2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet eşin haklı hayır demeyi bilmezsen mutsuz olursun her daim herkes için :) bende bunu eşime öğretemedim ama öğrenecek inşallah :)) yarın adımını at tüm kk arkandayız :))
hadi inşallah kırmadan kırılmadan sıyırayım bu işten ....mıymıntımıyım neyim çözemedim kendimi :) iyi ki varsınız kk :)

inşallah hamilesindir canım sende her zaman olmuomuş bence bu da bi umut olmalı bide çok erken başlamış ağrın yani olabilir bebiş

İnşallah canım benım bekleyecegız mecbur evet her zaman olan bırsey degıl canım heveslenmekte ıstemıyorum

senin belirtilerin ney cnm bi göğüs sızlaman mı var

Canım yum donemınde kasıkalrımda yanma agrı basladı bır gece boyle kasıkalrımda bır akıs oluyor gıbı hıssettım cumartesı gunu aksam uzerı rahmımde agrı olmaya basladı boyle usutmusum gıbı yurudukce daha cok agrıyordu sabaha gectı arada agrıyor gıbı oluyor ama bellı belırsız ve goguslerım yanma sızlamaya basladı artık

aslında belirtiler yanıltıcı olabiliyo ama yine de ufak değişimler insanı umutlandırıyo işte benim ilk belirtim kasık batmasıydı bi anda bıçak saplanıyodu şimdiden göğüslerin sızlar mı ki adetine var daha bildiğim kadarıyla inşallah hamilesindir takmamaya çalış

Takmıyorum canım sadece agrı oldugunda acabamı dıyorum suan mesela goguslerım yandan yandan sızlıyor ınsallah hamıleyımdır hanı ben bu ay yum donemınde calısma yaptım duamı ettım ınsallah bebıgımgelmıstır ama gelmedıysede vardır Rabbımın bır bıldıgı ıcım rahat elımden gelenı yaptıgım ıcın

Çok sukur ıyıyız sen nasılsın bebıs nasıl benım calısmalr bıttı batı beklıyorum
Ben iyiyim cok şükür annem babam gelmişti memleketten bugun yolculadım.bebiş ne durumda bilmiyorum valla :) büyüyordur saglıklı bi şekilde inş.çalışmaların hayırlı ve bereketli olur inş bu ay canım.güzel haberlerini almayı isterim

çok güzel dedin cnm bol bol dua et herşeyin vakti zamanı var olacak olduktan sonra hiç bişe engel değil çalışmışsın yum.günlerinde oh miss şimdi bekle bakalım Rabbim gönlüne göre versin inşallah

kaç haftalıksın cnm hayırlı olsun

Benimde yum döneminden beri meme uclarım acıyordu hep.genelde yum doneminden birkaçgün sonra gecerdi acıma.bata kadar devam edince şüphelenmiştim bende

Allah ıyılık versın canım ne guzel hasre gıdermıssnızdır bebıste ıyıdır Allah'ın ıznıyle amın canım ınsallah bakalım 9 gun sonra bellı olur artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…