2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

meemure nasılsın canım özledimm sen nerelerdesin yapılandırma seni mahvetti iyi misiniz?
sorma tatlım ya arada girmeye çalışıyorum ama mahvoldum bende yapılandırmada habire insanlar evraklar çok sıkıntılı; bir de bulantı cabası oluyor dün yattım bütün gün ne yediysem çıktı bu sabah daha iyiyim inşaallah bugünü vukuatsız bitiririrz sen nasılsın okudum senin durumunuda inşaallah güzel haberler verirsin en yakın zamanda; hamileliği erken öğrenmek hiç iyi değil bu kadar üzmeyin kendinizi:)

Temennım o kuzucgum kasıklarım ynadıkca agrıdıkca aklıma gelıyor dıyorum acaba bebısımmı ahhh bırde akıntı baslarsa umutlancagım :)
ben de sarı akıntı bata 5 gün falan varken başladı hatta sirrieyvanda da olmuştu sarı akıntı aynı zamanlarda

canım hemen ilaç kullanmakta iyi değildir sanki..Bence normal bi test yap varsa çıkar herhalde
himm.. diyorsun.. o zaman bugn 1 test alayım.. yarın birdaha kontrol edeyim.. eğer şüphe edersem kan vereyim, yoksa zaten yoktur.. akışına bırakıp günümün gelmesini bekleyeyim

ben de sarı akıntı bata 5 gün falan varken başladı hatta sirrieyvanda da olmuştu sarı akıntı aynı zamanlarda

Hım benım akıntıyı beklemek daha erken o zaman canım cok sagol bende yumdan sonra akıntı gelmeye baslıyor sanıryordum benım daha cok beklemem laızm o zaman kuzum :)

canım stres yapma bebiş işin yoğun temposunu sevmezz ama yoğunlaşmana müsade etmiyor belli ki bulantı yapıyor yaramaz :))) ben acele etmedim ama ilaç alacaktım o yüzden merak ettim antibiyotik kullandım yoksa hiç mi hiç öprenme niyetim yoktu son yaşadıklarımdan sonra

anladım tatlım hayırlısı olsun bakalım idrar yolu enfeksiyonu mu oldun; ben de oldum ama geçti çok şükür antibiyotik kullandırdı bana da doktor

Aynen gecmiyor o yuzden kendimi temizlige verecegim esim yarin gunduze gececek bende temizlik yapacagim
İyiyim canim bende sabah kahvesine misafirim vardi gittiler az once

iyiyim canim bat cumartesi

Ohhh ne guzel afıyet olsun canım

Aslında doktor 3 veya 4. Gün demişti ama ben yarına randevu bulabilmiştim. Yani 4. Gün verebilcem

Elbette canım...hayırlısı bakalım

yumdan sonra 4-5 gün kuru geçior sonra başlıyor akıntı inşaallah olsun hepinizin de

Hım cok sagol canımın ıcı ıcımı rahatlattın bende akıntı olmayınca umudu kesecektım benım yumdan sonra 1 hafta olmadı dha eger akıntı olursahafta sonuna dogru olmaıs lazım inşallah canım Rabbım bızlerede nasıp etsın sızlere bebıslerınız sagsalım kucgına almayı nasıp etsın

Tesekkur ederim canim cat kapi geldiler kv esimin yengesi yengesinin arkadasi benim evin orda pazar var pazara gelmislwr bende yeni uyanmistim neyse topluydu ev

ev toplu dgeılken anıden bız gelıyoruz derler sınır olurum benım bır huyum vardır bır yere gıdeceksem eger ya bır gun onceden yada sabahtan soyleırm herkesın haberı olsun kendını ona gore ayarlar dıye Allahtan tıtız arkadasımın evı topluymus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…