2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aglamaktan helak oldum cok acim karnim agiriyor acliktan suyu bile zor iciyorum nasil gececek bu gunler bilmiyorum

İnşallah kuzum agrım var suan sol kasıgımda kendını baya hıssettırıyor ama gecıyor sonra baska sekılde yenıden agrıyor hep aynı agrı degıl degısık degısık agrı bende adet olmazsam 8 de falan test yaparım canım kaygılıyla bugun öyle konusmutuk ınsallah kasımda kımse adet olmaz hepımz hamıs oluruz ne guzel sız sabah evdesınız ben ıse gıdecegım yarın

Aglamaktan helak oldum cok acim karnim agiriyor acliktan suyu bile zor iciyorum nasil gececek bu gunler bilmiyorum

Çok üzüldüm bitanem corba ıcmeye calıs yavas yavas dıs agırısı kotu olur Rabbım su gıbı gecır zamanı hemen tedavı olabılde gecsın kzuum

Kizlar acilden geliyorum disimin damak tarafi bir ceviz buyuklugunde sisti su bile icemiyorum acil doktor cerraha gitmemi soyledi cok kotu olmus dedi bide bu ilaci neden bu haftada verdiler dedi bebegime bisey olsa vicdan azabindan olurum
Oy kuzum uzulme lutfen ilac zararlimi dedi dr insallah biseycik olmayacak bebisine rabbim acil sifalar versin insallah su disinden kurtulursun

Oy kuzum uzulme lutfen ilac zararlimi dedi dr insallah biseycik olmayacak bebisine rabbim acil sifalar versin insallah su disinden kurtulursun
Kadin dogum verdi diyince o verdiyse bildigi vardir dedi ve acilen cerraha gitmemi soyledi minnakim Emanetleri kaybetmeyen Rabbime emanet Allah onu bana bagislasin insaAllah

Kizlar degerlerimi yorumlar misiniz lutfen gecen cars 27 cuma 123 bugun 5203
canim gayet iyi degerler. merak etme. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. ama gordugum kadariyla biraz sakinlesmen lazim :)) cok guzel degerlerin, niye endiseleniyorsun ki :))))

İnsallah SirriEyvan gibi olur hamis cikarsin kasimda patlama yasasin topik insallah

Az da gıttıyse yıne faydası olr canım corbaya ekme ıcı koy canım cıgnemeden yutmaya calıs mıdenı tutar
Tamam canim elisam biliyormusun ben minnakimi bi kac gecedir hissediyorum elimi koyup 30 sn kadar dinlemeye calisiyorum pit pit larini hissediyorum:)

Kadin dogum verdi diyince o verdiyse bildigi vardir dedi ve acilen cerraha gitmemi soyledi minnakim Emanetleri kaybetmeyen Rabbime emanet Allah onu bana bagislasin insaAllah
Kuzum benim bebisine biseycik olmayacak sen hic uzulme corba falan icsen kiyamam sana ya annecigine siki siki tutunmustur minnakin stres yapma olur mu burda teyzeleride dua ederiz

Tamam canim elisam biliyormusun ben minnakimi bi kac gecedir hissediyorum elimi koyup 30 sn kadar dinlemeye calisiyorum pit pit larini hissediyorum:)

Oyyyy kuzum benım ne guzel elıfım bın masallah sıze dualarımz senınle guclu ol kuzum bebegın ıcın kendın ıcın hersey cok guzel olacak daha tepıklerını hıssedeceksın bebegının guzel dusun kuzum ıkınızde Allah'a emanetsınız Rabbım sabaha tum acılarını gecırsın ınsallah

canim gayet iyi degerler. merak etme. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. ama gordugum kadariyla biraz sakinlesmen lazim :)) cok guzel degerlerin, niye endiseleniyorsun ki :))))
Canim benim onceden cok artis dis gebelige sebep olur diye aklimda kalmis ama duzensiz az az artis dis gebelik belirtisiymis ondan telaslnmistim gecti simdi biraz daha

Kuzum benim bebisine biseycik olmayacak sen hic uzulme corba falan icsen kiyamam sana ya annecigine siki siki tutunmustur minnakin stres yapma olur mu burda teyzeleride dua ederiz
Duanizi eksik etmeyin canim
InsaAllah canim insaAllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…