Canim hamilelikten once su dislerini hallet canim dunden beri acim sicak sut iciyorum onuda azicik azicik yutabiliyorumçoook geçmiş olsun elifim ne çektin şu dişten yaaa dünden beri benim de ağrıyor azcık
canım ılık içmeye ve pipetle iç mümkünse inşallah en kısa zamanda ağrıların geçer hamileliğin tadını çıkarırsın bitanemCanim hamilelikten once su dislerini hallet canim dunden beri acim sicak sut iciyorum onuda azicik azicik yutabiliyorum
Canim 2 senedir bu disim boyle oncedende cok agrirdi ama 3 4 gunde gecerdi bu sefer nerdeyse 10 gun oldu daha beter olmaya basladi sanki hic gecmeyecek gibi sislik agzimin icini nerdeyse kapladi sanki ari sokmus damagimaCanım ne kadar doğrudur bilemiyorum ama annem hamilelikte kalsiyumu filan bebek dişlerden çeker der hep benimde dişlerimde sorun var çünkü annemde hamile kalırsan dişlerinden çok çekersin diyor hep inşallah şifasını verir rabbim bebişini korur, bir arkadaşımda hamileliğinde yoğurt,peynir süt gibi gıdaları çok tüketirdi dişlerimde sorunum var derdi hep bilemiyorum ne kadar doğru
Kizlar nasilsiniz bakalim guzel haberler varmi
benimde öyle bir problemim var dişimde ara ara ağrır sonra rahat ama bebek olunca değişiyor işte doktorumda söylemişti benim hamilelikte diş ağrıları artar diş eti kanaması artar dişlerin sağlıksızsa diye bebişimiz bizden alıyor çünkü gelişme sürecinde Allah yardımcın olsun inşallah bende bebişim olsunda ağrı çekmeye razıyım demiştim büyük konuşmamak lazım mış sanırsam şimdi ne yaparım bilemedim haftaya ilk işim bir diş doktoru bulup tedavi olmaya çalışmakCanim 2 senedir bu disim boyle oncedende cok agrirdi ama 3 4 gunde gecerdi bu sefer nerdeyse 10 gun oldu daha beter olmaya basladi sanki hic gecmeyecek gibi sislik agzimin icini nerdeyse kapladi sanki ari sokmus damagima
kızlar son 4 gun ve goğuslerim feciii ağıruıyo.kasık ağrımda var...çok heycnlıyım umarım bebiş vardr
iyiyiz canım sen nasılsın yoğunsun sende galiba...bende derin bir bekleyiş içerisindeyim...ovu testini yapıyorum ayyy iyiki almışım hiç kestiremiyodum bilmiyordum hangi günler olduğumu...bugün 14. günümdeyim 10. günde hafif siliklerle başladı...en net 12. gün dün ve bugündü tam günler çok şükür...bakcaz diğer günler neyi gösterecek...yaa birde bir yerde okudum araştırmalara göre düzenli ve günlük ilişki tam tersine sperm sayısında yüzdelik artıyormuş...işallah şu mübarek günlerde hayırlı haberler gelişirde hayırlı sonuçlar alırız...İyi akşamlar Kızlar nasılsınız bakım
inş cnm. Bian hmn gidip test yapim diorum sonra bkle gununu diorum. Gunler geçmk bilmioHadı bakalım az kalmıs ınsallah bebısın habercısıdır bu agrılar canım
Vallahi canim ilk isin dis tedavisj olsun insan mahfoluyorbenimde öyle bir problemim var dişimde ara ara ağrır sonra rahat ama bebek olunca değişiyor işte doktorumda söylemişti benim hamilelikte diş ağrıları artar diş eti kanaması artar dişlerin sağlıksızsa diye bebişimiz bizden alıyor çünkü gelişme sürecinde Allah yardımcın olsun inşallah bende bebişim olsunda ağrı çekmeye razıyım demiştim büyük konuşmamak lazım mış sanırsam şimdi ne yaparım bilemedim haftaya ilk işim bir diş doktoru bulup tedavi olmaya çalışmak
Ari sokmus gibi bir damakla uyandim yine artik halime guluyorumTesekkurler kuzum ıyıyız cok sukur sen nasılsın
inş cnm. Bian hmn gidip test yapim diorum sonra bkle gununu diorum. Gunler geçmk bilmio
Ne güzel haberler bunlar... İnşaAllah sonu da güzel olur canim benimm:)Çok sukur canım sevındım evet hayatım cok etkılendım tesekkur ederım ve ayrıyeten gece cok degısık seyler hıssettım esmacım kasıklarımda bır hareket vardı boyle seyırme gıbı ve hanı hortumdan su akar ya sankı oyle basıncla bırsey akıyor gıbı alt karın kısmımda degısık seyler hıssettım ve sabahta sefaf akıntım vardı :) bunlar benı mutlu ettı olumlu bılmıyorum ama
Ari sokmus gibi bir damakla uyandim yine artik halime guluyorum
Ne güzel haberler bunlar... İnşaAllah sonu da güzel olur canim benimm:)
inşallah öyle yapıcam canım yumurtlama zamanlarım şimdi 13. gün bakalım bebiş olursa ne yaparım bilemiyorum ama herşeyde vardır bir hayır demekten başka ne gelir elden önceliklerim karışıyor artık kafamdaVallahi canim ilk isin dis tedavisj olsun insan mahfoluyor
KIZLAAAR KİMSE BENİ ÖZLEMEMİŞ YAABEN ADET OLDUM NİHAYET 38. GÜNDE.. KAYINVALİDEM DE 6 GÜNDÜR BENDE KALIYO GİREMİYORUM BURALARAA KİMLER HAMİŞ KİMLEER :)
evt 30 gunde bi olurum hiç şaşmaz. Belirtilerim çok vsr yada bana ole geliobencede bekle canım en azından 1 2 gun gecsın duzenlımı adet olursun canım ınsallah bu defa olmazsın evet canım gunler gecmek bılmıyorum benımde bat 6 kasım gecermı dıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?