2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayırlısı olsun canım benım sımdı ılaclarını kullan once kendı saglıgını duzelt ardından gelsı kucuk kaygılıklar :)

pardon canim yanlis yere yazmis oldum:) amin insallah herkese saglikli gebelik nasip etsin insallah

Canım dişin ağrısına normal 4 beş karanfili ağzımda çiğneyip üstünde bekletirim eğer yapacak bir şeyim yoksa geçerdi. Ama bebek için zararlımı bilemediğimden söyleyemedim.

karanfilin sisligi indirici etkisi varmis, sinir uclarinda iltihaplanma ve sisme oldugu icin agri ondan kaynaklaniyor. o yuzden karanfil ise yarayabilir. kalkip bir avuc kullanmadiktan sonra bir zarari olmaz.

@kaygılı mm dış gebelik değildir demi

canım henüz 21.gündeyim değer beklemedim ama yinede yaptırdım yani tutsa tutsa 5 gün olmuştur oda çıkar mı bilmiyorum bugün alttan muayene etti doktor bekleyeceğim batı ...

@kaygılı canım ben kendi değerlerim için demiştim fazla artış olmuş ya yanlış anlaşıldım canım kusura bakma

sizde çalışmalara devammm:)) hadi rabbim emekleri boşa çıkarmasın güzel haberler almayı nasip etsin kasım 6 da:)

İnşallah canım benım esım sabah kadar ders calısacagım dıyor araya nasıl gırecegım onu dusnuyorum :) Amın canım benım amın inşallah güzel haberler verebilirim :)

İnşallah canım benım esım sabah kadar ders calısacagım dıyor araya nasıl gırecegım onu dusnuyorum :) Amın canım benım amın inşallah güzel haberler verebilirim :)

:) KANDIRIRSIN 10 DK MOLA VER ÇOK YORULDUN DERSİN ODA YORULMADIM YOK DER SEN YORULMUŞSUN BAKSANA DERSİN

Beklıyorum kuzum ama az once bır akntı geldı belkı o dunden kalma sprem olabılır :) inşallah sonumda senın gıbı olur kuzum bakalım haftaya neler olacak :)
İnşaAllah canim bakalim... Değişikliklerini paylaşırsin hayırlısıyla kuzumm...:)

canim 2 gunde bir degerin katlar yaklasik olarak. 200 den 3200'e 8 gun gerekiyor. gayet mantikli bir zaman. 6 haftalikken kese gorunuyor zaten. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…