- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Oyy çok haksızlık ediyor kayinvaliden sana... İkidebir gün mu olurmuş... Hadi ayda bir anlarim yada bir kaç ayda bir... Ne diyeyim kuzum Allahım sabır versin sana...merhaba kızlar nasılsınız ....benim bugün heyheyleim üstümde...sevgili kayınvalidem gün yapma meraklısı var 4-5 tane günü gecenlerde bi iki hafta önce günü vardı kendisi pasta falan yapamıyo bana yaparmısın dedi gittim evine yaptım 3-4 çeşit bişiler aradan 2 hafta gecti gecmedi yarın bi günü daha varmış gecven diyoki gelip pasta yapacan bana beni iş arkadaşlarıma utandırmıycan ...kör şeytan aç ağzını yum gözünü ama tabi bişi diyemedim elimden geldiğince yaparım daha iyisini bilen kendi yapsın dedim sonuç olarak yaş pastayı falan bugünden yapim kekini de yarında kalanları yaparım artık.....nefret ederim gün olayından nasıl böle tam ortasına düşüyorum herseferinde yaa bide 15-20 kişiye çay koy hizmet yap allahım yarabbim ....eşim annesini biliyo ona yetişemezsin sen bir değil iki değil onun günleri bahane bul gitme dedi ama koca kadın nasıl yalan söylim hem elimede yapışmaz belki yapim nolacak diyorum zaten yapması sorun değilde çok stres yapıyorum eminim onun günü ama benim kadar kafaya takmıyordur şimdiden acaba ne yapsam ne etsem offf
Amiin canim...yap bakalim umarım bebis çıkar canim benimm... Çıkmazsa da lütfen harap etme kendini... Sen mutlu olacaksın ki bebis gelsin di mi...:)yarın sabah kednim bir test yapacağım.. hayaletimsi bişeyler görürsem eğer, kan testi de yaptırırım.. Eğer bu ay da olmaz ise sallama moduna geçiyorum.. Düşünmekten başıma ağrılar giriyor artık.. rüyalarım kendi kendime kurduğum şeylerle doldu taşıyor...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
Biraz özentisiz yapsan.. Belki anlar yapmak istemediğini..merhaba kızlar nasılsınız ....benim bugün heyheyleim üstümde...sevgili kayınvalidem gün yapma meraklısı var 4-5 tane günü gecenlerde bi iki hafta önce günü vardı kendisi pasta falan yapamıyo bana yaparmısın dedi gittim evine yaptım 3-4 çeşit bişiler aradan 2 hafta gecti gecmedi yarın bi günü daha varmış gecven diyoki gelip pasta yapacan bana beni iş arkadaşlarıma utandırmıycan ...kör şeytan aç ağzını yum gözünü ama tabi bişi diyemedim elimden geldiğince yaparım daha iyisini bilen kendi yapsın dedim sonuç olarak yaş pastayı falan bugünden yapim kekini de yarında kalanları yaparım artık.....nefret ederim gün olayından nasıl böle tam ortasına düşüyorum herseferinde yaa bide 15-20 kişiye çay koy hizmet yap allahım yarabbim ....eşim annesini biliyo ona yetişemezsin sen bir değil iki değil onun günleri bahane bul gitme dedi ama koca kadın nasıl yalan söylim hem elimede yapışmaz belki yapim nolacak diyorum zaten yapması sorun değilde çok stres yapıyorum eminim onun günü ama benim kadar kafaya takmıyordur şimdiden acaba ne yapsam ne etsem offf
merhaba kızlar nasılsınız ....benim bugün heyheyleim üstümde...sevgili kayınvalidem gün yapma meraklısı var 4-5 tane günü gecenlerde bi iki hafta önce günü vardı kendisi pasta falan yapamıyo bana yaparmısın dedi gittim evine yaptım 3-4 çeşit bişiler aradan 2 hafta gecti gecmedi yarın bi günü daha varmış gecven diyoki gelip pasta yapacan bana beni iş arkadaşlarıma utandırmıycan ...kör şeytan aç ağzını yum gözünü ama tabi bişi diyemedim elimden geldiğince yaparım daha iyisini bilen kendi yapsın dedim sonuç olarak yaş pastayı falan bugünden yapim kekini de yarında kalanları yaparım artık.....nefret ederim gün olayından nasıl böle tam ortasına düşüyorum herseferinde yaa bide 15-20 kişiye çay koy hizmet yap allahım yarabbim ....eşim annesini biliyo ona yetişemezsin sen bir değil iki değil onun günleri bahane bul gitme dedi ama koca kadın nasıl yalan söylim hem elimede yapışmaz belki yapim nolacak diyorum zaten yapması sorun değilde çok stres yapıyorum eminim onun günü ama benim kadar kafaya takmıyordur şimdiden acaba ne yapsam ne etsem offf
Elbette yarayabilir canim..nasipte varsa. , yeter ki relax ol...:)
Çok unutkansin çok :) senle konuşmuştuk kuzum bunu... Daha korunduğumuz zamanlardaydi..:)
Tebii yaa.. Yok hayır, bir regl olsam, tahlillerimi yapmaya başlasam da tedavi neyse başlamak istiyorum.. Ama günlerim böyle uzayınca da insan ister istemez geriliyor..Amiin canim...yap bakalim umarım bebis çıkar canim benimm... Çıkmazsa da lütfen harap etme kendini... Sen mutlu olacaksın ki bebis gelsin di mi...:)
gerçekten aşırı unutkanım görsel hafızam iyi ama genel olarak konuşulanları unutuyorum çok fenaama sanırım yoğunluktan o kadar çok şey düşünüyorum ki :) bu da çok yanlış biliyorum ama işte :)
cnm ilk önce hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş. evt biz kadınlar çok evhamlıyız hıc bır zaman rahat olamıcaz hamılleıgımız boyunca hele benım gıbı ilk gebeliği kürtajla sonuclanan anne adayları hıc bır zaman rahat olamıcaz ben hala dr kapısında tamam diyorum kalp atısnı duyamıcaz her usg gırdıgımde bakamıyorum ekrana 5 sn bu heycanlarda guzel ama ben hala tadınını çıkaramıyorum ama olsun sen bol bol dua et rabbım gönlünü ferahlatır..
bugün bebeğinin kalbi kası omuriliği gelişiyo sen stres mi yapıyorsunnn vallahiii çekerim o saçlarını gitte protein al yoğurt peynir ye süt iç çabuk çabuk 3 öğünde hepsinden tek tek al :)) hadi annesi hadii :))
Cok düşünme kafayı bozarsin kuzum benim...önemli değil unutman canim benim...ama kendini yorma oyle çok :)
Bitanem benim Allah razı olsun zor buldum çabuk kaybetmekten korkuyorum ama olacağı varsa üzülerek önüne geçilmiyor bende diyorum kendime rahat bırak tadını çıkar diye iki dk sonra yine buralardayım
şimdi günleri çeşit çeşit köydeki kadınlarla var iş arkadaşları akraba günü bide apartman günü o yüzden belki ona göre normal ama ben sevmiyorum bide gelinsin ya hani gelinin nerde olayı var allahım delirmemek mümkün değil....ters de yapmak istemiyorum merhametlidir cok kaynanam bişi istesem koşar gellir o yuzden ona sesim çıkmıyor ama kendimi yiyorumOyy çok haksızlık ediyor kayinvaliden sana... İkidebir gün mu olurmuş... Hadi ayda bir anlarim yada bir kaç ayda bir... Ne diyeyim kuzum Allahım sabır versin sana...
o iş de bana göre değil zaten millete gelinim yaptı deyip başka türlü nasıl hava atacak :)Biraz özentisiz yapsan.. Belki anlar yapmak istemediğini..
telkinler işe yaramıyor vesvese kazanıyor diyorsun olacağın önüne geçilmeyeceğini iyiceee anla ama bu ara çok iyi beslenmen lazım bunu da anla çocuğun beyni başı gelişiyo diyorum :):):) güzel güzel beslen dinlen hiç bir iş yapma iki hafta prensesleri oyna :))
benim fikrimi soran yokki ....bide hoşlanmıyorum onun çevresi arkadaşları hepsi 50 yaş üstü insanlar anca bebeğin varmı ? bide atanamadın mı hala diye soran kadınlarla dolu sırf mecburiyrt bide gönlünü kırmak istememek den yapmak zorundayım ...bu sene yine bişi değil gecen yıl yeni evliyim 2-3 aylık falan bu günlerini hep benim evimde yaptı canım cıkmıştı misafirden nefret etmiştim yeni güpürlü dantelli masa örtülerimi kirlettiler bi tanesinin lekesi hala üstünde çıkmadı ayyy eski defterler cok gerildim yinecanım eğer gün işlerini seviyorsan yap git evet eline yapışmaz beğenirler aferin naısl hizmet ediyor yapmışta kız dediklerinde hoşuna gider hem zaman geçer amaaaaaa her zaman gitmek zorunda değilsin gün yapıyorsa kendi uğraşacak eğer zevk almıyorsan yok ben bugün kırgınım de gitme zorla değil ya bir de emrivakiyle iş istemesin sen anne ben de bi şeyler yapıyım mı diyorsan yap yoksa o istemesin her hafta olmaz işin sınırı kalmaz oda can sıkıcı hale gelir .
Onun havası da bir güzel olur hee.. Aman diyeyim o anlarda kendini arada bir okuyasın.. güz var "göz"varo iş de bana göre değil zaten millete gelinim yaptı deyip başka türlü nasıl hava atacak :)
allah isyeten herkese nasıp etsın cnm senı telaşlandırmak kesınlıkle ıstemem cnm bende senın gıbı düşüyordum bi terslık olsa anlarım dıye ama malesef ilk gebeliğim benım hıç bir belirti vermeden dr kontrolune gıttıgımde anlamıstım kalp atışlarının durdugunu ne olur yanlıs anlama senı korkutmak içine kurt düşürmek için söylemıyorum şimdi senin gibi bende korkuyorum ilkınde hıcbır belırtım olmamıstı ya bu gebelıgımdede aynısı olursa dıye cok korkuyorum .. ama benım ilk gebelıgım cok tuaftı yanı son adet tarıhımle uymuyordu arada tam 15 gun vardı ben ona baglıyorum kalp atsının durmasını cnm sakın moralını bozma bo bol dua et benı sakın yanlış anlama tatlımAynen öyle bir terslik olsa anlarım zaten dimi. Yani kırmızı yada kahverengi akıntı yoksa sıkıntı yok sanırım. Sen riskli dönemi anlatmıssın maşallah bir iki haftaya cinsiyeti belli olur Allahın izniyle. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
benim fikrimi soran yokki ....bide hoşlanmıyorum onun çevresi arkadaşları hepsi 50 yaş üstü insanlar anca bebeğin varmı ? bide atanamadın mı hala diye soran kadınlarla dolu sırf mecburiyrt bide gönlünü kırmak istememek den yapmak zorundayım ...bu sene yine bişi değil gecen yıl yeni evliyim 2-3 aylık falan bu günlerini hep benim evimde yaptı canım cıkmıştı misafirden nefret etmiştim yeni güpürlü dantelli masa örtülerimi kirlettiler bi tanesinin lekesi hala üstünde çıkmadı ayyy eski defterler cok gerildim yine
canım ınsallah yerlesme kanamasıdır cunku 1 hafta once oluyo genelde rahme tutunması ve yerlesmedı ınsallah mutlu haberlerını alırız yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?