İyiyim tatlim kocisle film izliyoruz sen nasilsin
Büyük Allah ım yardımcınız olsun, tedaviniz su gibi sorunsuz olsun da gelsin bebiş(ler), haberdar et mutlaka, dualarımdasınKızlar iyi akşamlar? Nasılsıniz? Bana bol bol dua edin yarın için dualariniza ihtiyacım var tüp bebek için görüşmeye gideceğiz eşim test yaptıracak inşallah değerlerimiz iyi çıkar ve cok sorun yoktur..
İyiyim tatlim kocisle film izliyoruz sen nasilsin
Allah razı olsun canım insallah sorunsuz olur ve doktordan memnun kalırız ve sonuçlarımız da güzel çıkar :)Büyük Allah ım yardımcınız olsun, tedaviniz su gibi sorunsuz olsun da gelsin bebiş(ler), haberdar et mutlaka, dualarımdasın
İyi seyirler canım benım ıcımde burukluk canım calısmalar son buldu bugun yokesım ders calısıyor bende öyle takılıyorum
Nasipte varsa tutmustur canım olumlu düşün.
Büyük Allah ım yardımcınız olsun, tedaviniz su gibi sorunsuz olsun da gelsin bebiş(ler), haberdar et mutlaka, dualarımdasınKızlar iyi akşamlar? Nasılsıniz? Bana bol bol dua edin yarın için dualariniza ihtiyacım var tüp bebek için görüşmeye gideceğiz eşim test yaptıracak inşallah değerlerimiz iyi çıkar ve cok sorun yoktur..
Uzulme tatlim onceki calismalardan spermler vardir icerde rabbim ol dedikten sonra olur benimde bu ay olmayacakmis gibi geliyor burda gobek cekiyorlarmis dun halam bahsediyordu ablamla kardesim halamin gelini gobeklerini cektirdikten sonra hamile kalmislar acaba bende mi cektirsem diye dusunuyorumİyi seyirler canım benım ıcımde burukluk canım calısmalar son buldu bugun yokesım ders calısıyor bende öyle takılıyorum
Uzulme tatlim onceki calismalardan spermler vardir icerde rabbim ol dedikten sonra olur benimde bu ay olmayacakmis gibi geliyor burda gobek cekiyorlarmis dun halam bahsediyordu ablamla kardesim halamin gelini gobeklerini cektirdikten sonra hamile kalmislar acaba bende mi cektirsem diye dusunuyorum
Hiç burukluk olmasın neden bilmiyorum ama senin enerjindenmi bilmiyorum yani bu ay bence yüksek hcg göreceksin kan testinde,tabiiki Allah ın izniyleÇok heveslenmıstım ama bırden ıcımde burukluk oldu olmayınca
Hiç burukluk olmasın neden bilmiyorum ama senin enerjindenmi bilmiyorum yani bu ay bence yüksek hcg göreceksin kan testinde,tabiiki Allah ın izniyle
Hic bir degisiklik hissetmiyorum hafif kasik agrim oluyor ara ara o kadar insallah bebislerimiz gobusumuze konmustur tatlim dunku calismadan olmustur belki yumosla spermcikler ask yasiyorlar dir hayirlisi olsun tatlim olmazsada uzulmeyecegimEvet ıcerıde spremler vardır kı benımkde muhtelemen dun catladı zaten dunde calısma oldu Allah buyuk ol dedıkten sonra ama bugune heveslenmıstım ıcım daha rahat edecektı ama onun buruklugu oldu sanırım bende duymustum canım ckme ısını sen bılırsın kuzum ama dur bakalım bekı bebısın gelmıstır
Hic bir degisiklik hissetmiyorum hafif kasik agrim oluyor ara ara o kadar insallah bebislerimiz gobusumuze konmustur tatlim dunku calismadan olmustur belki yumosla spermcikler ask yasiyorlar dir hayirlisi olsun tatlim olmazsada uzulmeyecegim
İnsallah hayirlisiyla sagligiyla gelsin bebisin gobusune ohh yasasinlar onlar asklarini icerde anne babasini bekletmesin minnakin bilmiyorumki canim oyle herzaman olan kasik agrisi gibi sanki 1 kasimda belli olacak ak mi kara mi kendimi olumsuza hazirlayayimki cok uzulmeyeyim diye kiz benim kociste uyudu bizde calisamayiz sanirimBak ne guzel kasık agrın varmıs olabılır tatlım hıc umudunu kaybetme ınsallah mınık kelebeklerımız konmustur gobusumuze ınsallah dunku calısma faydalı olmustur aman yasasınlar ask aynı esımle benım gıbı ve benımde kasıklarımın agrısı basladı bugun arada yanma kasık agrısı sancı olup gecıyor hayırlısını dılıyoruz kuzum
Belirtisiz geliyordur belki de seninki, hiç belli olmaz,bence o çekme işlerine hiç girmesen, vücudun düzenli maşallah sadece vaktini bekliyor bebek için, genede tabiki son karar seninHic bir degisiklik hissetmiyorum hafif kasik agrim oluyor ara ara o kadar insallah bebislerimiz gobusumuze konmustur tatlim dunku calismadan olmustur belki yumosla spermcikler ask yasiyorlar dir hayirlisi olsun tatlim olmazsada uzulmeyecegim
İnsallah hayirlisiyla sagligiyla gelsin bebisin gobusune ohh yasasinlar onlar asklarini icerde anne babasini bekletmesin minnakin bilmiyorumki canim oyle herzaman olan kasik agrisi gibi sanki 1 kasimda belli olacak ak mi kara mi kendimi olumsuza hazirlayayimki cok uzulmeyeyim diye kiz benim kociste uyudu bizde calisamayiz sanirim
Hic hissetmiyorumki ne bileyim rabbim hayirlisini versin gelirse supriz olur haklisin cektirmeyeyim hsg cekileyim bakalim durumlar nasil ona gore hareket ederim insallah hepimizin bebisleri konar gobusumuzeBelirtisiz geliyordur belki de seninki, hiç belli olmaz,bence o çekme işlerine hiç girmesen, vücudun düzenli maşallah sadece vaktini bekliyor bebek için, genede tabiki son karar senin
ayy insallah gelmistir bebisin 6 kasimda guzel haberler aliriz senden bide kaygilidan bende adet olmazsam eger 3 kasimda yaparim testi kocis film izlerken uyuyuvermis neyse sabah calisiriz yarin hafta tatiliAyyyy agzından bal damlıyor canım benım ınsallah benımde her zaman yumdan sonrakı hafta olurdu ama yumun oldugu zaman olunca acabamı dedım tutundularmı bende 6 kasımı bekleyecegım hadı senın 1 hafta kalmıs gerı sayım baslar artık ınsallah sevınecegız kuzum ınsallah ahhh bu kocısler ahh artık kısmet canım ınsallah tutmustur hepımızınkı
Kizlar acilden geliyorum disimin damak tarafi bir ceviz buyuklugunde sisti su bile icemiyorum acil doktor cerraha gitmemi soyledi cok kotu olmus dedi bide bu ilaci neden bu haftada verdiler dedi bebegime bisey olsa vicdan azabindan olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?