hayırrr öle düşünme belli olmaz ki canım belki bebişin sinyal veriodur anne ben geldim dieHım belırtılerın cok guzel canım ınsallah psıkolojık degıldır canım hadı bakalım guzel haberlerını beklıyoruz benımde goguslerım sızlamaya basladı sanırım adet olacagım
göğsüm çok acıo belim çok ağrıo ara ara kasığıma batma girio ani hareket edemiorum hatta o derece bide pıt pıt bişeyler atıo kasığımda başım dönüo dün mide bulantısından öldüm ve göğsümdeki damarlar belirgin duruo ama çoğu psikolojik olabilir canım
Amin arkadaşım duaların için teşekkür ederim.aa etmezmiyim koşa koşa gelip yazcam sizlere RABBİM nasip eder de inşallah şimdi ezan okunuo burda hepimize dua ettm canımm
ayy ben nefret ederim sütten midem kalktı hahaha
Amin tatlım, inşaAllah :)Teşekkür ederim. İnşallah isteyen herkesin kucağı bebişlerle dolar :)))
hay ağzın bal yesin senin bak sözüm olsun belli olunca bana özelden bulundun şehri söle ismine kargo yollim ne istiosancnm sen hamilesin hislerimde yanılmam ben
yok kız biliyo hamile olduğumu ondan rahat rahat söylüyo zaten sinirlenmemek elde değil benim uçkurumun derdi milleti gerdi töbe töbee
evet bencede adet e bu kadar kala bu değer gayet iyi :))
ne demek canımmmAmin arkadaşım duaların için teşekkür ederim.
Hadı sutu ıcemıyorsan sut urunlerı tuketmen lazım canım
hayırrr öle düşünme belli olmaz ki canım belki bebişin sinyal veriodur anne ben geldim die
ya of bi bahanem bile yok ya atanamadığım yetmezmiş gibi bi işe de giremedim ne işim var ne bi bebeğim var evde boş boş oturan gelin ...niye aramıza katılmıyo lafından kurtulamadım....eşim hiç umursamıyo tlf kapat kapıyıyı kimseye açma yat evde diyo ama olmuyo işte yüz yüzden utanıyo neyse bu seferde gidim de yarın derim beni bi daha bu işe bulaştırma cok sevsem kendi apartmanımdakilerle kendi akranlarımla gün yaparım deyip bi adım atim bari
cnm sen hamilesin hislerimde yanılmam ben
peynir canım istiyo zaten sürekli acıkınca gidip yiyorum
hay ağzın bal yesin senin bak sözüm olsun belli olunca bana özelden bulundun şehri söle ismine kargo yollim ne istiosan
inşallah hamilesindir canım sende her zaman olmuomuş bence bu da bi umut olmalı bide çok erken başlamış ağrın yani olabilir bebişİnşallah öyledır canım ama bır ara yıne boyle goguslerım sızladı kı ben bekarken hıc goguslerm sızlamazdı adetten once oyle olunca umtlanmıstım ama adet oldum sımdı yıne battan 9 gun once sızlamaya basladı adet dıye dusnuyorum
milleti olur mu kaynananı gerdi yazıkkk söyle gerilmesinnn çabuk geldi bebiş hevesi içinde kaldı o daha senii bunaltacaktıı sorular soracaktı olmuyo mu fln diye doktorlara götürecekti bak şimdi görüyo musun sen :)töbe töbe neyse sennn onu boşver minnoşla iyi güzel mutlu olun aç şarkılar söyleyin bağıra bağıra :))
çok saol canımm bebişinle dua et bana :)cnm benm teşekkür ederim sağlıklı hayırlı bi evladın olsun güzel bi hamileiğin olsun da ben bişe istemem yeterki mutlu haberi al sen tmm
ay yapıyom yapıyom zaten haberi aldığımdan beri kafayı bozdum hiç yapmadığım şeyler yapıyom sevinçten
erkek milleti herzamanki gibi ayrıntıyı düşünmüyo ama :) evet bende sinirleniyorum ama onun kalbi kırılmasın bunun gönlü olsun diye diye bugüne kadar geldik allah sonunu hayr etsinsen dua et ki eşin senden yana haklıda ayrıca kapat telefonu ohh kafa rahat ne güzel sen bişe demezsen kv de alışacak mecbur gelecek gözüyle görecek seni o fırsatı verme valla sinirlendim yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?