2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Oo ekim ayı bereketli olmuş benimde 25i ama daha gelmedi kırmızılar bekliyorum gelecek gibi

canımm geçmiş olsun ( bu ilk bebek miydi ? daha önce düşük geçirdin mi ? biliyordum ama epeydir görüşmedik unuttum

Önce kendi sağlığın canım.. hele bir enfeksiyon un geçsin.. Sonrası Allah Kerim

Allahtan ümit kesilmez...çalış kuzum çalış... Dün koyuyu gördüysen daha yeni çatlar canim...:)

o yüzden kv kendini melek sanıyor:) o kadarından bi şey olmaz diyor yaptıkları için sanırım çok çekmiş
Evet cok cekmis halende cekiyor biryere giderken illaki babannede gidecek birazda kv alistirmis ben giderken goturmuyorum ne isi var benim arkamda tamam bazi yerlere beraber gidebilirsin heryerede goturulmezki canim benimde goturmemi istiyor ama alistirmiyorum esimle basbasa gidiyorum

Canim benim...Rabbim sabır versin... Kimyasal bende geçirdim...saglikli bir gebelik nasip olur inşaAllah bir dahakine...

Ne kadar ayıp ama.. Ne demek merak ettim ya.. çok enteresan

cok ayip etmisler kv nin gorumcenin ne isi varmis yatak odasinda canim bide geceliklerinimi karistirmis bide utanmadan soyluyor bunu iyi yapmissin canim bende kilitliyorum yatak odamin kapisini artik Taktikte verirlerdi soyle yapin diye

cnm bende ıyıyım hamd olsun . hilalin hamiş olmasına cok sevındım onunla benım batlarım aynıydı beraber gün sayıyorduk . inş cnm sende en yakın zamanda melegıne kavuşursun...

Sağol kuzum Allah razı olsun geçtiğimiz aylarda batı birlikte beklemistik sen hamile çıkmıştin rabbim benide çok bekletmedi şükürler olsun. Ama vesvese den tadını çikaramıyorum hep bişey olacak gibi eşimin de psikolojisini Bozuyorum. Sen nasılsın 13 haftadasin maşallah

3 günde birle hamiş kalan arkadaşım var darısı bize lovelyim :) önümüzde maç çok nasılsa

Benim içimde öyle bir his yok ya ondan canım. Yoksa kalınabilir tabi. Ayın 3'üne doktor randevusu almıştım yıllık izne çıkıcam diye ama ayın 24'üne verdiler yıllık iznimi randevum iptal yani.

Sen niye test yapmıyorsun bacımmm :)??
Beni soruyorsan canım, bat günü(24 ekim) idrarda test yaptım negatif ti.. O yüzden de birdaha test yapasım da yok açıkçası.. Bir keresinde de böyle olmuştum.. O zamanda adet e 1 hafta kala pembelik olmuştu.. Düşük mü acaba die kan testi yaptırmıştım ve 0.26 çıkmıştı.. Yine aynısı olabilir die yapmak istemiyorum...

Mogami batın gelmiş hiçte çaktırmıyorsun ama merak ediyoruzzz burda di mi
test yaptım negatif çıktı canım artık kendimle ilgili konuşmuyorum listeye de kendimi eklemeyeceğim zaten...ov. testim ve gebelik testim de bitti nihayet..bir daha da almayacağım...ateş ölçmeyi de bırakmıştım bu ay...velhasıl kelam bebek olayını aklımdan çıkarıyorum marta kadar.. çok sık olmasa da buralarda olacağım yine ve tabi listeyi aksatmayacağım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…