ALLAH gönlüne göre verir inşallah canım yaa bizim kide istioda belli etmemeye çalışıo sen yinedikkat et hamileysen anlamazsın dayine düşüverir ALLAH korusunevet. Bnimde iki parmağımn arasında uzadı baya. İnş. Kısa zamnda kavuşurz melklerimize. Ama senin eşinin sana destk vermesi iyi. Bnim eşim çook istiyo çocuğu.
inşallah yoktur da tez zamanda bebişin olur tatlım çok çok haklısın zamana bırakıorum çok takmıcamHayirlisi olsun tatlim hic sorma bende 2-3 aydir ruyalarimda bebek goruyorum kafaya cok takiyoruz sanirim kafaya takmasak hemencecik gelecek belki bebislerimiz daha adetine var belki gobusundedir bebisin etrafin baskisininda etkisi oluyor takmamak lazimda iste olmuyor daha yasinda kucuk olur bebisin bende 27 yasindayim dr olur dedi bi sorunun yok dedi ama bekliyorum daha bu ay hsg cekilegim bakalum tuplerde sikinti varmi yokmu diye
tmm cnm moral verdin. Çokk ssağl. Gelişme olursa haber verirm. Seninde iyi habrrini bkliorumALLAH gönlüne göre verir inşallah canım yaa bizim kide istioda belli etmemeye çalışıo sen yinedikkat et hamileysen anlamazsın dayine düşüverir ALLAH korusun
ben şimdi çıkıorum kociş gelcek bugün yemekler ondanmış ben de yardım edim bari gelir şimdi yine yazışalım gelişme olursa haber ver belirti falan özelden de yazabilirsin öptüm canım görüşürüz :)
Canim aldim negatif yazdım gerci suan gecmisi okuyorum daBetibooptan haber var mı onu merak ettim kan sonucunu aldı mı?
ohh çok güzel haber bu... Hadi bebis olsun inşaAllah canim bu...:)SirriEyvan
Bebeğim bendeki bu sancı sankı farklı gelıyor bana bır hıc bırsey olmamıs gıbııyım sancım yok gıbı sonra bır ara gelıyor kasıklarımı sancı sarıyor yanıyor
ohh çok güzel haber bu... Hadi bebis olsun inşaAllah canim bu...:)
Kaygılıma da sasirdimmm...erkenden mi yumurtladi da haberi olmadı acaba... Bakalim kanda ne cikacak hayır olsun bakalim:)
ohh çok güzel haber bu... Hadi bebis olsun inşaAllah canim bu...:)
Kaygılıma da sasirdimmm...erkenden mi yumurtladi da haberi olmadı acaba... Bakalim kanda ne cikacak hayır olsun bakalim:)
Kizlar sanki bugun hic bi belirtim yok gibi ya goguslerim normale donmus gibi dun gece tuvalete cikmadim bugun de pek sikismadim psikolojik mi bilmiyorum hep kayiplarim erken oldu ya ondan mi boyle hissediyorum acaba
Kizlarrrr.... Ya benim iyice dengem sarsildi bu dogum kontrol hapini birakinca. Karnimda adet olucakmisim gibi bi agri goguslerim rahatsiz. Siskin hissediyorum. Bu ay erken gorucem sanirim bati.
Kızlar bu arada benim kuzenin boşanma davası dün itibariyle açıldı. Aldığımız duyumlara göre kocası ve kırığı, delil karartmaya çalışıyolarmış. Neyi karartacaklarsa. İlk gün çıktılarını aldık maillerin. Geçmiş olsunnnnn pehhh
Batı bekle bence eğer adet olursan ilaçlarına başlarsın muhtemelen antibiyotik verecektir çünkübelli döngüm yok ama 34 gün sayıyorum ben ama bugün doktor yumurta çatlamış dedi. ne yapmalıyım bilmiyorum enfeksiyon için ilaçlarımı alıcam testte çıkmazsa işe yaramaz bilemedim
Benim babam grip olunca evin ortasina dosek atar beni kimse istemiyor sevmiyor diyip durur annemde laf ederben hasta olayim o olmasin der
Kuzeninin Allah yardımcısı olsun zor bir süreç hem sevdiğin adamı başkasının yanında görmek hem başkasıyla bir olup sana oyunlar çevirsin katlanması zor gerçekten kuzenini yalnız bırakmamak lazım canım İnşallah en kısa sürede unutur olanları
olsa imkanım hiç durmam tatlım eşim bilgisayara daldı zaten kendisini çok görmüyorum, bende sıkıntıdan öyle oldumseni çok çok iyi anlıyorum ben emin ol, havaların soğuması güneşin kaçması derken rusal tabanda bulmamız aslında gayet normal, arada dibe vurmak iyidir bence ama orda çok kalmak tehlikedlidir. ne güzel masa kurmuştun eşinle kendine bayıldım ig'den. noldu sonra?hayat kendimizi bu kadar hırpalayacak kadar uzun mu bilmiyorum inan. çok kötüysen prof. destek almanı öneririm çünkü ben öyle yapıcam bu gidişle. insanın herhangi bir yeri hastalanır dr. a gideriz, ruhumuzda ufff olmuş sanki..
Is problemleri canım bi kaç güvenliğim kişi arkandan kuyu kazmis çok sinirliyim[
Selam;
uzun zmandır okuyorum yazılanları. Hamile haberlerınızı aldıkca mutlu oluyo ınsan. Bu konuya kayıtsız kalamadım. Tamda bu gün bende benzer seyler yasadım. Doğum ıznıne cıkıcam ama yaratılan kaos ortamını anlatamam. İnsanları ve karakterleri önemsememk gerek. Bu gün bu kararı aldım. Doğumdan sonra işe dönmemeyi bile düşündüm. Allah böylelerinden hepimizi korusun, kendi çamurlarında dönüp dursunlar.
rabbim bebek haberiyle yüzünü güldürür umarım. Hepinizin hamiş olması dileğiile...
hilal1653 Evet canim yqptirdim gecen cuma 123 bugun 5203 artis cok fazla soru isareti oldu kafamda Dis gebelik mi diye boyle artis olan var mi acaba ilk olsatdi mutluluktan ucardim ama kalp durmasi dusuk ve bos gebelik yasayinca hep olumsuz geliyo aklima
hilal1653 Evet canim yqptirdim gecen cuma 123 bugun 5203 artis cok fazla soru isareti oldu kafamda Dis gebelik mi diye boyle artis olan var mi acaba ilk olsatdi mutluluktan ucardim ama kalp durmasi dusuk ve bos gebelik yasayinca hep olumsuz geliyo aklima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?