2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hım anladım canım bence normaldır degerın daha adete 5 gun varmıs yenı yenı yerlesıyor kendını strtrese sokma lutfen bu donemde donemde stres cok etkılıyor cunku rahat olman laızm
Teşekkürler. Stres yapmamaya çalışacağım. Kısmet olursa perşembe günü de paylaşırım sonuçları. Eşe dosta öyle hemen söylenmiyo da.Eşim de işte. Buraya yazıp sizlerle paylaşıyorum ben de :))

1 hafta vardı adete. Dedim erken mi geliyo acaba. Çünkü adetlerim düzenli değildir. 35-36 gün ama 45-46 olduğu da oluyo yıl içerisinde.Sonra kahve leke şeklinde devam edince acaba mı dedim.
bende 10 gün önceden geldi şimdi adetime 3 gün var 2 gün kahverengi lekem oldu sadece bende bekliorum şimdi inşallah değerlerin yükselir sağlıcakla alırsın kucağına bebişini canım

cnm bende ilk yaptırdım p.tesi 26 çıktı 4 gün sonra bida yaptırdım 190 çıktı içini ferah tut lekelenme bi kaç gün boyunca sürer ben yaşamadım ama bildiğim kadarıyla öyle
Çok teşekkürler yorumun için. Bekleyelim bakalım şimdi perşembeyi. Senin de bebişin hayırlı olsun )

bende 10 gün önceden geldi şimdi adetime 3 gün var 2 gün kahverengi lekem oldu sadece bende bekliorum şimdi inşallah değerlerin yükselir sağlıcakla alırsın kucağına bebişini canım
İdrar testi yaptın mı ?? Teşekkür ederim canım amin:))

En ıyısını yapıyorsun canım sımdıden herkese soyle bekle bıraz zaman gecsın Allah kısmet eder bende o gunlerı gorrusem hemen soylemeyecegım bız hep burdayız :)

sen dua et ki eşin senden yana haklıda ayrıca kapat telefonu ohh kafa rahat ne güzel sen bişe demezsen kv de alışacak mecbur gelecek gözüyle görecek seni o fırsatı verme valla sinirlendim yaaaaa

Sende baska ne belırtıler var canım

İnşaAllah değerlerin daha da artar canım.. :) Güzel haberler alısın senden de Ekim bitmeden..
NE güzel canlı bir Ay oldu :) Darısı diğer ayların da başına

sen dua et ki eşin senden yana haklıda ayrıca kapat telefonu ohh kafa rahat ne güzel sen bişe demezsen kv de alışacak mecbur gelecek gözüyle görecek seni o fırsatı verme valla sinirlendim yaaaaa

Kuzum sakın sakın aaaaaa bak sınır bır bebıs dunyaya getıreceksın olmaz relaks olman lazım senın hemen sınırlerını sessıze al bakalım sekerım :)

İdrar testi yaptın mı ?? Teşekkür ederim canım amin:))
yaptım adetime 6 gün varken ama negatif çıktı perşembe adet günüm gelmezse cuma yapcaz burdan bikaç kişiyle sözleştk sabahtan yapcaz :) tabi öncesinde kırmızı kart yemezsem

Kuzum sakın sakın aaaaaa bak sınır bır bebıs dunyaya getıreceksın olmaz relaks olman lazım senın hemen sınırlerını sessıze al bakalım sekerım :)

tmm cnm sakinleştim haksızlığa gelemiyorum kim olursa olsun engel olamıyorum işte sinirlerime neyse iyim şimdi

yaptım adetime 6 gün varken ama negatif çıktı perşembe adet günüm gelmezse cuma yapcaz burdan bikaç kişiyle sözleştk sabahtan yapcaz :) tabi öncesinde kırmızı kart yemezsem
Lekelenmenin erken olması ümit verdi bana senin için. Sonuçtan beni de haberdar edersen sevinirim)

Sende baska ne belırtıler var canım
göğsüm çok acıo belim çok ağrıo ara ara kasığıma batma girio ani hareket edemiorum hatta o derece bide pıt pıt bişeyler atıo kasığımda başım dönüo dün mide bulantısından öldüm ve göğsümdeki damarlar belirgin duruo ama çoğu psikolojik olabilir canım

tmm cnm sakinleştim haksızlığa gelemiyorum kim olursa olsun engel olamıyorum işte sinirlerime neyse iyim şimdi

Ohhh ıste boyle canım yap sımdı kendıne bır ballı sut keyfıne bak sekerım cok haklısın haksızlık olması sınırlerı bozuyor

Hım belırtılerın cok guzel canım ınsallah psıkolojık degıldır canım hadı bakalım guzel haberlerını beklıyoruz benımde goguslerım sızlamaya basladı sanırım adet olacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…