2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tamam canim elisam biliyormusun ben minnakimi bi kac gecedir hissediyorum elimi koyup 30 sn kadar dinlemeye calisiyorum pit pit larini hissediyorum:)
Canım ne kadar doğrudur bilemiyorum ama annem hamilelikte kalsiyumu filan bebek dişlerden çeker der hep benimde dişlerimde sorun var çünkü annemde hamile kalırsan dişlerinden çok çekersin diyor hep inşallah şifasını verir rabbim bebişini korur, bir arkadaşımda hamileliğinde yoğurt,peynir süt gibi gıdaları çok tüketirdi dişlerimde sorunum var derdi hep bilemiyorum ne kadar doğru

Canim sikma canini ben daha önceden kayıplar yasadigim için kasiklarimda hep bi hassasiyet hissediyordum hatta bu kez de diğerleri gibi yine bisey yok derken bi vaktim kanda cikti 3+3 te ama ben gece tuvalete cikinca anladim oyle belli etti kendini

Günaydın kızlar bugün mesai 02:00'ye kadar geç zaman geç.

Bu arada kaygılım o değerle hiç belli olmaz valla her an yükselişe geçecek bir değer gibi duruyor.

Betiboop umutlar önümüzdeki aya kuzum hem dur bakalım kırmızıları görmeden bir şey demek için de çok erken.

merhaba kızlar
inşallah hepimiz bebişlerimize en kısa zamanda kavusuruz.. benim bu ayın 18inde çatlatma iğnem vuruldu 20sinde gittiğimde 2 yumurtam çatlamıstı üzerinden 7gün gecti beklemedeyim ama beyaz akıntılarım kasıklarımda çekilme oluyor kramp gibi de değil cimdik gibi değişik bir şey anlamadım heveslenmek de istemiyorum

Biraz rahatlamaya ıhtıyacım var hım anladım canım benımde bugn 17 gunum ama dun gece uykumda cok degısık bırseyler oldu sasırdımda ondan sordum canım

Günaydın canım kolay gelsin bızde kac haftadır gec cıkıyoruz bakalım bugun ne zaman cıkacagız cok belırsız cok

Günaydın canım kolay gelsin bızde kac haftadır gec cıkıyoruz bakalım bugun ne zaman cıkacagız cok belırsız cok
kesinlikle senin azıcık rahatlamaya ihtiyacın var, iş yeri herkeste az çok sıkıntı yum günlerininde sonu dua ettiğini zaten biliyorum sen aklına geldikçe dua et gene, bizim burda hava yağışlı gene ruhumuz karardı valla, ama yağmursuzda olmuyor offff ne yaman çelişki...

cumartesi sabahı herkes ya uykuda ya da eşiyle dostuyla güzel bir kahvaltı sofrasında :) çalışalım bakalım çok şükür bu sabahta uyandık yaaaa :)

Evet tatlım yum gunlerım bıttı dıye dusunuyorum calısma artık canımız ne zaman ısterse o zamana dondu :) duamı hep edıyorum calısırken bıle ıcımden hep lem yelıd dıyorum Allah'ım duysun kabul etsın havada kotu olunca ınsanın ıcıne huzun cokuyor uyuyası gelıyor evet yagmursuz olmaz bu sene cok yagacak gıbı ne senle ne sensız mısalı :)

cumartesi sabahı herkes ya uykuda ya da eşiyle dostuyla güzel bir kahvaltı sofrasında :) çalışalım bakalım çok şükür bu sabahta uyandık yaaaa :)

Aynen canım sımdı guzel bır kahvaltı sofrasında olsak keyıfle sohbetın dıbıne vurarak kahvaltımızı yapsak ardından kahvelerımız ohhhhhhhh ne guzel olurdu ama bugunumuzede cok sukur calısalım bakalım bızde pazar gunu yaparız :)

off elisam buzdolabını boşalttım temizledim çamaşır bukalık süpürme yarına kalıyor arkadaşlarım dışarı çıkıyormuş bende katılacağım bu fırsatı kaçırmayayım çok bunalıyorum yalnız umarm en güzel zamanda gelirler tatlım bizim için zor onlar için daha zor, dersle uğraşmak kocamızın yanında olmak zorundayız sanırım :) evet vize haftasına denk geliyor hayırlısı diyelim :)

Ohhh mıs gıbı olmustur gulcum ellerıne saglık ve sımdı bu yorgunlugun uzerıne arkadaslarla takkılmak cok ıyı gelecek ıyı dusunmussun canım inşallah gelecekler canım en dogru zamanda evet eslerımızın yanında olmalıyız bıze cok ıhtıyacları var moral vermelıyız hayırlı bırtanem herseyın :)

Günaydınlaarrrr benim mesaide 3'e kadar ama 2 de çıkacağım kocama gideceğim bugün inşallah :)
güzel güzelllll ben erken kalkıp kocamla kahvaltı yaptım işe gitti o buz dolabını temizledim fırını bulaşık çamaır... şimdi de dışarı çıkacağım biraz hava alayım arkadaşlarla ohh sizdde keyfini çıkarın tatım

ohh ohh misss, yapan ellerin dert görmesin nur olsun :) çık gez eğlen azıcık takıl arkadaşlarla dağılsın kafan bakalım bir gideyimde hele

Geçmişi okuyordum güzelim... İyiyiz şükür Rabbime...:)
Sen gece rüya görmüşsun geçmiş olsun canim...:)

Çok sukur canım sevındım evet hayatım cok etkılendım tesekkur ederım ve ayrıyeten gece cok degısık seyler hıssettım esmacım kasıklarımda bır hareket vardı boyle seyırme gıbı ve hanı hortumdan su akar ya sankı oyle basıncla bırsey akıyor gıbı alt karın kısmımda degısık seyler hıssettım ve sabahta sefaf akıntım vardı :) bunlar benı mutlu ettı olumlu bılmıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…