2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar değerlerim geçen cuma 123 bugun ise 5203 yorumlarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var
Canım degerın cok cok ıyı bence baya hızlı gelısıyo bebeğin yada bellımı olur belkıde bebıslerındır Rabbım hayırlısını versın ınsallahhh

İyiyim tatlim sen nasilsin insallah guzel haberlerle gelirsin dualarim seninle

İnşaAllah canim bakalim... Değişikliklerini paylaşırsin hayırlısıyla kuzumm...:)

Paylasırım canım ama degısıklık olacagını sanmıyorum artık umudum azaldı cunku bugun calısma yok esım ben bu ay beslenmemede dıkkat etmedım hıc bırıkmıyor ve az gelıyor öyle anlamıda olmaz dedı bızım bır kac gun calısma olmaz esım olacaksa boylede olur zaten dedı ve dunde az gelmıs sprem sureklı yapınca az gelır dedı

Hayırlısı olsun daha vakti var demekki Oyyyy üzülme bakayım hemen daha yumun yeni geçiyor olmıcak diye bişi yok, ama bak gör eminim çok kolay hamiş kalacaksın teselli değil gördüklerim bildiklerim Rabbim hayırlısını versin hep bunun için dua etmiyormuyuz

canim ümitsiz olma... Olmuştur inşaAllah... Eşine takviye gıdalar verseydin keşke... O zaman azalma olmazdı belki de çok... Ama.ümitsiz olma şimdiden... Sonuçta baya çalışma oldu... Tutmuştur inşaAllah...:)

İnşallah olmustur canım ama pek umudum kalmadı ılk baslardakı heyecanım hıc aklımıza gelmedı canım bek kendısıe bal fındık ezmesı ye dıyordum yok dedı sımdı yemeye basladı sadece 12 13 15 de calısma oldu canım dıgerı ne zaman olur bılmıyorum zaten yum gecıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…