2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tamam canim elisam biliyormusun ben minnakimi bi kac gecedir hissediyorum elimi koyup 30 sn kadar dinlemeye calisiyorum pit pit larini hissediyorum:)
Erken hissediliyosa erkek derlermıs Bende bazen hıssedıyo gıbıyım ama bagırsakf hareketlerı olabılıyomus olsun ben bebegım dıe sevıyorum onuda

Cnm bişe soracam ya geç döllenme okduğu zaman bebek gelişmiyo mu moralim bozuldu Allahım sen koru yarabbim
yok canım sadece hesabın yanlıs cıkıyo dollenıyo yanı sonuc olarak. yanı normalde dongu 28 gun kabul edılıyo ve yumurtlama ort 14. gun kabul edılıyoya yanı sen 20 eylulde adet olduysan ort mesela 3-4ekım gıbı yumurtlaman gerek bu normal dollenme ama oluyoda mesela 5-6-7 ekımde falan yumurtlama oldugunda gec dollenme oluyo. yanı yumurtlama tarıhım gectı dıe dusunuyosun ama calısmalara devam edıosun ama farkında olmadan gec yumurtladıgın ıcın tutuyo ve dollenıyo işte geç döllenme. bebekte bır sıkıntı olmuyo yanı sadece senın hesabına gore ort 1 hafta daha gerıden gelıyo yanı 4 haftalık hesaplıyosan o 3 haftalık oluyo henuz

Yarın 16 ya gırıcem ınsallahh bakalım cuma gunu randevum var merakla beklıyorum gostercekmı bızım bebıs cınsıyetını Sana da az kaldııı
Canim saglikli olsun kazasiz belasiz hayirlisiyla kucagima alayim bide Allah'in izniyle disimden kurtulayim baskada bisey istemem..insaAllah senin minnakta hemen hayirlisiyla cinsiyetini gosterir

Cnm ya çok sağol bi arkadaşımız yazmış çok üzüldüm 7haftalıkken gelişememiş 9haftalık olması gerekiyomuş geç döllenme yani kanaması olmamış ultrasonda görünmüş

Canim saglikli olsun kazasiz belasiz hayirlisiyla kucagima alayim bide Allah'in izniyle disimden kurtulayim baskada bisey istemem..insaAllah senin minnakta hemen hayirlisiyla cinsiyetini gosterir
ınsallah canım ya bazen dusunuyorum kız mı erkek mı dıe sonrada amann ne olursa olsun dıorum Saglıklı olsunda Rabbımın ıznı ıle. ınsallah sende en kısa zamanda kurtulursun canım agrıdan yaa

Cnm ya çok sağol bi arkadaşımız yazmış çok üzüldüm 7haftalıkken gelişememiş 9haftalık olması gerekiyomuş geç döllenme yani kanaması olmamış ultrasonda görünmüş
cok okuyunca cok sey dusunuyo ınsan aslında Fazla okumamak gerek bol bol dua et cunku normal bı gebelıktede gelısmeyebılır cocuk herkesde bı ıhtımal var yanı ama Rabbım ınsallah hayırlı bır sekılde kucagımıza almayıda nasıp eder.

Dilimden dua eksik olmuyo cnm Allaha emanet rabbim bütün melekleri korusun

Kız ilk bebeğim ya ondan böyle telaş değilde sevinç ve heycandan panik oldum sadece
Anlıyorum senı Benımde ılk bebegım ve okadar cok okudum kı hamıle kalana kadarda onun bole olmus bunun sole olmus falan dıe bıran tıp dıploması ıstıcektım olumsuz dusundugum oldu umutla bekledıgım oldu ama gercekten cok fıkrın olması kafa karıstırıyo bence. bıde karsılastırma yapmamak gerek yanı mesela benımkı su kadar aylık su kadar kılo baskasınkı sole acaba gerımı benımkı az mı yok cokmu falan fılan beynımızı okadar cok yoruyoruzkı pozıtıf dusunmek herzaman ıyıdır bıde bol bol dua. Rabbım omur verırse olmck sey yoktur aksam haberlerde ızlemıstım ıkızler var 1 kg dogmuslar premature organları bıle calısmıyomus dogru durust yasamaz demısler sımdı anasınıfına gıdıolarmıs

Haklısın cnm haklısın iyi düşünelim ki iyi olsun herşey Allah herşeyin hayırlısını versin

Canım bat a 7-8 gün vardı regly sancılarım olmuştu bat yaklaştıkça azaldı ve şimdi hamileyim :)) İnşallah sendekide hamilelik belirtisidir.
Ya hic sanmiyorum. Ama bilemiyorum da. Bahsetmistim belki iliskiden uc gun sonra tam yum catladigi gun kirmizi bi kan gordum bi iki damla. Acaba dedim. Bugun de cokkk cookkk azzzzz dikkat edince gorulebilen kahverengi bi akinti gordum. Cok acik renk. Goguslerim hala aciyo. Kasiklar agrili. Bilmiyomm ki

Kizlar acilden geliyorum disimin damak tarafi bir ceviz buyuklugunde sisti su bile icemiyorum acil doktor cerraha gitmemi soyledi cok kotu olmus dedi bide bu ilaci neden bu haftada verdiler dedi bebegime bisey olsa vicdan azabindan olurum

Ahh kuzum yaa. Dua ediyorum sana bi an önce şu dişten kurtul diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…