2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Öyle canım dua dılımden eksık degıl Rabbım duysun Insallah bebısım benımledır

Benimde yum döneminden beri meme uclarım acıyordu hep.genelde yum doneminden birkaçgün sonra gecerdi acıma.bata kadar devam edince şüphelenmiştim bende

acaba 24.gündeki ilişkiyle hamiş kalan var mıdır bende dün koyuyu gördüm ov testinde bugün çalışma olur anca kaçırdım gitti tam 24 gün bekledim :)))

yaptım adetime 6 gün varken ama negatif çıktı perşembe adet günüm gelmezse cuma yapcaz burdan bikaç kişiyle sözleştk sabahtan yapcaz :) tabi öncesinde kırmızı kart yemezsem
Bence sen hamissin biraz erken yapmışsın. cuma gunu sevinenlerden olursun.ben pek umutlu degilim diger aylardan pek parkim yok

Canım burda 10 haftanın içinde olarak gösteriyor ama normalde 1 hafta önden gidiyor buradaki takvim.en son dr dediğine göre suan 9 haftanın içindeyim daha.seninde hayırlı olsun bebişin

maşşalah Allah nazardan saklasın teşekkür ederim daha kaç haftalık olduğunu söylemedi doktorum ama netten bi doktora sordum 4 haftalık dedi

Benimde yum döneminden beri meme uclarım acıyordu hep.genelde yum doneminden birkaçgün sonra gecerdi acıma.bata kadar devam edince şüphelenmiştim bende

Bende yum donemınden cıkalı 5 gun falan oldu sanırım canım yanlardan sızlıyor yanıyor gogsum ama elımle hafıf bastırdgımda gogsumun ucu agrıyor bu belırtımıdır bılemıyorum canım ama su varkı bır ara daha gogsum sızlamıstı o bu sekılde degıldı bunun kı daha yogun ve yanlardan

canım iyiyiz siz nasılsınız ananenizle dedeniz sizi görmeye mi gelmişler amanda torun gezmeleri başlamış :))

Allah ıyılık versın canım ne guzel hasre gıdermıssnızdır bebıste ıyıdır Allah'ın ıznıyle amın canım ınsallah bakalım 9 gun sonra bellı olur artık :)
Evlendiğimden beri ilk geliyorlar evimize annemle babam.bırkac aydır hastaydılar iyileşemediler birtürlü.şimdi iyiler cok sukur.ziyarete geldiler gezdiler hava aldılar.gittiler.allah ana babalarımızı başımızdan eksik etmesin

aminnn desene hem evi gördüler hem torunlarını gezdiler ne güzel mutlu mutlu :)) allah daim etsin :)

Ohhh ne guzel cok ıyı olmus Allah saglık sıhat sıfa versın ınsallah bende hafta sonu annemlere gıtmeyı dusunuyorum Allah ızın verırıse Rabbım anne babalarımıza saglıklı sıhatlı uzun omurler versın

maşşalah Allah nazardan saklasın teşekkür ederim daha kaç haftalık olduğunu söylemedi doktorum ama netten bi doktora sordum 4 haftalık dedi
Valla bu hafta işleri doktordan doktora degısıyor galiba.her doktorun kullandıgı cihaz yaptıgı ölcüm farklı olabiliyormus.boyuna posuna göre hafta tahmini yapıyorlar malum.mesela ben ilk kontrollerımı devlette yaptırdım hep.benim hesabıma göre 8 haftalıkken gittigimde bana 7+5 haftalık demişti.gerci birkaç günlük yada 1 haftalık geriden yada ileriden giden gelişim cok önemli degılmış.saglıklı olsunlarda gerisi boş

kızlar daha şimdiden karın çıkarmı yahu sanki biraz şeklini aldı gibi 50 kiloyum boyum 1.73 biraz hissediyorum karnımdan ufak bi çıkıntı var eşimde kulağını dayıyor ayy sesleri geliyo bebişimin diyo maşşalah birazda karnın çıktı haaaa diyo

Güzel güzel Allahımın izniyle... bir şey soracağım , göğsünün ucu çıkık mı, eğer öyleyse parmaklarının arasına alıp yuvarla azcık bakalım acıyacak mı , çok komik anlattım ama en iyi böyle anlaşılır benim dediğim ağrı şekli

Bunu hormonlar yapıyormuş canım , ilk bir kaç hafta şiş oluyor karnın, özellikle progesteron hormonu diye biliyorum... sonra inecek ve asıl şişlik olan bebiş şişliği çıkmaya başlayacak inşaAllahh

ayy ben yaptım ağrıdı valla

aminnn desene hem evi gördüler hem torunlarını gezdiler ne güzel mutlu mutlu :)) allah daim etsin :)
Allah bilirde senin şu son günler pozitife yakın cıkan ovu testın kafa karıstırır bende canım :) doktor yumurta olsaydı mutlaka görürdü muayenede.hadi küçüktü görmedi diyelim, ne ara büyüdüde catlamaya başladıda testte cıktı dimi.ben senin yerinde olsam 4 gün sonra bir test daha yapardım.battan 5 gün önce erken gebelik testimde benimde negatifti testim.bat 1 gün gecince teste cıktı.erken gebelik testi oldugu halde yinede silikten biraz fazlaydı sonuc.daha erken hemen cıkmaz testte bencede varsa.inş vardır Tutunmustur bebişin

İçimden öyle geliyo belki çatladıgı için gmrememiştir yumurtanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…