2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hım belırtılerın cok guzel canım ınsallah psıkolojık degıldır canım hadı bakalım guzel haberlerını beklıyoruz benımde goguslerım sızlamaya basladı sanırım adet olacagım
hayırrr öle düşünme belli olmaz ki canım belki bebişin sinyal veriodur anne ben geldim die

cnm sen hamilesin hislerimde yanılmam ben

yok kız biliyo hamile olduğumu ondan rahat rahat söylüyo zaten sinirlenmemek elde değil benim uçkurumun derdi milleti gerdi töbe töbee

milleti olur mu kaynananı gerdi yazıkkk söyle gerilmesinnn çabuk geldi bebiş hevesi içinde kaldı o daha senii bunaltacaktıı sorular soracaktı olmuyo mu fln diye doktorlara götürecekti bak şimdi görüyo musun sen :) töbe töbe neyse sennn onu boşver minnoşla iyi güzel mutlu olun aç şarkılar söyleyin bağıra bağıra :))

hayırrr öle düşünme belli olmaz ki canım belki bebişin sinyal veriodur anne ben geldim die

İnşallah öyledır canım ama bır ara yıne boyle goguslerım sızladı kı ben bekarken hıc goguslerm sızlamazdı adetten once oyle olunca umtlanmıstım ama adet oldum sımdı yıne battan 9 gun once sızlamaya basladı adet dıye dusnuyorum

evet eşin haklı hayır demeyi bilmezsen mutsuz olursun her daim herkes için :) bende bunu eşime öğretemedim ama öğrenecek inşallah :)) yarın adımını at tüm kk arkandayız :))

inşallah hamilesindir canım sende her zaman olmuomuş bence bu da bi umut olmalı bide çok erken başlamış ağrın yani olabilir bebiş

ay yapıyom yapıyom zaten haberi aldığımdan beri kafayı bozdum hiç yapmadığım şeyler yapıyom sevinçten

sen dua et ki eşin senden yana haklıda ayrıca kapat telefonu ohh kafa rahat ne güzel sen bişe demezsen kv de alışacak mecbur gelecek gözüyle görecek seni o fırsatı verme valla sinirlendim yaaaaa
erkek milleti herzamanki gibi ayrıntıyı düşünmüyo ama :) evet bende sinirleniyorum ama onun kalbi kırılmasın bunun gönlü olsun diye diye bugüne kadar geldik allah sonunu hayr etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…