inşallah canımmOlabılır canım adet donemınde bende duygusal gergın olurum Allah'ım uzerımızdekı kasvetı alır ınsallah
İnşaAllah canım.. ama hala içimde o hissiyat yok
Allah razı olsun canım... Havalrın kasvetinden de olabilir.. Bu sabah kalkarken bende çok zorlandım çünkü.. Biri bana deseydi ki, bugün iş yok; öğlene kadar o yatktan kalkmazdm vallahi.. Ohhh.. keyif modu
bende bugün pazar değil mi ya niye çaldı bu alarm dedim
Evet dogru canım nasıl bır akıntı benım yum donemındekı akıntı seffaf oluyror canım adete yakınkendecok az gelıyor ama dun aksam cok az hafıf koyulasmıs rengı degısmıs akıntı geldı ama az o yuzden merak ettım
SOL KASIK AĞRISI HEP DEVAM :)) BU AY BEBİŞ OLMAZSA SOL KASIK AĞRISI TAMAMEN BELİRTİLER DIŞI
benım bu ay sol kasık fazla agrımadı canım cumartesı gunu yogun bır agrı cektımsanırım rahmımdı bolgemın ust kısmı cok agrıdı ozellıkle yururken :)
Yarın sabaha kadar olmaz isem, sabah sağlık ocağına gidip kan testi vericem.. olmadı en azından adet olmam için bir ilaç verir ya da yönlendirir belkiBende vardı da ne oldu
Buluşmuşlardır belki deSupermıs bızımkılerde bır bulussa ne nazlı cıktı bızm yumlar bır turlu randevu veremedıler spremcıklere onlarda kapıda öylece beklıyorlar :)
Yarın sabaha kadar olmaz isem, sabah sağlık ocağına gidip kan testi vericem.. olmadı en azından adet olmam için bir ilaç verir ya da yönlendirir belki
oda ilginç bu ay ağrılarda ilginç :) testler de hepsii
Buluşmuşlardır belki de
Bende o akıntı hiç olmadı canım daha yeni yeni bazen oluyorHamile arkadaslar hamılelık belırtılerınden olan akıntı ne zaman baslıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?