2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet. Bnimde iki parmağımn arasında uzadı baya. İnş. Kısa zamnda kavuşurz melklerimize. Ama senin eşinin sana destk vermesi iyi. Bnim eşim çook istiyo çocuğu.
ALLAH gönlüne göre verir inşallah canım yaa bizim kide istioda belli etmemeye çalışıo sen yinedikkat et hamileysen anlamazsın dayine düşüverir ALLAH korusun

ben şimdi çıkıorum kociş gelcek bugün yemekler ondanmış ben de yardım edim bari gelir şimdi yine yazışalım gelişme olursa haber ver belirti falan özelden de yazabilirsin öptüm canım görüşürüz :)

inşallah yoktur da tez zamanda bebişin olur tatlım çok çok haklısın zamana bırakıorum çok takmıcam

tmm cnm moral verdin. Çokk ssağl. Gelişme olursa haber verirm. Seninde iyi habrrini bkliorum

off kızlar.. 1 saat yoktum sadece.. geldiğimde bir baktım.. ooo.. neler neler olmuş.. okurken o kadar heyecanlıydım ki.. halen de heyecanım devam ediyor.. Kayıgılımm inşaAllah Rabbim bir bebeiş kondurmuştur o güzelim ömrüne..
Bu ay hepimize güzel haberler gelsin inşaAllah.. Rabbim mutlu etsin ömrünüzü..
Ben kalkıom yoksa servis kaçacak

SirriEyvan
Bebeğim bendeki bu sancı sankı farklı gelıyor bana bır hıc bırsey olmamıs gıbııyım sancım yok gıbı sonra bır ara gelıyor kasıklarımı sancı sarıyor yanıyor

SirriEyvan
Bebeğim bendeki bu sancı sankı farklı gelıyor bana bır hıc bırsey olmamıs gıbııyım sancım yok gıbı sonra bır ara gelıyor kasıklarımı sancı sarıyor yanıyor
ohh çok güzel haber bu... Hadi bebis olsun inşaAllah canim bu...:)
Kaygılıma da sasirdimmm...erkenden mi yumurtladi da haberi olmadı acaba... Bakalim kanda ne cikacak hayır olsun bakalim:)

Kaygılıma da sasirdimmm...erkenden mi yumurtladi da haberi olmadı acaba... Bakalim kanda ne cikacak hayır olsun bakalim:)

Valla canım bende sasırdım bu bugun olan bırsey ınsallah bebıs olur kuzum sende de boylemıydı bılmıyorum ama tatlım
Bende sasırdım canım bende oyle dusundum erkenmı yumurtladı dıye gecıktırıcı falan kullanmıstı ama hayırlısı olsun aksam 7 den sonra yazar sanırım kan sonucunu

Kuzum sancım var degısık bırseyler hıssedıyorum umarım yanılmıyorumdurda ama benım bugun hıc akıntım olmadı kupkuruyum bu normalmıkı

Kizlar sanki bugun hic bi belirtim yok gibi ya goguslerim normale donmus gibi dun gece tuvalete cikmadim bugun de pek sikismadim psikolojik mi bilmiyorum hep kayiplarim erken oldu ya ondan mi boyle hissediyorum acaba

Canım bende de öyle aman aman bir belirti yok göğüslerim hassas sadece dokunuca sızlıyor başkada belirti yok. Çok düşünme bence İnşallah iyidir bebişlerimiz. Sen tekrar kan verdinmi doktora nezaman gideceksin

Kizlarrrr.... Ya benim iyice dengem sarsildi bu dogum kontrol hapini birakinca. Karnimda adet olucakmisim gibi bi agri goguslerim rahatsiz. Siskin hissediyorum. Bu ay erken gorucem sanirim bati.

Canım bat a 7-8 gün vardı regly sancılarım olmuştu bat yaklaştıkça azaldı ve şimdi hamileyim :)) İnşallah sendekide hamilelik belirtisidir.

Kuzeninin Allah yardımcısı olsun zor bir süreç hem sevdiğin adamı başkasının yanında görmek hem başkasıyla bir olup sana oyunlar çevirsin katlanması zor gerçekten kuzenini yalnız bırakmamak lazım canım İnşallah en kısa sürede unutur olanları

belli döngüm yok ama 34 gün sayıyorum ben ama bugün doktor yumurta çatlamış dedi. ne yapmalıyım bilmiyorum enfeksiyon için ilaçlarımı alıcam testte çıkmazsa işe yaramaz bilemedim
Batı bekle bence eğer adet olursan ilaçlarına başlarsın muhtemelen antibiyotik verecektir çünkü

Benim babam grip olunca evin ortasina dosek atar beni kimse istemiyor sevmiyor diyip durur annemde laf eder ben hasta olayim o olmasin der

Aynı benim babam :) Hatta grip olunca ayağı aksayarak bile yürür baba grip oldun ayağına ne oldu şimdi derim oda beni kimse istemiyor ölüeyim kurtulayım triplerine girer

Evet canım, çok çok zor bi süreç gerçekten. Birlikteyiz haftada 2-3 gün, onun dışında da hep konuşuyoruz. Ben davada tanık oldum ayrıca.

hilal1653 Evet canim yqptirdim gecen cuma 123 bugun 5203 artis cok fazla soru isareti oldu kafamda Dis gebelik mi diye boyle artis olan var mi acaba ilk olsatdi mutluluktan ucardim ama kalp durmasi dusuk ve bos gebelik yasayinca hep olumsuz geliyo aklima

olsa imkanım hiç durmam tatlım eşim bilgisayara daldı zaten kendisini çok görmüyorum, bende sıkıntıdan öyle oldum

Değerin uçmuş resmen :) Ben olsam kötüye yormazdım bu durumu istermiydin bilmiyorum ama belki çoğul gebeliktir

Bu değerle kalp atışı duyulur herhalde doktora nezaman gideceksin. İnşallah benim değerimde yükselmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…