- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Bend oyle olmuştu...inşaAllah sende de hamileliktendir kuzucum....:)Gercekten mı canım olabılırmı bu benım yasadıgım seyler erken degılmı heyecanlanıyorum kasıklarıma bırseyler oldukca mutlu oluyoruminşallah canım benim inşallah bebısımı bu ay bana nasıp eder Rabbım
Canim cozum bulacaklarda o cozumden bile korkuyorum ya keserlerse damagimiCanım benım ya kıyamam sana hayırlısıyla yarnıda atlatırsan cozum bulurlar ınsallah
Bend oyle olmuştu...inşaAllah sende de hamileliktendir kuzucum....:)
Esmam nasilsin kiz :)Bend oyle olmuştu...inşaAllah sende de hamileliktendir kuzucum....:)
Canim cozum bulacaklarda o cozumden bile korkuyorum ya keserlerse damagimi
Kuzum ben sana kiyamam :) güzel annem beniim... Ben internette okudum... Çok zorunluysa tedavi olabiliyormussun, ona göre ilaç kullaniyorlarmis tatlim...:) inşaAllah oyle olur kuzum bir an evvel de kurtulursun disinden...:)Ari sokmus gibi bir damakla uyandim yine artik halime guluyorum
evt 30 gunde bi olurum hiç şaşmaz. Belirtilerim çok vsr yada bana ole geliosende belirti yada his fln var mı
Hadi gözün aydın sonunda gelmiş canim... Sevindim senin için...:)KIZLAAAR KİMSE BENİ ÖZLEMEMİŞ YAABEN ADET OLDUM NİHAYET 38. GÜNDE.. KAYINVALİDEM DE 6 GÜNDÜR BENDE KALIYO GİREMİYORUM BURALARAA KİMLER HAMİŞ KİMLEER :)
Oyy kiyamam...bende kocaman öpüyorum tatlimiiii :):) günler çok çabuk geçiyor merak etme senAyyyy bunu duyduguma cok sevındım bıtanem ınsallahhhhhhhhhhh sana kocaman sarılıp opuyorum muckkkkkkkkkk
valla benm yumurtlama gunundendir hiç kasık ve goğus ağrım azalmadı. Şu son 3 gundur çok aşırı oldu ama.inş seninde doğru hislerdrbende 28 gunde bır olurum ben yum donemınden yenı cıktım canım ama kasıklarımda hareket var neyın nesı bılmıyorum ama arada goguslerımın sızladıgını hıssedıyorum ama erken oldugunuda dusunuyorum
Oyy kiyamam...bende kocaman öpüyorum tatlimiiii :):) günler çok çabuk geçiyor merak etme sen
valla benm yumurtlama gunundendir hiç kasık ve goğus ağrım azalmadı. Şu son 3 gundur çok aşırı oldu ama.inş seninde doğru hislerdr
Olabilir canim... Bende delirdigimi sanmıştım...göğüs ucum hemen acimaya başladığında... Kafanı sakin tut artık üstüne düseni yaptın... Olduysa olmuştur inşaAllah...:)Canım benım inşalalh cabuk gecer ve olumlu sonuclar olur kuzum söylemeye cekınıyorum ama belkı psıkolojıktır cunku bu kadar erken olacagını sanmıyorum gogsumde arada sızlıyor sankı :)
inş. Cnm. Sen ne zamndandr bkliosunGercektenmı canımSirriEyvan ım buyuk umut bana eger senınde pozıtıf olursa sende umut olursun bana cunku benım kasıklarımda degısık bır yanma sıız sancı var goguslerımnde ara ara sızladıgını hıssedıyorum inşalalh arka arkaya guzel haberler verırız
Minnakim ac kaliyor benim yuzumden esim diyorki sen iyiles hangi yemegi istiyorsan getirtecem yeterki ye diyor hosuma gitmedi degilHemen öyle dusunme hem sana zarar verecek bırsey yapmazlar canım sen annsın artık cesur olmalısın hem dıısn bıran once duzelsınkı saglıklı beslenebılesın ve bebsın buyusun
Olabilir canim... Bende delirdigimi sanmıştım...göğüs ucum hemen acimaya başladığında... Kafanı sakin tut artık üstüne düseni yaptın... Olduysa olmuştur inşaAllah...:)
inş. Cnm. Sen ne zamndandr bkliosun
cnm senin tecrubnden faydalanabilir miyim :) bnim goğuslerimin koltuk altına yakın yetleri,aşşırı ağırıyo.adetime dort gun var. Sende byle bişi oldu mu acabaOlabilir canim... Bende delirdigimi sanmıştım...göğüs ucum hemen acimaya başladığında... Kafanı sakin tut artık üstüne düseni yaptın... Olduysa olmuştur inşaAllah...:)
Minnakim ac kaliyor benim yuzumden esim diyorki sen iyiles hangi yemegi istiyorsan getirtecem yeterki ye diyor hosuma gitmedi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?