- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
yumdan sonra 4-5 gün kuru geçior sonra başlıyor akıntı inşaallah olsun hepinizin de
ekliyorum kuzum
En azından sabah gelirken haber etselermiş, kız gözünü açarmış , kendine gelirmiş biraz.. bende en azından evden çıkarken haber verilmesi taraftarıyım.. herkesin kendine göre düzeni var sonuçta.. Şahsen benim ütüsüz çamaşırlarım koltuğum üstünde dururken kv. vs gelmesi(dün olduğu gibi) hiç hoşuma gitmiyor..ev toplu dgeılken anıden bız gelıyoruz derler sınır olurum benım bır huyum vardır bır yere gıdeceksem eger ya bır gun onceden yada sabahtan soyleırm herkesın haberı olsun kendını ona gore ayarlar dıye Allahtan tıtız arkadasımın evı topluymus :)
Herhalde denetlemeye gelmislerdir oyle hissettim esimde isten gelmisti yatacak diye yatak odasini toplamadim kv esime sen yat ustunu orteyim dedi yengemin arkadasida sen niye ortuyorsun esi orter dedi allahtan yatak odasina girmedi bide oraya girseydi ben yatak odama girilmesinden hoslanmadigini biliyor sinir oldum diger odalar topluydu bide daginik olsaydi insan haber verir hadi uygunsuz olsaydikev toplu dgeılken anıden bız gelıyoruz derler sınır olurum benım bır huyum vardır bır yere gıdeceksem eger ya bır gun onceden yada sabahtan soyleırm herkesın haberı olsun kendını ona gore ayarlar dıye Allahtan tıtız arkadasımın evı topluymus :)
Her tuvalete gittiginizde oluyormu.bebdede basladi ama adet oncesi oldugu gbi surekli olmuyor.uzun sure tuvalete gitmezsem geliyor.ben de sarı akıntı bata 5 gün falan varken başladı hatta sirrieyvanda da olmuştu sarı akıntı aynı zamanlarda
"uygunsuzluk" çok ta muhtemel bir durum.. biz de bir keresinde yakalanmıştık ablamaHerhalde denetlemeye gelmislerdir oyle hissettim esimde isten gelmisti yatacak diye yatak odasini toplamadim kv esime sen yat ustunu orteyim dedi yengemin arkadasida sen niye ortuyorsun esi orter dedi allahtan yatak odasina girmedi bide oraya girseydi ben yatak odama girilmesinden hoslanmadigini biliyor sinir oldum diger odalar topluydu bide daginik olsaydi insan haber verir hadi uygunsuz olsaydik
Canim dikkatet.agir bse kaldirma belkide hamissinAynen gecmiyor o yuzden kendimi temizlige verecegim esim yarin gunduze gececek bende temizlik yapacagim
İyiyim canim bende sabah kahvesine misafirim vardi gittiler az once
iyiyim canim bat cumartesi
Bende sevmem oyle 1 gun onceden haber veririm belki musait degildir herzaman musait olamiyorsun ki bazen bende daginik olabiliyorum ev hali esime bisey demedim istemiyormusun benim ailemi der sonraEn azından sabah gelirken haber etselermiş, kız gözünü açarmış , kendine gelirmiş biraz.. bende en azından evden çıkarken haber verilmesi taraftarıyım.. herkesin kendine göre düzeni var sonuçta.. Şahsen benim ütüsüz çamaşırlarım koltuğum üstünde dururken kv. vs gelmesi(dün olduğu gibi) hiç hoşuma gitmiyor..
Ayy yatak odasina girmekte neymis sinir olurum ayip yani.Herhalde denetlemeye gelmislerdir oyle hissettim esimde isten gelmisti yatacak diye yatak odasini toplamadim kv esime sen yat ustunu orteyim dedi yengemin arkadasida sen niye ortuyorsun esi orter dedi allahtan yatak odasina girmedi bide oraya girseydi ben yatak odama girilmesinden hoslanmadigini biliyor sinir oldum diger odalar topluydu bide daginik olsaydi insan haber verir hadi uygunsuz olsaydik
Evet.. yanlış anlaşılma için tüm ortam mevcut.. O yüzden yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal hesabı..Bende sevmem oyle 1 gun onceden haber veririm belki musait degildir herzaman musait olamiyorsun ki bazen bende daginik olabiliyorum ev hali esime bisey demedim istemiyormusun benim ailemi der sonra
anladım tatlım hayırlısı olsun bakalım idrar yolu enfeksiyonu mu oldun; ben de oldum ama geçti çok şükür antibiyotik kullandırdı bana da doktor
Ayy zor bi durum bi defa bizde oyle olduk esimle birlikte olurken kapi caldi kv geldi bana bisey getirmis apar topar nadil giyindigimi bilemedim"uygunsuzluk" çok ta muhtemel bir durum.. biz de bir keresinde yakalanmıştık ablamaapar topar toplandık sonra.. çok fenaydı
yok canim hamile oldugumu sanmiyorum hicbir belirtim yok yinede dikkat ederim tesekkur ederim tatlimCanim dikkatet.agir bse kaldirma belkide hamissin
Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
9661 -----------------------> 30 Eylül -------> 4. deneme -------> HAMİŞ
EKİM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Ekim --------> 36. deneme -------->
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -------> 6. deneme ---------->
Nenu ----------------------> 2 Ekim -------> 49. deneme --------->
Galina ---------------------> 2 Ekim -------> 7. deneme ---------->
Mogami -------------------> 3 Ekim --------> 6. deneme --------->
Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim --------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Meemure -----------------> 5 Ekim --------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Tospaa --------------------> 7 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme --------->
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme --------->
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme ---------->
Ayseygt1453 --------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ---------->
Elisa -----------------------> 11 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ---------->
Yfrks ----------------------> 13 Ekim --------> 9. deneme ---------->
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim --------> 4. deneme ----------> HAMİŞ
Afrodit26 -----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme ---------->
Hanife55 ------------------> 16 Ekim -------> 10. deneme --------->
Burcunaz1 ----------------> 17 Ekim -------> 5. deneme ----------->
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme ---------->
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme -----------> HAMİŞ
Tubaomur01 -------------> 18 Ekim --------> 3. deneme ---------->
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Kocamlaben -------------> 20 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim --------> 4. deneme -----------> HAMİŞ
Mgul ----------------------> 22 Ekim --------> 2. deneme ----------->
Missladybird ------------> 22 Ekim --------> 4. deneme
Betiboop -----------------> 23 Ekim --------> 5. deneme ----------->
Gulbıke -------------------> 24 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Şekerpancari ------------> 24 Ekim --------> 6. deneme ---------->
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim --------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim --------> 3. deneme
Abcdefcd ----------------> 25 Ekim --------> 10. deneme ----------->
Arsinli -------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme ------------>
Berlinberlin -------------> 27 Ekim ---------> 1. deneme ------------>
Lovely35 -----------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 29 Ekim ---------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ---------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 31 Ekim ---------> 3. deneme
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım ------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım ------> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım -----> 8. deneme
Sebebiumut -------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Ayseygt1453 -------------> 5 Kasım ------> 4. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Blummmm --------------> 7 Kasım ------> 5. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım ----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Tospaa --------------------> 12 Kasım -----> 5. deneme
Nilgunuk -----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme
Yfrks ----------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme
Deminos -----------------> 14 Kasım ------> 8. deneme
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım ------> 4. deneme
Burcunaz1 ---------------> 16 Kasım -----> 6. deneme
Mgul ----------------------> 17 Kasım ------> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım ------> 11. deneme
Berlinberlin -------------> 23 Kasım ------> 1. deneme
Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım -----> 7. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Hadi yaa... Genelde çok karsilasirim bu durumla... Ona buna beni benzetirler kuzuuumm... Ama ben evdeyim ve henüz karnim buyumedi haklısınCanim.bugun ikea da bi kiz gordum sana nasil.benzettim hamile hem de ama en az 6 aylik.. yoksa sen diye soracaktımsaka biyana yüzün aklimda nasil kaldiysa artik ☺
tamam canım hallediyorummogamii beni de 6 kasıma alır mısın en uygun bat :))
Girdirmedim zaten ben sevmem oyle evlendikten 1 gun sonra evimde kuran okundu burda adettir kadinin biri yatak odama girmis dolaplarimi cekmecelerimi hepsini acmis bakmis ne aradiysa kv dedim neden yatak odama girip karstiriyorlar ben girilmesini bile istemem dedim orasi benim ozel odam dedim sonra kalktim kilitledim digerlerine acmadim burda adetmis bakilirmis bizim orda niye adet degil o zaman oyle adetmi olurmusAyy yatak odasina girmekte neymis sinir olurum ayip yani.
Hadi yaa... Genelde çok karsilasirim bu durumla... Ona buna beni benzetirler kuzuuumm... Ama ben evdeyim ve henüz karnim buyumedi haklısın
Girdirmedim zaten ben sevmem oyle evlendikten 1 gun sonra evimde kuran okundu burda adettir kadinin biri yatak odama girmis dolaplarimi cekmecelerimi hepsini acmis bakmis ne aradiysa kv dedim neden yatak odama girip karstiriyorlar ben girilmesini bile istemem dedim orasi benim ozel odam dedim sonra kalktim kilitledim digerlerine acmadim burda adetmis bakilirmis bizim orda niye adet degil o zaman oyle adetmi olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?