- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
merak etme normal... Bir kaç gün bekle bakalim canimm...:) ama ağrıların benimkilere benziyor :)Kuzum sancım var degısık bırseyler hıssedıyorum umarım yanılmıyorumdurda ama benım bugun hıc akıntım olmadı kupkuruyumbu normalmıkı
Evet canım, çok çok zor bi süreç gerçekten. Birlikteyiz haftada 2-3 gün, onun dışında da hep konuşuyoruz. Ben davada tanık oldum ayrıca.
O değerle kalp atışı için erken daha tatlim... 15 bin civari olunca duyulurmus canim... Sen ne zaman gideceksin doktora canim...:)Bu değerle kalp atışı duyulur herhalde doktora nezaman gideceksin. İnşallah benim değerimde yükselmiştir
Benim bir arkadaşımda kocası aldattı boşandılar arkadaşım 7 yaşında oğluyla baba evine döndü ama annesi onu evde istemiyor her seferinde ev tut git diye baskı yapıyor kızın psikolojisi berbat çok üzülüyorum onaŞimdi ev arıyoruz bulursak ayrı eve çıkacak. Böyle ailelerde var canım. Senin kuzenin şanslıymış ne güzel yalnız bırakmıyorsunuz.
Yazık çok üzüldüm gerçekten... Allahım sabır versin arkadaşına...,Benim bir arkadaşımda kocası aldattı boşandılar arkadaşım 7 yaşında oğluyla baba evine döndü ama annesi onu evde istemiyor her seferinde ev tut git diye baskı yapıyor kızın psikolojisi berbat çok üzülüyorum onaŞimdi ev arıyoruz bulursak ayrı eve çıkacak. Böyle ailelerde var canım. Senin kuzenin şanslıymış ne güzel yalnız bırakmıyorsunuz.
O değerle kalp atışı için erken daha tatlim... 15 bin civari olunca duyulurmus canim... Sen ne zaman gideceksin doktora canim...:)
offfya varya iliskide zor oldu zaten doktora yarin tekrar gideyim ozaman rahim agzi cok kotucanım tedavini tam olmazsan geçmiyo malesef kiben birsürü fitil antibiyotik kullandım yine geçmedi şekerli yiyeceklerden uzak dur bol bol yoğurt ye hatta suyunu iç faydalıymış ben halen dikkat ediyorum vallahi bir daha gelmesin herşeyden soğumuştum resmen çok illet bişey...İnşallah seninkide geçer canım ama bu ay sen fitilini flan kullan gelecek aya sağlıklı bir şekilde çalışırsın..
Yazık çok üzüldüm gerçekten... Allahım sabır versin arkadaşına...,
canim icini karartma ama dis gebelik olsan belirtin olurdu yani tek tarafli cok agri bacaga vuran halsizlik vs bende boyle olmustu..benim gecen yil boyle birden yukselmisti 1950 olmustu ozaman kese gozukmesi lazim bu degerde deyip alttan muayene oldugum halde kese gozukmedi sonra uni.hastanesine yolladilar orada sol tupte oldugunu gorduler zorlu surecti ama hemen dr gitmelisin vakit kaybetmeden.Bu değerle kalp atışı duyulur herhalde doktora nezaman gideceksin. İnşallah benim değerimde yükselmiştir
canim icini karartma ama dis gebelik olsan belirtin olurdu yani tek tarafli cok agri bacaga vuran halsizlik vs bende boyle olmustu..benim gecen yil boyle birden yukselmisti 1950 olmustu ozaman kese gozukmesi lazim bu degerde deyip alttan muayene oldugum halde kese gozukmedi sonra uni.hastanesine yolladilar orada sol tupte oldugunu gorduler zorlu surecti ama hemen dr gitmelisin vakit kaybetmeden.
kasinti yok yanma yok rahim agzinda sislik var oda iliskiyi etkiliyo ama iliski olduktan sonra oldu zatencanım tedavini tam olmazsan geçmiyo malesef kiben birsürü fitil antibiyotik kullandım yine geçmedi şekerli yiyeceklerden uzak dur bol bol yoğurt ye hatta suyunu iç faydalıymış ben halen dikkat ediyorum vallahi bir daha gelmesin herşeyden soğumuştum resmen çok illet bişey...İnşallah seninkide geçer canım ama bu ay sen fitilini flan kullan gelecek aya sağlıklı bir şekilde çalışırsın..
Canimsin önemli değil... 6.haftada başladı... 5 + 1 olduk ve başladı...ama hafif hafif... Karnimi sürekli dolu dolu bırakıyorum o zaman rahstliyorum canim... Senin de oyle yapmani öneririm...ogün atlama ve sık ye muhakkak :) iyi yapmışsın... İnşaAllah minnakini göreceksin gittiğinde :)Yaa.. benim 1500 geçince duyulur diye aklımda kalmış canım sağol bilgilendirme için. Ben en son kan verdiğimde 115.66 çıktı değerim sonra tekrar kan vermedim. Doktordan 4kasıma randevu aldım bekliyorum. Ama çok sabırsızım nasıl geçecek zamansfkalyaydn dediği gibi benimde hafif göğüslerimin sızlaması dışında hiç belirti yok belkide belirti için erken henüz 4+3 olduk Sen nasılsın canım bulantın vardı iyimisin şimdi. Bulantılar sende 7 haftadamı başladı?
Sen ilacıni kullan bakalim canim benim... Varsa da çıkması için çok erkendi...:) umutlarınini suya düşürme...:)
bnim son 5 gun. Goğslerm çok hassas ve kasklarm ağırıyo. Bide goğs ucu hafif koyulaşma var. Sence gebelik var mıdr cnmYaa.. benim 1500 geçince duyulur diye aklımda kalmış canım sağol bilgilendirme için. Ben en son kan verdiğimde 115.66 çıktı değerim sonra tekrar kan vermedim. Doktordan 4kasıma randevu aldım bekliyorum. Ama çok sabırsızım nasıl geçecek zamansfkalyaydn dediği gibi benimde hafif göğüslerimin sızlaması dışında hiç belirti yok belkide belirti için erken henüz 4+3 olduk Sen nasılsın canım bulantın vardı iyimisin şimdi. Bulantılar sende 7 haftadamı başladı?
merak etme normal... Bir kaç gün bekle bakalim canimm...:) ama ağrıların benimkilere benziyor :)
Sen ilacıni kullan bakalim canim benim... Varsa da çıkması için çok erkendi...:) umutlarınini suya düşürme...:)
bnce değerlerin iyi. Hızla gelişio bebeğinkızlar değerlerim geçen cuma 123 bugun ise 5203 yorumlarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?