım dıyordun sor eger olumlu konusursa kan ver ıstersen
ya yumurtlama gununu tam yakaladık. 10 gundur aşırı kasık ağrım var ve şu 5 gunfur goğuslerıme dokunamıyorum. Noluurr bana umit ver biraz...hadi inşallah ALLAH gönlüne göre versin haber ver olursa hep birlikte sevinelim :) belirtin varmıydı hiç
Is problemleri canım bi kaç güvenliğim kişi arkandan kuyu kazmis çok sinirliyim
ya yumurtlama gununu tam yakaladık. 10 gundur aşırı kasık ağrım var ve şu 5 gunfur goğuslerıme dokunamıyorum. Noluurr bana umit ver biraz...
sanırım öyle yaparım 5 te kan veririm 7 de alırım bu kadar erkenden çıkar mı bilemedim kan ama yaptırayım değerim düşük çıkarsa ilaçlarımı alırım gönül rahatlığıylaayy ben yumurtlayana kadar civcük çıkacakmış stres yok yani şaşkınım hala umutlanmıyorum sadece ilaçlarım için endişem var ilerlemesin enfeksiyon diye
Malesef öyle canımAllaha havale et böyle insanları canım ... sinirlenir insan doğal olarak , böyle insanların varlığı azalmıyor
ayy o kadar mutlu ettin ki bni. Geçen hafta kuyumcuda bi kupe beğnmiştim. Bugun eşimn ceketinde gordm.belliki bana surpriz yapcak yıldonumu için. Bnde ona bu şekilde hediye verip sevindirmek istiyorum...bence bebiş var hemde bir oğluşun var içimden geldi ümit verme açısından diil ama kalbimden öle geçti yani belirtilere bakarsak da umut var :)
Canımmmm inşallah o testlere gerek kalmaz, sen yine de çalışma yap bu ay da :)Kızlar doktora gittim az önce, yumurtalarıma bakacaktı ama ikimiz de aynı anda daha 9. gün, erken değil mi dedik :) Erken olduğuna karar verdik ve salı günü gidicem tekrar. Öbür ay adetimin 3. günü de kan vericem, hormanlarıma bakılacak. Adetin 3. günü bakılıyomuş hormonlara, hiç bilmiyodum. Ya da 21. gün.
Tatlışlarrr, minik anneler ve güzel anne adayları :) :) Keyfiniz nasıl?
Bunda utanacak ne var canım..Umarım gördüğün çizgi bebişe işarettir :)BEN UTANIYORUM BUNU ETRAFIMDA DİYECEK KİMSEM YOK TAHLİLLERİMDE YOĞUN BAKTERİ LÖKOSİT VS GÖRÜLDÜ DOKTORUM İLAÇ YAZACAK MÜSAİT OLUNCA ARAYACAĞIMAMA ECZANENİN ÖNÜNDEN GEÇİYORDUM Bİ PREDİCTOR ALDIM İÇİM RAHAT ETMEDİ SANKİ HAYALET ÇİZGİ GÖRÜYORUM AMA BU TAMAMEN ESKİDEN KALMA Bİ ŞEY Mİ BİLEMİYORUM YANİ RESİM ÇEKSEM YOK DİYECEKSİNİZ GERÇİ ÇEKME İMKANIM YOK AMA BİLEMEDİM
Is problemleri canım bi kaç güvenliğim kişi arkandan kuyu kazmis çok sinirliyim
ayy o kadar mutlu ettin ki bni. Geçen hafta kuyumcuda bi kupe beğnmiştim. Bugun eşimn ceketinde gordm.belliki bana surpriz yapcak yıldonumu için. Bnde ona bu şekilde hediye verip sevindirmek istiyorum...
Geçmişin tamamını okuyamadım canım hayırdır inşallah anlat bakiim :) Bende iyiyim, yum günlerimi bekliyorumBen heyecanlı meraklı umutlu tum olumlu hersey var sen nasılsın :)
bencede en ıyısı oyle yapmak bır bakarsın degerıne zaten eger varsa testte cıktıysa kandada cıkar dusukte olsa ona gore ılaclarını alır kullanmaya baslarsın aynen senın cıvcıv hızlı cıkmıs galıba :) evet sasırman cok normal tatıl verımlı gecmıs galıba :) en gec yarın baslarsın ılaclarına canım bırsey yoksa sen tatıldede enfeksıyon kapmıs olabılırsın
Bunda utanacak ne var canım..Umarım gördüğün çizgi bebişe işarettir :)
kan versem çıkar ama eğer negatif olursa çok utanırım çunku bi iki kere daha ysptırmştm negatf çıkmştı. Bugn eczaneden ayaklarımı zorla geri çektim. Erken gebelk alcktım negatf çıkarsa diye korktum almasdmiçini ferah tut inşallah en kısa sürede öğrenirsin hamile oldunu canım kan versen çıkar mı hemen acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?