şimdi günleri çeşit çeşit köydeki kadınlarla var iş arkadaşları akraba günü bide apartman günü o yüzden belki ona göre normal ama ben sevmiyorum bide gelinsin ya hani gelinin nerde olayı var allahım delirmemek mümkün değil....ters de yapmak istemiyorum merhametlidir cok kaynanam bişi istesem koşar gellir o yuzden ona sesim çıkmıyor ama kendimi yiyorum
cnm sen kendini düşün boşver ya kaynananı gün arkadaşlarını zaten dedikodudan başka bişe yok hiç canını sıkma gerilme bahane bul rahatsızım gelemem de ne bilim uydur bişeler yada senin ortam beni açmıyo habire dedikodu soru yağmuruna tutuyolar başka işleri yok valla sinirlendim yani okudum yazdıkları dayanamadım madem o kadar kişiyi başına toplicak kadar hamarat bırak ne gerekiyosa pasta börek hizmet o yapsın senden başka adam mı yok sanki
24 çıktı değerim. Perşembe artışa bakmak için çağırdı.Acayip heyecan yaptım. Hakkımda hayırlısı olsun.Şimdi de perşembeyi bekleyeceğim. Kahve lekelenmelerim oluyor ama.Yerleşme ise ne kadar sürer ki. Acaba adet mi olacağım diye de düşündürüyor lekelenmeler:S
sadece 2 haftacık mı 9 ay boyunca oynasın prensesleri
Teşekkür ederim :) Ümitliyim artacağıncan ama beklemek ve merak etmek yok mu ah ah :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:)hamişsinnn inşallah değerin kat kat katlanırrr:)
benim fikrimi soran yokki ....bide hoşlanmıyorum onun çevresi arkadaşları hepsi 50 yaş üstü insanlar anca bebeğin varmı ? bide atanamadın mı hala diye soran kadınlarla dolu sırf mecburiyrt bide gönlünü kırmak istememek den yapmak zorundayım ...bu sene yine bişi değil gecen yıl yeni evliyim 2-3 aylık falan bu günlerini hep benim evimde yaptı canım cıkmıştı misafirden nefret etmiştim yeni güpürlü dantelli masa örtülerimi kirlettiler bi tanesinin lekesi hala üstünde çıkmadı ayyy eski defterler cok gerildim yine
Teşekkür ederim :) Ümitliyim artacağıncan ama beklemek ve merak etmek yok mu ah ah :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:)
Teşekkür ederim :) Ümitliyim artacağıncan ama beklemek ve merak etmek yok mu ah ah :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:)
dediği gibi kötü niyeti yoksa elalem görsün beğensin diye yaptırıyordur bırak böbürlensin geliniyle bende dedim birer kere yapsın sonra yok desin bahaneye bile gerek yok ben sıkılıyorum der geçer :) ama sennnn sakın sinirlenme bebişkon var senin :)
Beklenen adete 5 gün var. Benim 35-36 günde bir oluyor. Bugün yaptırdım kan tahlilini. Perşembe tekrarlanacak. 27 Eylül son adet tarihim.inşallah kaçıncı günün bugün ?
24 çıktı değerim. Perşembe artışa bakmak için çağırdı.Acayip heyecan yaptım. Hakkımda hayırlısı olsun.Şimdi de perşembeyi bekleyeceğim. Kahve lekelenmelerim oluyor ama.Yerleşme ise ne kadar sürer ki. Acaba adet mi olacağım diye de düşündürüyor lekelenmeler:S
vallaha sinirlendim üzülüyorum böyle olunca ne yapmaya çalışıyolar bi türlü anlamadım zaten bende dünden beri sinirliyim kv dediği bi lafa eltim tedaviyle hamile kaldı kv de sana dicektim onun doktoruna git tedavi gör hamile kalmak için dicektimde senin canın sıkılır diye demedim diyo Allahtan kork be daha ben evleneli 6 ay oldu fıttırdım o lafına aklıma geldikçe delleniyorum o öyle deyince inadına hahahahaha diye kahkayı bastım sinirimden
Beklenen adete 5 gün var. Benim 35-36 günde bir oluyor. Bugün yaptırdım kan tahlilini. Perşembe tekrarlanacak. 27 Eylül son adet tarihim.
Canım yukarıda yazdım pek bi belirtim yoktu aslında. yerşeşme kanaması mı acaba diye düşündüm kahve lekelenme ve bi iki damla kanama oldu. İdrar testlerinde belli belirsiz çizgi gördüm üç gün. Bugün de test yaptırdım. Adetten önce baktıran arkadaşlarda kaç çıkıyo ki acaba bu değerler ???Hayırlısıyla degerın kat ve kat artar ınsallah guzel sonuclarla gelırsın belırtılerın neydı canım :)
Teşekkür ederim. Bu zamanlarda değerin kaç olması iyi acaba biliyor musun ?o zaman gayet iyi çok sevindim :))
Canım yukarıda yazdım pek bi belirtim yoktu aslında. yerşeşme kanaması mı acaba diye düşündüm kahve lekelenme ve bi iki damla kanama oldu. İdrar testlerinde belli belirsiz çizgi gördüm üç gün. Bugün de test yaptırdım. Adetten önce baktıran arkadaşlarda kaç çıkıyo ki acaba bu değerler ???
canım öncelikle hayırlı olsun kat kat değerlerin artsın sağlıkla inşallah... kahverengi leken adetten ne kadar önce geldiacaba benimde böle bi lekelenmem oldu ondan sordum bu arada bana da ümit oldun :)Canım yukarıda yazdım pek bi belirtim yoktu aslında. yerşeşme kanaması mı acaba diye düşündüm kahve lekelenme ve bi iki damla kanama oldu. İdrar testlerinde belli belirsiz çizgi gördüm üç gün. Bugün de test yaptırdım. Adetten önce baktıran arkadaşlarda kaç çıkıyo ki acaba bu değerler ???
kv nin hamiş olduğundan haberi yok mu? 6.ayda seni doktora mı götürecekmiş sağolsun pek aceleci çocuğu doğurunca sünnet iki yaşındada askere gönderirrrbazen çok mantıksız oluyorlar torun istekleri yüzünden kimseyi düşünmüyorlar bizleri ne ister nasıl düşünür diyee neyse sabıırr sabıır sen boşver görüyosun di mi annecim de bebişine sev onu :))
1 hafta vardı adete. Dedim erken mi geliyo acaba. Çünkü adetlerim düzenli değildir. 35-36 gün ama 45-46 olduğu da oluyo yıl içerisinde.Sonra kahve leke şeklinde devam edince acaba mı dedim.canım öncelikle hayırlı olsun kat kat değerlerin artsın sağlıkla inşallah... kahverengi leken adetten ne kadar önce geldiacaba benimde böle bi lekelenmem oldu ondan sordum bu arada bana da ümit oldun :)
ya of bi bahanem bile yok ya atanamadığım yetmezmiş gibi bi işe de giremedim ne işim var ne bi bebeğim var evde boş boş oturan gelin ...niye aramıza katılmıyo lafından kurtulamadım....eşim hiç umursamıyo tlf kapat kapıyıyı kimseye açma yat evde diyo ama olmuyo işte yüz yüzden utanıyo neyse bu seferde gidim de yarın derim beni bi daha bu işe bulaştırma cok sevsem kendi apartmanımdakilerle kendi akranlarımla gün yaparım deyip bi adım atim baribende sandım bu yeni böyleee geçen senede sana mı geldiler bi senedir sen bu şekilde devam mı abbboooo vazgeçtim seni olaya he demeye ikna etmeye çabalamaktan öylede olmaz yok de ya açık açık yap kekini vs bu seferlik ben dışarı çıkıp alışveriş yapıcam de ya da evde yatıcam gelmiyim illa gel diyemez dese de gitmezsin olur biter zorla mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?