2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ya tamam yeni evine bakmaya gelebilirler onuda sen gezdirirsin.yuhh yani cekmeceleri karistirmakta neymiss.iyi sabrin varmis ben yikardim ortaligi
Kadin gittikten sonra ogrendim yegenim gormus teyze yatak odanda ne varsa karistirdilar beni dinlemediler dedi sonra kv ye dedim ne aradilar benim odamda dedim oyle bakmislar dedi cekmecelerimide karistirmislar dedim ben gormedim dedi bizim orda ayip boyle seyler yatak odasini acipta girmezler dedim

evet doğru demişsin siz onun gibi yapmayın ben sizi çağırırım deseydinn :))

ayyy hadi inşallah bekliyorum 1 hafta nasıl geçecek cok heycanlıyım

pirinç tanesi kadar olmuş :)) bir hafta nasıl geçecek diye düşünme de bu hafta kök hücreleri üreme sistemi oluşuyor bol bol beslen hayal et nasıl güçlü olduğunu vitamin dolup hafta sonuna kadar 10bin kat daha büyüyeceğini :)) anın tadını yaşayın :))

Bizim burda da kayinvalide eğer gösterisi çok seviyorsa kendisi alır oda oda gezdirir...yatak odasında tüm kapılar pencereler açıktır tabiri caizse...herkes bakar... Cekmeceler bile açıktır canim...hiç hoşlanmam...bizde olmadı zaten, benim kayinvalidem oyle bir insan değil...çok iyidir sağ olsun...

bende ne bilicem büyü mü yaptılar bi şey mi koydular altın takı vs mi aradılar her şeyden şüphelenir insan 'insan' sa merak ediyorsa kızım bi görebilir miyiz müsait mi ilerde bizde kızlara gelinlere yaparız belki der söyler :)

o bakanlarin amaci farkli canim baska bisey aradi herhalde benden izin alsa bak derim ama geceliklerimi ic camasirlarimi gostermem kim olursa olsun esim bile benim cekmecemi acmaz oyle bakarsin anlarim her yeri acmasi ne oluyor ozel seylerim var orda benim

Çok haklısın...hiç hoş bir şey değil yaptığı...Allahim uzak tutsun öyle insanları...

Oyle dese gosteririm odami bana sormadan girmeleri yanlis ustune cekmeceleri acmakta ne oluyor benim ozel esyalarim var orda benim cekmecemi benden baska kimse acamaz esim bile acmis degil

Babanne gercekten cok huysuz kv o kadar degil kv ne alirsa babanne mutlaka alacak aynisini babanneden habersiz bisey yapilsin burnundan getirir kv nin o derece cekilmez oluyor bazen

o yüzden kv kendini melek sanıyor:) o kadarından bi şey olmaz diyor yaptıkları için sanırım çok çekmiş

bekleme yaa gelir bat kuzum benim... Bu arada dün kocis bana lilyum ve gülden oluşan bir çiçek ,birde pelus ayicik almis...yıldonumu şerefine :):)

aaa sen ona en güzel hediyeyi vereceksin inşallah :)) sizin için üstüne bir mutluluk olamazdı tabii nice seneleriniz olsun sağlıklı mutluu huzurluu inşallah bebişle :))

EVVETTT SON İDRAR TESTİMİ YAPTIM PREDİCTOR TERTEMİZZ :) DÜN KOYUYU GÖRDÜM YUM ÇATLADI BÜYÜK İHTİMAL BUGÜN ÇALIŞMA OLURSA İŞE YARAR MI BİLMİYORUM BU AYDA ÜMİTSİZ VAKA OLDU BENİM KISMET NASİP NE YAPALIM BU AY ENFEKSİYONU DÜZELTİR Bİ DAHAKİ AYA ÇALIŞIRIZ BİZDE :)

evet kızlar değerlerim 10 kadar düştü. bir iki gün içinde adet olacakmışım. zaten ultrasyon da hiç çıkmadı. Doktor bir daha 10 gün geçmeden test falan yapmak yok boş yere stres oldun dedi. Test yapmasadım eğer ve bu hafta adet olduğumda sadece adet gecikmesi olarak düşünüp üzülmeyecektim. Nasip artık pıhtılaşma testi yaptıracağız nasıl bir yol izleniyor bunun hakkında bilgisi olan veya daha önce yaptıran var mı aranızda.

Cnm ben en baştan nişanlıyken demiştim tüm odaların özelşikle yatak odasının kilidi yoksa yaptır çok dikkatliyim bu konuda demiştim. Kv bir kere girdi ben yokken o da aceleyle evden çıktığım için yatağı düzelttim ama yatak örtüsünü üzerine örtmemiştim baya süslü bişeydi vaktim yok diye.onu bahane ederek düzelticem bahanesiyle girmiş. Akşam da gülerek söyledi bide bana marifetmiş gibi. Bende sorun çıkarmadım gülümsedim o an. Ama o hfta hep kilitledim kapıyı ben evde yokken. Sonra görümcem itiraf etti geceliklerimi merak etmiş. Eltime de yapmış. Eşimin zevki nasılmış süslü müymüşüm falan diye. Ben tabi şok oldum :) zaten ayrı şehirlerdeyiz çok şükür :) demek aynı evde olsak bebek çalışmalarını ben kocam kv yapacakmışız da Allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…