2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Anladım canım cok haklısın bende hıc hoslanmam bu kv anlamak guc

Cok haklısın ve haklıyız bende oyle dusunuyorum canım benım

sanki onların adeti tüm dünyada genel geçer bi de adapsızlığı adet yapmışlar pess açma sen odanı onlara canımm :)) merak ediyorlarsa gece gelsinler gözleri gönülleri açılır bi daha kapanmaz
Evet hic kapanmaz iyiki gerdek gecesi beklemediler

Adettir tamam da sorarsın yine de , bakabilir miyim diye.. Ayıptır.. Yatak odası mahremiyettir ve izinsiz girilmez.. dinen de uygun değil diye biliyorum.. Adette olsa yanlış..

bizde kayınvalidemle kayınvalidesini çekiştiriyoruzz

Hadı ya bak bu cok komık gercı benım kayınvalıdee anlatır banı boyle yaptı soyle yaptı dıye ahh bızde bızım oglumuz olursa bız nasıl kayınvalıde olacagız acaba :)

Hakikaten anlamak guc bazen beni oglundan kiskandigini hissediyorum esim onun yanindayken pek yakin davranmiyor bana esimde hissediyor galiba hic demedim esime ama

Bende demedım ama bende öyle hıssedıyorum canım bız neyapıyorsak ogullarına bırakın mutlu mutlu yasayalım

Ya tamam yeni evine bakmaya gelebilirler onuda sen gezdirirsin.yuhh yani cekmeceleri karistirmakta neymiss.iyi sabrin varmis ben yikardim ortaligi

hahaha... O da güzel miş.. Rabbim muhabbetinizi arttırsın cnaım.. :)

amin canım kayınvalide moduna girecek kadın değil benimki henüz şimdilik onun kayınvalidesiyle yetiniyoruz kv hatası varsa yanlışsa evlatlarına da aynısını yapıyor yani bana özel uygulaması yok zaten çocuklarından daha iyiyim ben inşallah hep böyle olsun :))

kızlar 1 hafta sonra doktora gidecem hesapladım inşallahhh o zaman bhcg değerim 6000 küsür oluyo inşallah yanılmam da bu değere göre keseyi görüp kalp atışını dinleyebilirmiyim

Hadı ya bak bu cok komık gercı benım kayınvalıdee anlatır banı boyle yaptı soyle yaptı dıye ahh bızde bızım oglumuz olursa bız nasıl kayınvalıde olacagız acaba :)
Gercekten biz nasil olacagiz acaba gecenlerde kv kahvaltiya cagirdi yengemide cagirmis babanneye dememisler ikisi bir oturmus cekistiriyorlar babanneyi banada donup sen de bize yapma bizi cagir kahvaltiya dediler bende sakayla siz niye cagirmadiniz kv nizi dedim bende sizin yaptiginizi yaparim o zaman dedim

Hakikaten anlamak guc bazen beni oglundan kiskandigini hissediyorum esim onun yanindayken pek yakin davranmiyor bana esimde hissediyor galiba hic demedim esime ama

ya olabilir aslında nasıl babalar kızlarını evlendirirken zorlarına gidiyor ağlıyorlar kimse yadırgamıyorsa annelerinde oğlanların kahrını sıkıntısını yükünü babadan çok çekmelerinden dolayı onları paylaşamamaları çok anormal değil ama gelinini rahatsız edecek derecede yapmalarıı çok yanlış o ayrı :))

nasılsınızz bakalımmm beynin kasları gelişiyorrr bu ara çok iyi beslenelimmm bebişimiz büyüyor karaciğeri karından gözüküyomuş onun artık bir gobüşkosu var
Deli kız...caniiimm...geçmişi okumakla.meşguldum...iyiyiz şükür...evet gobusu var... Dün.ilk defa oğurdum ama kusma.olmadı henüz bende... Mide.bulantılarim var ancak...haricinde iyiyim kuşumm... Sen karışık durumunu çözemedin di mi... En iyisi çalış bir kaç gün sonra Allaha havale et...belki de hamissindir..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…