Kadin gittikten sonra ogrendim yegenim gormus teyze yatak odanda ne varsa karistirdilar beni dinlemediler dedi sonra kv ye dedim ne aradilar benim odamda dedim oyle bakmislar dedi cekmecelerimide karistirmislar dedim ben gormedim dedi bizim orda ayip boyle seyler yatak odasini acipta girmezler dedimYa tamam yeni evine bakmaya gelebilirler onuda sen gezdirirsin.yuhh yani cekmeceleri karistirmakta neymiss.iyi sabrin varmis ben yikardim ortaligi
Gercekten biz nasil olacagiz acaba gecenlerde kv kahvaltiya cagirdi yengemide cagirmis babanneye dememisler ikisi bir oturmus cekistiriyorlar babanneyi banada donup sen de bize yapma bizi cagir kahvaltiya dediler bende sakayla siz niye cagirmadiniz kv nizi dedim bende sizin yaptiginizi yaparim o zaman dedim
İyiyim tatlimmm... Sen nasılsın bakayim...:) akıntıyi sormuşsun... Ovu.dan bir kaç gün sonra başladı ben öyle hatırlıyorum ama.nasil başladı hemen sarı miydi onu hatırlamıyorum kuzum...:)SirriEyvan Tatlım merhaba nasılsın
Kalp atışı için keseden 10 gün sonra cagriyorlar... Rahat rahat gorulsun diye...:)kızlar 1 hafta sonra doktora gidecem hesapladım inşallahhh o zaman bhcg değerim 6000 küsür oluyo inşallah yanılmam da bu değere göre keseyi görüp kalp atışını dinleyebilirmiyim
Deli kız...caniiimm...geçmişi okumakla.meşguldum...iyiyiz şükür...evet gobusu var... Dün.ilk defa oğurdum ama kusma.olmadı henüz bende... Mide.bulantılarim var ancak...haricinde iyiyim kuşumm... Sen karışık durumunu çözemedin di mi... En iyisi çalış bir kaç gün sonra Allaha havale et...belki de hamissindir..:)[/QUOT
delilik senin gobüşünde saklıı mucizeee varlıkkk sen bol bol vitamin al bak o gözleri cıngıl cıngıl nasıl dünyaya bakınarak gelecek çıkınca sana el bile sallarrrbende öyle yapacağım son test yaparım bugün ov gebelik hepsi bir arada sonrada batı beklerim beklemem de hatta daha yoruldumm :))
ayyy hadi inşallah bekliyorum 1 hafta nasıl geçecek cok heycanlıyım
Bizim burda da kayinvalide eğer gösterisi çok seviyorsa kendisi alır oda oda gezdirir...yatak odasında tüm kapılar pencereler açıktır tabiri caizse...herkes bakar... Cekmeceler bile açıktır canim...hiç hoşlanmam...bizde olmadı zaten, benim kayinvalidem oyle bir insan değil...çok iyidir sağ olsun...Kadin gittikten sonra ogrendim yegenim gormus teyze yatak odanda ne varsa karistirdilar beni dinlemediler dedi sonra kv ye dedim ne aradilar benim odamda dedim oyle bakmislar dedi cekmecelerimide karistirmislar dedim ben gormedim dedi bizim orda ayip boyle seyler yatak odasini acipta girmezler dedim
Kadin gittikten sonra ogrendim yegenim gormus teyze yatak odanda ne varsa karistirdilar beni dinlemediler dedi sonra kv ye dedim ne aradilar benim odamda dedim oyle bakmislar dedi cekmecelerimide karistirmislar dedim ben gormedim dedi bizim orda ayip boyle seyler yatak odasini acipta girmezler dedim
Babanne gercekten cok huysuz kv o kadar degil kv ne alirsa babanne mutlaka alacak aynisini babanneden habersiz bisey yapilsin burnundan getirir kv nin o derece cekilmez oluyor bazenevet doğru demişsin siz onun gibi yapmayın ben sizi çağırırım deseydinn :))
bekleme yaa gelir bat kuzum benim... Bu arada dün kocis bana lilyum ve gülden oluşan bir çiçek ,birde pelus ayicik almis...yıldonumu şerefine :):)
o bakanlarin amaci farkli canim baska bisey aradi herhalde benden izin alsa bak derim ama geceliklerimi ic camasirlarimi gostermem kim olursa olsun esim bile benim cekmecemi acmaz oyle bakarsin anlarim her yeri acmasi ne oluyor ozel seylerim var orda benimBizim burda da kayinvalide eğer gösterisi çok seviyorsa kendisi alır oda oda gezdirir...yatak odasında tüm kapılar pencereler açıktır tabiri caizse...herkes bakar... Cekmeceler bile açıktır canim...hiç hoşlanmam...bizde olmadı zaten, benim kayinvalidem oyle bir insan değil...çok iyidir sağ olsun...
bende ne bilicem büyü mü yaptılar bi şey mi koydular altın takı vs mi aradılar her şeyden şüphelenir insan 'insan' sa merak ediyorsa kızım bi görebilir miyiz müsait mi ilerde bizde kızlara gelinlere yaparız belki der söyler :)
Çok haklısın...hiç hoş bir şey değil yaptığı...Allahim uzak tutsun öyle insanları...o bakanlarin amaci farkli canim baska bisey aradi herhalde benden izin alsa bak derim ama geceliklerimi ic camasirlarimi gostermem kim olursa olsun esim bile benim cekmecemi acmaz oyle bakarsin anlarim her yeri acmasi ne oluyor ozel seylerim var orda benim
Oyle dese gosteririm odami bana sormadan girmeleri yanlis ustune cekmeceleri acmakta ne oluyor benim ozel esyalarim var orda benim cekmecemi benden baska kimse acamaz esim bile acmis degilbende ne bilicem büyü mü yaptılar bi şey mi koydular altın takı vs mi aradılar her şeyden şüphelenir insan 'insan' sa merak ediyorsa kızım bi görebilir miyiz müsait mi ilerde bizde kızlara gelinlere yaparız belki der söyler :)
Amin tatlim yildonumunuz kutlu olsun seneye minnosunla kutlarsiniz artikÇok haklısın...hiç hoş bir şey değil yaptığı...Allahim uzak tutsun öyle insanları...
Babanne gercekten cok huysuz kv o kadar degil kv ne alirsa babanne mutlaka alacak aynisini babanneden habersiz bisey yapilsin burnundan getirir kv nin o derece cekilmez oluyor bazen
Sağol tatlim benimm... İnşaAllah öyle olur... :)Amin tatlim yildonumunuz kutlu olsun seneye minnosunla kutlarsiniz artik
bekleme yaa gelir bat kuzum benim... Bu arada dün kocis bana lilyum ve gülden oluşan bir çiçek ,birde pelus ayicik almis...yıldonumu şerefine :):)
Girdirmedim zaten ben sevmem oyle evlendikten 1 gun sonra evimde kuran okundu burda adettir kadinin biri yatak odama girmis dolaplarimi cekmecelerimi hepsini acmis bakmis ne aradiysa kv dedim neden yatak odama girip karstiriyorlar ben girilmesini bile istemem dedim orasi benim ozel odam dedim sonra kalktim kilitledim digerlerine acmadim burda adetmis bakilirmis bizim orda niye adet degil o zaman oyle adetmi olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?