Betibooptan haber var mı onu merak ettim kan sonucunu aldı mı?
tabiki sölerim 25 aşındayım 1 yıllık da evliyim sen ne kadardır deniosun
betiden yokta benden var nur topu gibi bakterilerimle enfeksiyon çıktı üstüne predictor yaptım oda silik hayalet gördüm ama bugün 21.gün mümkün değil ilaçlarımı iş çıkışında alıcam iyice şeye battım lovelym :):):)
kardeşçiğim gecmişler olsun bidaha da gelmesin iltihaplar enfeksiyonlar...cok fazlada okuyamadım ama sen ilaçlarını kullan canım kocacıklarla sırf cocuk için bi işler karıştırmıyoruzya o konudada dilediğin gibi takıl bu akşamlarda takıl bol bol .....olursa o kız olsun lelele canımbetiden yokta benden var nur topu gibi bakterilerimle enfeksiyon çıktı üstüne predictor yaptım oda silik hayalet gördüm ama bugün 21.gün mümkün değil ilaçlarımı iş çıkışında alıcam iyice şeye battım lovelym :):):)
yokhiç gitmedim eşim acele ediosun daha dur bi dio bebişin nie düştü canım ozman sen az çok belirtilerini bilrsin ozaman nasıl belirtin olmuştubnde 22 yaşndayım.haftasonu bir yılımız dolck. 4 ay once 2 aylık bi duşuğum oldu. Sende daha yenisin. Doktora fln gittn mi cnm
yokhiç gitmedim eşim acele ediosun daha dur bi dio bebişin nie düştü canım ozman sen az çok belirtilerini bilrsin ozaman nasıl belirtin olmuştu
yapıorum canım zaten ozmanlar bi çalışmaya balıoruz sora diğer hafta azalıo çalışmamız bide folik asit falan kullanıorum kendimce çabalıorum işte ben de aynen okadar çok belirti yaşıorum ki ama dediğin gbi psikolojik hepbilmiyorum nedenini cnm.doktor bşy demefi. İnan hamile oldğm ayki belirtilerimi sonradan heray piskolojk olarak yaşadm.ama aşırı goğus hassasiuetm vardı kasklarım çok ağırıyodu. Zaten bidefa yaşadğm için piskolojk olarak heray yaşıyorum sanki.sen yumurta takibi yapıo musun
Ay ben seni hamile sandıydım hayır hayır inanmıyorum hamişsin sen.
hamileykende enfeksiyon (mantarlanma vs )yaşanabiliyor.. Her an erşey olabilir yanehiç kapmırmıyorum şu an kendimi iki gün sonra yine yaparım kısmet ama çıkması zor
kardeşçiğim gecmişler olsun bidaha da gelmesin iltihaplar enfeksiyonlar...cok fazlada okuyamadım ama sen ilaçlarını kullan canım kocacıklarla sırf cocuk için bi işler karıştırmıyoruzya o konudada dilediğin gibi takıl bu akşamlarda takıl bol bol .....olursa o kız olsun lelele canım
hamileykende enfeksiyon (mantarlanma vs )yaşanabiliyor.. Her an erşey olabilir yane
Kızım predictor diyorsun hayalet diyorsun çizgi diyorsun sen ne diyorsun kaygılım şu testi tekrarla hemen.
bn bu ay yumurtamın çatladığını hissettim. Çunku netten çok araştrdım ve o akıntıyı gordum. Ondan umitliym zTen. İstersen sende onu araştr. İşe ysrıyoyapıorum canım zaten ozmanlar bi çalışmaya balıoruz sora diğer hafta azalıo çalışmamız bide folik asit falan kullanıorum kendimce çabalıorum işte ben de aynen okadar çok belirti yaşıorum ki ama dediğin gbi psikolojik hep
koş koş kan ver de gel ....ayyy hadi inşallah hamilesindirsağol canım benim geçecek ilaçlarımı alırsam inşallah ben yine de boşu görecekten olsam kanda baktırıcam içim rahat etmeyecek yoksa
bana ebe arkadaşım demişti eğer akıntın saydam ve yapış yapışsa yumurtluosun die onu kntrl ederim hep ve düzenli yumurtluorum o günleri kaçırmamaya çalışıorum özelliklebn bu ay yumurtamın çatladığını hissettim. Çunku netten çok araştrdım ve o akıntıyı gordum. Ondan umitliym zTen. İstersen sende onu araştr. İşe ysrıyo
evet. Bnimde iki parmağımn arasında uzadı baya. İnş. Kısa zamnda kavuşurz melklerimize. Ama senin eşinin sana destk vermesi iyi. Bnim eşim çook istiyo çocuğu.bana ebe arkadaşım demişti eğer akıntın saydam ve yapış yapışsa yumurtluosun die onu kntrl ederim hep ve düzenli yumurtluorum o günleri kaçırmamaya çalışıorum özellikle
Hayirlisi olsun tatlim hic sorma bende 2-3 aydir ruyalarimda bebek goruyorum kafaya cok takiyoruz sanirim kafaya takmasak hemencecik gelecek belki bebislerimiz daha adetine var belki gobusundedir bebisin etrafin baskisininda etkisi oluyor takmamak lazimda iste olmuyor daha yasinda kucuk olur bebisin bende 27 yasindayim dr olur dedi bi sorunun yok dedi ama bekliyorum daha bu ay hsg cekilegim bakalum tuplerde sikinti varmi yokmu diyeahh işte hep böle rüya göre göre kafaya taka taka bu hale geldim kuzucum erken ama yok ben rüya gördüm yok bi hafta önce belli olan da varmış aman şu oldu şuram şöle oldu die die ne hallere düştüm insan o tek çizgiyi görünce bişey beklemese de kötü oluomuş yaa sorma.. bide dün benim başım bi döndü akşama kadar e insan heveslenio ister istemez kociş de moralim bozuldu die eve gelince komşularım mutlu bi haber aldı seda hamileyse ona gelmiştir die düşünmüşler ki ben komşularıma da çocuk istioruz demedim demek ki bekliolar onlar da yeni gelin bi yıl oldu olur die yine çenem açıldı da şunu da yazim son biraz önce komşuya çıktım misafiri gelmiş başka bi komşumun da bebeği var birlikte çıkcaz bebeği sen tut da çık ben geliorum ddi yukarı bi çıktım komşumun misafirleri bana maşallah doğum yapmış bide incecik ALLAH analı babalı büyütsün ddi sanki yarama tuz basar gibi :)
ayrıca 1 litfe içmelik suyu kaynatıp onu dinlendirmeye bıraktıktan sonra için ebir tatlı kaşığı karbonat koyduğunuzda, bununda taharetinizi alırsanız iyi olur. Bu işlem ile kendinizi dezafekte etmiş oluyoruz. bu işlem bir doktor tavsiyesidir. ben hala arada bir yaparım kızlarcanım tedavini tam olmazsan geçmiyo malesef kiben birsürü fitil antibiyotik kullandım yine geçmedi şekerli yiyeceklerden uzak dur bol bol yoğurt ye hatta suyunu iç faydalıymış ben halen dikkat ediyorum vallahi bir daha gelmesin herşeyden soğumuştum resmen çok illet bişey...İnşallah seninkide geçer canım ama bu ay sen fitilini flan kullan gelecek aya sağlıklı bir şekilde çalışırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?