Canım ne kadar doğrudur bilemiyorum ama annem hamilelikte kalsiyumu filan bebek dişlerden çeker der hep benimde dişlerimde sorun var çünkü annemde hamile kalırsan dişlerinden çok çekersin diyor hep inşallah şifasını verir rabbim bebişini korur, bir arkadaşımda hamileliğinde yoğurt,peynir süt gibi gıdaları çok tüketirdi dişlerimde sorunum var derdi hep bilemiyorum ne kadar doğruTamam canimelisam biliyormusun ben minnakimi bi kac gecedir hissediyorum elimi koyup 30 sn kadar dinlemeye calisiyorum pit pit larini hissediyorum:)
Canim sikma canini ben daha önceden kayıplar yasadigim için kasiklarimda hep bi hassasiyet hissediyordum hatta bu kez de diğerleri gibi yine bisey yok derken bi vaktim kanda cikti 3+3 te ama ben gece tuvalete cikinca anladim oyle belli etti kendini
Günaydın kızlar bugün mesai 02:00'ye kadar geç zaman geç.
Bu arada kaygılım o değerle hiç belli olmaz valla her an yükselişe geçecek bir değer gibi duruyor.
Betiboop umutlar önümüzdeki aya kuzum hem dur bakalım kırmızıları görmeden bir şey demek için de çok erken.
Günaydınlaarrrr benim mesaide 3'e kadar ama 2 de çıkacağım kocama gideceğim bugün inşallah :)
kesinlikle senin azıcık rahatlamaya ihtiyacın var, iş yeri herkeste az çok sıkıntı yum günlerininde sonu dua ettiğini zaten biliyorum sen aklına geldikçe dua et gene, bizim burda hava yağışlı gene ruhumuz karardı valla, ama yağmursuzda olmuyor offff ne yaman çelişki...Günaydın canım kolay gelsin bızde kac haftadır gec cıkıyoruz bakalım bugun ne zaman cıkacagız cok belırsız cok
kavuşalım inşallahhh :)Günaydın tatlım Ohhh ne guzel asıklar kavussun :)
kesinlikle senin azıcık rahatlamaya ihtiyacın var, iş yeri herkeste az çok sıkıntı yum günlerininde sonu dua ettiğini zaten biliyorum sen aklına geldikçe dua et gene, bizim burda hava yağışlı gene ruhumuz karardı valla, ama yağmursuzda olmuyor offff ne yaman çelişki...
cumartesi sabahı herkes ya uykuda ya da eşiyle dostuyla güzel bir kahvaltı sofrasında :) çalışalım bakalım çok şükür bu sabahta uyandık yaaaa :)
off elisam buzdolabını boşalttım temizledim çamaşır bukalık süpürme yarına kalıyor arkadaşlarım dışarı çıkıyormuş bende katılacağım bu fırsatı kaçırmayayım çok bunalıyorum yalnız umarm en güzel zamanda gelirler tatlım bizim için zor onlar için daha zor, dersle uğraşmak kocamızın yanında olmak zorundayız sanırım :) evet vize haftasına denk geliyor hayırlısı diyelim :)İnşallah kuzum verırım tabıkı ne demek yeterkı olsunda hayırlısıyla :) tatlım bende gecen ay 27 de regl olmustum ama yumyıne 14 15 gelıyor pek etkılemıyor esım cok sukur bana vakıt ayırdı canım ama ben kendısıne dedım bu hafta benımsın kacarın yok dedım hıc acık kapı bırakmadım kendısıne bırde dr gıtmıstım dr da 13 14 15 de ılıskı olsun demıstı dedım onuda dıkkate aldı sanırım :) senın yumda bana gore 13 14 15 denk gelır canım tam vıze haftasınamı denk gelıyor canım kısmet belkıde bır gunluk kacamak yaparsınız ondada tutar hıc bellı olmaz:) Ben alıstım artık canım aglamıyorum bırazcık burukluk oluyor sonra hemen gecıyor hayırlısı degılmıs dıyorum sende oyle melekelrımız bıze en guzel en hayırlı sekılde gelecekler ınsallah ohhh spor cokıyı canım ben bırkac gun yaptım bıraktım sımdıde yumdan sonra olunca ne olur ne olmaz dıye yapmıyorum :)
off elisam buzdolabını boşalttım temizledim çamaşır bukalık süpürme yarına kalıyor arkadaşlarım dışarı çıkıyormuş bende katılacağım bu fırsatı kaçırmayayım çok bunalıyorum yalnız umarm en güzel zamanda gelirler tatlım bizim için zor onlar için daha zor, dersle uğraşmak kocamızın yanında olmak zorundayız sanırım :) evet vize haftasına denk geliyor hayırlısı diyelim :)
güzel güzelllllGünaydınlaarrrr benim mesaide 3'e kadar ama 2 de çıkacağım kocama gideceğim bugün inşallah :)
ohh ohh misss, yapan ellerin dert görmesin nur olsun :) çık gez eğlen azıcık takıl arkadaşlarla dağılsın kafangüzel güzelllllben erken kalkıp kocamla kahvaltı yaptım işe gitti o buz dolabını temizledim fırını bulaşık çamaır... şimdi de dışarı çıkacağım biraz hava alayım arkadaşlarla ohh sizdde keyfini çıkarın tatım
Geçmişi okuyordum güzelim... İyiyiz şükür Rabbime...:)SirriEyvan canımın ıcı nasılsın bebıs nasıl :)
Geçmişi okuyordum güzelim... İyiyiz şükür Rabbime...:)
Sen gece rüya görmüşsun geçmiş olsun canim...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?