Güzel güzel Allahımın izniyle... bir şey soracağım , göğsünün ucu çıkık mı, eğer öyleyse parmaklarının arasına alıp yuvarla azcık bakalım acıyacak mı , çok komik anlattım ama en iyi böyle anlaşılır benim dediğim ağrı şekli
Yauw.. Benim bir arkadaşım adet olmasına az bir zaman kala hamile kalmış.. ki bu kişi ovulasyon testleri de kullanmış24 olur mu ya hiç yani ihtimal vermiyorum rabbimin işi tabiki ama pazar ov testinde koyuyu gördüm çatladı gitti bence
Bende kabızlık gaz derken zaten vardı biraz göbeğim dahada cıktı.:) dahada büyüyünce ne yaparım bilmem.karnının içinde portakal var gibi hissediyorum şuan.kızlar daha şimdiden karın çıkarmı yahu sanki biraz şeklini aldı gibi 50 kiloyum boyum 1.73 biraz hissediyorum karnımdan ufak bi çıkıntı var eşimde kulağını dayıyor ayy sesleri geliyo bebişimin diyo maşşalah birazda karnın çıktı haaaa diyo
Tamam canıımmInsallah sonu guzel olur canım dedıgın gıbı elımle bastırıken acıyor canım evet ucu cıkık dur yenı lavabodan geldım bıraz gıderım gıttımde yaparım :) cok gzuelanlatmıssın canım:)
Maalesef canım...ama sen 2.trimesterdasın.. doktor kontrolünde rahatça antibiyotik kullanabilirsin...doktorun verdiyse zararı yoktur canım...kızlar ya kimse yok mu largopen içen hamileyken doktorun verdiği bir yardımcı olun çok darlandım
Bende kabızlık gaz derken zaten vardı biraz göbeğim dahada cıktı.:) dahada büyüyünce ne yaparım bilmem.karnının içinde portakal var gibi hissediyorum şuan.
Hehe , benim yum.dan 3 gün sonra ağırmaya başlamıştı işte öyle ve ben anlamıştım hamile olduğumu , ama yuvarlamadım önce , banyoda yıkanırken elim değdi öyle fark ettim... :)
Allah bilirde senin şu son günler pozitife yakın cıkan ovu testın kafa karıstırır bende canım :) doktor yumurta olsaydı mutlaka görürdü muayenede.hadi küçüktü görmedi diyelim, ne ara büyüdüde catlamaya başladıda testte cıktı dimi.ben senin yerinde olsam 4 gün sonra bir test daha yapardım.battan 5 gün önce erken gebelik testimde benimde negatifti testim.bat 1 gün gecince teste cıktı.erken gebelik testi oldugu halde yinede silikten biraz fazlaydı sonuc.daha erken hemen cıkmaz testte bencede varsa.inş vardır Tutunmustur bebişin
İçimden öyle geliyo belki çatladıgı için gmrememiştir yumurtanı
Kız sıkma yuvarla hafif hafif... daha çok yeni geçti ya yum.günün..işte bende bu ağrı gittikçe artmıştı canım... :) yumdan 3 gün sonra filan hissettim herhalde... :)Yok canım ben oyle yogun bır agrı hıssetmedım sıktım ama bıraktıktan sonra yanıyor suan ucu :)
canım sen doğ. kont. hapı kullandınmı hiçdeğilsin değilsin canım mıymıntıdan indan kekler pastalar ister mi :) kırmadan kırılmadan sıyrılırsın inşallah :)
Yauw.. Benim bir arkadaşım adet olmasına az bir zaman kala hamile kalmış.. ki bu kişi ovulasyon testleri de kullanmış
Niden olmasın kii.. Her daim bir ihtimal vardır bence
Kız sıkma yuvarla hafif hafif... daha çok yeni geçti ya yum.günün..işte bende bu ağrı gittikçe artmıştı canım... :) yumdan 3 gün sonra filan hissettim herhalde... :)
kızlar ya kimse yok mu largopen içen hamileyken doktorun verdiği bir yardımcı olun çok darlandım
bırakın beni boğulayım ihtimaller denizindeneyse öyleyse bugün son çalışmamızı gerçekleştiriyoruz 1.yıl dönümü şerefimize :))
canım sen doğ. kont. hapı kullandınmı hiç
Ben yanlsı anlamıs o zmaan canım :) benımde bır kac guun gecsın canım eger gogus agrım devam ederse yıne kontrol ederım canım bakalım ben hıssedecekmıyım benım gogus agrım bugun basladı dıyebılırım canım :)
alışkanlık yapmasın düşünsene 7 24 el orda karıştır babam karıştırkız çok kafaya takmaaa belirti arayınca bulunuyo zaten
alışkanlık yapmasın düşünsene 7 24 el orda karıştır babam karıştırkız çok kafaya takmaaa belirti arayınca bulunuyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?