İyiyim tatlimmm... Sen nasılsın bakayim...:) akıntıyi sormuşsun... Ovu.dan bir kaç gün sonra başladı ben öyle hatırlıyorum ama.nasil başladı hemen sarı miydi onu hatırlamıyorum kuzum...:)
Allahtan ümit kesilmez...çalış kuzum çalış... Dün koyuyu gördüysen daha yeni çatlar canim...:)
Evet cok cekmis halende cekiyor biryere giderken illaki babannede gidecek birazda kv alistirmis ben giderken goturmuyorum ne isi var benim arkamda tamam bazi yerlere beraber gidebilirsin heryerede goturulmezki canim benimde goturmemi istiyor ama alistirmiyorum esimle basbasa gidiyorum
Canim benim...Rabbim sabır versin... Kimyasal bende geçirdim...saglikli bir gebelik nasip olur inşaAllah bir dahakine...
test yaptım negatif çıktı canım artık kendimle ilgili konuşmuyorum listeye de kendimi eklemeyeceğim zaten...ov. testim ve gebelik testim de bitti nihayet..bir daha da almayacağım...ateş ölçmeyi de bırakmıştım bu ay...velhasıl kelam bebek olayını aklımdan çıkarıyorum marta kadar.. çok sık olmasa da buralarda olacağım yine ve tabi listeyi aksatmayacağım kuzum
Ben mi canım? yoksa Kayglım mı?
cnm ilk önce hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş. evt biz kadınlar çok evhamlıyız hıc bır zaman rahat olamıcaz hamılleıgımız boyunca hele benım gıbı ilk gebeliği kürtajla sonuclanan anne adayları hıc bır zaman rahat olamıcaz ben hala dr kapısında tamam diyorum kalp atısnı duyamıcaz her usg gırdıgımde bakamıyorum ekrana 5 sn bu heycanlarda guzel ama ben hala tadınını çıkaramıyorum ama olsun sen bol bol dua et rabbım gönlünü ferahlatır..Sağol kuzum Allah razı olsun geçtiğimiz aylarda batı birlikte beklemistik sen hamile çıkmıştin rabbim benide çok bekletmedi şükürler olsun. Ama vesvese den tadını çikaramıyorum hep bişey olacak gibieşimin de psikolojisini Bozuyorum. Sen nasılsın 13 haftadasin maşallah
evet benim için çok iyi olacak...sende bu ay çok stres yaptın ama yapma boşver nasılsa hamile kalabiliyorsun takip edip kendini strese sokarak bunu geciktirmiş olursun...ov. testi de yapma bana sorarsan...tek yapacağımız şey düzenli ilişki bu kadaren güzelini yaptın bir süre her şeyden arınıp rahatlamak iyi gelecektir ruhuna ben destekliyorum hem sınavada rahatça çalışmış olursun arada bize iyiyim haberlerini ilet yeter çalışmalara da keyfince devam edersin bende bu battan sonra hiçç bir şey yapmayacağım :)
Sağol kuzum Allah razı olsun geçtiğimiz aylarda batı birlikte beklemistik sen hamile çıkmıştin rabbim benide çok bekletmedi şükürler olsun. Ama vesvese den tadını çikaramıyorum hep bişey olacak gibieşimin de psikolojisini Bozuyorum. Sen nasılsın 13 haftadasin maşallah
Benim içimde öyle bir his yok ya ondan canım. Yoksa kalınabilir tabi. Ayın 3'üne doktor randevusu almıştım yıllık izne çıkıcam diye ama ayın 24'üne verdiler yıllık iznimi randevum iptal yani.
Hayırlısı olsun canım.. Kafayı rahat tutmak en güzeli.. Hem zamanın insana neler getireceği belli mi olur? :)test yaptım negatif çıktı canım artık kendimle ilgili konuşmuyorum listeye de kendimi eklemeyeceğim zaten...ov. testim ve gebelik testim de bitti nihayet..bir daha da almayacağım...ateş ölçmeyi de bırakmıştım bu ay...velhasıl kelam bebek olayını aklımdan çıkarıyorum marta kadar.. çok sık olmasa da buralarda olacağım yine ve tabi listeyi aksatmayacağım kuzum
evet benim için çok iyi olacak...sende bu ay çok stres yaptın ama yapma boşver nasılsa hamile kalabiliyorsun takip edip kendini strese sokarak bunu geciktirmiş olursun...ov. testi de yapma bana sorarsan...tek yapacağımız şey düzenli ilişki bu kadar
Ben mi canım? yoksa Kayglım mı?
Yavrunm sen sen...bat in geçmiş , belirti suruyle...:)Ben mi canım? yoksa Kayglım mı?
Bende simdi ictim yolliycamEki Görüntüle 1283839 Kizar derya ablaya fal gonderdim sabahki falim
Elbette yarayabilir canim..nasipte varsa. , yeter ki relax ol...:)bugünkü çalışmamız işe yarar mı diyorsun :))
Çok unutkansin çok :) senle konuşmuştuk kuzum bunu... Daha korunduğumuz zamanlardaydi..:)sende mi bunu bilmiyordum ilk defa duydum neyse unuttuk gitti yerine misli akıllı balık geldi:))
yarın sabah kednim bir test yapacağım.. hayaletimsi bişeyler görürsem eğer, kan testi de yaptırırım.. Eğer bu ay da olmaz ise sallama moduna geçiyorum.. Düşünmekten başıma ağrılar giriyor artık.. rüyalarım kendi kendime kurduğum şeylerle doldu taşıyor...Yavrunm sen sen...bat in geçmiş , belirti suruyle...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?