Geçmişin tamamını okuyamadım canım hayırdır inşallah anlat bakiim :) Bende iyiyim, yum günlerimi bekliyorum
Hiç buralarda kalma isteğim kalmadı çıkıcam muhtemelen Canım en güzel çözüm olacak o insanlarin hergün yüzünü görmek istemiyorumcanım öyle insanlar her zman var bir de beklemediğin anda vurmuyorlar mı işte kimseye arkandan iş çevirecek kadar güvenmeyeceksin güvenmesende zararları oluyor malesef ( iş sıkıntısı çok zor biliyorum inşallah kısa zamanda çözülür sen doğrundan şaşma onlar ilahi adaletle bulacaklar yaptıklarını emin ol bundan
Ohhh maşallah güzelim allah yüzünü güldürsün umarım bütün bunların sebebi bebiştir hep birlikte mutluluğuna ortak oluruz bizler de :) Benim yarın başlıyor canımbu hafta boyle ablacıgım nıyeyse ıcımde bılmedıgım bır rahatlık mutluluk enerjı var cok sukur ve yumgunlerım bıtmek uzere bugun 16 gunm ve kasıkalrımda yanma tek taraflı agrı sancı gıbı degısık bırseyler oluyor buda benı daha cok sevındırıyor kendıme heyecan yaratıyorum acaba bızımkıler askmı yasıyor dıye :) senın yum gunlerın ne zaman
Adet döngünü bilmiyorum canım genel olarak 28 gün düşünürsek erken gibi..En azından henüz adet olmadın ya ümit var demektirinşallah ablacım ama 21.gündeyim henüz çok erken değil mi
Ohhh maşallah güzelim allah yüzünü güldürsün umarım bütün bunların sebebi bebiştir hep birlikte mutluluğuna ortak oluruz bizler de :) Benim yarın başlıyor canım
ama tatilden geleli 2 hafta oldu belki zamanla ilerler bilemiyorum nerde kaptım ya da çok üşüttüm ondan mı inşallah o geçer kan testide çok erken yapmtırmıcaktm hiç geçene kadar ama yine geldik laboratuvar yollarına :)
kan versem çıkar ama eğer negatif olursa çok utanırım çunku bi iki kere daha ysptırmştm negatf çıkmştı. Bugn eczaneden ayaklarımı zorla geri çektim. Erken gebelk alcktım negatf çıkarsa diye korktum almasdm(((
canim ya gecen ay bendede mantar cikti doktor fitil verdi kullanirken erken regli oldum simdi de calisma gunlerim hatta geciyo artik mantar yeniden ciktisimdi ne yapcam bilemedim buayda bosami gecer sen nasil kurtuldun mantardan
Canımmmm inşallah o testlere gerek kalmaz, sen yine de çalışma yap bu ay da :)
Hakkımızda hayırlısı canım benim..Tşk ederimmm bakalım ne kadar başarılı olucazSağol ablacıım Allah razı olsun ınsallah abla ınsallah benım bu tur sancılar yumdan 1 hafta sonra falan olurdu yanlıs hatırlmaıyorsam demekkı o zaman adete ısaret oluyormus ınsallah bebısımdır bunların sebebı hep bırlkte paylasırız mutlulugu :) bız ıyı calıstık abla 12 13 15 bugunde olacak ınsallah 16 gerısı Rabbıme kalmıs ınsallah hayırlısıyla olur :) Yum donemınde basarılar dılıyorum ablacm :)
evet hafta sonu yıldonumumz, çarşmbada adet gnm. Eğer gebelk varsa cuma gunu belli olur heralde. Sen ne zamndandr çalşmalardasnkan ver yine boşver utanma ne yani bebek düşünüosun ve ona göre davranıosun kim ne diebilir sana gerçi benim de adetim perşembe günü ama ben beklicem günümü sen sürprizyapıcaksın ya erken yapmalısın bence hafta sonu diil mi yıldönümünüz
Maratonun sonunda eğer bebişe kavuşursan aynı bu ikondaki gibi foto istiyorum sendenİnşallah canım, yapıcam tabii, bugün başlarız maratona
Hakkımızda hayırlısı canım benim..Tşk ederimmm bakalım ne kadar başarılı olucaz
8 aydır denioruz canım ama daha hiç bir şey olmadı bu ay belki ddm ama bu ay da sanki umutlarım azaldı gibievet hafta sonu yıldonumumz, çarşmbada adet gnm. Eğer gebelk varsa cuma gunu belli olur heralde. Sen ne zamndandr çalşmalardasn
Hiç buralarda kalma isteğim kalmadı çıkıcam muhtemelen Canım en güzel çözüm olacak o insanlarin hergün yüzünü görmek istemiyorum
Maratonun sonunda eğer bebişe kavuşursan aynı bu ikondaki gibi foto istiyorum senden
Adet döngünü bilmiyorum canım genel olarak 28 gün düşünürsek erken gibi..En azından henüz adet olmadın ya ümit var demektir
soylemk istersen yaşını ve kaç yıllık evli old. Öğreneblr miym...8 aydır denioruz canım ama daha hiç bir şey olmadı bu ay belki ddm ama bu ay da sanki umutlarım azaldı gibi
soylemk istersen yaşını ve kaç yıllık evli old. Öğreneblr miym...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?