2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim hamilelikten once su dislerini hallet canim dunden beri acim sicak sut iciyorum onuda azicik azicik yutabiliyorum
canım ılık içmeye ve pipetle iç mümkünse inşallah en kısa zamanda ağrıların geçer hamileliğin tadını çıkarırsın bitanem

Canim 2 senedir bu disim boyle oncedende cok agrirdi ama 3 4 gunde gecerdi bu sefer nerdeyse 10 gun oldu daha beter olmaya basladi sanki hic gecmeyecek gibi sislik agzimin icini nerdeyse kapladi sanki ari sokmus damagima

kızlar son 4 gun ve goğuslerim feciii ağıruıyo.kasık ağrımda var...çok heycnlıyım umarım bebiş vardr

Canim 2 senedir bu disim boyle oncedende cok agrirdi ama 3 4 gunde gecerdi bu sefer nerdeyse 10 gun oldu daha beter olmaya basladi sanki hic gecmeyecek gibi sislik agzimin icini nerdeyse kapladi sanki ari sokmus damagima
benimde öyle bir problemim var dişimde ara ara ağrır sonra rahat ama bebek olunca değişiyor işte doktorumda söylemişti benim hamilelikte diş ağrıları artar diş eti kanaması artar dişlerin sağlıksızsa diye bebişimiz bizden alıyor çünkü gelişme sürecinde Allah yardımcın olsun inşallah bende bebişim olsunda ağrı çekmeye razıyım demiştim büyük konuşmamak lazım mış sanırsam şimdi ne yaparım bilemedim haftaya ilk işim bir diş doktoru bulup tedavi olmaya çalışmak

İyi akşamlar Kızlar nasılsınız bakım
iyiyiz canım sen nasılsın yoğunsun sende galiba...bende derin bir bekleyiş içerisindeyim...ovu testini yapıyorum ayyy iyiki almışım hiç kestiremiyodum bilmiyordum hangi günler olduğumu...bugün 14. günümdeyim 10. günde hafif siliklerle başladı...en net 12. gün dün ve bugündü tam günler çok şükür...bakcaz diğer günler neyi gösterecek...yaa birde bir yerde okudum araştırmalara göre düzenli ve günlük ilişki tam tersine sperm sayısında yüzdelik artıyormuş...işallah şu mübarek günlerde hayırlı haberler gelişirde hayırlı sonuçlar alırız...

Vallahi canim ilk isin dis tedavisj olsun insan mahfoluyor

inş cnm. Bian hmn gidip test yapim diorum sonra bkle gununu diorum. Gunler geçmk bilmio

bencede bekle canım en azından 1 2 gun gecsın duzenlımı adet olursun canım ınsallah bu defa olmazsın evet canım gunler gecmek bılmıyorum benımde bat 6 kasım gecermı dıyorum :)

Ne güzel haberler bunlar... İnşaAllah sonu da güzel olur canim benimm:)

Ne güzel haberler bunlar... İnşaAllah sonu da güzel olur canim benimm:)

Gercekten mı canım olabılırmı bu benım yasadıgım seyler erken degılmı heyecanlanıyorum kasıklarıma bırseyler oldukca mutlu oluyorum inşallah canım benim inşallah bebısımı bu ay bana nasıp eder Rabbım

Vallahi canim ilk isin dis tedavisj olsun insan mahfoluyor
inşallah öyle yapıcam canım yumurtlama zamanlarım şimdi 13. gün bakalım bebiş olursa ne yaparım bilemiyorum ama herşeyde vardır bir hayır demekten başka ne gelir elden önceliklerim karışıyor artık kafamda

KIZLAAAR KİMSE BENİ ÖZLEMEMİŞ YAA BEN ADET OLDUM NİHAYET 38. GÜNDE.. KAYINVALİDEM DE 6 GÜNDÜR BENDE KALIYO GİREMİYORUM BURALARAA KİMLER HAMİŞ KİMLEER :)

Özlemez olurmuyuz kuzum nasılsın canım sgalık olsun kısmet dıger aya ınsallah

bencede bekle canım en azından 1 2 gun gecsın duzenlımı adet olursun canım ınsallah bu defa olmazsın evet canım gunler gecmek bılmıyorum benımde bat 6 kasım gecermı dıyorum :)
evt 30 gunde bi olurum hiç şaşmaz. Belirtilerim çok vsr yada bana ole gelio sende belirti yada his fln var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…