Aglamaktan helak oldum cok acim karnim agiriyor acliktan suyu bile zor iciyorum nasil gececek bu gunler bilmiyorumCanım benim lütfen kendini üzme kötü düşünme Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz senın ıyı bır cerrah bulman lazım bıran evvel gecer ınsallah Allah'ım daha fazla acı vermesın acıl sıfalar versın
Hic hissetmiyorumki ne bileyim rabbim hayirlisini versin gelirse supriz olur haklisin cektirmeyeyim hsg cekileyim bakalim durumlar nasil ona gore hareket ederim insallah hepimizin bebisleri konar gobusumuze
ayy insallah gelmistir bebisin 6 kasimda guzel haberler aliriz senden bide kaygilidan bende adet olmazsam eger 3 kasimda yaparim testi kocis film izlerken uyuyuvermis neyse sabah calisiriz yarin hafta tatili
Aglamaktan helak oldum cok acim karnim agiriyor acliktan suyu bile zor iciyorum nasil gececek bu gunler bilmiyorum
Oy kuzum uzulme lutfen ilac zararlimi dedi dr insallah biseycik olmayacak bebisine rabbim acil sifalar versin insallah su disinden kurtulursunKizlar acilden geliyorum disimin damak tarafi bir ceviz buyuklugunde sisti su bile icemiyorum acil doktor cerraha gitmemi soyledi cok kotu olmus dedi bide bu ilaci neden bu haftada verdiler dedi bebegime bisey olsa vicdan azabindan olurum
Canim biraz once bir kac kasik yemeye calistim o da geri geldi hepÇok üzüldüm bitanem corba ıcmeye calıs yavas yavas dıs agırısı kotu olur Rabbım su gıbı gecır zamanı hemen tedavı olabılde gecsın kzuum
Canim biraz once bir kac kasik yemeye calistim o da geri geldi hep
Kadin dogum verdi diyince o verdiyse bildigi vardir dedi ve acilen cerraha gitmemi soylediOy kuzum uzulme lutfen ilac zararlimi dedi dr insallah biseycik olmayacak bebisine rabbim acil sifalar versin insallah su disinden kurtulursun
canim gayet iyi degerler. merak etme. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. ama gordugum kadariyla biraz sakinlesmen lazim :)) cok guzel degerlerin, niye endiseleniyorsun ki :))))Kizlar degerlerimi yorumlar misiniz lutfen gecen cars 27 cuma 123 bugun 5203
İnsallahİnşallah kuzum agrım var suan sol kasıgımda kendını baya hıssettırıyor ama gecıyor sonra baska sekılde yenıden agrıyor hep aynı agrı degıl degısık degısık agrı bende adet olmazsam 8 de falan test yaparım canım kaygılıyla bugun öyle konusmutuk ınsallah kasımda kımse adet olmaz hepımz hamıs oluruz ne guzel sız sabah evdesınız ben ıse gıdecegım yarın
Tamam canimAz da gıttıyse yıne faydası olr canım corbaya ekme ıcı koy canım cıgnemeden yutmaya calıs mıdenı tutar
İnsallahSirriEyvan gibi olur hamis cikarsin kasimda patlama yasasin topik insallah
Kuzum benim bebisine biseycik olmayacak sen hic uzulme corba falan icsen kiyamam sana ya annecigine siki siki tutunmustur minnakin stres yapma olur mu burda teyzeleride dua ederizKadin dogum verdi diyince o verdiyse bildigi vardir dedi ve acilen cerraha gitmemi soylediminnakim Emanetleri kaybetmeyen Rabbime emanet Allah onu bana bagislasin insaAllah
Tamam canimelisam biliyormusun ben minnakimi bi kac gecedir hissediyorum elimi koyup 30 sn kadar dinlemeye calisiyorum pit pit larini hissediyorum:)
Canim benim onceden cok artis dis gebelige sebep olur diye aklimda kalmis ama duzensiz az az artis dis gebelik belirtisiymis ondan telaslnmistim gecti simdi biraz dahacanim gayet iyi degerler. merak etme. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. ama gordugum kadariyla biraz sakinlesmen lazim :)) cok guzel degerlerin, niye endiseleniyorsun ki :))))
Duanizi eksik etmeyin canimKuzum benim bebisine biseycik olmayacak sen hic uzulme corba falan icsen kiyamam sana ya annecigine siki siki tutunmustur minnakin stres yapma olur mu burda teyzeleride dua ederiz
InsaAllah canim insaAllahhhOyyyy kuzum benım ne guzel elıfım bın masallah sıze dualarımz senınle guclu ol kuzum bebegın ıcın kendın ıcın hersey cok guzel olacak daha tepıklerını hıssedeceksın bebegının guzel dusun kuzum ıkınızde Allah'a emanetsınız Rabbım sabaha tum acılarını gecırsın ınsallah
İnsallah canim insallah hamisliktendirde minnakin yola cikmistir hayirlisiylaİnşallah canım benimSirriEyvan benım de öyle oluyordu dedi bugun bır kac gun gecsın eger varsa bırsey kendını daha cok bellı eder dıye dusunuyorum canım
İnsallah canim insallah hamisliktendirde minnakin yola cikmistir hayirlisiyla
Canim maşallah değerin çok güzel cikmis sat nezamandi senin
Ne kadarlık dedı doktor canım
Canim maşallah değerin çok güzel cikmis sat nezamandi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?