2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İyiyim tatlimmm... Sen nasılsın bakayim...:) akıntıyi sormuşsun... Ovu.dan bir kaç gün sonra başladı ben öyle hatırlıyorum ama.nasil başladı hemen sarı miydi onu hatırlamıyorum kuzum...:)

Bende çok sukurıyıyım canım :) evet sormustum kuzum her zamankı akıntımdan koyu ama az bır akıntımgelmıstı aksamda canım ama bugun gelen gıdne yok batı beklıyorum kuzum:)

en güzeli her yere her şeye çağırmak gerekmez yer var yer var :))

en güzelini yaptın bir süre her şeyden arınıp rahatlamak iyi gelecektir ruhuna ben destekliyorum hem sınavada rahatça çalışmış olursun arada bize iyiyim haberlerini ilet yeter çalışmalara da keyfince devam edersin bende bu battan sonra hiçç bir şey yapmayacağım :)

cnm ilk önce hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş. evt biz kadınlar çok evhamlıyız hıc bır zaman rahat olamıcaz hamılleıgımız boyunca hele benım gıbı ilk gebeliği kürtajla sonuclanan anne adayları hıc bır zaman rahat olamıcaz ben hala dr kapısında tamam diyorum kalp atısnı duyamıcaz her usg gırdıgımde bakamıyorum ekrana 5 sn bu heycanlarda guzel ama ben hala tadınını çıkaramıyorum ama olsun sen bol bol dua et rabbım gönlünü ferahlatır..

evet benim için çok iyi olacak...sende bu ay çok stres yaptın ama yapma boşver nasılsa hamile kalabiliyorsun takip edip kendini strese sokarak bunu geciktirmiş olursun...ov. testi de yapma bana sorarsan...tek yapacağımız şey düzenli ilişki bu kadar

bugün bebeğinin kalbi kası omuriliği gelişiyo sen stres mi yapıyorsunnn vallahiii çekerim o saçlarını gitte protein al yoğurt peynir ye süt iç çabuk çabuk 3 öğünde hepsinden tek tek al :)) hadi annesi hadii :))

Benim içimde öyle bir his yok ya ondan canım. Yoksa kalınabilir tabi. Ayın 3'üne doktor randevusu almıştım yıllık izne çıkıcam diye ama ayın 24'üne verdiler yıllık iznimi randevum iptal yani.

ondada vardır bir hayır git bakalım dr durumlarımızı yorumlasın :)

Hayırlısı olsun canım.. Kafayı rahat tutmak en güzeli.. Hem zamanın insana neler getireceği belli mi olur? :)

evet bende öyle düşünüyorum artık bırakıyorum ov testim artsada atacağım gidecek ne oldu oldu şu enf halledeyim gerisini bıraktım artık ne zaman olursa kısmet:) bu arada kasımda başka bir topiğe geçiyor muyuz :)

merhaba kızlar nasılsınız ....benim bugün heyheyleim üstümde...sevgili kayınvalidem gün yapma meraklısı var 4-5 tane günü gecenlerde bi iki hafta önce günü vardı kendisi pasta falan yapamıyo bana yaparmısın dedi gittim evine yaptım 3-4 çeşit bişiler aradan 2 hafta gecti gecmedi yarın bi günü daha varmış gecven diyoki gelip pasta yapacan bana beni iş arkadaşlarıma utandırmıycan ...kör şeytan aç ağzını yum gözünü ama tabi bişi diyemedim elimden geldiğince yaparım daha iyisini bilen kendi yapsın dedim sonuç olarak yaş pastayı falan bugünden yapim kekini de yarında kalanları yaparım artık.....nefret ederim gün olayından nasıl böle tam ortasına düşüyorum herseferinde yaa bide 15-20 kişiye çay koy hizmet yap allahım yarabbim ....eşim annesini biliyo ona yetişemezsin sen bir değil iki değil onun günleri bahane bul gitme dedi ama koca kadın nasıl yalan söylim hem elimede yapışmaz belki yapim nolacak diyorum zaten yapması sorun değilde çok stres yapıyorum eminim onun günü ama benim kadar kafaya takmıyordur şimdiden acaba ne yapsam ne etsem offf

merhaba kızlar çok oldu nasılsınız ben hastayım ufak ufak üşütüyordum ama günübirlik geçiyordu ama bu son defa fena oldu bir haftadır raporlu yatıyorum bugün işe başladım ama hala iyileşemedim doktorda largopen 1 g olan antibiyotiği verdi güvenlidir kullanabilirisndedi ama içim hala rahat etmiyor. . .varmı kullanna bilgisi olan bu arada yeni hamişler var mı oofff çok uzak kalmışım sitemden hepiizie bol bol öpücükler.. .

Yavrunm sen sen...bat in geçmiş , belirti suruyle...:)
yarın sabah kednim bir test yapacağım.. hayaletimsi bişeyler görürsem eğer, kan testi de yaptırırım.. Eğer bu ay da olmaz ise sallama moduna geçiyorum.. Düşünmekten başıma ağrılar giriyor artık.. rüyalarım kendi kendime kurduğum şeylerle doldu taşıyor... Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…