Teşekkürler. Stres yapmamaya çalışacağım. Kısmet olursa perşembe günü de paylaşırım sonuçları. Eşe dosta öyle hemen söylenmiyo da.Eşim de işte. Buraya yazıp sizlerle paylaşıyorum ben de :))Hım anladım canım bence normaldır degerın daha adete 5 gun varmıs yenı yenı yerlesıyor kendını strtrese sokma lutfen bu donemde donemde stres cok etkılıyor cunku rahat olman laızm
bende 10 gün önceden geldi şimdi adetime 3 gün var 2 gün kahverengi lekem oldu sadece bende bekliorum şimdi inşallah değerlerin yükselir sağlıcakla alırsın kucağına bebişini canım1 hafta vardı adete. Dedim erken mi geliyo acaba. Çünkü adetlerim düzenli değildir. 35-36 gün ama 45-46 olduğu da oluyo yıl içerisinde.Sonra kahve leke şeklinde devam edince acaba mı dedim.
Çok teşekkürler yorumun için. Bekleyelim bakalım şimdi perşembeyi. Senin de bebişin hayırlı olsuncnm bende ilk yaptırdım p.tesi 26 çıktı 4 gün sonra bida yaptırdım 190 çıktı içini ferah tut lekelenme bi kaç gün boyunca sürer ben yaşamadım ama bildiğim kadarıyla öyle
İdrar testi yaptın mı ?? Teşekkür ederim canım amin:))bende 10 gün önceden geldi şimdi adetime 3 gün var 2 gün kahverengi lekem oldu sadece bende bekliorum şimdi inşallah değerlerin yükselir sağlıcakla alırsın kucağına bebişini canım
Teşekkürler. Stres yapmamaya çalışacağım. Kısmet olursa perşembe günü de paylaşırım sonuçları. Eşe dosta öyle hemen söylenmiyo da.Eşim de işte. Buraya yazıp sizlerle paylaşıyorum ben de :))
ya of bi bahanem bile yok ya atanamadığım yetmezmiş gibi bi işe de giremedim ne işim var ne bi bebeğim var evde boş boş oturan gelin ...niye aramıza katılmıyo lafından kurtulamadım....eşim hiç umursamıyo tlf kapat kapıyıyı kimseye açma yat evde diyo ama olmuyo işte yüz yüzden utanıyo neyse bu seferde gidim de yarın derim beni bi daha bu işe bulaştırma cok sevsem kendi apartmanımdakilerle kendi akranlarımla gün yaparım deyip bi adım atim bari
bende 10 gün önceden geldi şimdi adetime 3 gün var 2 gün kahverengi lekem oldu sadece bende bekliorum şimdi inşallah değerlerin yükselir sağlıcakla alırsın kucağına bebişini canım
Çok teşekkürler yorumun için. Bekleyelim bakalım şimdi perşembeyi. Senin de bebişin hayırlı olsun)
İnşaAllah değerlerin daha da artar canım.. :) Güzel haberler alısın senden de Ekim bitmeden..24 çıktı değerim. Perşembe artışa bakmak için çağırdı.Acayip heyecan yaptım. Hakkımda hayırlısı olsun.Şimdi de perşembeyi bekleyeceğim. Kahve lekelenmelerim oluyor ama.Yerleşme ise ne kadar sürer ki. Acaba adet mi olacağım diye de düşündürüyor lekelenmeler:S
sen dua et ki eşin senden yana haklıda ayrıca kapat telefonu ohh kafa rahat ne güzel sen bişe demezsen kv de alışacak mecbur gelecek gözüyle görecek seni o fırsatı verme valla sinirlendim yaaaaa
yaptım adetime 6 gün varken ama negatif çıktı perşembe adet günüm gelmezse cuma yapcaz burdan bikaç kişiyle sözleştk sabahtan yapcaz :) tabi öncesinde kırmızı kart yemezsemİdrar testi yaptın mı ?? Teşekkür ederim canım amin:))
İnşaAllah değerlerin daha da artar canım.. :) Güzel haberler alısın senden de Ekim bitmeden..
NE güzel canlı bir Ay oldu :) Darısı diğer ayların da başına
Kuzum sakın sakın aaaaaa bak sınır bır bebıs dunyaya getıreceksın olmaz relaks olman lazım senın hemen sınırlerını sessıze al bakalım sekerım :)
Lekelenmenin erken olması ümit verdi bana senin için. Sonuçtan beni de haberdar edersen sevinirimyaptım adetime 6 gün varken ama negatif çıktı perşembe adet günüm gelmezse cuma yapcaz burdan bikaç kişiyle sözleştk sabahtan yapcaz :) tabi öncesinde kırmızı kart yemezsem
göğsüm çok acıo belim çok ağrıo ara ara kasığıma batma girio ani hareket edemiorum hatta o derece bide pıt pıt bişeyler atıo kasığımda başım dönüo dün mide bulantısından öldüm ve göğsümdeki damarlar belirgin duruo ama çoğu psikolojik olabilir canımSende baska ne belırtıler var canım
tmm cnm sakinleştim haksızlığa gelemiyorum kim olursa olsun engel olamıyorum işte sinirlerime neyse iyim şimdi
aa etmezmiyim koşa koşa gelip yazcam sizlere RABBİM nasip eder de inşallah şimdi ezan okunuo burda hepimize dua ettm canımmLekelenmenin erken olması ümit verdi bana senin için. Sonuçtan beni de haberdar edersen sevinirim)
göğsüm çok acıo belim çok ağrıo ara ara kasığıma batma girio ani hareket edemiorum hatta o derece bide pıt pıt bişeyler atıo kasığımda başım dönüo dün mide bulantısından öldüm ve göğsümdeki damarlar belirgin duruo ama çoğu psikolojik olabilir canım
Ohhh ıste boyle canım yap sımdı kendıne bır ballı sut keyfıne bak sekerım cok haklısın haksızlık olması sınırlerı bozuyor
Teşekkür ederim. Bu zamanlarda değerin kaç olması iyi acaba biliyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?