2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım benim öyleyse hiç yeme kendini en azından sana gelmiyorlar yeni gelinsin vs diye :)) bak annemlerde gün yapıyor akrabalarımız vs ben bana da gelin diyorum onlara bi şeyler hazırlıyım yapıyım hoşuma gidiyor. sende işi zevkli hale getirmeye çalış madem kayınvalidenle aran iyi böyle şeyler yüzünden açılmasın . bir kere köydekilere bir kere işe bir kere apartmandakilere gidersin olur biter her seferine gitme zaten her hafta gelmezler diye düşünüyorum birer kere hepsi görsün sonra da dersin güzellikle bu gün işi bana göre değil valla anne yorucu bi de görev gibi fln diye oda anlar :)

dediği gibi kötü niyeti yoksa elalem görsün beğensin diye yaptırıyordur bırak böbürlensin geliniyle bende dedim birer kere yapsın sonra yok desin bahaneye bile gerek yok ben sıkılıyorum der geçer :) ama sennnn sakın sinirlenme bebişkon var senin :)

hamişsinnn inşallah değerin kat kat katlanırrr:)

bende sandım bu yeni böyleee geçen senede sana mı geldiler bi senedir sen bu şekilde devam mı abbboooo vazgeçtim seni olaya he demeye ikna etmeye çabalamaktan öylede olmaz yok de ya açık açık yap kekini vs bu seferlik ben dışarı çıkıp alışveriş yapıcam de ya da evde yatıcam gelmiyim illa gel diyemez dese de gitmezsin olur biter zorla mı

Teşekkür ederim :) Ümitliyim artacağıncan ama beklemek ve merak etmek yok mu ah ah :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:)

Hayırlısıyla degerın kat ve kat artar ınsallah guzel sonuclarla gelırsın belırtılerın neydı canım :)

vallaha sinirlendim üzülüyorum böyle olunca ne yapmaya çalışıyolar bi türlü anlamadım zaten bende dünden beri sinirliyim kv dediği bi lafa eltim tedaviyle hamile kaldı kv de sana dicektim onun doktoruna git tedavi gör hamile kalmak için dicektimde senin canın sıkılır diye demedim diyo Allahtan kork be daha ben evleneli 6 ay oldu fıttırdım o lafına aklıma geldikçe delleniyorum o öyle deyince inadına hahahahaha diye kahkayı bastım sinirimden

cnm bende ilk yaptırdım p.tesi 26 çıktı 4 gün sonra bida yaptırdım 190 çıktı içini ferah tut lekelenme bi kaç gün boyunca sürer ben yaşamadım ama bildiğim kadarıyla öyle

kv nin hamiş olduğundan haberi yok mu? 6.ayda seni doktora mı götürecekmiş sağolsun pek aceleci çocuğu doğurunca sünnet iki yaşındada askere gönderirrr bazen çok mantıksız oluyorlar torun istekleri yüzünden kimseyi düşünmüyorlar bizleri ne ister nasıl düşünür diyee neyse sabıırr sabıır sen boşver görüyosun di mi annecim de bebişine sev onu :))

Hayırlısıyla degerın kat ve kat artar ınsallah guzel sonuclarla gelırsın belırtılerın neydı canım :)
Canım yukarıda yazdım pek bi belirtim yoktu aslında. yerşeşme kanaması mı acaba diye düşündüm kahve lekelenme ve bi iki damla kanama oldu. İdrar testlerinde belli belirsiz çizgi gördüm üç gün. Bugün de test yaptırdım. Adetten önce baktıran arkadaşlarda kaç çıkıyo ki acaba bu değerler ???

Hım anladım canım bence normaldır degerın daha adete 5 gun varmıs yenı yenı yerlesıyor kendını strtrese sokma lutfen bu donemde donemde stres cok etkılıyor cunku rahat olman laızm

canım öncelikle hayırlı olsun kat kat değerlerin artsın sağlıkla inşallah... kahverengi leken adetten ne kadar önce geldiacaba benimde böle bi lekelenmem oldu ondan sordum bu arada bana da ümit oldun :)

yok kız biliyo hamile olduğumu ondan rahat rahat söylüyo zaten sinirlenmemek elde değil benim uçkurumun derdi milleti gerdi töbe töbee

canım öncelikle hayırlı olsun kat kat değerlerin artsın sağlıkla inşallah... kahverengi leken adetten ne kadar önce geldiacaba benimde böle bi lekelenmem oldu ondan sordum bu arada bana da ümit oldun :)
1 hafta vardı adete. Dedim erken mi geliyo acaba. Çünkü adetlerim düzenli değildir. 35-36 gün ama 45-46 olduğu da oluyo yıl içerisinde.Sonra kahve leke şeklinde devam edince acaba mı dedim.

ya of bi bahanem bile yok ya atanamadığım yetmezmiş gibi bi işe de giremedim ne işim var ne bi bebeğim var evde boş boş oturan gelin ...niye aramıza katılmıyo lafından kurtulamadım....eşim hiç umursamıyo tlf kapat kapıyıyı kimseye açma yat evde diyo ama olmuyo işte yüz yüzden utanıyo neyse bu seferde gidim de yarın derim beni bi daha bu işe bulaştırma cok sevsem kendi apartmanımdakilerle kendi akranlarımla gün yaparım deyip bi adım atim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…