2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kuzum sancım var degısık bırseyler hıssedıyorum umarım yanılmıyorumdurda ama benım bugun hıc akıntım olmadı kupkuruyum bu normalmıkı
merak etme normal... Bir kaç gün bekle bakalim canimm...:) ama ağrıların benimkilere benziyor :)

Evet canım, çok çok zor bi süreç gerçekten. Birlikteyiz haftada 2-3 gün, onun dışında da hep konuşuyoruz. Ben davada tanık oldum ayrıca.

Benim bir arkadaşımda kocası aldattı boşandılar arkadaşım 7 yaşında oğluyla baba evine döndü ama annesi onu evde istemiyor her seferinde ev tut git diye baskı yapıyor kızın psikolojisi berbat çok üzülüyorum ona Şimdi ev arıyoruz bulursak ayrı eve çıkacak. Böyle ailelerde var canım. Senin kuzenin şanslıymış ne güzel yalnız bırakmıyorsunuz.

Bu değerle kalp atışı duyulur herhalde doktora nezaman gideceksin. İnşallah benim değerimde yükselmiştir
O değerle kalp atışı için erken daha tatlim... 15 bin civari olunca duyulurmus canim... Sen ne zaman gideceksin doktora canim...:)

SirriEyvan sen daha tecrubelisin canim bizden degerim gecen cuma 123 bugun 5203 dis gebelik olabilir mi yoksa iyi mi yaklasik 3 katlik bi artis var

Ah ya üzüldüm senin arkadaşına. Maalesef insan belli bi yaştan sonra baba evine bile sığdıramıyor demek ki kendini. İnşallah arkadaşın için güzel günler gelir hemen. Allah yardımcısı olsun.

Yazık çok üzüldüm gerçekten... Allahım sabır versin arkadaşına...,

O değerle kalp atışı için erken daha tatlim... 15 bin civari olunca duyulurmus canim... Sen ne zaman gideceksin doktora canim...:)

Yaa.. benim 1500 geçince duyulur diye aklımda kalmış canım sağol bilgilendirme için. Ben en son kan verdiğimde 115.66 çıktı değerim sonra tekrar kan vermedim. Doktordan 4kasıma randevu aldım bekliyorum. Ama çok sabırsızım nasıl geçecek zaman sfkalyaydn dediği gibi benimde hafif göğüslerimin sızlaması dışında hiç belirti yok belkide belirti için erken henüz 4+3 olduk Sen nasılsın canım bulantın vardı iyimisin şimdi. Bulantılar sende 7 haftadamı başladı?

offfya varya iliskide zor oldu zaten doktora yarin tekrar gideyim ozaman rahim agzi cok kotu

Bu değerle kalp atışı duyulur herhalde doktora nezaman gideceksin. İnşallah benim değerimde yükselmiştir
canim icini karartma ama dis gebelik olsan belirtin olurdu yani tek tarafli cok agri bacaga vuran halsizlik vs bende boyle olmustu..benim gecen yil boyle birden yukselmisti 1950 olmustu ozaman kese gozukmesi lazim bu degerde deyip alttan muayene oldugum halde kese gozukmedi sonra uni.hastanesine yolladilar orada sol tupte oldugunu gorduler zorlu surecti ama hemen dr gitmelisin vakit kaybetmeden.

Canım sfkalyaydn değeri yükselmiş 123 ten 5300 küsürlere çıkmış onu konuşuyorduk ama oda msjını okumuştur. Sanada çok geçmiş olsun Rabbim hiçbirimize yaşatmasın böyle bir süreci

kasinti yok yanma yok rahim agzinda sislik var oda iliskiyi etkiliyo ama iliski olduktan sonra oldu zaten

Canimsin önemli değil... 6.haftada başladı... 5 + 1 olduk ve başladı...ama hafif hafif... Karnimi sürekli dolu dolu bırakıyorum o zaman rahstliyorum canim... Senin de oyle yapmani öneririm...ogün atlama ve sık ye muhakkak :) iyi yapmışsın... İnşaAllah minnakini göreceksin gittiğinde :)

Sen ilacıni kullan bakalim canim benim... Varsa da çıkması için çok erkendi...:) umutlarınini suya düşürme...:)

bnim son 5 gun. Goğslerm çok hassas ve kasklarm ağırıyo. Bide goğs ucu hafif koyulaşma var. Sence gebelik var mıdr cnm

merak etme normal... Bir kaç gün bekle bakalim canimm...:) ama ağrıların benimkilere benziyor :)

Beklıyorum kuzum ama az once bır akntı geldı belkı o dunden kalma sprem olabılır :) inşallah sonumda senın gıbı olur kuzum bakalım haftaya neler olacak :)

Sen ilacıni kullan bakalim canim benim... Varsa da çıkması için çok erkendi...:) umutlarınini suya düşürme...:)

tamam esmam kullanayım bakalım kan testine inanıyorum ama çk erken oluşu ve normal idrarda bi silik çıkması küççücükk bir ihtimal bırakıyor ama şimdilik unutmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…