2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Betibooptan haber var mı onu merak ettim kan sonucunu aldı mı?

betiden yokta benden var nur topu gibi bakterilerimle enfeksiyon çıktı üstüne predictor yaptım oda silik hayalet gördüm ama bugün 21.gün mümkün değil ilaçlarımı iş çıkışında alıcam iyice şeye battım lovelym :):):)

Neee kaygılı hamile miiiiiiii? Ay inanmıyorum kaygılııııı çok sevindim kızımmm ben yine bir kez daha uçtum havalara şuan.

Ay ben seni hamile sandıydım hayır hayır inanmıyorum hamişsin sen.

Kızım predictor diyorsun hayalet diyorsun çizgi diyorsun sen ne diyorsun kaygılım şu testi tekrarla hemen.

kardeşçiğim gecmişler olsun bidaha da gelmesin iltihaplar enfeksiyonlar...cok fazlada okuyamadım ama sen ilaçlarını kullan canım kocacıklarla sırf cocuk için bi işler karıştırmıyoruzya o konudada dilediğin gibi takıl bu akşamlarda takıl bol bol .....olursa o kız olsun lelele canım

bnde 22 yaşndayım.haftasonu bir yılımız dolck. 4 ay once 2 aylık bi duşuğum oldu. Sende daha yenisin. Doktora fln gittn mi cnm
yokhiç gitmedim eşim acele ediosun daha dur bi dio bebişin nie düştü canım ozman sen az çok belirtilerini bilrsin ozaman nasıl belirtin olmuştu

yokhiç gitmedim eşim acele ediosun daha dur bi dio bebişin nie düştü canım ozman sen az çok belirtilerini bilrsin ozaman nasıl belirtin olmuştu

bilmiyorum nedenini cnm.doktor bşy demefi. İnan hamile oldğm ayki belirtilerimi sonradan heray piskolojk olarak yaşadm.ama aşırı goğus hassasiuetm vardı kasklarım çok ağırıyodu. Zaten bidefa yaşadğm için piskolojk olarak heray yaşıyorum sanki.sen yumurta takibi yapıo musun

yapıorum canım zaten ozmanlar bi çalışmaya balıoruz sora diğer hafta azalıo çalışmamız bide folik asit falan kullanıorum kendimce çabalıorum işte ben de aynen okadar çok belirti yaşıorum ki ama dediğin gbi psikolojik hep

Ay ben seni hamile sandıydım hayır hayır inanmıyorum hamişsin sen.

yok yok dur değilim yani tamamen hayalet ve 21.gün henüz off içim belli belirsiz sanırım kanda baktırıcam ne olur ne olmaz sonrada ilaçlarımı alıcam hemen ben şimdi hastaneye gideyim akşam sonuçları yazarım zaten sizden başka sonucu kimseyle paylaşmıyorum iyi ki varsınız

sağol canım benim geçecek ilaçlarımı alırsam inşallah ben yine de boşu görecekten olsam kanda baktırıcam içim rahat etmeyecek yoksa

Kızım predictor diyorsun hayalet diyorsun çizgi diyorsun sen ne diyorsun kaygılım şu testi tekrarla hemen.

tamam tamam kana gidiyorum eğer bi şey çıkmazsa dha da predictor test benden uzak ama büyük konuşmuyorum bu ay içinde böyle dedim neler oldu

bn bu ay yumurtamın çatladığını hissettim. Çunku netten çok araştrdım ve o akıntıyı gordum. Ondan umitliym zTen. İstersen sende onu araştr. İşe ysrıyo

bn bu ay yumurtamın çatladığını hissettim. Çunku netten çok araştrdım ve o akıntıyı gordum. Ondan umitliym zTen. İstersen sende onu araştr. İşe ysrıyo
bana ebe arkadaşım demişti eğer akıntın saydam ve yapış yapışsa yumurtluosun die onu kntrl ederim hep ve düzenli yumurtluorum o günleri kaçırmamaya çalışıorum özellikle

bana ebe arkadaşım demişti eğer akıntın saydam ve yapış yapışsa yumurtluosun die onu kntrl ederim hep ve düzenli yumurtluorum o günleri kaçırmamaya çalışıorum özellikle
evet. Bnimde iki parmağımn arasında uzadı baya. İnş. Kısa zamnda kavuşurz melklerimize. Ama senin eşinin sana destk vermesi iyi. Bnim eşim çook istiyo çocuğu.

Hayirlisi olsun tatlim hic sorma bende 2-3 aydir ruyalarimda bebek goruyorum kafaya cok takiyoruz sanirim kafaya takmasak hemencecik gelecek belki bebislerimiz daha adetine var belki gobusundedir bebisin etrafin baskisininda etkisi oluyor takmamak lazimda iste olmuyor daha yasinda kucuk olur bebisin bende 27 yasindayim dr olur dedi bi sorunun yok dedi ama bekliyorum daha bu ay hsg cekilegim bakalum tuplerde sikinti varmi yokmu diye

ayrıca 1 litfe içmelik suyu kaynatıp onu dinlendirmeye bıraktıktan sonra için ebir tatlı kaşığı karbonat koyduğunuzda, bununda taharetinizi alırsanız iyi olur. Bu işlem ile kendinizi dezafekte etmiş oluyoruz. bu işlem bir doktor tavsiyesidir. ben hala arada bir yaparım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…