2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Insallah sonu guzel olur canım dedıgın gıbı elımle bastırıken acıyor canım evet ucu cıkık dur yenı lavabodan geldım bıraz gıderım gıttımde yaparım :) cok gzuelanlatmıssın canım:)

24 olur mu ya hiç yani ihtimal vermiyorum rabbimin işi tabiki ama pazar ov testinde koyuyu gördüm çatladı gitti bence
Yauw.. Benim bir arkadaşım adet olmasına az bir zaman kala hamile kalmış.. ki bu kişi ovulasyon testleri de kullanmış
Niden olmasın kii.. Her daim bir ihtimal vardır bence

kızlar ya kimse yok mu largopen içen hamileyken doktorun verdiği bir yardımcı olun çok darlandım

Bende kabızlık gaz derken zaten vardı biraz göbeğim dahada cıktı.:) dahada büyüyünce ne yaparım bilmem.karnının içinde portakal var gibi hissediyorum şuan.

Insallah sonu guzel olur canım dedıgın gıbı elımle bastırıken acıyor canım evet ucu cıkık dur yenı lavabodan geldım bıraz gıderım gıttımde yaparım :) cok gzuelanlatmıssın canım:)
Tamam canıımm
İnşaAllah güzel olur sonuuu

kızlar ya kimse yok mu largopen içen hamileyken doktorun verdiği bir yardımcı olun çok darlandım
Maalesef canım...ama sen 2.trimesterdasın.. doktor kontrolünde rahatça antibiyotik kullanabilirsin...doktorun verdiyse zararı yoktur canım...

Bende kabızlık gaz derken zaten vardı biraz göbeğim dahada cıktı.:) dahada büyüyünce ne yaparım bilmem.karnının içinde portakal var gibi hissediyorum şuan.

bende normalde karın nağmına bişe yok ta bak hormonlardan olmuş demekki kız portakal yok ta onun kadar bi minnak şirin var içinde

Hehe , benim yum.dan 3 gün sonra ağırmaya başlamıştı işte öyle ve ben anlamıştım hamile olduğumu , ama yuvarlamadım önce , banyoda yıkanırken elim değdi öyle fark ettim... :)

Yok canım ben oyle yogun bır agrı hıssetmedım sıktım ama bıraktıktan sonra yanıyor suan ucu :)

inşallah canım ama cuma kan testimde 0.35 i görmesem dünde ov da koyulaştığını görmesem diyeceğim evet geçen hafta çatladı ilişkide tuttu ama erken diye çıkmadı amaaa tüm kan testi ve dünkü ov testiyle ihtimalleri aklımdan çıkardım hatta dün koyu diye bugün son bi ümit çalışma yaparız diye düşünüyorum kısmet nasip bu ay teste boğuldum battan sonra evde test fln kalmayacak :))

İçimden öyle geliyo belki çatladıgı için gmrememiştir yumurtanı

işte çatlamıştır dedi doktor öyleyse o gün kan testinde çıkardı çatladıysa tutmadı ama dün ov testi pozitifi verdi öyleyse ov testi yanlışş işte her türlü açıklanamaz bir hipotez :) kısmet nasip ne yapalım sen ne yaptın buraya geldin güzel geçti mi çalışmalar nasıl?

Yok canım ben oyle yogun bır agrı hıssetmedım sıktım ama bıraktıktan sonra yanıyor suan ucu :)
Kız sıkma yuvarla hafif hafif... daha çok yeni geçti ya yum.günün..işte bende bu ağrı gittikçe artmıştı canım... :) yumdan 3 gün sonra filan hissettim herhalde... :)

Yauw.. Benim bir arkadaşım adet olmasına az bir zaman kala hamile kalmış.. ki bu kişi ovulasyon testleri de kullanmış
Niden olmasın kii.. Her daim bir ihtimal vardır bence

bırakın beni boğulayım ihtimaller denizinde neyse öyleyse bugün son çalışmamızı gerçekleştiriyoruz 1.yıl dönümü şerefimize :))

Kız sıkma yuvarla hafif hafif... daha çok yeni geçti ya yum.günün..işte bende bu ağrı gittikçe artmıştı canım... :) yumdan 3 gün sonra filan hissettim herhalde... :)

Ben yanlsı anlamıs o zmaan canım :) benımde bır kac guun gecsın canım eger gogus agrım devam ederse yıne kontrol ederım canım bakalım ben hıssedecekmıyım benım gogus agrım bugun basladı dıyebılırım canım :)

yok sanırım ama doktor kullanabilirsin dediyse sıkıntı olmaz doktor kontrolünde kullanılıyor bazı ilaçlar o yüzden rahat ol istersen iyi bir kaç eczacıya da danışabilirsin sonuçta onlarda içeriklerini biliyorlar :)

alışkanlık yapmasın düşünsene 7 24 el orda karıştır babam karıştırkız çok kafaya takmaaa belirti arayınca bulunuyo zaten

alışkanlık yapmasın düşünsene 7 24 el orda karıştır babam karıştırkız çok kafaya takmaaa belirti arayınca bulunuyo zaten

ya sen beni nasıl bir rezil duruma düşürecektin az kaldı kahkahayı basıyordum ben diyorum böyle şeylerin başına dikkat kahkaha içerir uyarısı yapın ofiste rezil olmıyım :)

Yok canım belırtı aramıyorum bugunzaten canım bırsey yapmak ıstemıyorum hıc tadım yok gıbı az once gogsum sızlamaya basladıda o aklıma geldı ama ben adete yoruyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…