2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Geçmişin tamamını okuyamadım canım hayırdır inşallah anlat bakiim :) Bende iyiyim, yum günlerimi bekliyorum

bu hafta boyle ablacıgım nıyeyse ıcımde bılmedıgım bır rahatlık mutluluk enerjı var cok sukur ve yumgunlerım bıtmek uzere bugun 16 gunm ve kasıkalrımda yanma tek taraflı agrı sancı gıbı degısık bırseyler oluyor buda benı daha cok sevındırıyor kendıme heyecan yaratıyorum acaba bızımkıler askmı yasıyor dıye :) senın yum gunlerın ne zaman

Hiç buralarda kalma isteğim kalmadı çıkıcam muhtemelen Canım en güzel çözüm olacak o insanlarin hergün yüzünü görmek istemiyorum

Ohhh maşallah güzelim allah yüzünü güldürsün umarım bütün bunların sebebi bebiştir hep birlikte mutluluğuna ortak oluruz bizler de :) Benim yarın başlıyor canım

Ohhh maşallah güzelim allah yüzünü güldürsün umarım bütün bunların sebebi bebiştir hep birlikte mutluluğuna ortak oluruz bizler de :) Benim yarın başlıyor canım

Sağol ablacıım Allah razı olsun ınsallah abla ınsallah benım bu tur sancılar yumdan 1 hafta sonra falan olurdu yanlıs hatırlmaıyorsam demekkı o zaman adete ısaret oluyormus ınsallah bebısımdır bunların sebebı hep bırlkte paylasırız mutlulugu :) bız ıyı calıstık abla 12 13 15 bugunde olacak ınsallah 16 gerısı Rabbıme kalmıs ınsallah hayırlısıyla olur :) Yum donemınde basarılar dılıyorum ablacm :)

Kısmet canım vardır bundada bır hayır tahlılı yaptır bakalı ne cıkacak ınsallah bebıstendır bak W wuslt anlatmıstı bır tanıgı ıdrar yolu enfeksıyonu dıye dr gıdıyor hamıle oldgunu ogrenıyor belkı sende oyle olursun :)

kan ver yine boşver utanma ne yani bebek düşünüosun ve ona göre davranıosun kim ne diebilir sana gerçi benim de adetim perşembe günü ama ben beklicem günümü sen sürprizyapıcaksın ya erken yapmalısın bence hafta sonu diil mi yıldönümünüz

canim ya gecen ay bendede mantar cikti doktor fitil verdi kullanirken erken regli oldum simdi de calisma gunlerim hatta geciyo artik mantar yeniden cikti simdi ne yapcam bilemedim buayda bosami gecer sen nasil kurtuldun mantardan

canım tedavini tam olmazsan geçmiyo malesef kiben birsürü fitil antibiyotik kullandım yine geçmedi şekerli yiyeceklerden uzak dur bol bol yoğurt ye hatta suyunu iç faydalıymış ben halen dikkat ediyorum vallahi bir daha gelmesin herşeyden soğumuştum resmen çok illet bişey...İnşallah seninkide geçer canım ama bu ay sen fitilini flan kullan gelecek aya sağlıklı bir şekilde çalışırsın..

Hakkımızda hayırlısı canım benim..Tşk ederimmm bakalım ne kadar başarılı olucaz

evet hafta sonu yıldonumumz, çarşmbada adet gnm. Eğer gebelk varsa cuma gunu belli olur heralde. Sen ne zamndandr çalşmalardasn

evet hafta sonu yıldonumumz, çarşmbada adet gnm. Eğer gebelk varsa cuma gunu belli olur heralde. Sen ne zamndandr çalşmalardasn
8 aydır denioruz canım ama daha hiç bir şey olmadı bu ay belki ddm ama bu ay da sanki umutlarım azaldı gibi

Hiç buralarda kalma isteğim kalmadı çıkıcam muhtemelen Canım en güzel çözüm olacak o insanlarin hergün yüzünü görmek istemiyorum

çık canım onlar için işinden olmaya değmez ama sevmediğin insanlarla çalışmak çok zor biliyorum eğer maddi olarak çok sıkışmayacaksan çık başka yere bak hayırlı bir iş nasip etsin rabbim :)

Adet döngünü bilmiyorum canım genel olarak 28 gün düşünürsek erken gibi..En azından henüz adet olmadın ya ümit var demektir

belli döngüm yok ama 34 gün sayıyorum ben ama bugün doktor yumurta çatlamış dedi. ne yapmalıyım bilmiyorum enfeksiyon için ilaçlarımı alıcam testte çıkmazsa işe yaramaz bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…