kan değerim 0.36doktor ilaçlarını aldım zaten hamilelerde kullanabiliyor dedi eczacı çok ağır değil dedi işte böyle malesef yok (bir ay önce değerim 0,3 tü doktor istedi diye baktırmıştım ) @Mogami @elisa @Lovely35 SirriEyvan @wuslt
pardon canim yanlis yere yazmis oldum:) amin insallah herkese saglikli gebelik nasip etsin insallahCanımsfkalyaydn değeri yükselmiş 123 ten 5300 küsürlere çıkmış onu konuşuyorduk ama oda msjını okumuştur. Sanada çok geçmiş olsun Rabbim hiçbirimize yaşatmasın böyle bir süreci
kızlar değerlerim geçen cuma 123 bugun ise 5203 yorumlarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var
Normal yagmi kullanayim
Hayırlısı olsun canım benım sımdı ılaclarını kullan once kendı saglıgını duzelt ardından gelsı kucuk kaygılıklar :)
Canım dişin ağrısına normal 4 beş karanfili ağzımda çiğneyip üstünde bekletirim eğer yapacak bir şeyim yoksa geçerdi. Ama bebek için zararlımı bilemediğimden söyleyemedim.
@kaygılı mm dış gebelik değildir demi
güldüm küçük kaygılılar :) ilaçlarımı alıp iyileşiyim bakalım gerisi kısmet :)
Sana gülmeler yarasır kaygılım hep gül :) evet tatlım önce sen iyileş bir gerisi olur Allah'ın izniyle
@kaygılı canım ben kendi değerlerim için demiştim fazla artış olmuş ya yanlış anlaşıldım canım kusura bakma
sizde çalışmalara devammm:)) hadi rabbim emekleri boşa çıkarmasın güzel haberler almayı nasip etsin kasım 6 da:)
İnşallah canım benım esım sabah kadar ders calısacagım dıyor araya nasıl gırecegım onu dusnuyorum :) Amın canım benım amın inşallah güzel haberler verebilirim :)
İnşaAllah canim bakalim... Değişikliklerini paylaşırsin hayırlısıyla kuzumm...:)Beklıyorum kuzum ama az once bır akntı geldı belkı o dunden kalma sprem olabılır :) inşallah sonumda senın gıbı olur kuzum bakalım haftaya neler olacak :)
kızlar günaydın bugün tekrardan kan verdeim değerim 190,5 çıktı baya bi gelişme var değilmi pazartesi 26,5 tu
canim 2 gunde bir degerin katlar yaklasik olarak. 200 den 3200'e 8 gun gerekiyor. gayet mantikli bir zaman. 6 haftalikken kese gorunuyor zaten. :))ohh çok şükür cnm 10 gün sonra tekrar gidecem doktor değerin baya güzel artmış sağlıklı bi gebelik diyebiliriz dedi bide kafama takılan bhcg 2000 3000 lerde olunca keseyi görebiliriz dedi saçma değilmi cnm ya
tebrikler canim, masallah cok guzel cikmis degerin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?