Baya var canımkızlar günaydın bugün tekrardan kan verdeim değerim 190,5 çıktı baya bi gelişme var değilmi pazartesi 26,5 tu
Ne kadarlık dedı doktor canımcnm şöyle anlatim benim yumurtlamam 5 ekimdi ondan önceki 3 gün ve sonraki 4 gün sık ilişki oldu sonra gün aşırı yaptım cnm
Olamaz mıı olabilirrrbnim son 5 gun. Goğslerm çok hassas ve kasklarm ağırıyo. Bide goğs ucu hafif koyulaşma var. Sence gebelik var mıdr cnm
Canım degerın cok cok ıyı bence baya hızlı gelısıyo bebeğin yada bellımı olur belkıde bebıslerındırkızlar değerlerim geçen cuma 123 bugun ise 5203 yorumlarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var
Hayirlisi olsun tatlim sen ilacini kullan daha batinada var insallah hamissindir
Canim benim bir bilgim yok ama artinca problem olmaz sanirim cogul gebelik midir acaba hayirlisi olsun dr a gittin mi daha onceKizlar degerlerimi yorumlar misiniz lutfen gecen cars 27 cuma 123 bugun 5203
İyiyim tatlim sen nasilsin insallah guzel haberlerle gelirsin dualarim seninleKızlar iyi akşamlar? Nasılsıniz? Bana bol bol dua edin yarın için dualariniza ihtiyacım var tüp bebek için görüşmeye gideceğiz eşim test yaptıracak inşallah değerlerimiz iyi çıkar ve cok sorun yoktur..
Bende iyi meraklı ve heyecanlıyım canim eşim en son 5 ay önce yaptırmıştı test çok merak ediyorum sonuçlarımız güzel çıkar inşallahİyiyim tatlim sen nasilsin insallah guzel haberlerle gelirsin dualarim seninle
canım doktoram27 yi gördükten hemen sonra gitmiştim 1 kasıma randevu verdi artış çok olunca ne bileyim acaba bişey mi var dedimCanim benim bir bilgim yok ama artinca problem olmaz sanirim cogul gebelik midir acaba hayirlisi olsun dr a gittin mi daha once
İnsallah guzel cikacak sonuclariniz sonra gelsin minnaklarin hayirlisiyla sagligiylaBende iyi meraklı ve heyecanlıyım canim eşim en son 5 ay önce yaptırmıştı test çok merak ediyorum sonuçlarımız güzel çıkar inşallah
Endiselenme canim senin stres olmaman lazim guzel seyler dusun guzel olsun insallahcanım doktoram27 yi gördükten hemen sonra gitmiştim 1 kasıma randevu verdi artış çok olunca ne bileyim acaba bişey mi var dedim
Inşallah canım insallahİnsallah guzel cikacak sonuclariniz sonra gelsin minnaklarin hayirlisiyla sagligiyla
İnşaAllah canim bakalim... Değişikliklerini paylaşırsin hayırlısıyla kuzumm...:)
Hayırlısı olsun daha vakti var demekki Oyyyy üzülme bakayım hemen daha yumun yeni geçiyor olmıcak diye bişi yok, ama bak gör eminim çok kolay hamiş kalacaksın teselli değil gördüklerim bildiklerim Rabbim hayırlısını versin hep bunun için dua etmiyormuyuz
canim ümitsiz olma... Olmuştur inşaAllah... Eşine takviye gıdalar verseydin keşke... O zaman azalma olmazdı belki de çok... Ama.ümitsiz olma şimdiden... Sonuçta baya çalışma oldu... Tutmuştur inşaAllah...:)Paylasırım canım ama degısıklık olacagını sanmıyorum artık umudum azaldı cunku bugun calısma yok esım ben bu ay beslenmemede dıkkat etmedım hıc bırıkmıyor ve az gelıyor öyle anlamıda olmaz dedı bızım bır kac gun calısma olmaz esım olacaksa boylede olur zaten dedı ve dunde az gelmıs sprem sureklı yapınca az gelır dedı
Canim maşallah değerin çok güzel cikmis sat nezamandi seninÇok teşekkür ederim 10 gün sonra bida gidicem keseyi görmeye Allahın izniyle
canim ümitsiz olma... Olmuştur inşaAllah... Eşine takviye gıdalar verseydin keşke... O zaman azalma olmazdı belki de çok... Ama.ümitsiz olma şimdiden... Sonuçta baya çalışma oldu... Tutmuştur inşaAllah...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?