Geçmiş olsun canım kurtulamadın şu diş ağrısından :/ Neden ilaç zararlımıymış ki hamilelere? Birşey olmaz inşallah içini ferah tutKizlar acilden geliyorum disimin damak tarafi bir ceviz buyuklugunde sisti su bile icemiyorum acil doktor cerraha gitmemi soyledi cok kotu olmus dedi bide bu ilaci neden bu haftada verdiler dedi bebegime bisey olsa vicdan azabindan olurum
İyi akşamlarrr ben iyiyim sen nasılsın? :)İyi akşamlar Kızlar nasılsınız bakım
Allah razi olsun canim tospamAhh kuzum yaa. Dua ediyorum sana bi an önce şu dişten kurtul diye.
Canim doktor once bunu neden verdi dedi kadin dogum doktrum onayladi diyince bildifi bisey vardir dedi ve acilen p.tesi bir cerraha gorunmemi istedi uzman bir dis hekimine bile gitmemi onermedi durumun ozel bir durum ve riskli bir apse dediGeçmiş olsun canım kurtulamadın şu diş ağrısından :/ Neden ilaç zararlımıymış ki hamilelere? Birşey olmaz inşallah içini ferah tut
Doktorumda oyle dedi abla bide yuksek yat ki bebiste guzel nefes alsin dedi bi alakasi varmiO zaman korkma tatlım, pazartesiye kadar dayanma gücü versin Rabbim sana..Yatarken başını yüksek tut ve ağrıyan dişinin tarafına değil de diğer tarafa doğru yat, bu biraz hafifletir ağrını uyumana yardımcı olur..
Sagol ablam zaten sag dis agiriyo bnde soluma yatiyorm tavsiyelern icn tesekkur ederim ben uyumaya calisicam Allah'a emanet ol ablam hayirli gecelerEvet yüzüstü yatarsan bebeğe baskı yapabilir..İlk aylarda karnın büyümediği için sırtüstü yatabilirsin, ama ilerleyen aylarda sırtüstü zaten istesen de pek rahat yatamazsın çünkü sen rahat nefes alamazsın..En sağlıklısı sol tarafına yatman, böylece karaciğerinin üstüne baskı yapmamış olursun ki bu da rahat nefes almanı sağlar, ayrıca bu pozisyonda kalbin de rahat çalışır canım :) Hamilelik zahmetli ama mucizevi birşey, erkekler bunu asla tadamayacak, yaşasın kadın olmakk
çoook geçmiş olsun elifim ne çektin şu dişten yaaa dünden beri benim de ağrıyor azcıkSagol ablam zaten sag dis agiriyo bnde soluma yatiyorm tavsiyelern icn tesekkur ederim ben uyumaya calisicam Allah'a emanet ol ablam hayirli geceler
tatlım bende de göbek düşmesi oluyordu ve yarın bi bakayım yerin de mi aklıma gelmişken bende hamişliğe engel diye duydum ama düşüp düşmediğinii anlayabilirsin. aç karına göbek deliğine bastır kalp gibi atar orası atmazsa düşmüştür demektir :) yoksaboşa gitme :)Uzulme tatlim onceki calismalardan spermler vardir icerde rabbim ol dedikten sonra olur benimde bu ay olmayacakmis gibi geliyor burda gobek cekiyorlarmis dun halam bahsediyordu ablamla kardesim halamin gelini gobeklerini cektirdikten sonra hamile kalmislar acaba bende mi cektirsem diye dusunuyorum
doğru elisam geçen ay her gün yaptığıma pişmanım ben 2 günde bir olcak artık yumdan önce 3 günde bir :)Paylasırım canım ama degısıklık olacagını sanmıyorum artık umudum azaldı cunku bugun calısma yok esım ben bu ay beslenmemede dıkkat etmedım hıc bırıkmıyor ve az gelıyor öyle anlamıda olmaz dedı bızım bır kac gun calısma olmaz esım olacaksa boylede olur zaten dedı ve dunde az gelmıs sprem sureklı yapınca az gelır dedı
kaygılım sende mi test kurbanısın 2 kere yaşadım ben o hayal kırıklığınıNE OLURSA OLSUN UMUDUM VAR O ÇİZGİYİ GÖRDÜM BATI BEKLEYECEĞİM HEYECANIM HAYAL KIRIKLIĞINA DÖNÜŞECEK OLSA BİLE :)
doğru elisam geçen ay her gün yaptığıma pişmanım ben 2 günde bir olcak artık yumdan önce 3 günde bir :)
inş elisam taktiği de bana verirsin artık:) benim regl bittiAnladım canım bızde nasıl olur bılmıyorum esım sadece ılıskıye gırmekle olmazkı beslnmeme hıc dıkkat etmedım hazırlıksız yakalandım dedı :) ınsallah ben bu ay hamıs kalmısıımdırda kasımda taktıklere gerek kalmaz kuzum :)
inş elisam taktiği de bana verirsin artık:) benim regl bittiohh rahatım günaydın bu arada maşşallah eşinde işinin gücünün içinde buna da kafa yoruyor benimkide ymu sorp duruyor ben geçen ay 27.gün regl olduğum için yum günümü kestiremiyorum ama eşimi 1 hafta boyunca vizeleri varya ona denk düşüyor yanımda olmayabilir biz de bu ayı boş geçeriz kısmet vardır herşeyin bir sebebi böyle düşünmeyince bunalıma giriyorum evde bi sinir krizi daha geçirmek istemiyorum 2 aydır regl günümde ağlıyorum yaa hiç beğenmedim bu hallerimi spora verdim kendimii zaten artık istediğim kadar yiyebiliyorum bu seferonu kafaya taktım sanırım rüyamda 57 lerde olduğumu gördüm
Gunaydin Kizlar nasilsiniz
İyiym canim ben de dun baya stres olmuştum ama bugün güzel uyandim sen neden gerginsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?